Εγκυμοσύνη χωρίς ραγάδες με Bio Oil. Νέα Έρευνα.

 

 

Σας είχα γράψει για την αγαπημένη μου φίλη που θα γεννούσε, να σας πω ότι γέννησε την Παρασκευή ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι,  με το οποίο φυσικά είμαστε ερωτευμένοι όλοι στην παρέα.

 

Όλο αυτό μου έφερε φυσικά στο μυαλό το Bio Oil που σύμφωνα με μελέτες και έρευνες είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα όσο αφορά στην καταπολέμηση των ραγάδων, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη.

 

Και τώρα  έρχεται μια ακόμη αναγνώριση  της αποτελεσματικότητας του BioOil Skincare oil για την πρόληψη των ραγάδων,  αυτή τη φορά από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών-Μαιευτών Αθήνας, που το συνιστά στις μέλλουσες μαμάδες, ώστε να διατηρήσουν το δέρμα τους ελαστικό για να προλάβουν την εμφάνιση ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

 

 

 

 

Βέβαια, οι ραγάδες είναι, ίσως, από τις πιο… αγαπημένες ατέλειες των γυναικών, καθώς συνδέονται με την πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους, που είναι η απόκτηση ενός παιδιού. Επειδή, όμως, με το πέρασμα του χρόνου, είναι φυσικό οι μαμάδες να νοσταλγήσουν την παλιά, ωραία και λεία όψη της επιδερμίδας τους, καλό είναι να δράσουν έγκαιρα ώστε να τις προλάβουν.

 

Μια από τις πιο συνηθισμένες αιτίες εμφάνισης των ραγάδων είναι η απότομη διάταση της επιδερμίδας – κάτι που συμβαίνει αναπόφευκτα στην εγκυμοσύνη. Το αν θα εμφανιστούν τελικά ή όχι, εξαρτάται από τον τύπο του δέρματος, την ηλικία, τη διατροφή και, κυρίως, την πλούσια ενυδάτωση της επιδερμίδας.

 

 

 

 

Για την εσωτερική ενυδάτωσή της, καλό είναι να καταναλώνουμε άφθονα υγρά σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – και όχι μόνο σ’ αυτήν. Είναι, όμως, εξίσου σημαντικό να παρέχουμε εξειδικευμένη φροντίδα στην επιδερμίδα μας, και κυρίως στα πιο ευάλωτα σημεία της, όπως είναι η κοιλιά, το στήθος, οι γοφοί, οι γλουτοί και οι μηροί.

 

 

 

 

Σύμμαχος σ’ αυτήν τη φροντίδα είναι το BioOil – ένα ειδικό έλαιο πρόληψης και ανάπλασης για ραγάδες, ουλές και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος, που περιέχει εκχυλίσματα φυτών και βιταμινών, καθώς και το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil™ .

 

 

 

 

 

Είναι ελαφρύ, μη λιπαρό, ενώ τα μελετημένα συστατικά του, όπως η Βιταμίνη Ε και τα φυσικά έλαια λεβάντας, χαμομηλιού και καλέντουλας, ενισχύουν την πλαστικότητα του δέρματος, αφήνοντάς το πιο απαλό, ομαλό και λείο. Οι ειδικοί προτείνουν την εφαρμογή του, με απαλές κυκλικές κινήσεις, από τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης, πρωί και βράδυ.

 

 

Η  αποτελεσματικότητα του BioOil έχει επιβεβαιωθεί από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν υπό την επίβλεψη δερματολόγων και κατέγραψαν σημαντική βελτίωση των ραγάδων, μέσα σε 2 εβδομάδες, στο 95% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το προϊόν. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες, ενώ έχει αποσπάσει περισσότερα από 400 βραβεία παγκοσμίως.

 

11 Σχόλια
  1. Μπράβο, να της ζήσει το μωράκι της και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!! Και καλό μήνα σε όλους 🎄😋Για το bio oil έχω ήδη πει τα καλύτερα, εγώ, η μαμά μου και η μεγάλη μου κόρη δεν το αλλάζουμε με κανένα άλλο έλαιο.. Η μαμά μου είχε μια βαθιά ουλη από χειρουργείο στον ώμο της, δεν ήθελε να φοράει αμάνικες μπλούζες και μόνο με τη συστηματική χρήση του Bio Oil, η ουλη αυτή έχει απαλύνει τόσο, που κοντεύει να φαίνεται σαν απλή γρατζουνιά.. Φέτος το καλοκαίρι για πρώτη φορά μετά από κάποια χρόνια φόρεσε αμάνικο και θεωρεί το Bio Oil ένα θαυματουργό προϊόν!

  2. Να σας ζησει το μωρακι!!!Και καλο μηνα!!!!
    Παντως το bio oil αξιζει καθε σταγονα του!!!

  3. Να μας ζήσει το χριστουγεννιάτικο μωράκι.Το gel με βόλεψε πάρα πολύ.
    Μουτςς

  4. Να σας ζησει το κοριτσάκι σας!!!! 💚💙❤💛💜 Γερή και τυχερή να είναι σε όλη της την ζωή!!!! Όντως έχω ακούσει για το θαυματουργό bio oil. Όταν με το καλό έρθει η ώρα μου θα το δοκιμάσω και Εγώ με τη σειρά μου!!!! 💚💙❤💛💜💚💙❤💛💜💚💙💙❤💛💜💛💜💚💙💜💙💜💙💜💚💚💜💛💛❤💚❤💚❤

  5. Να σας ζήσει η μπεμπούλα! Να είναι γερή και τυχερή!
    Το Bio Oil δεν μας λείπει. Χίλιες χρήσεις με αποδεδειγμένα αποτελέσματα!

  6. Να σας ζήσει η μικρή, να είναι γερή και καλότυχη!
    Πάντως, από τότε που δοκίμασα το Bio Oil, δεν έχει λείψει μέρα από το ντουλάπι του μπάνιου!

  7. Να της ζήσει το μωράκι!!Δεν το αλλάζω το bio oil,όταν βαριέμαι για κάποιο λόγο να απλώσω κρέμα σώματος,ρίχνω λίγο bio oil
    κι αυτό γλιστράει πάνω στο δέρμα μου σαν μετάξι.

  8. Φορουσα στην εγκυμοσυνη και πραγματι ειναι εκληκτικο, να σας ζησει και το baby.

  9. Να ζησει το bbaby! To Bio Oil. πραγματκα πολυ καλο προιον, πολυ ενυδατικο και καθλου λιπαρο
    xx

  10. Πώς θα γίνει να μυήσουμε το νεογέννητο bb girl στο club;;;
    Οι αγαπημένες μου χρήσεις του bio oil είναι σε φτέρνες,αγκώνες και γόνατα….

  11. Να της ζήσει το μωράκι παντα μς υγεία κ καθε ευτυχια στην νέα τους ζωή♥♥♥♥♥ εγώ δυστυχώς στην εγκυμοσύνη δεν το χρησιμοποιουσα βεβαια απαλλάχτηκα από τα της εγκυμοσύνης αλλά μου πήρε 2-3 χρόνια..Σιγουρα στην επόμενη εγκυμοσύνη θα το δοκιμάσω 100%

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.