“Enchanted Blizzard” με Viktor & Rolf X-Mas 2019

 

 

Τα τελευταία χρόνια, ξέρω ότι τα Χριστούγεννα βρίσκονται just around the corner,  όταν με καλούν στην παραμυθένια παρουσίαση των  αρωμάτων Viktor & Rolf.

 

H haute couture βρίσκεται στο DNA αυτού brand – εξ άλλου το Viktor & Rolf είναι haute couture brand, αλλά νομίζω ότι ξέρουν να γιορτάζουν και haute Christmas (αν μου επιτραπεί να το πω αυτό) και να δημιουργούν παραμυθένια ατμόσφαιρα.

 

 

 

 

Το ίδιο ακριβώς και φέτος. Τα αγαπημένα αρώματα της μάρκας “Flowerbomb”,” Bonbon” και το αντρικό “Spicebomb” βάζουν τα «καλά» τους, κλείνονται σε απίθανα gift boxes και σας περιμένουν να τα διαλέξετε και να κάνετε ένα υπέροχο δώρο στις πιο αγαπημένες σας ή στον εαυτό σας.

 

 

“Για τα φετινά Χριστούγεννα, το εμβληματικό μπουκάλι του Flowerbomb σε σχήμα διαμαντένιας χειροβομβίδας βρίσκεται στο επίκεντρο μιας φαντασιακής χιονοθύελλας.Χιλιάδες νιφάδες χιονιού και λουλούδια μεταμορφώνουν το Flowerbomb σε μια δίνη ονειροπόλησης.Οι νιφάδες λουλουδιών που καλύπτουν αυτή τη συλλεκτική έκδοση έχουν φτιαχτεί από λεπτεπίλεπτα υλικά, αποτελώντας ωδή στην υψηλή ραπτική και στην άψογη νέα παρουσίαση του αρώματος. “

 

 

 

 

“Θεατρικό, μαγευτικό, σουρεαλιστικό… για τα Χριστούγεννα του 2019, το πολυτελές σετ δώρου
Flowerbomb των Viktor&Rolf κυκλοφορεί σε σχήμα νιφάδας. Οι Viktor&Rolf σχεδίασαν ένα υπέροχο, πολυτελές κουτί για τα Χριστούγενα του 2019. Το νέο εμβληματικό σετ δώρου που δημιούργησαν είναι το Flowerbomb Midnight, βασισμένο σε μια συμφωνία γιασεμιού που ανθίζει τη νύχτα. Το Flowerbomb & το Flowerbomb Midnight εκφράζουν το φετινό χριστουγεννιάτικο θέμα της μαγευτικής χιονοθύελλας στα πολυτελή κουτιά δώρου που διακοσμούνται με μια υπερμεγέθη νιφάδα λουλουδιού, πολυτελείς κορδέλες και με τη χαρακτηριστική μαύρη σφραγίδα των Viktor&Rolf. Στο εσωτερικό των κουτιών, η μαγεία συνεχίζεται με τις νιφάδες να περιβάλλουν τα εμβληματικά αρώματα. Το σαγηνευτικό σετ δώρου του Spicebomb αποκαλύπτει ένα εκρηκτικό σετ, εμπνευσμένο από τα κουτιά πυρομαχικών για μοντέρνο & αρρενωπό στυλ. Όλα τα δώρα τοποθετούνται μέσα σε ένα πολυτελές λευκό κουτί που κλείνει με κορδέλα grosgrain και φέρει τη σφραγίδα των σχεδιαστών.”

 

 

Πραγματικά αυτό είναι από τα post που μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις οπότε ελάτε να δούμε μαζί αυτή τη μαγική ατμόσφαιρα που δημιούργησε για άλλη μια φορά, ο οίκος:

 

Christmas with Viktor & Rolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christmas table settings by Viktor & Rolf

 

 

 

 

 

Το δωράκι μας ήταν custom made χριστουγεννιάτικες μπάλες με το όνομά μας, ή ότι άλλο θέλαμε να γραφεί πάνω από τα δημιουργικά χέρια της artist-illustrator Michaela Grenio που και εκείνη ήταν απόλυτα enchanting σαν την Χιονάτη που βγήκε από το παραμύθι μου φάνηκε και της το είπα κιόλας.

 

 

 

 

 

 

To V&R photo booth με μένα μέσα.

 

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά και στο απολύτως enchanting video.Μπείτε στη φαντασία της δημιουργίας, όπου μια μαγευτική χιονοθύελλα τυλίγει τον κόσμο των Viktor&Rolf. Ανατρέχοντας σε 25 χρόνια αναμνήσεων μόδας, εμβληματικά κομμάτια αποκτούν νέα διάσταση και ντύνονται με αστραφτερό λευκό χρώμα. Η μαγευτική χιονοθύελλα ενσαρκώνει τη δύναμη ενός αρώματος να διαχέει χριστουγεννιάτικη μαγεία, καθώς στροβιλίζεται μέσα στο ατελιέ των Viktor&Rolf: περιβάλλει το Flowerbomb, τυλίγεται στο Bonbon και δημιουργεί μια εκρηκτική παρουσίαση για το Spicebomb. Μια φαντασιακή δίνη που συνεχίζει την πορεία της στα χιονισμένα κανάλια του Άμστερνταμ, μεταμορφώνει και φωτίζει έναν κόσμο γεμάτο δώρα και μαγεία.

 

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Tι όμορφη ατμόσφαιρα!! Αγαπημένο άρωμα 💜

  2. Το πιο ονειρεμενο Χριστουγεννιατικου σκηνικου….οι μπαλες εκπληκτικες αυτο το event οντως δεν πρεπει να το χανεις ποτε. Και για την ατμοσφαιρα αλλα κυριως για το αρωμα που εχει μια μυρωδια ιδιαιτερη που διαρκει

  3. Ονειρεμένο σκηνικό, φανταστικά τα αρώματα του οίκου! @Julia, τι όμορφη, εμπνευσμένη φωτογραφία με το πανωφόρι σου σε άκρως παραμυθένιο χρώμα! Ούτε να το ήξερες!
    xx

  4. @Sofia Marga: Αχαχα!! Αγαπημένη με την παρατηρητικότητα σου!!! ( και όμως… πρέπει να είμαι ειλικρινής…μας είχαν πει να φορέσουμε κάτι σε ροζ… βέβαια ως bb girl, το ροζ το έκανα λίγο σκούρο και πιο κοντά σε ανοιχτό μοβ – όπως ταιριάζει σε μας τα bb girls!!💜💜💜💜)

  5. Και τελικά τι έγραψες στο δώρο σου?Φανταστικό σκηνικό κι εσύ λάμπεις!
    Μουτςς

  6. @Litsa: Ωραία ερώτηση αγαπημένη! Κάτι απλό έγραψα. Το όνομα μου. “Julia.”

  7. Παραμυθενιο σκηνικό με ολα τα αγαπημενα μου χρώματα!! Τζούλια εσυ εισαι η νεράιδα θα έλεγα!

  8. @Julia, σου ταιριάζει και το να γράφεις παραμύθια και να είσσι ηρωίδα τους!
    Ωραία, προσεγμένη παρουσίαση!

  9. Υπεροχη διακοσμηση και αγαπημενο αρωμα και εσυ μια κουκλα

  10. Η καλή μας νεράιδα ,η Jennifer!!! 👑👑👑👑👑 (τέλειο το πανωφόρι)
    Για Viktor & Rolf δεν έχω λόγια…
    Btw, τα δικά μας χιονάκια κι οι χιονονιφάδες εδώ στον κόσμο του ΒΒ πού είναι;;;

  11. Υπέροχη παραμυθένια ατμόσφαιρα και εσύ μια κούκλα, τι ωραία ντυμένη!! 💜💜💜💜
    Συμφωνώ με τη Celia, πέρυσι είχαμε χιονονιφάδες, τις θέλουμε και φέτος!!

  12. Πολύ ωραία ιδέα αυτές οι μπάλες με το όνομα ου για δωράκι 💙❤💜💚💛💚💙❤💜 Ωραίο χριστουγεννιατικο σκηνικό και εσύ μια κούκλα μέσα στο μωβ πανωφόρι σου!!!! Υπέροχη @JULIA μου!!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  13. @JULIA,ΤΊ ΌΜΟΡΦΗ ΦΩΤΌ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΊΟ ΝΤΎΣΙΜΟ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.