Lancaster: Serum και κρέμα νυκτός στη σειρά Skin Life.

 

 

Πριν λίγες μέρες μας κάλεσε η Lancaster σε ένα πολύ όμορφο και άκρως θηλυκό brunch για να μάθουμε τα νέα της αγαπημένης μάρκας και τις δυο νέες προσθήκες στη σειρά φροντίδας   Skin Life.

 

Η προστασία ενάντια στους  περιβαλλοντολογικοί ρύπους αλλά και στο blue light από τις οθόνες των ηλεκτρονικών συσκευών είναι το βασικό claim της σειράς Skin Life.

 

Κατά τη διάρκεια μιας τυπικής μέρας όλες εκθέτουμε τους εαυτούς μας  σε πολλούς επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, χωρίς κάποιες φορές να το καταλαβαίνουμε. Το μπλε φως της οθόνης, οι ακτίνες UV, τα ρυπογόνα σωματίδια, οι ελεύθερες ρίζες και το κλιματιστικό, αποτελούν κομμάτι της καθημερινής της ζωής.

 

 

 

 

Ειδικά  στην πόλη, πολύ περισσότερο από οπουδήποτε αλλού,  με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής μας, η επιδερμίδα τείνει να ξηραίνεται γρηγορότερα, αφήνοντας έτσι μια θαμπή και ανομοιόμορφη όψη με εμφανείς λεπτές γραμμές.

 

 

Για το λόγο αυτό, η Lancaster δημιούργησε το 2018, την συλλογή Skin Life: που απευθύνεται σε ηλικίες 24-35 και λειτουργεί σαν ασπίδα ενάντια στις συνθήκες που επιβαρύνουν την επιδερμίδα στο αστικό περιβάλλον. Περιλαμβάνει 2 βασικές τεχνολογίες: το Σύστημα Oxygen-Fix και το Σύμπλεγμα Broad Anti-Pollution. Επιπλέον, για ακόμα πιο ολοκληρωμένη δράση, όλες οι συνθέσεις εξασφαλίζουν μέγιστη ενυδάτωση και βοηθούν στην πρόληψη των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Το αποτέλεσμα είναι υγιής, ενυδατωμένη και προστατευμένη επιδερμίδα

 

 

 

 

Τώρα,  δύο νέα προϊόντα ολοκληρώνουν την ρουτίνα ομορφιάς, προσφέροντας ακόμα πιο αποτελεσματική προστασία ενάντια στους περιβαλλοντικούς ρύπους.

 

Skin Life Hydra Serum, μέγιστη ενυδάτωση για όλους τους τύπους δέρματος.

 

Προετοιμασία της επιδερμίδας με ενίσχυση της ενυδάτωσής του: μία υπόσχεση που τηρείται, με την καινοτόμο, ιδιαίτερα αναζωογονητική υφή αυτού του ορού

 

 

 

 

Ανάπλαση: Το εκχύλισμα μαύρου πιπεριού ενισχύει την ανάπλαση της επιδερμίδας, διεγείροντας την σύνθεση των κύριων συστατικών του δέρματος, του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος. Η καφεΐνη βελτιώνει τη λάμψη της επιδερμίδας.

 

Προστασία: Η σύνθεση περιλαμβάνει το Σύμπλεγμα Broad Anti-Pollution (Broad Anti-Pollution Complex) (Ectoin + ένα παράγωγο Βιταμίνης C), το οποίο βοηθάει το δέρμα να καταπολεμήσει τις βλάβες που προκαλούνται από τους διάφορους τύπους εσωτερικής και εξωτερικής ρύπανσης.

 

Πρόληψη: Το σύμπλεγμα λάμψης βοηθάει στον περιορισμό της υπερμελάγχρωσης, μειώνοντας την σύνθεση και τη μεταφορά της μελανίνης.

 

Τα οφέλη του: Δράση ενάντια στους περιβαλλοντικούς ρύπους, Ενυδάτωση,  Πρόληψη γήρανσης,  Ενίσχυση λάμψης, & Ομοιόμορφη όψη.

 

 

Skin Life Night Recovery Cream

Το διάστημα μεταξύ 11 μ.μ. και 2 π.μ. (ονομάζονται και «Πολύτιμες ώρες»), η δραστηριότητα των δερματικών κυττάρων κορυφώνεται (ειδικά σχετικά με τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης που είναι από τα πιο σημαντικά δομικά στοιχεία της επιδερμίδας). Η μικροκυκλοφορία επιταχύνεται και το δέρμα αποκαθιστά την οξυγόνωσή του.

 

 

Τα κύρια ενεργά συστατικά:

 

Η πατενταρισμένη τεχνολογία Oxygen Fix System, που βρίσκεται στη σύνθεση του προϊόντος σε πολύ υψηλή συγκέντρωση, παρέχει όλη την απαραίτητη ενέργεια για να βοηθήσει στην ανάπλαση των κυττάρων, έτσι ώστε να καταπολεμήσουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης. Μετά από μία ημέρα έκθεσης σε ρύπους, το Broad Anti-Pollution complex βοηθάει την επιδερμίδας να καταπολεμήσει τις φθορές που που προκλήθηκαν από κάθε επιθετικό περιβαλλοντικό παράγοντα. Τέλος, για επιδερμίδα με εμφανή ενυδάτωση και όγκο, από τη στιγμή που θα ξυπνήσετε το πρωί, η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με Γλυκερόλη και ένα παράγωγο Υαλουρονικού Οξέος, έτσι ώστε να σφραγίζεται η ενυδάτωση μέσα στα κύτταρα.

 

Τα οφέλη του: Κυτταρική ανάπλαση+ Ενυδάτωση την κατάλληλη ώρα για την δερματική δραστηριότητα.

 

Το αποτέλεσμα στην εμφάνισή σας: Η επιδερμίδα δείχνει πιο ξεκούραστη, πιο φωτεινή και έντονα ενυδατωμένη όταν ξυπνάτε. Ακόμα και μετά από έναν σύντομο βραδινό ύπνο, το δέρμα είναι όμορφο και λαμπερό!

 

 

Στιγμιότυπα από το brunch by Lancaster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και λίγη ιστορία..

Η ιστορία της Lancaster του Μονακό,  ξεκίνησε το 1946, όταν δυο οραματιστές, ο βιομήχανος Georges Wurz και ο χημικός Dr Eugène Frezzatti,  αφουγκράστηκαν την ανάγκη των γυναικών οι οποίες μετά τον πόλεμο ξεκίνησαν δειλά -δειλά να φροντίζουν και πάλι τον εαυτό τους και την επιδερμίδα τους. Το πρώτο τους κατάστημα- εργαστήριο άνοιξε στον διάσημο δρόμο Boulevard Princesse Grace. Η διεύθυνση ήταν τελικά σημαδιακή αφού πολύ σύντομα η πριγκίπισσα Grace έγινε μια από τις πιο ενθουσιώδεις πελάτισσες αλλά και πρέσβειρα αυτής  της λαμπερής αλλά  και πολύ αποτελεσματικής μάρκας

 

 

 

15 Σχόλια
  1. LANCASTER Τα πιο υπέροχα αντηλιακά και κρεμώδη του κόσμου! Κρίμα που δεν έχει λαβει στην Ελλάδα τη δημοφιλία που της αξίζει!

  2. @Stella: Απόλυτα σωστό. Lancaster η πρώτη μάρκα με τη μεγαλύτερη έρευνα και τεχνογνωσία στα αντηλιακά, μας μίλησε για το IR πριν από όλους, αλλά και πολλες- πολλλες ακόμα ευρεσυτεχνίες. Δυστυχώς αυτό συμβαίνει με κάποιες μάρκες στην Ελλάδα…

  3. Υπέροχο το brunch!! (κλασική λαιμαργη, πάντα στα γλυκά και εδέσματα πέφτει το μάτι μου😉).. Συμφωνώ απόλυτα με τη Στέλλα, θυμάμαι μια εποχή που τα αντιηλιακα μου ήταν αποκλειστικά Lancaster.. Η καινούργια σειρά φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα, για μικρότερες ηλικίες από ότι προσεξα..

  4. Η καθημερινή αντηλιακή μου είναι η lancaster day shield κι η κρέμα νύχτας η skin therapy perfect….

  5. Από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες, και απ’οτι διάβασα με μεγαλη ιστορία. θυμάμαι τη μητερα μου να εχει κρεμα ημερας Lancaster και μενα να γοητεύομαι απο το βαζακι και το λεπτό αρωμα της κρέμας…
    xx

  6. @Julia τελικά πρέπει να υπάρχει προβλημα με κάτι στη τεχνικη λειτουργία του blog. Μερικα μηνύματα μου τα βγάζει στα spam κι άλλα δεν μου τα εμφανιζει καθολου στο mail. Αν εχεις χρόνο, και μπορείς κοιταξε το. Ευχαριστώ.
    xx

  7. Άγιο είχα.Ευτυχώς δεν ανήκω στο 24-35 οπότε δεν θα αγχωθώ να τη δοκιμάσω :p
    Μουτςς

  8. @Sofia Marga: Σοφία μου, ευχαριστώ που μας εφιστάς την προσοχή αλλά μετά από αρκετή έρευνα εδώ και κάποιους μήνες (γιατί δεν έχεις μόνο εσύ το πρόβλημα) θέλω να σου πω ότι το θέμα με τα mails δεν είναι τεχνικό. Τεχνικά θέματα πχ είναι να μην ανοίγει η σελίδα, ή να αργεί πολύ να ανοίξει, ή να μην μπορείς να αφήσεις σχόλια, ή να μην “φορτώνει” κανονικά όλες τις φωτογραφίες και πολλά ακόμη που δεν θα τα γράψω εδώ. Το πρόβλημα είναι από την υπηρεσία των newsletters και μάλιστα εντοπίζεται περισσότερο σε όσες δεν έχετε λογαριασμό gmail, αλλά άλλους παρόχους (πχ hotmail ή ο δικός σου msn). Ο coder μου προσπαθεί να βρει τη λύση, αλλά δεν είναι εντελώς στο χέρι μας. Σε άλλα παρόμοια site δεν εντοπίζεται αυτό το πρόβλημα γιατί δεν είναι τόσο interactive και διαδραστικά όσο το beautyblog.gr

  9. @Julia μου σε ευχαριστώ που μου απάντησες , τόσο αναλυτικά! Μπορω να σου στειλω gmail λογαριασμό, ώστε να μην εχω προβλημα;
    xx

  10. @Sofia Marga: Πάρα πολύ καλή ιδέα και θα βοηθήσεις και εμάς ίσως να ξεκαθαρίσουμε λίγο περισσότερο κάποια πράγματα. Ευχαριστώ Σοφία μου. Απλά κάνε εγγραφή πάλι, αλλά αυτή τη φορά από τον Gmail λογαριασμό σου και βλέπουμε.

  11. Όσα προϊόντα της Lancaster έχω δοκιμάσει έχουν την πολυτέλεια της απλότητας και της αποτελεσματικότητας!

  12. Θα συμφωνησω απολυτα με την @Στελλα ια τα αντηλιακα!!!

  13. Και εγω συμφωνω για τα αντιηλιακα απλα τελεια

  14. Εδώ στο bb έμαθα για τα αντηλιακά lancaster ότι είναι το Ν01.Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά το έχω σκοπό εφόσον ακούω τόσο καλά πράγματα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.