Essie: “Let it bow”! Oι νέες αποχρώσεις X-Mas 2019.

 

Με 6 σούπερ λαμπερές αποχρώσεις στα βερνίκια νυχιών και με το tagline “Let it Bow”,  εγκαινιάζει και η Essie αυτή τη γιορτινή περίοδο xmas 2019.

 

(αν και με τον καιρό σήμερα η συλλογή θα μπορούσε να λέγεται και “Let it Blow”)

 

Glitter, sparkle,  ice and all things nice -το παραέκανα λίγο με το αγγλικό- αλλά πραγματικά σύμφωνα με την ταπεινή μου άποψη,  οι αποχρώσεις φέτος,  είναι η μια πιο όμορφη από την άλλη.

 

 

 

Ας μη μακρηγορώ, ελάτε να δούμε μια-μια τις αποχρώσεις:

 

 

Knoty or Nice

 

 

 

 

 

Caught on tape

 

 

 

 

Under wraps

 

 

 

Making Spirits Bright 

 

 

 

 

Tied and Blue

 

 

 

 

 

Let it Bow

 

 

 

 

Παρακαλώ, κρατήστε μου ένα Under Wraps.

 

 

(προσεκτικές σήμερα κορίτσια έτσι; Καλό είναι πάντα να έχουμε το νου μας, όταν ο καιρός κάνει τα δικά του)

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα bbgirls! Όντως πολύ περίεργος ο καιρός σήμερα και εδώ στη Θεσσαλονίκη. Θα συμφωνήσω μαζί σου!!!! Κρατήστε μου και μενα ενα Under Wraps και ένα κόκκινο Knoty or Nice….. άκρως χριστουγεννιάτικα! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  2. Ψηφίζω Under wraps και Tied and Blue, αλλά βρίσκω και τις υπόλοιπες αποχρώσεις υπέροχες! Άντε, να αρχίσει το countdown και επίσημα! Περιμένω “οργασμό” posts για Χριστούγεννα (και θα με βλέπετε να σχολιάζω πάντα πρώτη, χαχαχαχα)!

  3. @Sheena: Μα δε βλέπεις; Καταβάλω φιλότιμες προσπάθειες να το αρχίσω αυτό το countdown και να μπούμε στο xmas spirit αλλά μπορώ; Αρκεί να σου πω ότι χθες στα ΒΠ της Αθήνας το θερμόμετρο έδειξε σε κάποια στιγμή 24C με απίστευτη υγρασία (δηλαδή το ένιωθες σαν 27C… άσε άσε φέτος, άντε να δούμε τι θα γίνει από εδώ και στο εξής…)

  4. @Julia: Ju μου, να σου πω την αλήθεια, έχω την αίσθηση ότι φέτος δε θα δούμε χειμώνα. Και όσο και αν ξινίζει κάποιους αυτό, δεν είναι φυσιολογικό. Μέσα Νοέμβρη και ούτε χαλιά δεν έχω στρώσει, δεν ξέρω για εσάς. Με τι καρδιά να στολίσεις δέντρο? Ακόμη βλέπω κόσμο με κοντομάνικα. Ξεκίνησε από χτες ένα ψιλόβροχο, αλλά κρύο δεν έχει. Κάπου έπρεπε να πω τον πόνο μου, χαχαχαχα!
    Υ.Γ. Έχετε υγρασία στα ΒΠ? Δεν είναι ό,τι χειρότερο?

  5. Οπως πάει θα έχουμε και μουσώνες οπως στις Φιλλιπινες κ.λ.π με τόση βροχή και υγρασία …..
    Τελικά και εγω διαλέγω το Under wraps μιας και το πράσινο ειναι απο τα χρώματα που διαλέγω
    παντα μετα το άσπρο/μαυρο😃

  6. @Sheena: Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο δεν αντέχω την υγρασία.. μου χαλάει μέχρι και τη διάθεση, με ενοχλεί αφάνταστα. Όσο για τον καιρό, φυσικά και δεν γελάω και δεν έχει να κάνει με το ότι αγαπώ και τον Χειμώνα. Έχει να κάνει με ότι οι καιρικές συνθήκες, και αυτή η κλιματική αλλαγή μας χτυπάει άσχημο καμπανάκι και δεν ξέρω που θα φτάσει αυτό. Και νιώθω και ανήμπορη και αυτό είναι ακόμα χειρότερο.

  7. @SofiaT: Δεν είναι υπέροχο και super classy χρώμα; Αντί για το βαρετό μαύρο είναι μια πολύ όμορφη εναλλακτική! (φυσικά και θα έχουμε και μουσώνες… τι ήταν αυτό τη νύχτα που με ξύπνησε αν όχι μουσώνας;)

  8. Πράγματι υπέροχες αποχρώσεις. Επειδή θέλω καιρό ένα μπλε βερνίκι νυχιών αλλά δεν είχα βρει κάτι να μου αρέσει πολύ, σίγουρα το Tied and Blue θα είναι η επόμενη αγορά μου.

  9. Υπέροχες αποχρώσεις 😍 Το Knoty or Nice και το Tied and Blue τα λάτρεψα και είναι ιδανικά για τις γιορτές που έρχονται! Όντως ο καιρός είναι περίεργος, η υγρασία αποπνικτική και δεν βλέπω χειμώνα φέτος…. μάλλον Χριστούγεννα στις παραλίες θα κάνουμε!!

  10. @Julia χαχαχαχαχ αυτη την νυχτα ξυπνησαμε πολλες!!!!

  11. Kαλήμερα
    Εγω λογω καταγωγης οι βροχες και οι κεραυνοι ηταν καθημερινοι απο τον Σεπτεμβρη στην περιοχη μου,και εχουν μπει στο DNA μου
    Τα θελω πολυ το φθινοπωρο και τον χειμωνα
    Ισως εχει να κανει με το γεγονος επισης οτι ανηκω στο ζωδιο του νερου τον Υδροχοο.
    Λατρευω την βροχη κυριως την εντονη
    Οσο για τα χρωματα , εχεις δικιο Τζουλια δεν ξερω ποιο να πρωτοδιαλεξω
    Μου αρεσαν πολυ τα χρωματα Under wraps και Let it Bow

  12. Kαλησπερα bbgirls! Εγω σημερα πραγματοποιησα τη πρωτη χριστουγεννιατικη αγορα μου στα Sephora (προταση απο προηγουμενο bb ποστ!) και ενιωσα οτι μπαινω σε Xtmas mood! Τα βερνικια τα βρηκα τελεια!!! Και το Under wraps θα δειχνει υπεροχο με το σμαραγδι φορεμα μου για τις γιορτες!
    xx

  13. Under wraps και Let it bow, για να μας προετοιμάσουν για τις γιορτές, αν και θα τα φορέσουμε με κοντομάνικα. Ζέστη και υγρασία είναι μόνιμη κατάσταση τον τελευταίο καιρό στο νησί και οι ιώσεις δίνουν και παίρνουν…

  14. @Ρανια: Αχ εμείς οι Υδροχόοι αγαπημένη! Έχουμε στην καρδιά μας το Καλοκαίρι και στην αγάπη μας στον Χειμώνα! Όλους τους θέλουμε ευχαριστημένους! 🙂 🙂 🙂

  15. @Sofia Marga:

    No 1: Nα μας πεις τι ψώνισες, μη μας αφήνεις έτσι! Ξέρεις, έχουμε και μια περιέργεια!!
    Νο 2: Νομίζω κάπου σε έχει πάρει το μάτι μου με αυτό το σμαραγδί φόρεμα.. δεν υπάρχουν λόγια. Κόβεις την ανάσα και δεν το λέω έτσι. Δεν μου αρέσουν τα ψευτο- κοπλιμέντα. Το εννοώ! Μαζί με το βερνίκι, δεν το συζητώ,,,η ΤΕΛΕΙΑ επιλογή!

  16. @Amalia: Ελπίζω όλα καλά εκεί αγαπημένη… κάτι πήρε το αυτί μου για τα κοντινά σας νησιά…

  17. Κι εγώ το under wraps ξεχώρισα, αλλά και το let it bow, που θα ταίριαζε να το πεις και let it snow! Χαχά πολύ glitter φέτος όλη η συλλογή!

  18. Under wraps και Knoty or Nice για μένα.
    Μουτςς

  19. Under wraps και let it bow μου αρεσαν περισσοτερο. Για πολυ glitter

  20. Knoty or Nice & Under Wraps my Best!! Μου αρέσει πολύ που είναι glitter, οι γιορτινές μέρες επιβάλλουν τη λάμψη!

  21. Κορίτσια Υδροχόοι κ εγώ Υδροχόος είμαι αλλά δεν αντέχω το Χειμώνα και λατρεύω το καλοκαίρι.. Και μετά τη σημερινή μου ταλαιπωρία με τη βροχή τον αντιπαθώ ακόμα περισσότερο.. Η βροχή είναι απαραίτητη συμφωνώ αλλά να είσαι στο σπιτάκι σου ωραία και στεγνά πάνω από όλα, όχι να γίνεσαι παπί για να φτάσεις στη δουλειά και αυτό μετά από 2 ώρες! Η Υδροχοινα μαμά μου πάλι λατρεύει το Χειμώνα, τι να πω, από ότι έχω καταλάβει είμαι από τις λίγες του ζωδίου που δεν τον μπορούν!

  22. Το επόμενο χρώμα που θα βάψω τα νύχια μου είναι σκούρο,μαυρο,μπορντώ ή γραφίτης.Μου κόλλησε και άμα μου κολλήσει……χαχα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.