All I want for Christmas is You! Το νέο video clip του πιο διάσημου xmas τραγουδιού!

 

To νέο video clip για το «All I want for Christmas» της Mariah Carey για το οποίο η ίδια έκανε teasers στους social λογαριασμούς της εδώ και λίγους μήνες, είναι επιτέλους εδώ!

 

Φέτος το τραγούδι έφτασε στο Νο 1 του Billboard και πλέον η Mariah βρίσκεται πίσω μόνο από τους Beatles που έχουν 20 Νο 1 τραγούδια στο Billboard και είναι πρώτη στους solo artists.

 

 

25 χρόνια στην κορυφή και αν το πρώτο video  clip,  back in the  90’ς ήταν χαρούμενο, χαριτωμένο και απλό,  το τωρινό είναι μια υπερπαραγωγή όπως εξ άλλου αξίζει στο τραγούδι που φτάνει στην κορυφή των charts κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα με εκατομμύρια προβολές,  ξεπερνώντας κάθε άλλο x-mas song της εποχής μας!

 

 

 

Σε σκηνοθεσία του διάσημου για τα music videos Joseph Kahn αλλά και με guest stars τα δίδυμα παιδιά της Moroccan και Monroe, η αγαπημένη Mariah μας τραγουδάει….

 

All I want for Christmas iiiiiiiiiiiiiissss Youuuuuuuuu!!!!

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Παραμένει πάντα φρέσκο και σύγχρονο! Οπότε, all time classic για αυτό κι αγαπημένο!

  2. @Stella: Το έχω ακούσει 50 φορές από το πρωί!!!! Έχω λυσσάξει, λέμε!!

  3. Το είδα και εγώ, κλασικη αξία, μέχρι και η μικρή μου δύο τραγούδια έχει μάθει και τραγουδάει τσ Χριστούγεννα κι ας μην πολυ καταλαβαίνει τη γλώσσα : Last Christmas & All i want from Christmas is you! Παίζουν συνέχεια στο σπίτι μας αυτή την εποχή 🎄

  4. TΈΛΕΙΟ!Όλα τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια μου αρέσουν αλλά αυτό μαζί με το κλασσικό Last Christmas είναι τα αγαπημένα μου.

  5. Mariah rocks!!!! Πόσο είναι η Mariah;;;;Εδώ άνετα κοντράρει την JLo…..

  6. Άκρως χριστουγεννιάτικη διάθεση με τα υπέροχα χιόνια που πέφτουν στην οθόνη μου: ) κ το all time classic song….

  7. Ουάου!!!! Υπέροχο!!!! Αγαπημένο χριστουγεννιατικο τραγούδι!!!! 💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💛💙💜❤💚💙💛💜❤ ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOUUUU @BBGIRLS!!!! 💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💙💜❤

  8. Κάθε φορα που στολιζω, φτιαχνω γλυκά και ολα αυτα που κανουμε αυτες τις γιορτινές μέρες, είναι απο τα τραγούδια που βαζω να ακούω ξανά και ξανά!!!
    xx

  9. ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

  10. Ύμνος θα έλεγα και όχι απλά τραγούδι.
    Μουτςς

  11. Υπεροχο videoclip , λατρευω τρσγουδι, mariah

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.