“Spread the Magic!” To advent calendar της Essence X-Mas 2019

 

 

Αγαπημένα advent calendars.. πλέον έχουν γίνει είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εορταστικής περιόδου και κάνουν ακόμη πιο «μαγική», αυτή την εποχή του χρόνου.

 

Το advent calendar της Essence περιλαμβάνει κάποια από τα best seller  προϊόντα της μάρκας από την κανονική σειρά στο αρχικό τους μέγεθος, αλλά και  συλλεκτικά προϊόντα σε χριστουγεννιάτικο σχέδιο, όπως αυτό το χαριτωμένο βερνίκι νυχιών παρακάτω αλλά και πολλά ακόμα, 24 είναι αυτά!

 

 

 

Προϊόντα για τα χείλη, τα νύχια, το πρόσωπο, τα μάτια και τα χέρια, καθώς και όμορφα αξεσουάρ για την καθημερινότητά μας κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτό που μου άρεσε είναι ότι τα δωράκια- έκπληξη είναι συσκευασμένα σε μικρά κουτιά με  χαρούμενα taglines  που μπορούν εύκολα να ξαναχρησιμοποιηθούν για δώρα ή διακόσμηση και είναι σαν δώρο μέσα στο δώρο.

 

 

 

 

 

 

Όμορφο και αρκετά  πρωτότυπο και  σχήμα ρόδας με το εορταστικό σχέδιο. Νομίζω ότι ήδη μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα,  θα διατίθεται προς πώληση από τα μέσα Νοεμβρίου και κοστίζει περίπου 29,99Ε

 

.

28 Σχόλια
  1. Aαααααχ, πόσο γλυκούλικο….και η τιμή του καταπληκτική…..να το πρώτο advent calendar για μένα που θα μπει κάτω από το δεντράκι μου…. και δεν θα λείπει κι ένα με σοκολατάκια (κόλλησα από την Λίτσα)

  2. Τι ωραίο δώρο, ευπρόσδεκτο νομίζω από όλα τα, κορίτσια!!! Επισης, τα essence ειναι πολύ καλής ποιότητας καλλυντικά και πολύ οικονομικά

  3. πολυ γλυκια και πολυ ωραιο για δωρο!!!

  4. Τώρα ξέρω τι θα αγοράσω στην μικρή μου κόρη για τα Χριστούγεννα! Τέλειο το κουτί – έκπληξη! Και η ιδέα της @Celia με το σοκολάτα κι… super! Στο μεγάλο μου bbgirl πήρα ήδη από τα sephora το Nude lips Selection που πιστεύω πως πολύ θα την ενθουσιάσει!… και εδώ, η συσκευασία είναι μοναδική!
    xx

  5. @Maryl, έχεις δίκιο! η κόρη μιας φίλης μου φορά μόνο μάσκαρα essence με φανταστικό αποτέλεσμα! Κι όπως λες, με πολύ οικονομική τιμή!

    xx

  6. Καλημερα.
    Γινεται να εχω ολα τα χριστουγεννιατικα κουτια ΟΛΩΝ των εταιρειων κατω απο το δεντρο μου,
    Αυτο θα ηταν το καλυτερο δωρο για μενα

  7. @Cellia στολιζω σιγα σιγα
    Βρηκα και δυο μπαλες χριστουγεννιατικες εκπληκτικες στο M&S και μπηκαν στην συλλογη μου
    Καποιες αλλες που εχω σταμπαρει στις εκπτωσεις

  8. @Sofia Marga: και εγώ τη μεγάλη μου κόρη που φοράει πολύ τα essence σκεφτόμουν όταν σχολίασα, ευτυχώς βρήκα το κατάλληλο δώρο για τη γιορτή της στις 25 του μήνα, θα ξετρελαθεί 😊

  9. Το βλέπω φέτος να τα κάνω 4 τα ημερολόγια.
    Μουτςς

  10. @PANIA ,τι μπάλες;;Δώσε λεπτομέριες….πάω να τσεκάρω στο eshop του M&S….

  11. @MARYL ,είδα του φουξ-ροζ δέντρο σου…καταπληκτικό!!
    Κι όσο για τις mascara από essence, δοκίμασε την false lash effect (την μαύρη-πράσινη)…θα εκπλαγείς…

  12. Χαριτωμένο το ημερολόγιο! Ωραία ιδέα για δώρο!
    @Celia, κάποιεα μπάλες του M&S είναι ονειρεμένες!

  13. @Celia ειναι συο μπαλες που μοιαζουν με χιονομπαλες που κρεμιουνται στο δεντρο και μεσα εχουν αρκουδιτσα λευκη η αλλο χριστουγενιατικο θεμα
    Επισης μου αρεσε πολυ η λευκη κουκουβαγια για διακοσμητικο αλλα και δυο τρεις ακομα που τις βρηκα πρωτοτυπες και οχι σαν αυτες που υπαρχουν σε ολα τα δεντρα

  14. @Stella βλεπω πολλες αυτο το Σαββατοκυριακο να αρχιζουν εγω δεν κρατιεμαι πια

  15. Πρέπει κάπου να πω τον πόνο μου γιατί θα σκάσω…φέτος το δεντράκι μου θα είναι λευκό και ψάχνω να βρω σειρά φωτάκια ψυχρό white led αλλά με λευκό ή διάφανο καλώδιο…από Δευτέρα θα πάρω με τη σειρά όλα τα ηλεκτρολογεία και λοιπά καταστήματα…..θα πάω και στον μεγάλο ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ …..θα ψάξω και σε εποχικά….
    Σε άλλα νέα, ξεκίνησα δειλά δειλά να ντεκοράρω…. μαξιλάρια στον καναπέ και κεριά και τα αγαπημένα μου #little_red_cars που σηματοδοτούν την έναρξη των χριστουγεννιάτικων στολισμών στο σπίτι….

  16. @Cellia θα δειχνει ωραιο το λευκο δεντρο με διακοσμητικα πολυχρωμα…δεν ξερω Πιστευω οτι ενα πρασινο με λευκα διακοσμητικα θα ηταν τελειο. Παντως ειμαι περιεργη να δω πως θα ειναι . Βαλε φωτο οταν το τελειωσεις. Ο Σκλαβενιτης ο μεγαλος στην Καλλιθεα εχει ηδη βαλει Χριστουγεννιατικα. Εχει και μερικα στολιδια που δεν κυκλοφορουν Δεν ξερω αν εννοεις αυτο το καταστημα η αλλο. Παντως δες και τις προτασεις sadra στο Notos στο Golden hall

  17. Τι ωραίο! Και σούπερ τιμή, ειδικά αν το θέλεις για δωράκι! Essence χρησιμοποιεί αρκετά η αδερφή μου και νομίζω ότι είναι πολύ ικανοποιημένη.
    Εγώ πάλι είμαι αρκετά πεσμένη με τον καιρό εδώ, που δε σ’αφήνει να μπεις σε γιορτινό mood. Έχουν αρχίσει να στολίζουν αρκετές βιτρίνες και ο κόσμος βολτάρει με κοντομάνικα και βερμούδες! Πραγματικά, τραγελαφικό. Εννοείται ότι δεν έχω στολίσει ακόμη, γιατί δε μου κάνει κέφι – ούτε καν χαλιά δεν έχω στρώσει.

  18. @Sheena: Χίλια δίκια έχεις.. είναι αυτός καιρός για να σε βάλει σε xmas mood? Παρόλα αυτά εγώ στόλισα το Σάββατο και πρώτη φορά άργησα και τόσο πολύ- ακριβώς για τους ίδιους λόγους. Μόνο το δέντρο όμως έφτιαξα, το υπόλοιπο σπίτι λέω την επόμενη εβδομάδα…

  19. @Julia: Αλήθεια; Τι καλά! Το οργάνωσες όπως μου έλεγες (ότι καλείς φίλους και για τσάι και συμπάθεια); Εδώ κάτι πήγε να γίνει χτες με ένα ψιλόβροχο, αλλά σήμερα έβγαλε ήλιο πάλι – το θερμόμετρο στο απέναντι κτίριο δείχνει 22 βαθμούς. Πάντως, μαζί σου στον στολισμό του σπιτιού – τουλάχιστον προσωπικά είμαι υπέρ του μαξιμαλισμού και όχι του μινιμαλισμού στο Christmas decoration, χαχαχαχα!

  20. @Celia: Έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο από τα Praktiker και είχε φωτάκια ανά κατηγορίες (ψυχρό/θερμό κτλ). Ρίξε μια ματιά στο site τους – αν δεν έχεις βρει ήδη αυτό που ψάχνεις.

  21. Χριστουγεννιάτικα δωράκια να είναι και δεν θέλω τίποτα άλλο!Σαν παιδιά κάνουμε!

  22. @BB GIRLS, βρήκα φωτάκια με διάφανο καλώδιο…yeeaaah….αν καταφέρω να πάρω άδεια από τη δουλειά, θα στολίσω το δεντράκι μου το μικρό πριν το ΣαββατοΚύριακο!!!

  23. Φοβερή τιμή, φοβερή εμφάνιση και τα προϊόντα φαίνονται καταπληκτικά!!!! Πιστεύω πως είναι πολύ χρήσιμο δώρο για κοριτσάκια κοντά στα 15 που ξεκινάνε τα πρώτα “βήματα ” τους στον χώρο του μακιγιάζ… 💙💜❤💚💛💚💙💜❤💛 μάλλον θα το κάνω δώρο στην ξαδερφούλα μου!!!! 💙❤💜💚💛💚💙❤💜❤💙💚💚💛💚💙❤💜

  24. Σε ποιο κατάστημα μπορώ να το βρω? Θέλω να το πάρω για να την κοπέλα μου 🙂

  25. @BILL: Θα το βρεις σε μεγάλα υποκαταστήματα Hondos Center.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.