Μέικ απ : Μια Clarins «οικογενειακή» υπόθεση (και θα κάνουμε και poll)

 

 

 

Κοιτάξτε  τώρα, πως έχουν τα πράγματα. Δεν μπορούμε να έχουμε όλες τα ίδια γούστα. Και εδώ που τα λέμε, αυτό είναι και το λογικό. Θα το ξαναπώ λοιπόν, για πολλοστή φορά: «one woman’s poison is another woman’s cup of tea.»

 

Τις προάλλες λοιπόν που βρεθήκαμε με το bb girl Λίνα στο stand της Clarins για να κάνουμε την περιποίηση μας από τα χέρια της Πέρσας είχαμε μια διαφωνία. Εγώ ορκιζόμουν στα αποτελέσματα του Skin Illusion του αγαπημένου μου πλέον μέικ-απ  της μάρκας,  για το οποίο έχουμε γράψει πολλά εδώ. Η Λίνα, έλεγε ότι σαν τo μέικ-απ  Everlasting Youth Fluid δεν έχει ξαναδοκιμάσει και ξετρελάθηκε και φυσικά το αγόρασε. Το Clarins girl  Πέρσα,  απλώς μας κοιτούσε και φυσικά δεν εξέφρασε γνώμη, διότι είπαμε: «one woman’s poison is another woman’s cup of tea.»

 

Τέλος πάντων, το παραπάνω δε λέει κάτι, γι’ αυτό εγώ θα σας γράψω τι προσφέρει το καθένα και μετά εσείς αποφασίζετε:

 

To Skin Illusion SPF 15, για λάμψη, κάλυψη αλλά και σχεδόν «γυμνό» αποτέλεσμα σα να μη φοράς make up. Βελούδινη, φυσική,  αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Στη φόρμουλά του περιλαμβάνει φυσικά συστατικά όπως το σπάνιο κόκκινο φύκι που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ενυδατώνει σε βάθος και προστατεύει την επιδερμίδα καθώς και νέας γενιάς πέρλες με την τεχνολογία HD Light Optimizing Complex που αιχμαλωτίζουν το φως ενώ οι μικροσκοπικές χρωστικές αντανακλούν το φως προς κάθε κατεύθυνση και καλύπτουν κάθε ατέλεια.

Προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς του δέρματος στην παραγωγή υαλουρονικού οξέους και προστατεύει το δέρμα από την αφυδάτωση συγκρατώντας την υγρασία στην επιφάνεια.

 

 

 

To Everlasting Youth Fluid SPF 15 για λάμψη, κάλυψη, αλλά και φροντίδα και περιποίηση της επιδερμίδας. Μέρα με τη μέρα το δέρμα δείχνει πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό.

 

Κάθε σταγόνα του Everlasting Youth Fluid Foundation συμπυκνώνει την τεχνογνωσία Clarins τόσο στο μακιγιάζ όσο και στην περιποίηση της επιδερμίδας,  αφού για τη δημιουργία της φόρμουλας, χρειάστηκα 3 χρόνια συνεχόμενης έρευνας και 186 δοκιμές.

Chicory & Red Jania: Αυτά τα δύο θρεπτικά συστατικά εμπεριέχονται στο Everlasting Youth Fluid Foundation και ενεργούν στα δύο επίπεδα του δέρματος. Με μόνο λίγες σταγόνες βελτιστοποιείται η φωτεινότητα και η λάμψη του δέρματος και τα κλινικά αποτελέσματα έδειξαν ότι μετά από 28 μέρες χρήσης η επιδερμίδα είναι πιο σφριγηλή, απαλή και λαμπερή.

 

 

ή αν προτιμάτε σφουγγαράκια- cushions που μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί σας για ρετους,

 

τότε το Everlasting Cushion SPF 50 προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη UV προστασία, είναι πολύ ενυδατικό φρεσκάρει στη στιγμή  και δεν ξηραίνει την επιδερμίδα, αφήνει  το δέρμα να «αναπνέει» και φυσικά χαρίζει λάμψη οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Με non-trasfer φόρμουλα που παραμένει σταθερή για πολλές ώρες.

 

 

 

 

Λοιπόν  θα το πάω ένα βήμα παρακάτω. Έχω πειστήρια και φωτογραφίες στα χέρια μου, οπότε θα το κάνω poll, δημοψήφισμα κυρίες μου. Αλλά θα πείτε την αλήθεια  στο poll έτσι; Εξ άλλου όπως παντού,  η ψήφος δεν είναι φανερή.  Διαβάζοντας τα παραπάνω που έγραψα και βλέποντας και τις φωτογραφίες, θα πρέπει εσείς να  ψηφίσετε ποιο  foundation σας άρεσε περισσότερο, το δικό μου το Skin Illusion ή της Λίνας το Everlasting Youth Fluid; (εντάξει, δε θα τα βάλουμε να τσακωθούν, της ίδιας οικογένειας είναι εξ ‘άλλου, αλίμονο, αλλά να… πρέπει να μάθω τις προτιμήσεις σας)

 

Εγώ με Skin Illusion (μες στη καλή χαρά)

 

 

 

Η Λίνα με Everlasting Youth Fluid (σε ακόμα μεγαλύτερη χαρά, άναυδη με το αποτέλεσμα)

 

 

 

Ψηφίστε, ψηφίστε, γιατί ανάλογα με το τι θα ψηφίσετε,… όχι δεν λέω. Εις αύριον τα σπουδαία.

 

 

 

38 Σχόλια
  1. Είστε κούκλες και οι δύο, αλλά αν με ζορίσετε, από την περιγραφή δίνω την ψήφο μου στο Skin Illusion. Και εξηγούμαι: επειδή κάνω μακιγιάζ σε καθημερινή βάση από τις 7 και το πρωί και το αφαιρώ στις 11 το βράδυ, πολλές φορές αισθάνομαι το δέρμα μου πολύ βαρύ. Θα ήθελα κάτι που να δείχνει πιο φυσικό και να μην το νιώθω πως με βαραίνει.
    Υ.Γ. Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και καλό χειμώνα! It was about time…

  2. Καλημέρα Όλη μέρα!
    πολύ ωραία η εταιρεία, την ξέρουμε και την αγαπάμε πολύ!
    Θέλω να πω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω το Skin Illusion γιατί έχει όσα χρειάζομαι ( λάμψη, ελαφριά κάλυψη & ενυδάτωση)
    αλλά θα ηθελα να ρωτήσω , εάν είναι μη φαγεσωρογόνο? είναι δλδ ειδικά σχεδιασμένο να μην φράσσει τους πόρους καθώς προσέχω γιατί απέκτησα πρόσφατα ροδόχρους ακμή ? μήπως γνωρίζετε bb girls?

  3. Ψηφισα skin illusion γιατι το έχω και το φοραω καθημερινά. Βεβαια εγω ενα περασμα με πουδρα το κανω παντα, δεν νιωθω καλα διαφορετικά.
    @ΚΑΤΕΡΊΝΑ Κ. Ναι είναι μη φαγεσωρογόνο. Η Clarins είναι clean beauty εταιρεία.

  4. Αν και δυσκολεύτηκα πολυ μιας και τα δυο ειναι αξιόλογα !την τελική απόφαση την πήρα απο την
    συσκευασία μιας και ο τύπος( δοσομετρης )μου αρέσει και με βολεύει πολυ😊

  5. Επειδή πρόσφατα δοκίμασα το Everlasting ψήφισα αυτό. Το βρήκα απλώς τέλειο.

  6. Χαλαρα Skin Illusion!!! Απλώς λατρευω τα μεικ απ που δεν ειναι βαρια, αφηνει το δερμα να αναπνεει και το κυριότερο δεν έχει “εφε μασκας”. Ειμαι φαν του φυσικου μακιγιαζ

  7. Ψηφισα το skin illusion μονο κ μονο επειδη ειναι παναλαφρο κ μη φαγεσορογωνο.Κουραστηκαν τα δερματα του κοσμου απο τα μεηκ απ “μασκες” χωρια οτι καποια δερματα “καηκαν”κιολας.Αλλη πονεμενη ιστορια αυτη…!!!

  8. ειναι 50-50 ντερπι το everlasting ψηφισα!!!

  9. Ψήφισα το skin illusion γιατί είναι προϊόν λάμψης και εχει ελαφριά υφή ευχαριστω πολύ……

  10. Κι εγώ Skin Illusion ψηφισα γιατί δεν μπορώ με τίποτα το βαρύ μεικ απ, θέλω να νιώθω σα να μη φοράω καθόλου..

  11. Καλημερα και καλη εβδομαδα Ψηφισα το skin illusion γιατι το εχω χρησιμοποισει και οντως ειναι σαν να μη φορας τιποτα

  12. Άσπρες χιονονιφαδες χορεύουν κ τραγουδουν στο τρελό χορό τους κ εμένα προσκαλούν!!!!! ❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️❄️

  13. Γεια σας!Για κάποιο λόγο θα επιλέξω το skin illusion!

  14. Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα η φόρμουλα του Everlasting που συνδυάζει κάλυψη και περιποίηση, οπότε σε αυτό η ψήφος μου.

  15. Skin Illusion, γιατί με κέρδισε το “σαν να μη φοράς”!

  16. Καλησπέρα και από μένα. Ψήφισα το everlasting για τα μακροχρόνια αποτελέσματα. Και κυρίως για την σφριγηλοτητα που προσφέρει. Είναι κάτι που με προβληματίζει όσο μεγαλώνω. Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω και το cushion κάποια στιγμή κυρίως για την ευκολία χρήσης όταν είσαι κάπου έξω και θες ένα ρετουσαρισμα.

  17. To Skin Illusion SPF 15 επειδη δειχνει πιο φυσικό !!! Καλο Μηνα !!!

  18. Ψήφισα το skin ilusion γιατί μου αρεσει το ανάλαφρο του αποτέλεσμα, σαν να μη φορας τίποτα @Julia μου, από την αγαπημένη μου Clarins! Βέβαια, και της Λινας το make up ειναι υπέροχο!
    xx

  19. Skin Illusion γιατί το δοκίμασα και είναι σχεδόν αόρατο.Τέλεια τα χιονάκια 🙂
    Μουτςς

  20. Η απόφαση είναι silk illusion. Σας ευχαριστούμε και την clarins που είναι φοβερή εταιρεία.

  21. Η απόφαση είναι silk Illusion.
    Σας ευχαριστούμε πολύ!!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 Υπεροχο δώρο προσφέρεται
    Να είστε καλά

  22. Skin illusion είναι η δική μου ψήφος!

  23. Everlasting youth fluid!!!!!Νομίζω πως θα ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες μου!!!Θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!!!

  24. Everlasting youth fluid ψήφισα και Εγώ!!!! 💙💜❤💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛 Πήρα είδα μέρος στον διαγωνισμό!!!! Ευχαριστούμε Πολύ που μας κάνεις τοοοοοσο φοβερά δωράκια!!!! 💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛

  25. Everlasting youth fluid! Σας ευχαριστούμε! Αγαπημένη εταιρεία! <3 <3 <3

  26. Το Everlasting Youth Fluid Foundation…νομίζω πως θα μου ”κουμπώσει” απόλυτα!

  27. @KATERINA K: Αν και με πρόλαβε η @Stella να απαντήσω και εγώ στην ερώτησή σου για το αν είναι μη φαγεσωρογόνο, με ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ΝΑΙ, φυσικά είναι μη φαγεσωρογόνο, όπως και όλα τα μεϊκ απ της Clarins.. Πρόκειται για συνθέσεις και υφές που επιτρέπουν στο δέρμα «να αναπνέει» όση ώρα είσαι μακιγιαρισμένη. Δεν έχω καλύτερο.

  28. Καλημέρα!!!αυπεροχα τα χρονάκια και τεριαζουν απόλυτα με την σημερινή μερα!!!

  29. Οτι θέλει βγάζει σημερα😜😜😜😜😜σορυ για τα λαθακια😘😘😘😘

  30. Everlasting ψήφισα ως λιπαρή επιδερμίδα. Συμπαθώ πολύ την clarins

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.