ISDIN: εξειδικευμένη αντηλιακή προστασία, τώρα και στην Ελλάδα.

 

 

Ως αυτή που εδώ και χρόνια σας μιλάει για το πόσο σημαντικό είναι το αντηλιακό στην καθημερινότητά μας και φυσικά όλο το χρόνο για την διατήρηση μιας υγιούς και νεανικής επιδερμίδας, περίμενα με ανυπομονησία τη μάρκα ISDIN (προφέρεται «ιζντίν») που έφτασε πρόσφατα και στην Ελλάδα.

 

Και αυτό γιατί η ISDIN αν και στη γκάμα της περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα προϊόντα περιποίησης εν τούτοις εξειδικεύεται στα αντηλιακά προιόντα και είναι πρώτη με διαφορά σε πωλήσεις στη Μεσογειακή Ισπανία μια χώρα που οι γυναίκες είναι πολύ υποψιασμένες όσο αφορά την καθημερινή αντηλιακή προστασία.

 

 

 

Λίγα λόγια για αρχή γιατί στο μέλλον θα μάθουμε και άλλα γι αυτή την ενδιαφέρουσα μάρκα.

 

Η εταιρία ISDIN αποτελεί μια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία που ιδρύθηκε το 1975 ως μια κοινοπραξία μεταξύ των εταιριών Puig και Esteve οι οποίοι αποτελούν ηγέτες στους τομείς των καλλυντικών προϊόντων, αρωμάτων και φαρμακευτικών προϊόντων, αντίστοιχα.

 

Αριθμώντας 1000 εργαζομένους στο ενεργητικό της, σήμερα η ISDIN είναι μια εταιρία με παρουσία πάνω από 40 χώρες και με 14 θυγατρικές εκ των οποίων σε Κίνα, Η.Π.Α, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Μεξικό, Χιλή, Βραζιλία, Αργεντινή, Γαλλία, Βέλγιο, Περού και Κολομβία.

 

 

 

 

Από τη δημιουργία της ISDIN, αριθμώντας πορεία άνω των 40 ετών, το επιχειρηματικό της μοντέλο βασίστηκε στην αξιοποίηση της στενής σχέσης με τα επαγγέλματα υγείας (γιατροί και φαρμακοποιοί) και βασίστηκε στη δημιουργία μίας καινοτόμου και ισχυρά διαφοροποιημένης γκάμας προϊόντων, αποσκοπώντας στη βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και τη συνολική υγεία των πελατών της.

 

Η  ISDIN συνεργάζεται με συνέπεια με τους επιστημονικά πιο καταξιωμένους ειδικούς σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας τεκμηριωμένη υποστήριξη για τα οφέλη των προϊόντων της. Ενδεικτικά το 2018, η εταιρία δημοσίευσε20 άρθρα στα πιο διακεκριμένα δερματολογικά περιοδικά και 48 posters σε αντίστοιχα συνέδρια παγκοσμίως.

 

 

 

 

“Η καινοτομία της ISDIN βασίζεται στην ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικότητας των προϊόντων και της κομψότητας των υφών προκειμένου να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.

 

 Ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα αυτής της καινοτομίας είναι το χαρτοφυλάκιο των ιατρικών αντηλιακών της, με προϊόντα όπως το Eryfotona(για την πρόληψη και θεραπεία της ακτινικής υπερκεράτωσης) και το FotoUltra (για προβλήματα υπερμελάχρωσης και ηλιακές αλλεργίες).

 

Τα προϊόντα αυτά είναι δημοφιλή σε όλους τους Δερματολόγους παγκοσμίως και υποστηρίζονται από ισχυρά επιστημονικά ευρήματα και μελέτες. Επίσης, η ISDIN διαθέτει καινοτόμα αντηλιακά προϊόντα με ποικιλία υφών που επιτυγχάνουν εξαιρετική συμμόρφωση σε εξωτερικές δραστηριότητες και αθλήματα.

 

Σε αυτό το πλαίσιο, το πιο πρόσφατο και καινοτόμο λανσάρισμα της ISDIN αποτελεί η σειρά Fusion Water 5 Star Daily Protection που προσφέρει μιας νέας γενιάς προστασία από τον ήλιο, για καθημερινή χρήση, που συνδυάζουν την ολοκληρωμένη προστασία από ακτίνες UV, την εξαιρετική δεκτικότητα του δέρματος και το μειωμένο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

 

 

 

 

 

Η καινοτομία αυτή, οδήγησε την ISDIN να είναι μια ευρέως αναγνωριζόμενη και σεβαστή μάρκα από τους επαγγελματίες υγείας και τους καταναλωτές. Από το 2015, η ISDIN έχει κερδίσει πάνω από 50 βραβεία παγκοσμίως, όπως το Vogue Beauty Award, Prix de l’Excellence de la Beauté Marie Claire, GQ Beauty AwardκαιτοTmall Customer Experience Excellence Award, μεταξύ άλλων.”

 

Ό, τι και να γράψω αν δεν τα δοκιμάσουμε δεν θα μπορέσουμε να εκφράσουμε ολοκληρωμένη άποψη. Επιφυλάσσομαι έτσι ώστε σύντομα να έχουμε αυτή τη δυνατότητα.

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Από τότε που έμαθα από δερματολόγο ότι μόνο ο ήλιος γερνάει κ όλα τα άλλα είναι απλές κρέμες δεν αγοράζω τίποτα άλλο. Πρώτα αντιηλιακό κ μετά όλα τα άλλα. Κ ας χιονίζει.

  2. To πόσο με εξιτάρουν τα αντηλιακά σε μορφή πούδρας όπως αυτο της φωτο fotoprotector sun brush mineral δε λέγεται! Ο ιδανικός τρόπος να ανανεώνεις το αντηλιακό σου στη διάρκεια της μέρας, χωρίς προβληματισμούς.

  3. Πολυ ενδιαφέροντα προιοντα!!!Μιας και το ψάχνω πολυ με τα αντηλιακά θα ηθελα να δοκιμάσω το fotoultra γιατί καλύπτει ακριβώς την περίπτωση μου😊

  4. Καλημερα..το βρκα εξαιρετικα ενδιαφερον το σημερινο ποστ Θα ηθελα και εγω να ακουσω γνωμη καποιας που το δοκιμασε

  5. Πουθενά χωρίς αντιηλιακό. Κρέμες δε βάζω αλλά αντιηλιακό θα βάλω. Κ ας έχει χιονονιφαδες❄️❄️

  6. Πολύ χρήσιμο το post.. Αν και δεν είμαι των αντηλιακών γιατί δεν τα εμπιστεύομαι για το δέρμα, αυτή η σειρά φαίνεται πάρα πολύ καλή. Περιμένω κ εγώ εντυπώσεις….

  7. Τα γνωρίζω χρόνια,μου είχε δώσει ο δερματολόγος μετα το χημ.πίλινγκ,είναι πολύ καλά.

  8. Θα ήθελα και εγω να ακούσω τη Γεωργία που τα έχει δοκιμάσει, γιατί φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα καλλυντικά!! Συμφωνώ με τη χρήση αντιηλιακου, το καλοκαίρι φοράω αντιηλιακη κάθε πρωί, ενώ το χειμώνα προτιμώ κρέμα ημέρας με SPF 20

  9. @ΓΕΩΡΓΙΑ: Μέ έχεις εξιτάρει και εμένα τώρα γιατί δεν έχω προλάβει ακόμα να τα δοκιμάσω. Ναι, αν μπορείς πες μας κάποιες λεπτομέρειες!

  10. @ ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Τι εννοείς Τζένη μου “δεν τα εμπιστεύεσαι για το δέρμα”; Δηλαδή πως προστατεύεις την επιδερμίδα σου από τις UV και IR ακτίνες του ήλιου που αποδεδειγμένα, προκαλούν πρόωρη γήρανση? Πες μου, με ενδιαφέρει πολύ.

  11. Είμαι υπερ της προστασίας απο την ηλικιακή ακτινοβολία αλλά όχι της υπερβολής..Είμαι 30 χρονών κ χρησιμοποιώ αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι κ όχι πάντα κ μόνο στο σώμα.Παρόλα αυτά το δέρμα μου είναι σε άριστη κατάσταση κ μιλαω κυρίως για το πρόσωπο παρόλο που εκτίθιμαι αρκετά..Δεν είμαι υπερ ολο τον χρόνο αντηλιακό πρώτον γιατί συνηθίζει το δέρμα δεύτερον θεωρώ οτι το δέρμα πρέπει να αναπνέει και να δέχεται κ τον ήλιο κ τον αερα κ όλα τρίτον ακόμα κ όταν βάλω προσεχω πολύ ποιο θα χρησιμοποιήσω γιατί γνωρίζω 2 άτομα η χρηση αντηλιακών τους δημιούργησε προβλημα με σημάδια τα οποία δεν περνάνε πλεον.

  12. Aτηλιακή προστασία παντού και πάντα…χειμώνα και καλοκαίρι…αν το brand είναι αξιόπιστο, δεν υπάρχει κανένα θέμα…
    30 ετών και αντηλιακό μόνο το καλοκαίρι και μόνο στο σώμα;;; I rest my case….

    H συσκευασία του fotoprotector με εξιτάρει κι εμένα….

  13. Ναι αν είναι αξιόπιστο συμφωνώ.Μπορώ να δεχτώ τις κρέμες με αντιηλιακή προστασία αλλά είμαι κατά στον συνδιασμό του τύπου πάρα πολλά προιόντα πάνω στο δέρμα κρέμες primer μεικ απ πούδρα ρουζ αντιηλιακά κ όλα αυτά.Δηλαδή πότε αναπνέει το δέρμα? Δηλαδή ο ήλιος γερνάει κ όταν χρησιμοποιούμε καθημερινά τόσα καλλυντικά δεν γερνάει? Εγώ προσωπικά κάνω καθαρισμό πρωί βραδύ μετά τόνερ serum κ τέλος booster σε ανάμειξη στις κρέμες .Κι όμως ναι έχω τέλεια επιδερμίδα.Φυσικά είναι η δική μου άποψη♥♥

  14. Η αλήθεια είναι ότι το χειμώνα δεν χρησιμοποιώ συνήθως ξεχωριστά αντηλιακό προϊόν, αλλά κρέμα με αντηλιακή προστασία. Όπως και στη Στέλλα, έτσι και σε εμένα μου φάνηκε ιδιαίτερα ενδιαφέρον το fotoprotector sun brush mineral. Αγαπημένα προϊόντα 2 σε 1.

  15. Πολυ ενδιαφέρον…θα ηθελα πολύ να τα δοκιμασω. Ενα μονο καλοκαιρι πριν πολλά πολλα χρονια δεν εβαλα αντηλιακό γτ μια κυρια με ειχε πεισει πως δεν κανουν τπτ ξαι ειναι μύθος…και απεξτησα καποια ανεξιτηλα σημαδια απο τότε… Οποτε, ΝΑΙ στα αντηλιακά χειμωνα- καλοκαίρι απο αξιοπιστο brand , εννοείται…
    xx

  16. Πολύ ενδιαφέρον το fotoprotector sun brush mineral.Αντηλιακό φοράω όλο το χρόνο.Απλά το χειμώνα μπορεί να είνια με μικρότερο δείκτη.

  17. Δεν αμελώ την αντηλιακή μου όλες τις εποχές ακόμα κι αν δε βγω από το σπίτι.Όσο για τα ISDIN έχουν ενδιαφέρον.
    Μουτςς

  18. Κανονικα πρεπει να φοραμε και το χειμωνα αντιηλιακο αλλα εγω προσωπικα ολο το ξεχναω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.