Τι θα λέγατε για Bambi Eyes;

 

 

Εμείς οι δημοσιογράφοι ομορφιάς πολλές φορές χρησιμοποιούμε σαν τίτλο για κάποιο post ή editorial, ή ακόμα και μέσα στα κείμενά μας, τη φράση “bambi eyes” όταν μιλάμε μεταφορικά  για mascara οι οποίες δίνουν αυτό το γυριστό, ακτινωτό αποτέλεσμα που θυμίζει το ομώνυμο ελαφάκι της διάσημης ταινίας του Walt Disney.

 

Είναι αξιοπερίεργο λοιπόν πως δεν υπήρξε μέχρι τώρα κάποια εταιρεία που να ονομάσει έτσι κάποια mascara που θα λάνσαρε στο εμπόριο.

 

Αυτό άλλαξε και τώρα υποδεχόμαστε τη νέα mascara “Bambi Eye Falsh Lash” από τη L’Oreal Paris. Όπως σας έχω γράψει εδώ και κάποιο καιρό είμαι σε αναζήτηση νέας mascara και νομίζω ότι την βρήκα. Η απόχρωση της είναι έντονα μαύρη – intense black κάτι που μου αρέσει, η φόρμουλα γλιστράει και απλώνεται εύκολα πάνω στις βλεφαρίδες μου, τις διαχωρίζει και τις ανασηκώνει τις  και δίνει αυτό το καμπύλο, ακτινωτό αποτέλεσμα.

 

 

 

Το καλύτερο (για μένα τουλάχιστον) είναι το βουρτσάκι. Είναι ελαστικό (προτιμώ τα ελαστικά βουρτσάκια από τα τρίχινα)  έχει και μακριές και κοντές ακίδες, επιτρέποντας την επικάλυψη κάθε βλεφαρίδας από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Με αυτόν τον τρόπο, χαρίζει αισθητά πιο μακριές βλεφαρίδες που είναι το δικό μου ζητούμενο. Προτιμώ τις μακριές από τις πυκνές.

 

Η προτεινόμενη λιανική τιμή είναι 14,99Ε.

 

 

12 Σχόλια
  1. Λατρεύω τις mascara που δίνουν μήκος και σίγουρα κ εγώ τις προτιμώ απο αυτές για όγκο..Φαίνεται πολύ καλή αν όντως κάνει δουλειά εχει σούπερ τιμή..

  2. Και μενα το μηκος μου αρεσει και η τιμη απο οτι βλεπω ειναι super

  3. Δικιά μου αγαπημένη από το brand η double extension που έχει πλέον καταργηθεί….ίσως βρω καμιά ξεχασμένη σε καποιο eshop…
    Θα τσεκάρω κι αυτήν εννοείται….
    Τα χιονάκια μας πού είναι,καλέ;;;;;

  4. Θυμάμαι παλιότερα πολλοί ανεφεραν ότι τα ωραιότερα μάτια ειναι τα ελαφισια.. Οπότε διαβαζοντας τωρα για την καινούργια μάσκαρα της Loreal και για τα bambi eyes ένιωσα κάτι σαν dezavu.. Θα την πάρω οπωσδήποτε, η Loreal έχει φοβερες mascara και με φοβερες τιμές!

  5. Θα την πάρω σίγουρα!Ακόμα να πέσουν τα χιόνια στο Βb??
    Μουτςς

  6. Καλό μας μήνα!!! Πάντα σε αναζήτηση της τέλειας μάσκαρα… Βέβαια, εγώ προτιμώ τα τρίχινα βουρτσάκια, αλλά τα νέα προϊόντα έρχονται για να μας αλλάξουν γνώμη!

  7. Περιμένω πως και πως και Εγώ μαζί με την @LITSA τα χιόνια στο bb!!!! 💚💙❤💛💜💚💙❤💚💛💜💚💙 Έτοιμη να δοκιμάσω την καινούρια μάσκαρα, ειδικά με τέτοια τιμή δεν θα το σκεφτώ και πολύ να την αγοράσω άμεσα!!!!!! 💚💙💛❤💜❤💙💚💛💚💙❤💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛

  8. Τα χιόνια παραδοσιακά ξεκινούν κάθε χρόνο 1 Δεκεμβρίου. Βέβαια, έτσι όπως πήγε ο καιρός φέτος, έτοιμη ήμουν αντί για χιόνια να πέσουν ομπρέλες θαλάσσης.

  9. Χαχαχαχαχα! Αυστραλία γίναμε! Άλλο κακό να μη μας βρει!
    Όσον αφορά τις mascara, λίγα χρόνια πριν είχα ενθουσιαστεί με τη Miss Manga της L’Oreal! Θα δοκιμάσω και αυτή!

  10. Πήρα μάσκαρα στις εκπτώσεις αλλά δεν θα απογυρίσω άλλη μία!!

  11. Πράγματι, και γω νομιζω πως το βουρτσακι κάνει κυρίως τη διαφορά στη μάσκαρα. Στην ΝΥ έπεσε το πρώτο χιόνι, κι η αδερφή μου μου έστειλε φώτο, πολύ χαρούμενη με το γεγονός αυτό.
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.