Bell HYPOALLERGENIC: Έφτασε και στην Ελλάδα.

 

Έχετε ευαίσθητο έως πολύ ευαίσθητο δέρμα; Μήπως κάποιες φορές τα make- up  σας δημιουργούν δερματική δυσανεξία; Προτιμάτε προϊόντα μακιγιάζ «clean», vegan και χωρίς δοκιμές σε ζώα;

 

Τότε πρέπει να ενημερωθείτε για τη  μάρκα ομορφιάς Bell HYPOALLERGENIC, που έφτασε πρόσφατα και στην Ελλάδα. To Hypoallergenic, μπορεί να κάνει τώρα την εμφανισή του στην ελληνική αγορά αλλά ως μάρκα η Bell,  μετρά  35 χρόνια πείρας και οικολογικής συνείδησης.
Υψηλή ποιότητα και χρήση μοντέρνων μεθόδων βρίσκονται στον πυρήνα  της Bell που ξεκίνησε 35 χρόνια πριν από ένα κραγιόν. Κλειδί στην επιτυχία του brand είναι  οι φόρμουλες των καλλυντικών που ανανεώνονται συνεχώς καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, ενώ η σειρά  διασφαλίζει την προστασία του πολύ ευαίσθητου δέρματος.

 

 

 

 

Τα καλλυντικά Bell HYPOAllergenic  βασίζονται σε μια απλή φιλοσοφία:  ενυδατωμένο δέρμα, λαμπερό πρόσωπο & απαλά χείλη.  Το μυστικό  επιτυχίας που χαρακτηρίζει τη σειρά της Bell HYPOAllergenic πέρα από την αποτελεσματική προστασία που προσφέρει στην ευαίσθητη επιδερμίδα, κρύβεται στη  σχέση ποιότητας – τιμής, είναι πράγματι προϊόντα προσιτά σε όλες.

 

 

 

 

Κανένα προϊόν της σειράς δεν περιέχει φθαλικές ενώσεις ή γλουτένη, ενώ στην πλειοψηφία τους τα προϊόντα δεν περιέχουν mineral oils ή parabens. Επίσης πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό των περισσότερων από τα προϊόντα της Hypoallergic είναι ότι είναι vegan, ενώ τα συστατικά που χρησιμοποιούνται κατά την παραγωγή τους δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

 

Αν θέλετε να γνωρίσετε καλύτερα τα  προϊόντα Bell HYPOALLERGENIC θα τα βρείτε στα καταστήματα Hondos Center καθώς και  online στο foxy.gr.

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Ενδιαφερον ακουγεται!!!!Για να ριξουμε μια ματια….

  2. Ποσες εταιρειες υπαρχουν που δεν γνωριζα…να εισαι καλα Τζουλια για τις ενημερωσεις που μας κανεις

  3. Ξέρω αρκετα κορίτσια που έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα (ευτυχώς δεν ανήκω σε αυτή την κατηγορία).. Θα τους το προωθήσω, σίγουρα θα το βρουν ενδιαφέρον

  4. Πολύ ενδιαφέρον! Θα το πω σε φίλες μου που έχουν ευαισθησία στο δέρμα. Και γω, όπως η @Maryl δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα καλλυντικά.
    xx

  5. Νομιζω οτι αυτη η εταιρια θα γινει η αγαπημενη μου☺😃😃😃

  6. Χαίρομαι που τα βρήκατε ενδιαφέροντα bb girls!

  7. Δεν τα έχω ξανακούσει,ενδιαφέροντα πάντως.

  8. Aγόρασα μια μάσκαρα και ένα μολύβι ματιών αλλά δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα….από μια φίλη άκουσα τα καλύτερα,πάντως…
    Για όποια θέλει να δοκιμάσει προ’ι’όντα του brand ,μια καλή ιδέα είναι να αγοράσει σε αρκετά προσιτή τιμή το εορταστικό advent calendar.

  9. Θα ρίξω μια ματιά την επόμενη φορά που θα πάω στα hondos! Χαίρομαι πολύ που βλέπω καινούρια προϊόντα και ειδικά για μια ομάδα γυναικών που ζορίζεται πολύ στο κομμάτι του μακιγιάζ!!!! 💜❤💙💚💛💛💚💙💙❤💜💜💜❤❤💙💚💚💛💛💛💚💚💙❤❤💜💜💜❤💙💙💙💚💚💛💛💛💚💚💙💙❤❤💜💜💜💜❤❤💙💙💚💚💛💛💛💚💚💙💙❤❤💜💜💜❤❤💙💙💚💚💛💛💛💛💚💚💙💙❤💜💜💜💜❤💙💙💚💚💛💛💛💚💙❤❤💜💜

  10. Παρόφι κι εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, πρόκειται για ενδιαφέροντα προϊόντα, που έχουν δημιουργηθεί με ωραίες προδιαγραφές.

  11. Εγω επειδη εχω λιγο ευαισθητο δερμα , βγαζω σπυρακια κλπ λεω να τα δοκιμασω

  12. φανταστικα προιοντα ομορφιας, ευχομαι να σταθω τυχερη και να κερδισω! ευχαριστουμε πολυ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.