Ένα απόγευμα “Beautiful at every age” με την Clarins!

 

 

Όπως σας έγραφα και χθες,  το απόγευμα της Δευτέρας ήταν αφιερωμένο σε beauty  pampering στο ειδικό  stand της Clarins που θα βρείτε για όλη την εβδομάδα από τις 18 εως τις 23 Νοεμβρίου στην είσοδο του καταστήματος Attica στο Golden Hall.

 

 

 

 

 

 

Την τελευταία φορά που είχα βρεθεί σε αντίστοιχο  event της Clarins  ένα φανατικό μεν, σιωπηλό δε bb girl , είχε εκφράσει την επιθυμία της να έχει και εκείνη την εμπειρία περιποίησης Clarins. Τι καλύτερο λοιπόν από το να βρεθείς εκεί με μια φίλη  και να απολαύσεις περιποίηση από τα έμπειρα χέρια της αγαπημένης Πέρσας- η επιτομή του Clarins girl;

 

Πέρσα το αγαπημένο Clarins girl!

 

 

 

 

Xθες ήταν ένα πραγματικά υπέροχο απόγευμα από αυτά που λόγω έλλειψης χρόνου δεν έχεις συχνά την  ευκαιρία να απολαύσεις.   “Flash Demo”:   Mια special Clarins  περιποίηση που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα που θα βρεθεί εκεί  εντελώς δωρεάν και πιστέψτε με δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μια full on περιποίηση που θα έκανες σε κάποιο beauty χώρο.Θα το καταλάβετε και μόνες σας παρακάτω  αφού σε αυτή την περίπτωση μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις και με αυτό το  φωτορεπορτάζ,  θα σας «πάρουμε μαζί μας» στο χθεσινό απόγευμα.

 

 

Εγώ και το bb girl  Λίνα όλο χαρά!

 

 

 

 

Στην Clarins γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι τα προϊόντα περιποίησης να είναι ανάλογα και με την ηλικία αλλά ακόμα περισσότερο με τις ανάγκες τις κάθε γυναίκας. Επίσης  ξέρουν πόσο σημαντικό είναι κάθε γυναίκα να γνωρίσει καλά τα προϊόντα της μάρκας μέσα από την επαφή της με τις εξειδικευμένες beauty expert της μάρκας, αλλά και να έχει την ευκαιρία να τα δοκιμάσει η ίδια,  είτε με κάποια περιποίηση όπως αυτή που κάναμε χθες, είτε μέσα από κάποια δείγματα που η μάρκα δίνει πάντα στις πελάτισσές της,  ή σε όσες θέλουν να την γνωρίσουν καλύτερα. Αυτή τη φορά με το event “Beautiful at Every Age” κάθε γυναίκα μπορεί να ενημερωθεί για τα προιόντα που της ταιριάζουν τέλεια. 

 

 

Χθες είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα και για το νέο λανσάρισμα της μάρκας το έλαιο/κρέμα Plant Gold. Ένα 100% φυσικό και άκρως καινοτόμο προϊόν αφού συνδυάζει και το έλαιο και την κρέμα και προσφέρει στο δέρμα βαθιά ενυδάτωση, άνεση, ζωντάνια και λάμψη με την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Βασισμένο στις αρχές τις αρωματοθεραπείας με με φόρμουλα από  εκχύλισμα της  πολύτιμης Μπλέ Ορχιδέας και έλαιο φουντουκιού πλούσιο σε Omega 9 και Βιταμίνη Ε. Απορροφάται άμεσα και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πρωί και βράδυ.

 

 

 

 

 

Kαι ήρθε η ώρα του pampering  και η Λίνα κάθισε αναπαυτικά στην καρέκλα και αφέθηκε στα χέρια της Πέρσας. Να πω εδώ ότι όλα τα προιόντα περιποίησης της Clarins απλώνονται με ειδικές κινήσεις ένα πρωτόκολλο από το Clarins Institute (“όλα λάθος τα απλώνω” είπε η Λίνα –καιρός να μάθω να το κάνω σωστά!”)

 

Περιποίηση

Step 1: Καθαρισμός. To Οne Step Facial Cleanser είναι ο ιδανικός καθαρισμός  για όσες δεν θέλουν να χάνουν πολύ χρόνο γιατί ταυτόχρονα αφαιρεί τέλεια το μακιγιάζ, καθαρίζει σε βάθος,  αναζωογονεί την επιδερμίδα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος  με εκχύλισμα από πορτοκάλι και σπόρους Moringa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Step 2: Τόνωση. Για άλλη μια φορά συμφωνήσαμε όλες πόσο σημαντικό βήμα στην beauty ιεροτελεστία  είναι η τονωτική λοσιόν – το προϊόν που εξυγιαίνει το δέρμα και  βοηθάει τα προϊόντα περιποίησης να διεισδύσουν καλύτερα στο δέρμα και να απελευθερώσουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Η  alcohol-free Toning Lotion με χαμομήλι αφήνει την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

 

 

 

 

 

Step 3 Double Serum: Το best seller  προϊόν της μάρκας, για κάθε ηλικία, για κάθε ανάγκη, είναι το step που δεν λείπει ποτέ από καμία Clarins περιποίηση. Το πρώτο serum που δοκίμασα σε ηλικία 27 ετών και από τότε έως σήμερα εξακολουθεί και είναι το αγαπημένο μου. Έχουμε μιλήσει γι αυτό εδώ.

 

 

 

 

 

 

Step 4. Σειρά είχε η κρέμα ματιών Multi – Active Eye. Kαταπολεμά τις πρώτες ρυτίδες έκφρασης, τους μαύρους κύκλους και τα σημάδια κούρασης γύρω από τα μάτια.

 

 

 

 

 

 

Step 5: Extra Firming Day Cream. H αντιρυτιδική κρέμα σύσφιξης με φυτικά εκχυλίσματα και  βελούδινη υφή για δέρμα πιο σφριγηλό, πιο λαμπερό, πιο νεανικό.

 

 

 

 

Step 6: Φυσικά τελειώνουμε πάντα με αντηλιακό. Κάθε μέρα, όλο το χρόνο. Πιστεύω ότι το έχετε εμπεδώσει αυτό πλέον. UV Plus SPF 50.

 

 

 

 

Μακιγιάζ

 

Αφού η επιδερμίδα της Λίνας ήταν τέλεια προετοιμασμένη και λαμπερή ήρθε η ώρα για το μακιγιάζ.

 

Step 1: Foundation Everlasting Youth Fluid. Αρκεί να σας πω ότι η Λίνα ενθουσιάστηκε τόσο πολύ με το αποτέλεσμά του, ζήτησε να μάθει την απόχρωση και το έβαλε ήδη στη λίστα με τις αγορές της για το Σάββατο.

 

 

 

 

 

 

Step 2 Ρουζ: To Jolie Blush εκτός από πολύ κολακευτικές αποχρώσεις έχει και μια έξυπνη συσκευασία. Ό,τι χρώμα έχει το εξωτερικό  compact το ίδιο ακριβώς χρώμα έχει και το ρουζ. Μια χαρά όταν ψάχνεις μέσα στο νεσεσέρ για να βρίσκεις αμέσως!

 

 

 

 

 

 

Step 3: Waterproof Eye Pencil:  Σας έγραφα και πριν από κάποιο καιρό γι αυτό το μολύβι ματιών και μάλιστα σας είχα πει ότι η σκούρα πράσινη απόχρωση είχε γίνει η αγαπημένη μου περυσι το Χειμώνα. Η Πέρσα διάλεξε για τη Λίνα την πλούσια καφέ απόχρωση Chestnut που ομολογουμένως της πήγαινε πολύ.

 

 

 

 

Step 4: Intense Natural Lip Perfector No 17 Intense Mample. Mα δεν είναι απίθανη αυτή η nude- dark pink απόχρωση; Τέλεια για κάθε ώρα της μέρας από το πρωί έως το βράδυ. Εκτός όμως από υπέροχο χρώμα το Lip Perfector χάρη στη φόρμουλά του φροντίζει τα χείλια, δίνει αυτό το wet look gloss και τα δείχνει πιο πλούσια και πιο σαρκώδη.

 

 

 

 

 

 

Άρωμα   

Ο επίλογος της περιποίησης στην Clarins γράφεται πάντα με τον ψεκασμό με ένα από τα αρώματα Eau με νότες από φυτικά εκχυλίσματα. Το Eau Ressourçante με βασιλικό, ίριδα και κέδρο είναι ιδανικό για απόλυτη χαλάρωση αλλά και ευεξία.  Δυο τρεις εισπνοές απόλαυσης και είσαι έτοιμη!

 

 

 

 

 

 

Στο τέλος η Λίνα ζήτησε δείγματα από τα προϊόντα που της άρεσαν πολύ και θέλει να αγοράσει και φυσικά η Πέρσα όπως πάντα της έδωσε περισσότερα από όσα ζήτησε.

 

 

 

 

 

Ενθουσιασμένη η Λίνα, λίγο πριν φύγει για να πάρω εγώ σειρά,  με κοίταξε και ξαφνικά το χαμόγελο έφυγε από τα χείλη της και μου είπε «Δεν το πιστεύω! Νιώθω τόσο όμορφη,  τόσο λαμπερή και δεν έχω πουθενά να πάω σήμερα!» «Γιατί δεν ξανακλείνεις ραντεβού;» της απάντησα εγώ. «Δίκιο έχεις! Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, έχω τα γενέθλιά μου! Πριν βγω, θα έρθω στο stand γύρω στις 7.00 το απόγευμα και θα είμαι έτοιμη για το βράδυ!»

 

(σας ενημερώνω ότι αν βρεθείτε και εσείς εκεί το Σάββατο, θα γνωριστείτε και με τη Λίνα! Και πολύ πιθανόν, να βρείτε και εμένα εκεί.)

 

 

Το event “Beautiful at every age”  της Clarins ξεκίνησε χθες 18 Νοεμβρίου και  θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα έως το Σάββατο 23 Νοεμβρίου για όσες από εμάς είμαστε σε mood για λίγο pre-xmas pampering.

 

 

27 Σχόλια
  1. Αυτή τη φορά δεν θα αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα περάσω σίγουρα μια βόλτα. Πρέπει να κλείσω ραντεβού;

  2. @ANASTASIA: Εξαρτάται από τη μέρα Αναστασία μου. Για Παρασκευή ή Σάββατο ίσως είναι καλύτερα να κλείσεις ένα ραντεβού με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα. Τις άλλες μέρες νομίζω θα εξυπηρετηθείς εύκολα και χωρίς ραντεβού, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο. Ευκαιρία και για window shopping στο Golden Hall!

  3. @Celia: Να μας έρθετε! Να μας έρθετε το Σάββατο!

  4. @ΑΝΝΑ ΠΡΟΙΝΑ: Eυκαιρία να τα δοκιμάσεις Άννα μου, αν δεν το έχεις ήδη κάνει.

  5. Υπέροχη περιποίηση στα υπέροχα κορίτσια του ΒΒ με υπέροχα προϊόντα!

  6. Μόνο Golden Hall? Εμάς δηλαδή τα κορίτσια του κέντρου δεν μας σκέφτεται κανείς?

  7. @Stella: Και όμως. Νομίζω το event έγινε και στο κέντρο την προηγούμενη εβδομάδα… αλλά δεν είχατε bb να σας ενημερώσει! (διότι αν δεν κάνουμε την περιποίηση από πρώτο χέρι τι θα έχουμε να σας πούμε; 🙂 🙂 :). Ελάτε και στα “δικά μας επάνω”!. Είναι όμορφα και ήδη όλα στολισμένα!

  8. Ζηλευω!!!Για εμενα που θελω ενα προιον ντεμακιγιαζ για προσωπο κ ματια τυπου πλυνε ξεβγαλε τι μου προτεινεται???

  9. Kαλημερα
    Η Περσα ειναι καταπληκτικη στην περιποιηση και την τοποθετηση των σωστων προιοντων για καθεμια μας
    Ειθχα την τυχη την προηγουμενη φορα στο κεντρο να με περιποιηθει στην καμπινα που ειχε στο καταστημα
    Θελω πολυ να βρω χρονο να ανεβω στο golden hall να με περιποιηθουν και να δω τον στολισμο που εχουν κανει
    Τζουλια το Σαββατο τι ωρα θα ειστε στο σταντ αν μπορεσω να ερθω

  10. @Eleytheria: Σε συννενόηση πάντα με τα κορίτσια της Clarins, θα σου προτείναμε την Extra Comfort Anti Pollution Cleansing Cream 200ml 😊

  11. @Ρανια: Πάντα με εκπλήσσεις!! Απίστευτο το ότι ξέρεις και την υπέροχη Περσα! Και μάλιστα αυτό ακριβώς λέγαμε χθες!! Ότι σύντομα πρέπει να πάω να κάνω και την καμπίνα!!( μήπως ήσουν κρυμμένη κάπου εκεί κοντά και μας άκουσες;;;;😀😀😀). Λέμε το Σάββατο κατά τις 6:30 με 7:00. Η Λίνα θα είναι σίγουρα εκεί και εγώ θα ξέρω αν θα τα καταφέρω την Παρασκευή. 😘😘😘

  12. Tελεια…ισως μπορεσω να ερθω εκεινη την ωρα
    Δεν ημουν κρυμμενη εκει γυρω γιατι σιγουρα θα εβγαινα μπροστα να σε χαιρετησω εσενα την Περσα αλλα και το σιωπηλο bb girl Λινα
    Ημουν και εγω παλια ενα σιωπηλο bb girl μηπως πρεπει να ξαναγινω….δεν ξερω……

  13. Η εβδομάδα ξεκίνησε υπέροχα!!! Τα προιόντα της Clarins μοναδικά.!!! Εκτός από την ιδιαίτερη περιποίηση η Πέρσα μου έμαθε και τον σωστό τρόπο εφαρμογής των προιόντων έτσι ώστε να εχω το καλύτερο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου. Τα δωρα που πήρα φεύγοντας εξαιρετικά!!! Το μοναδικό προνόμιο του να είσαι bb girl!!!! Thank you Julia, thank you bb!!!

  14. @Rania: Όχι!! Όχι!! Ούτε να το διανοηθεί να γίνεις σιωπηλό bb girl! Εξ άλλου και να θέλεις δεν μπορείς. Είσαι Υπεύθυνη Αγοράς!!😀😀😘😘💜💜

  15. Α ναι το ξεχασα….υπευθυνη αγορας χωρις να γραφω τι βρισκω δεν γινεται.
    Οχι Τζουλια δεν νομιζω οτι μπορω να ξαναγινω σιωπηλο bb girl Θελω τοσο πολυ να λεω οτι βρισκω και δοκιμαζω οσο δεν λεγεται
    Ευχαριστω που μου δινεις το βημα να το κανω

  16. Μαγικά τα χέρια της Περσας..! Την είχα γνωρίσει, από την Clarins βέβαια! Πόσο πολύ θα ήθελα αυτό το pampering… bbgirls της Αθήνας… ζηλεύω!
    xx

  17. Αναλυτικότατη περιγραφή της ιεροτελεστίας για να επιτείνει τη ζήλεια μας!!! Μπράβο στην Clarins και φυσικά στην Πέρσα!

  18. Το νέο serum- κρέμα Gold 2 σε 1, καθώς και το Everlasting Youth Fluid μπαίνουν οπωσδήποτε στη λίστα για δοκιμή. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κορίτσια, φαίνεται πόσο το ευχαριστηθήκατε!

  19. ¨Εχω ξεκινήσει να γίνομαι φαν της Clarins και το λέω εγω που δεν αλλάζω εύκολα εταιρια😍

  20. @SofiaT: Η αλήθεια είναι ότι η Clarins ήταν green και clean, πολύ πριν μάθουμε τι σημαίνει αυτό.

  21. Κριμα μου πεφτει μακρυα για ερθω αλλα τα προιοντα θα τα τιμησω απο αλλο καταστημα

  22. Τι υπέροχη εμπειρία!Είπαμε θα πάρω clarins την επόμενη φορά!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.