Festive παλέτες: ένα πολύ ευπρόσδεκτο beauty gift και διαλέγουμε 6 από αυτές

 

 

 

Έρχεται η ώρα να ψωνίσεις τα δώρα για τις φίλες σου, ή τέλος πάντων για τις αγαπημένες γυναίκες της ζωής σου (μαμά/ αδερφή/ κολλητή κλπ).

 

Το project μπορεί να γίνει πολύ εύκολο,  αν επιλέξεις μια παλέτα σκιών. Με πολλαπλές αποχρώσεις (άρα κάπου θα την πετύχεις στις αποχρώσεις), με όμορφο packaging, οι παλέτες είναι το πιο ευπρόσδεκτο beauty gift και φυσικά ιδανικό ειδικά για όσες ταξιδεύουν.

 

Πείτε μου την αλήθεια: θα λέγατε ποτέ όχι, σε μια ακόμα παλέτα, όσες και να έχετε;

 

Ακολουθούν 5 παλέτες που μας άρεσαν πολύ για να πάρετε ιδέες:

 

Nars Festive Eyeshadow Palette 2019

 

 

 

 

 

Too Faced Gingerbread Extra Spicy Palette

 

 

 

 

Nyx Such a Know it All Palette

 

 

 

 

Mac Starring You X-mas 2019 Palette

 

 

 

 

Η Eyes Go Wild από την L’Oreal Paris

 

 

 

 

Radiant Professional Festive Palette 2019 μέσα σε ένα πολύ εντυπωσιακό κουτί-packaging ιδανικό για δώρο.

 

 

 

 

 

 

Το “αριστούργημα”  της μοντέρνας ζωγραφικής (χεχεχε) που ανοίγει το post είναι του κυρίου Ρωμανού όταν ήταν 4 και πήγαινε σε ατελιέ ζωγραφικής για ένα χρόνο, όταν ακόμα ψάχναμε τις δεξιότητές μας. Δεν το είχε, διέκοψε, αλλά μας ξέμεινε ο πίνακας, οι παλέτες και το καβαλέτο ζωγραφικής στο σπίτι.

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Δεν ξέρω τι λες εσυ… αλλά εμενα μου αρεσει πάρα πολύ ο πίνακας! Μου αρεσε μόλις ειδα την φωτο που ανοίγει το ποστ και πριν διαβασω να δω, ότι ειναι του Ρωμανού! Θα τον αγόραζα ευχαρίστως, αν και ξέρω πως δεν πωλείται! Απόλυτα το στυλ μου! 🙂
    οσο γαι τις παλέτες…. Διαοπιστωνω πως θα τις ήθελα όλες, αλλά απευθυνονται μάλλον στον 20χρονο εαυτό μου. Στην παρούσα φαση…. μάλλον με βλεπω με το ζόρι για Too Faced ή MAC με το ζόρι…. Στρέφομαι προς το nude σε σχέση με το smoky, ολο και περισσότερο, οπότε μια Radiant θα ήταν πιο cozy.

  2. @Stella: Λες ε; Χχαχαχαχαχ!! Ok, πάντως ας πούμε ότι για μας είναι ενθύμιο. (ο ίδιος πάντως θεωρεί ότι είναι εντελώς ατάλαντος σε ζωγραφικές και σκίτσα και ούτε να ακούσει για Αρχιτεκτονική του μπαμπά ας πούμε. – ό,τι πει.)

    Έχεις δίκιο πάντως για την παλέτα της Radiant και μου άρεσε πολύ που την αποκάλεσες ‘cozy”. Το κλέβω! Η αλήθεια είναι πάντως ότι έχει κολακευτικές, ήσυχες αποχρώσεις αλλά τσούπ! σου πετάει και κάποια πιο dramatic χρώματα για όταν είσαι σε τέτοιο mood.

  3. Mac και too faced αν θα διάλεγα κάποιες και σίγουρα θα συμφωνήσω με την γνώμη της @Στελλας για
    τον πίνακα του Ρωμανου 😃

  4. @Julia Ακριβως αυτό! Ανάλογα τη διάθεση προσαρμόζεις και τις αποχρώσεις! Γι αυτο είναι cozy!
    Πάντως, αν ο καλλιτέχνης εμπνευστει και φτιάξει κατι στο ίδιο στυλ, πείτε του έχει βρει αγοραστή! 😉

  5. Πείτε μου την αλήθεια: θα λέγατε ποτέ όχι, σε μια ακόμα παλέτα, όσες και να έχετε;Η πιο τέλεια φράση♥ υπάρχει έστω κ μια απάντηση όχι?? Τέλειες οι παλέτες NYX και RADIANT! !!!!

  6. @Stella: Έγινε!! Γιατί όλο ιδέες κατεβάζει για να βγάλει δικό του χαρτζιλίκι όποτε θα του το πω στα σίγουρα!!😀😀😀😘😘

  7. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Έτσι ακριβώς Τζενη μου! Λέγαμε αυτό ακριβώς με κάτι φίλες μου την Κυριακή και από εκεί η έμπνευση! 💕

  8. Κι όμως ο κ. Ρωμανός έχει συνδυάσει πολύ πετυχημένα τα χρώματα στον πίνακα του, δεν υπάρχει κάτι αταίριαστο… Όντως θα μπορούσαν να είναι χρώματα σκιών μιας παλέτας😊 Μιας και λέμε για παλέτες Mac βέβαια και Nars για εμένα!

  9. Καλησπερα…εγω παλι βρισκω πολυ αισιοδοξο τον πινακα του κ. Ρωμανου
    Οσο για τις παλετες ειχα δει μια παλετα με 4 χρωματα της NYX νομιζω οτι ηταν και οταν πηγα στην blac friday να την παρω ειχε τελειωσει
    Απο αυτες που δειχνεις την προτιμση μου εχει η RADIANT

  10. Η έκφραση της στιγμής, της διάθεσης, της σκέψης είναι ούτως ή άλλως αριστουργηματική…
    Όσον αφορά στα άλλα μικρά ταπεινά αριστουργήματα, μέχρι Radiant με βλέπω, μιας και το glitter το έχω απαρνηθεί.

  11. Καλέ, μια μέρα που ο κ.Ρωμανός θα είναι διάσημος, οι πίνακές του σαν κι αυτόν θα πωλούνται πανάκριβα…εμένα μ’ αρέσει πολύ αυτός που είδα,πάντως…
    Από παλέτες ,ψηφίζω την Gingerbread Extra Spicy από Too Faced…είναι τόόόόσο χριστουγεννιάτικη…..

  12. Πάντα ευπρόσδεκτο δώρο.Είμαι ανάμεσα σε Radiant Nars και Mac.Όσο για τον πίνακα γκούγκλαρε λίγο
    Willem de Kooning και πες μου αν βλέπεις κι εσύ ομοιότητες. 🙂
    Μουτςς

  13. @LITSA STRANTZALΙ Αχ Λίτσα έχεις απόλυτο δίκιο!!!!! Μα φαίνεται, ότι ο μικρός έχει άλλη προσέγγιση!!! Μήπως να το ξανασκεφτεί Τζούλια?

  14. @Maryl: Ναι, γι αυτό έβαλα αυτή τη φωτό να ανοίγει το post γιατί σκεφτόμουν ωραία θα ήταν αυτά τα χρώματα για συνδυασμούς σε μακιγιάζ ματιών. Καθένας με τον πόνο του, χαχχχαχαχαχ!! 🙂

  15. @Rania: Διάβαζα ότι πήγε πολύ καλά φέτος η αγορά στο Black Friday. Μακάρι να κινηθεί η αγορά, για όλους μας. 🙂

  16. @Celia: Λες ε;;; Χχαχαχαχχαχα!!! Όσο για τις παλέτες είμουν σίγουρη ότι αυτές θα διάλεγες!!

  17. @Litsa: Xxaxaxaxax!!Είσαι Θεά! Που το ανακάλυψες αυτό; Το γκούκλαρα πράγματι και τα είδα! Ειδικά μια σειρά του Kooning του 1955 που λέγεται Police Gazette και κάτι άλλα έργα τα οποία δεν είχαν τίτλο και λέγονταν Untitled!!Αφηρημένος εξπρεσιονιστής!! Τι Willem de Kooning, τι Jeff Koons, τι κύριος Ρωμανός!! 🙂 🙂 🙂
    #litsa_pes_ta_ola!!!!!

  18. @Stella: Λοιπόν είπα το πρωί στον κ.Ρωμανό ότι εξέφρασες επιθυμία να αγοράσεις τον πίκανα. Οι απαντήσεις του με τη σειρά:

    1. Να της δώσεις πολλά φιλιά
    2. Καιρό έχω να τη δώ
    3. Έλα μωρέ σοβαρά τώρα, αυτες οι μουτζούρες; Όμως κοίτα, να της πεις ότι αυτός ο πίνακας είναι ενθύμιο, δεν πωλείται.
    4. Αν θέλει όμως να της φτιάξω έναν στις διακοπές των Χριστουγέννων…….

    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!! True story!!

  19. Επ, είμαι και εγώ εδώ! Θέλω πίνακα από τον κύριο Ρωμανό με ιδιόχειρη αφιέρωση (και της μαμάς)! Μήπως να το ξανασκεφτεί πάντως?
    Όσο για τις παλέτες, νομίζω ότι ποτέ δεν είναι αρκετές όσες και να έχεις! Therefore, θα έλεγα “ναι” σε όλες!

  20. @Sheena: Αφιέρωση από τη μαμά, που δεν μπορεί να τραβήξει ούτε ευθείες γραμμές με χάρακα… χαχαχχαχαχαχ!! Αστο αγαπημένη, θα καταστραφεί το “έργο” έτσι και υπογράψω εγώ!! Καλημερούδια!

  21. @Julia: Ναι, αλλά δες και την αισιόδοξη πλευρά: έτσι θα έχει και συλλεκτική αξία, χαχαχαχα!

  22. Μου αρεσει αυτη με τα μπισκοτακια ❤️

  23. Συγχαρητήρια στον Ρωμανο για το έργο τέχνης !!!!! Γιατί βρε κάποιοι άλλοι “αφηρημενοι” καλύτεροι είναι;! ΧΑΧΑΧΑΧΑ 💜❤💙💛💚💜❤💙💛❤💜💚💙 θεωρώ ότι οι παλέτες είναι απο τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις σε μια γυναίκα. Όχι μόνο παλέτα με σκιές ματιών αλλά και ρουζ, highlighters, κραγιόν κτλπ!!! Τελευταία μπήκε στο μάτι μου και η εταιρία revolution που μιλάει όλο το instagram γι αυτήν!!!! 💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚 Θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να το ψάξεις λιγάκι expert @JULIA μου και περιμένω με ανυπομονησία την γνώμη σου!!!! 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  24. Απο τις συγκεκριμένες θα διαλέξω την NYX και την radiant που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια!!!! 💜❤💙💛💜💚❤💙💛❤💜❤💚💙

  25. @Julia :Μήπως να το ξανασκεφτεί ??
    Μουτςς

  26. Πολύ όμορφος ο πίνακας του γιού σου, κα Τζούλια. Ονειρικός, θα έλεγα…
    Όσο για τις παλέτες, η κάθε μια έχει τη χάρη της! Περισσότερο μου τράβηξαν την προσοχή ή παλέτα της too faced με τα χαριτωμένα ονόματα για τα χρώματα, ιδανική για να σου φτιάξει το κέφι ενώ βάφεσαι, και η παλέτα της radiant, η οποία έχει ωραιότατες αποχρώσεις, φορέσιμες και ευκολοσυνδύαστες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.