Δώρο: Κερδίστε το xmas gift box της Benefit, “I’m Hotter Outdoors!”

 

Ho, Ho, Ho! Παρασκευή σήμερα, 22 Νοεμβρίου και νομίζω  είναι μια καλή μέρα για το πρώτο pre-xmas δωράκι από το bb – από πολλά ακόμα που θα ακολουθήσουν.

 

Το πρώτο pre –xmas δωράκι, πρέπει να είναι beauty-full, χαρούμενο, κοριτσίστικο και να μας θυμίσει ότι τα Χριστούγεννα είναι η πλέον αγαπημένη γιορτή για μικρούς αλλά και για μεγάλους που νιώθουν σαν παιδιά εκείνες τις μέρες.

 

Τι καλύτερο λοιπόν από το να εγκαινιάσουμε αυτή την  περίοδο δώρων με το κουκλίστικο beauty box- τροχόσπιτο της Benefit που ταιριάζει πολύ και στον φετινό καιρό …

 

….I ‘M HOTTER OUTDOORS!

 

To set περιλαμβάνει 3 best –sellers,  τρία από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της μάρκας.

Σημειώστε:

 

  • Gimme Brow+ Το τζελ πύκνωσης των φρυδιών σε mini μέγεθος
  • Hoola,  την ματ πούδρα- bronzer για το πρόσωπο σε full size
  • Roller Lash την mascara για τέλειες γυριστές βλεφαρίδες σε full size

 

 

 

 

 

Και τώρα ένα τυχερό bb girl θα έχει την τύχη να το κερδίσει, να το βάλει κάτω από το δέντρο και τη μέρα των Χριστουγέννων να κάνει το πιο fun unboxing!

 

 

H διαδικασία για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα 22 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου. Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου θα ανακοινώσουμε με post την τυχερή νικήτρια.

 

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

 

Ηappy Weekend, Happy Haul’idays  και καλή τύχη bb girls!

 

 

Ε,ναι θα την εγκαινιάσουμε κανονικά την pre-xmas περίοδο, δε γίνεται αλλιώς.

 

 

 

 

 

638 Σχόλια
  1. Καταπληκτικό pre-Xmas δωρακιιι🎄🎁😍 Μακάρι να είμαι η τυχερή! Ευχαριστούμε!!

  2. Τέλειο δώρο! Ευχαριστούμε πολύ!!! 🥰

  3. Υπέροχα για την γυναίκα μου

  4. Πολύ όμορφες συσκευασίες όπως πάντα!

  5. Πριν αρκετά χρόνια (νομίζω το 2011) έμαθα την Benefit μέσα από το BeautyBlog, νομίζω τότε κοντά είχε έρθει και Ελλάδα και την αγάπησα σαν εταιρεία και μέσα από τα άρθρα που διάβασα εδώ! Βλέπεις φοιτήτρια τότε με αρκετό ελεύθερο χρόνο δεν έχανα άρθρο και με σχόλια στα άρθρα και με τα όλα μου! Οπότε ευχαριστώ BeautyBlog που μου έμαθες την Benefit και ευχαριστώ που μου λες μπορώ να κερδίσω το υπερφανταστικό αυτό κουτί της Benefit!

  6. Σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία σας. Καλή μας επιτυχία και καλές γιορτές!!!!!!!!!!

  7. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο δώροοο 💛💛💛 Εύχομαι να σταθώ τυχερή 🍀🍀🍀
    Ευχαριστούμε πάρα πολύ…Καλή μας επιτυχία!!!!

  8. Καταπληκτικό δώρο σας ευχαριστούμε πολύ μακάρι να κερδίσωωω το υπέροχοοοο δώροοο πού μας κάνετε το θέλωωωωω καλές δουλειές και καλές γιορτές με υγεία

  9. Το θέλωωωωω σας ευχαριστούμε πολύ μακάρι να κερδίσωωω το υπέροχοοοο δώροοο πού μας κάνετε καλές δουλειές και καλές γιορτές με υγεία

  10. Ευχαριστούμε για την προσφορά σας!!

  11. Μας βάλατε σε πνεύμα Χριστουγέννων.Μπράβο!

  12. Ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία,τη δυνατότητα και τη χαρά να συμμετέχουμε στον υπέροχο διαγωνισμό σας…Να είστε καλά,πάντα επιτυχίες να έχετε!!!

  13. Τέλεια προϊόντα για μένα και την κόρη μου!!😍Σας ευχαριστούμε πολυυ!! Ελπίζω να σταθώ τυχερή!🤞🏻🍀❤️

  14. Σας ευχαριστούμε!Καλές γιορτές σ’όλους!

  15. Τελειοοοοοο δωροοοοο μακάρι να το κερδισωωωω 😍😍😍😍😍😍😍😍 εχω δει τόσα για αυτή την εταιρία κ δεν εχω καταφέρει να δοκιμάσω τα προϊόντα ακόμα, μσκαριιιιιιιι!!! 😀😀😀😀❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍

  16. Τέλειο δώρο για τις γιορτές φανταστικά υπέροχα προϊόντα έχω ακούσει τα καλύτερα και τα αγαπημένα χρώματα μου μακάρι να σταθώ τυχερή να τα δοκιμάσω θα τρελαθώ από τη χαρά μου ευχαριστούμε!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.