Stella’s Recipy: To υπέροχο δώρο-γούρι στο χρώμα της χρονιάς!

 

 

Έφτασε η εποχή για να λάμψετε με STELLA’S RECIPY και να κερδίσετε το ωραιότερο γούρι στο χρώμα της χρονιάς 2020!

 

Τα Stella’s Recipy, το απόλυτο clean beauty brand, είναι κοντά σας όλο το χρόνο, για να σας ομορφαίνει φυσικά και ορατά.  Ένας λόγος παραπάνω, τώρα τα Χριστούγεννα που η λάμψη, η αναζωογόνηση κι η ευεξία, ψυχική και σωματική είναι το ζητούμενο.

 

Ανακαλύψτε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας σε ένα total αρωματοθεραπευτικό makeover, που θα σας κάνει να απολαύσετε τις γιορτινές μέρες και να είστε η πιο όμορφη πλευρά του εαυτού σας!

 

Με την προτίμηση σας στα προϊόντα, θα κερδίσετε το πιο όμορφο γούρι της χρονιάς! Ένα «ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ» σχεδιασμένο μόνο για σας,  τα μοναδικά κορίτσια των Stella’s Recipy.

 

 

 

 

Διαλέξτε δύο προϊόντα από οποιαδήποτε σειρά των Stella’s Recipy και αποκτήστε την χειροποίητη statement δημιουργία της Μάγδας Παναγιωτίδου φτιαγμένη με ορείχαλκο και τον ημιπολύτιμο λίθο Blue Goldstone.

Ο Blue Goldstone είναι σπάνιος στην Ελλάδα, τα Stella’s Recipy, τον έφεραν όμως ειδικά για σας και γι’ αυτό το εξ’ ολοκλήρου χειροποίητο κόσμημα – γούρι, που θα στολίσει την εμφάνιση σας.   Είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος από μείγμα quartz και ψήγματα χαλκού, που πρωτοχρησιμοποιήθηκε από Ιταλούς μοναχούς, τον 16ο αιώνα.

 

 

 

 

Τον διαλέξαμε για την ομορφιά του, γιατί είναι η πέτρα του θάρρους, της δύναμης, της αγάπης και της θετικής ενέργειας, αλλά και γιατί το χρώμα του είναι το

 

COLOR OF THE YEAR 2020!

 

 

 

 

 

Όπως κάθε χρόνο οι ειδικοί της Pantone ανακοινώνουν το χρώμα της χρονιάς. Για το 2020 είναι το Bleached Coral, το χρώμα του «ξεβαμμένου κοραλλιού».  Σε συνέχεια του περσινού Living Coral του ζεστού ροδακινί – πορτοκαλί με απαλούς χρυσούς τόνους, το άρωμα της φετεινής χρονιάς είναι κι αυτό εμπνευσμένο από τη θάλασσα και τη φύση.  Eνα χρώμα ζωντανό και χαρούμενο και πολύ αγαπημένο στον κόσμο της ομορφιάς και της μόδας.

 

Η Laurie Pressman, Αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Χρώματος Pantone, είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό, ότι τα χρώματα της χρονιάς Pantone για το 2020 είναι εμπνευσμένα από τη θάλασσα. «Το μπλε θα πάρει τον κεντρικό ρόλο, με έμπνευση από τα αποξηραμένα φύκια και τα ξύλα που ξεβράζονται στην παραλία, αλλά και την χρωματική επιρροή της λευκής άμμου, τις δροσερές γαλαζοπράσινες αποχρώσεις της θάλασσας».

 

Έτσι, το Bleaching Coral δεν είναι άλλη,  από την απόλυτα φυσική διεργασία, που συμβαίνει στα κοράλλια όταν αποχρωματίζονται, ξασπρίζουν για να εκδιώξουν τα φύκια που ζουν μέσα στους ιστούς τους.  Στις θερμότερες θερμοκρασίες νερού, στα τροπικά κλίματα, μπορούν να προκαλέσουν έως και απόλυτη λεύκανση των κοραλλιών.

 

Αυτό είναι το Bleaching Coral κι έτσι εμπνευστήκαμε το χρώμα του ημιπολύτιμου λίθου, που επιλέξαμε για το φετινό σας γούρι. Το χρώμα που προσομοιάζει στους κυματισμούς του γαλάζιου – μπλε, αλλά και στις γήινες αποχρώσεις των αποξηραμένων φυκιών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες θα μας βρείτε στο [email protected]

 

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Καλή χρονιά με κάθε ευτυχία κ επιτυχία!.ευχαριστουμε bb♥♥

  2. Και κάνεις απίστευτα καλό στο δερμα σου με τα τελεια προϊόντα της Στέλλας, όπως και στην ψυχολογία σου (με την αρωματοθεραπεια που προσφέρουν) και είσαι στυλατη και κομψή με αυτό το υπεροχο δώρο κόσμημα γουρι! Τι φοβερό γαλάζιο πράσινο χρώμα έχουν οι πέτρες, νομίζω το χρώμα του Υδροχόου..

  3. Γιατί βλέπω τα παραπάνω σχόλια και νομίζω ότι μπορεί από κεκτημένη ταχύτητα, να μην κατάλαβαν ότι αποκτάς δώρο αυτό το τέλειο κόσμημα, αγόραζοντας 2 από τις καλύτερες κρέμες ever, κρέμες από τα Stella’s Recipy 😉

  4. @Maryl Αυτο νομίζω κι εγω 😉

    Εχεις δίκιο Μαράκι! Είναι όντως το χρωμα του Υδροχόου!

  5. @Stella,πάντα πρωτοποριακή!Είναι πολύ όμορφο!

  6. @STELLA @MARYL Πράγματι, μάλλον έχει γίνει παρανόηση….
    @ΚΟΡΙΤΣΙΑ, δεν είναι διαγωνισμός…όλες δείχνοντας την προτίμησή σας στα προϊόντα, θα κερδίσετε το μοναδικό αυτό κόσμημα …..

  7. @Stella, πολύ όμορφη επιλογή, μελετημένη σε κάθε λεπτομέρεια!

  8. Κομψό και ξεχωριστό, υπέροχο χρώμα που θυμίζει και καλοκαίρι μέσα στο χειμώνα και αυτό μου αρέσει πολύ!

  9. Ξεχωριστό και ιδιαίτερο όπως και τα Stella’s Recipy!
    Μουτςς

  10. Στέλλα κ υπόλοιπα bb girls μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας σχετικά με τα προιόντα Stella`s Resipy.Μπήκα στην σελίδα κ πραγματικά έκατσα κοντά στην μία ώρα κ διάβαζα για τα προιοντα. Καταενθουσιάστηκα από την εξαιρετική ποιότητα των προιόντων που είναι άκρως φυτικά κ είναι κάτι που άλλωστε μόνο ποιότικά προιόντα χρησιμοποιώ κ εγώ .Όμως δεν βρήκα κάπου τιμές κ τρόπο παραγγελίας:-@ ευχαριστώ εκ προτέρων

  11. Τζένη μου, τα Stella’s Recipy φτιαχνονται sur mesure, αναλογα με το δερμα της κάθε κοπέλλας. Συμπηρωσε το ερωτηματολόγιο στη σελίδα https://stellasrecipy.gr/questionaire/
    και θα σου απαντήσω άμεσα για όλα, όσα χρειάζεσαι.

  12. @ΤΖΕΝΗ: Μια χαρά, με πρόλαβε και σου απάντησε η STELLA! 🌟🌟

  13. Στέλλα μου ευχαριστω πολύ για την κατατοπιστική σου ενημερωση σχετικά με τα φυτικά προιόντα περιποίησης..Έχεις γνώσεις κ μπράβο σου♥ που μας βοηθάς! Θα τα πούμε ξανα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.