Χριστούγεννα με τη φωνή του Frankie.

 

 

 

Πόσο πονηρή είμαι… λοιπόν ακούστε. Επειδή είναι Κυριακή σήμερα και είμαστε μια ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα, είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε πολλές δουλειές και εντός και εκτός σπιτιού.

 

Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για μένα. Θα ξεκινήσω από τις εκτός σπιτιού δουλειές (προσοχή γιατί τα ωράρια σήμερα είναι λίγο διαφορετικά!) είναι μια καλή μέρα για λίγο xmas food shopping και έχω ήδη ξεκινήσει  το xmas gift shopping αλλά θέλω να δω και κάποια ακόμα δωράκια.

 

Εντός σπιτιού λέω να κάνω κάποια μπισκοτάκια ή κουλουράκια για να μυρίσει όμορφα και γιορτινά το σπίτι.

 

Τώρα γιατί είμαι πονηρή… αντί να βάλετε μουσική κάπου αλλού, να ελάτε εδώ, που σας έβαλα αυτό το όμορφο compilation από xmas songs με τη βελούδινη φωνή του Frankie και αφού θα έχετε ανοιχτό το smart phone ή τον υπολογιστή στη σελίδα του bb, θα είναι σα να είμαστε παρεούλα!

 

 

Ε, δεν είμαι πονηρούλα;

 

 

 

Καλή γιορτινή Κυριακή αγαπημένα bb girls! Mόλις 10 μέρες πριν τα Χριστούγεννα!

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Περιμένω να αρχίσει η γιορτή της Κόρης μου…. Α δημοτικού…. ψώνια δεν σήμερα….

  2. Καλημέρα με γιορτινή διάθεση και χαμόγελα! Καλά ψώνια και να περάσετε όμορφα ότι κι αν κάνετε! 🎄☃️🎄 Το τραγούδι είναι φανταστικό! 🎶🎵🎶

  3. Καλημέρα! 10 μερούλες μόνο έμειναν! Σήμερα και εγώ δουλίτσες στο σπίτι θα κάνω συν μαγείρεμα για την εβδομάδα! Χτες το απόγευμα έφτιαξα κέικ με καραμελωμένα μήλα, κανέλα, μοσχοκάρυδο και καρύδια και το βράδυ φτιάξαμε gluhwein και πλημμύρισε το σπίτι μας αρώματα Χριστουγέννων! Είδαμε το “It’s a wonderful life” για πρώτη φορά και μελαγχόλησα λίγο…
    Υ.Γ. Τη φωνή του Frank την αγαπώ και την έχω συνδέσει τόσο πολύ με τα Χριστούγεννα! Thanks, Ju! Βρήκα τι θα ακούω!
    Καλό υπόλοιπο Κυριακής και χρόνια πολλά σε όσους και όσες γιορτάζουν!

  4. Εγώ το παραπανω video το πήγα πιο μακριά 😉😉το έκανα αναπαραγωγή απευθείας στην τηλεόραση και όλο μου το σπίτι γέμισε με τη μοναδική φωνή του αξέχαστου Frank!!

  5. Πάντα με την φοβερή φωνή του Frank!!!! 💜❤💚💙💛💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙💜❤💛💚💙 Σήμερα πήρα το πρώτο μου δωράκι για την αγαπημένη μου μανούλα!!!! 10 μερούλες και περιμένω πως και πως το χριστουγεννιατικο τραπέζι παρέα με τα αγαπημένα μου πρόσωπα!!!!!! Ανυπομονώ!!!! 💛💚💜❤💙💛💚💜💙❤💛💚💙💜❤

  6. Κουλουράκια κανέλας και muffins ,η καλύτερη παρέα για μια ζεστή λευκή χριστουγεννιάτικη σοκολάτα….. μαζί με την μελωδική φωνή του Frankie=the perfect combination!!!

  7. Καλημέρα! Εγώ πάλι, τώρα άνοιξα τον υπολογιστή, πρωινό ξύπνημα Δευτέρας! @Julia, είσαι πονηρουλα – γλυκούλα! Η μελωδική φωνή του Frank, η καλύτερη συντροφιά για την χριστουγεννιατικη διάθεσή μου! 9 μέρες έμειναν! μόλις!
    xx

  8. Πονηρή και τρυφερή κυρία δασκάλα! Η μέρα χθες πέρασε με δουλειές στο σπίτι και χριατουγεννιάτικες κατασκευές με τον μικρό μου.

  9. Γιατι να διαφωνήσω εεεε love Frank 😘😘😘😘😘

  10. Καλημερα…θα ηθελα να απεχουν 15 μερες τα Χριστουγεννα….αλλα δεν γινεται

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.