10 κρέμες χεριών ιδανικές γι’ αυτή την εποχή.

 

 

 

Η νέα Vinoperfect Dark Spot Correcting Hand Cream της Caudalie, έρχεται να συμπληρώσει τη σειρά Vinoperfect, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης ενάντια στις κηλίδες.

 

Η φόρμουλά της αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα σημάδια στα χέρια, προσφέροντας στην επιδερμίδα εντατική θρέψη και ενυδάτωση κάθε στιγμή της ημέρας.

 

 

 

Tο νέο λανσάρισμα της Caudalie μας υπενθύμισε πόσο σημαντική είναι η φροντίδα των χεριών μας με τα κατάλληλα προιόντα όλο το χρόνο,  αλλά ειδικά αυτή την εποχή που διανύουμε,  με τις περίεργες εναλλαγές του καιρού. Είναι ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε κάποιες αγαπημένες κρέμες χεριών και τις βάλουμε στη λίστα μας για τα επόμενα beauty ψώνια.

 

 

Τhe Body Shop Hands & Nails Overnight Butter

Πλούσιο “βούτυρο” με ενυδατική υφή ιδανικό για χέρια και νύχια,  με αμυγδαλέλαιο και shea butter

 

 

 

Korres Hand Cream Almond Oil & Shea Butter

Ενυδατική Κρέμα Χεριών με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite, ιδανική για καθημερινή χρήση. Πολύ θρεπτική και μη – λιπαρή ιδανική για ξηρά και σκασμένα χέρια.

 

 

 

Decleor Hand Cream

Θρεπτική απαλή κρέμα χεριών με αιθέρια έλαια και φυτικά εκχυλίσματα. Προστατεύει και θρέφει τα χέρια, μειώνει τα σημάδια γήρανσης, αλλά  και τον υπερβολικό ιδρώτα. Ιδανική καθημερινή θεραπεία για τα χέρια.

 

 

 

 

Helenvita hand Cream με Υαλουρονικό Οξύ και Αλόη

Aυξάνει την ενυδάτωση και την ελαστική επιδερμίδα  και ταυτόχρονα  καταπραΰνει και απαλύνει το ταλαιπωρημένο δέρμα των χεριών.

 

 

Bioderma  Atoderm Mains Ultra Repair

Αφήνει τα χέρια απαλά και μαλακά, ενδυναμώνει τα νύχια και είναι  κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα.

 

 

Apivita Hand Cream Intensive Moisturizing Hyaluronic Acid & Honey

 Ενυδατική κρέμα εντατικής ενυδάτωσης που διατηρεί τη φυσική υγρασία των χεριών, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα.

 

 

 

 

L’Occitane Shea Butter Hand Cream

Για χέρια που υποφέρουν από έντονη ξηρότητα η κρέμα περιέχει 20% αγνό shea butter καθώς και μέλι και αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση και αντιμετώπιση των παρανυχίδων.

 

 

Lano Coconutter Hand Cream Intense

Πλούσιο με λάδι καρύδας μια ενυδατική κρέμα που αντιμετωπιζει ακόμα και τις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες.

 

 

 

 

 

Εσείς χρησιμοποιείτε κρέμες χεριών; Ποια είναι η αγαπημένη σας;

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα.
    Πολύ χρήσιμες το χειμώνα ειδικά.
    Η Decleor νομίζω είναι ιδανική.

  2. Οτι ακριβως χρειαζομουν!!!!Τα χερια μου λειτουργουν ως θερμομετρο!!!Οποτε πεφτει η θερμοκρασια σκανε και γεμιζουν με πληγες οι οποιες πονανε αφορητα…Και ακομα δεν ηρθαν τα χιονια!!!Αν τα δει καποιος θα νομιζει οτι με αυτα τα χερια δουλευω στα λατομεια και κανω εξωρηξη ανθρακα!!!Για μανικιουρ ουτε λογος ασφαλως…Αμετρητες κρεμες χεριων καθε χειμωνα μεχρι να βρω καποια ή καποιες να μου ταιριαζουν.Αγωνιστικους χαιρετισμους σε οσα bbgirls εχουν πονεμενα χερια!!👏👏👏👏

  3. Ελευθερία μου σε καταλαβαίνω, υπάρχουν φορές που κ εγω εχω το ίδιο και είναι άσχημο, εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ το οινόπνευμα, μου ξηραίνει εντελώς το δέρμα και είμαι να μην με αγγίζει άνθρωπος!!!!
    Βάζω πάντα εταιρείες από φαρμακείο, με βασικότερη της Avene.
    Από το άρθρο ξεχωρίζω την Apivita, Body Shop , και ευχάριστη έκπληξη που έβαλα το καλοκαίρι ηταν της HelenVita. Νομίζω ότι κυκλοφορούν πολύ καλές κρέμες για τα χέρια στην αγορά καλύπτοντας όλα τα γούστα, πορτοφόλια και ανάγκες.

  4. Καλημέρα σε όλες! Το μόνο καλλυντικό που δεν χρειαζομουν και τα τελευταία χρόνια, δεν κάνω χωρίς αυτό. Έχω στο γραφείο, στην τσάντα, στο νεσεσερ, στο μπάνιο… Και μετά από όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω καλύτερη κρέμα από την caudalie. Χωρίς όλες αυτές τις γλυκερινες και τα παραφινέλαια που τιγκαρουν τις κρέμες χεριών.

  5. Kαλημερα
    Δεν τις χρησιμοποιουσα ουτε εγω, αλλα τα τελευταια 3 χρονια τις βαζω παντα
    Αλλαζω συχνα γιατι μου αρεσουν πολλες
    Η αδελφη μου που εχει προβλημα σαν την @Ελευθερια βαζει φαρμακευτικες αλλα μου εχει πει οτι βρισκει πολυ καλες την CAUDALIE και την neutrozema

  6. Πολύ ωραίες προτάσεις πραγματικά!! Απαραίτητα κάθε βράδυ θα βαλω κρέμα χεριών, οχι απλά βαζω, τα πασαλειβω κανονικά γιατί το νιώθω ότι την έχουν ανάγκη με τόσες δουλειες καθημερινά!! Χρησιμοποιώ αποκλειστικά Avon κρεμα χεριών με βασιλικό πολτό και κρέμα χεριων με σοκολάτα και κακάο εναλλάξ και επειδή είμαι πολύ ικανοποιημένη δεν εχω σκεφτεί να τις αλλαξω.

  7. Η κρέμα χεριών μου είναι απαραίτητη χειμώνα καλοκαίρι.Κατά καιρούς χρησιμοποιώ διάφορες αλλά οι αγαπημένες μου είναι οι Aveeno και Caudalie.
    Μουτςς

  8. Απαραίτητες μου εχουν γίνει! σαν μια αγαπημένη συνήθεια δίπλα στο κομοδίνο μου! Άλλωστε, με τις ασχολίες μου στην ελληνική ύπαιθρο, ειναι must! Οι ιδανικές για μενα ειναι της NUXE με μέλι και της Caudalie που μυριζουν και τελεια!
    xx

  9. Χρησιμότατο post. Αν κρίνω απ8 την ποικιλία κρεμών που βρίσκονται στο σπίτι μου, μάλλον δεν έχω βρει την ιδανική.
    Χρησιμοποιώ αρκετά Avon, The Body Shop και φαρμακευτικές. Η εμμονή πολλών από εσάς με την Caudalie μάλλον θα με οδηγήσει στην επόμενη δοκιμή.

  10. Body Shop ψηφίζω εγώ ….και χρησιμοποιώ πολύ μια φαρμακευτική με ουρία,καριτέ,πανθενόλη και χαμομήλι….καθώς και την πασίγνωστη -σε όλες μας θεωρώ- cera di cupra….υπάρχει κρέμα χεριών δίπλα στον νεροχύτη της κουζίνας,στο μπάνιο,στο κομοδίνο μου,στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου, στις τσάντες μου…παντού… μια φορά την εβδομάδα κάνω scrub/peeling χεριών και φοράω την κρέμα μου κι από πάνω γαντάκια ….

  11. Η αγαπημενη μου ειναι roget gallet τριανταφυλλο

  12. Η αλήθεια είναι ότι δεν χρησιμοποιώ κρέμα χεριών αλλά μου βάλατε την ιδέα στο μυαλό. Θα δοκιμάσω σίγουρα κάποια από αυτές!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

  13. Χρησιμοιποιώ κρέμες χεριών γιατί τα χέρια ταλαιπωρούνται πολύ.Η αγαπημένη μου είναι της THE BODY SHOP και της DARPHIN.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.