Κερδίστε 3 μέικ απ Clarins “Everlasting Youth Fluid” Foundation

 

 

 

Μην υποτιμάτε ποτέ τη δύναμη των σιωπηλών bb girls. Όσο εμείς συζητούσαμε μεταξύ μας, τα bb girls ψήφιζαν και ενώ στα σχόλια φάνηκε ότι έπαιρνε κεφάλι το  Skin Illusion Foundation τελικά  στο δημοψήφισμα νίκησε-  με μικρή διαφορά είναι αλήθεια-  το Everlasting Youth Fluid Foundation!

 

Eξ άλλου,  όλα τα foundations της Clarins όπως άλλωστε και όλα τα προϊόντα του brand βασίζονται στη δύναμη της φύσης αλλά στην επιστημονική καινοτομία  και έχουν μοναδικές ιδιότητες με άμεσα οφέλη για το δέρμα μας.

 

 

 

 

Άρα όποιο και να κέρδιζε στο μεταξύ τους “δημοψήφισμα”, είτε το Skin Illusion είτε το Everlasting Youth Fluid Foundation, το σίγουρο είναι ότι όποιο και να δοκιμάσετε,  η επιδερμίδα σας θα είναι υπέροχη, λαμπερή και  αψεγάδιαστη για να αναδειχτούν καλύτερα και τα glamorous μακιγιάζ αυτής της γιορτινής περιόδου.

 

 

 

 

 

Τώρα λοιπόν 3 από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε και να απολαύσετε την αποτελεσματικότητα του Everlasting Youth Fluid Foundation SPF 15.

 

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό η διαδικασία είναι απλή και γνωστή. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post από σήμερα Τρίτη 3 Δεκεμβρίου  έως την Δευτέρα 9/12. Την επόμενη Τρίτη 10/12 θα ανακοινώσουμε με post τις τυχερές νικήτριες.

 

Mη  ξεχάσετε να δείτε εδώ τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στους διαγωνισμούς του site.

 

Καλή επιτυχία bb girls! Εσείς το διαλέξατε, εσείς θα έχετε την ευκαιρία να το κερδίσετε!

 

 

405 Σχόλια
  1. Επειδή θέλω να το προσφέρω στην γυναίκα μου γίνετε να κερδίσω εγώ

  2. Ονειρεμένο δώρο για τα γενέθλια μου που έχω σε λίγες μέρες 🎈🎈🎂🎈🎈🎈 Καλά Χριστούγεννα με υγεία και πολύ αγάπη ❤️🎅❤️

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.