LORVENN: Νέα σειρά για εξειδικευμένες ανάγκες των μαλλιών.

 

 

Πρόσφατα η Lorvenn παρουσίασε τη σειρά Hair & Scalp Balance με τρία νέα σαμπουάν φροντίδας και περιποίησης που αντιμετωπίζουν εξειδικευμένες ανάγκες των μαλλιών.

 

Το ζητούμενο για όλες τις γυναίκες είναι όμορφα και υγιή μαλλιά αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά  λόγω διαφόρων παραγόντων όπως οι κλιματικές αλλαγές, η ρύπανση, τα χημικά προϊόντα και οι συσκευές styling. Τα μαλλιά επηρεάζονται με αποτέλεσμα να είναι θαμπά και άτονα ενώ πιο σοβαρά προβλήματα όπως η έντονη λιπαρότητα, η ξηροδερμία και η πιτυρίδα, κάνουν σε ορισμένες περιπτώσεις την εμφάνισή τους.

 

 

Η LORVENN HAIR PROFESSIONALS με τη νέα σειρά σαμπουάν HAIR & SCALP BALANCE θα  δώσει τη λύση στις παραπάνω ανάγκες έτσι ώστε κάθε γυναίκα να αποκτήσει τα υγιή, λαμπερά μαλλιά που επιθυμεί. Τεχνολογικά εξελιγμένες φόρμουλες, εμπλουτισμένες με δραστικά συστατικά, πολυτελή θρεπτικά έλαια, σύμπλοκο βιταμινών καθώς και αμινοξέα και πρωτεΐνες, αντιμετωπίζουν με επιτυχία τη λιπαρότητα, την ξηροδερμία και την πιτυρίδα και βελτιώνουν άμεσα την εμφάνιση των μαλλιών.

 

 

 

ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

 

Εξειδικευμένη σύνθεση  με  δραστικά  συστατικά  ελέγχου του σμήγματος αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας. Στοχεύει στην αποκατάσταση του φυσικού όξινου προστατευτικού μανδύα του τριχωτού, εξασφαλίζοντας την ισορροπία του υγιούς δέρματος. Συμβάλλει στον περιορισμό της  υπερέκκρισης του σμήγματος  και  καθυστερεί  την εμφάνιση λιπαρότητας, χάρη  στο δραστικό συστατικό  C8G  και στο σύμπλοκο βιταμινών (B3, B5 ,B7 ) με αμινοξέα και πρωτεΐνες. Καθαρίζει απαλά,  διατηρώντας την φυσική υγρασία των μαλλιών βελτιώνοντας τον όγκο και την εμφάνισή τους. Το ενυδατικό σύμπλοκο φυτικών ολιγοσακχαριτών  ρυθμίζει και διατηρεί την ενυδάτωση του τριχωτού και των μαλλιών.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Ρυθμίζει των έκκριση σμήγματος(85%)*
  • Κάνει τα μαλλιά λιγότερο λιπαρά(85%)*
  • Προσφέρει 1 επιπλέον ήμερα χωρίς λούσιμο (85%)*
  • Κάνει τα μαλλιά & το τριχωτό της κεφαλής πιο υγιή (80%)*
  • Επαναφέρει την ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής (85%)*
  • Δεν βαραίνει τα μαλλιά (80%)*

 

 

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε άμεσα.

*Κλινική μελέτη σε 20 άτομα, άνδρες και γυναίκες, 18-65 χρονών,  με λιπαρά μαλλιά  4 εβδομάδες,  % συμμετεχόντων που συμφωνούν

 

 

 

 

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΞΗΡΟΔΕΡΜΙΑΣ

 

Εξαιρετικά μελετημένη σύνθεση για περιποίηση, ενυδάτωση, πρόληψη και επαναφορά της ισορροπίας του ξηρού τριχωτού της κεφαλής.

Περιέχει πατενταρισμένα συστατικά προηγμένης τεχνολογίας, που συμβάλλουν στη ρύθμιση και τη διατήρηση της υγρασίας καθώς  και στον έλεγχο  του κνησμού και του ερεθισμού  του  ξηρού δέρματος της κεφαλής, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

 

ΟΦΕΛΗ

  • Καταπολέμα την ξηροδερμία και προλαμβάνει την επανεμφάνιση(100%)*
  • Καταπραΰνει το αίσθημα κνησμού και τον ερεθισμό του τριχωτού(100%)*
  • Μειώνει την απολέπιση(95%)*
  • Ενυδατώνει και εξυγιαίνει το τριχωτό(100%)*
  • Προσφέρει αίσθηση ανακούφισης από την πρώτη κιόλας χρήση(80%)

 

 

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε άμεσα.

*Κλινική μελέτη σε 20 άτομα, άνδρες και γυναίκες, 18-65 χρονών, με ξηροδερμία, 4 εβδομάδες,   % συμμετεχόντων που συμφωνούν

 

 

 

 

 

ΑΝΤΙΠΙΤΥΡΙΔΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ / ΛΙΠΑΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

 

Εξειδικευμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το Zinc Pyrithion FPS που καταπολεμά την πιτυρίδα και μειώνει τον κνησμό. Ενισχυμένη με τον  δραστικό καταπραϋντικό παράγοντα, SymCalmin δρα συνεργιστικά  στην μείωση του κνησμού και των ερεθισμών, με αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα. Σε συνδυασμό με απαλούς καθαριστικούς παράγοντες και ενυδατικά συστατικά, όπως Αλλαντοίνη, Πανθενόλη, Γλυκερίνη καθαρίζει απαλά , το τριχωτό της κεφαλής εξυγιαίνεται και τα μαλλιά  διατηρούν την φυσική τους υγρασία , γίνονται ανάλαφρα και ευκολοχτένιστα .

 

ΟΦΕΛΗ

 

  • Καταπολεμά την πιτυρίδα και μειώνει τον κνησμό(100%)
  • Μειώνει επαρκώς τον αριθμό των νιφάδες πιτυρίδας (100%)*
  • Καταπραΰνει το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής από την πρώτη κιόλας χρήση(100%)
  • Ενυδατώνει και εξυγιαίνει το τριχωτό(93)%)*
  • Επαναφέρει το τριχωτό στην αρχική του κατάσταση(100%)*

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ. Ξεβγάλετε καλά και επαναλάβετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε άμεσα.

*Κλινική μελέτη σε 15  άτομα, άνδρες και γυναίκες, 18-65 χρονών, με πιτυρίδα, 4 εβδομάδες,  % συμμετεχόντων που συμφωνούν

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Η Lovernn ειναι αγαπημένη μου μάρκα όσο αφορά τα σαμπουάν και τις βαφές μαλλιών.. Θα δοκιμάσω το σαμπουάν κατά της ξηροδερμιας, από την οποία ταλαιπωρούμαι ειδικά σε περιόδους εντονου άγχους..

  2. @Julia, Χρόνια σου πολλά.αγαπημένη μου φίλη!!!Υγεία, ευτυχία και χαρά σου εύχομαι.Να σε χαίρεται η οικογένειά σου και όλα τα bbgirls!!

  3. @ΙΟΥΛΙΑ…. Πολύχρονηηηηη….σ’ αγαπάμε πολύ….. 🤩💜💜💜💜👑🌹🌷💐🍾🥂🎁🎁🎁🎁🎊🎉

  4. @Τζούλια μου : πως μου ξέφυγε αυτό!! Χρόνια σου πολλά, αγαπημένη μου με υγεία και ευτυχία ❤️

  5. @Julia μου με καθυστερηση μιας μερας, Πολύχρονη!!! Λαμπερή γερή και ευτυχισμένη παντα!!!!! ❤❤❤❤

  6. Από τις πιο καλές εταιρείες για τα μαλλάκια μας η Lovernn
    xx

  7. Χρόνια σας πολλά κα τζουλια, αν και με καθυστερηση! Πολύχρονη,με υγεία κι ευτυχία! Να σε χαίρονται οι δικοί σου κι εμείς η μπλογκοπαρεα!

  8. @ολες: ευχαριστώ πολύ αγαπημένες μου για τις ευχές! Πως να μην σας «ξεφύγει» αυτή η παγκόσμιου φήμης γιορτή μου; Φοβάμαι ότι κάποια μέρα ακόμα και οι γονείς μου που μου έδωσαν το όνομα θα την ξεχάσουν!!! ( αν και δε θα έπρεπε… πέρα της γιορτής μου, η 21η Δεκεμβρίου είναι η μικρότερη μέρα του χρόνου αλλά ταυτόχρονα και η μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου!!!)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.