Χριστούγεννα 2019. O «Δράκος» της Αγάπης.

 

 

Κάθε χρόνο ψηφίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο η πιο αγαπημένη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που δημιουργούν ειδικά γι’ αυτή την εποχή τα πολυκαταστήματα, εγκαινιάζοντας από τον Νοέμβριο το εορταστικό κλίμα της εποχής.

 

Φέτος στους φιναλίστ είδαμε όπως σχεδόν πάντα την  εταιρεία John Lewis & Partners, τα Marks & Spencer,  την  Coca Cola, την  Ikea κ.α. Αν και τα τελευταία χρόνια σχεδόν πάντα έρχεται πρώτη στις προτιμήσεις του κοινού η εορταστική διαφήμιση της εταιρείας  John Lewis,  φέτος στο Νο 1 ήρθε το SM Tesco.

 

Η John Lewis & Partners  συνεργάστηκε με την Waitrose και παρόλο που ήρθε τρίτη στις προτιμήσεις του κοινού,  για μένα είναι πρώτη. Απόλαυσα πολύ την  ιστορία του Edgar του καλοκάγαθου μικρού δράκου, και αγαπημένου φίλου της μικρούλας,  που θέλει και αυτός να γιορτάσει τα Χριστούγεννα αλλά λόγω της «ιδιαιτερότητας» του, οι κάτοικοι του μικρού χωριού όπου ζει, δεν μπορούν να τον αποδεχτούν. Η μικρή του φίλη όμως, που τον αγαπάει αληθινά,  κάνει τα πάντα για να μην τον αφήσει μόνο του.

 

 

 

 

 

Απολαύστε τον «Excitable Edgar» τον τρυφερό μικρούλη «δράκο»  που θέλει τόσο πολύ να γιορτάσει τα Χριστούγεννα χωρίς προκαταλήψεις και  ευχή μου είναι να ανοίξουμε την καρδιά μας και στους δικούς μας «δράκους» και ίσως τελικά συνειδητοποιήσουμε  ότι πάντα  η Αγάπη νικάει τον Φόβο.

 

 

 

 

Καλές γιορτές για όλο τον κόσμο, bb girls.

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Υπέροχη διαφήμιση και πανέμορφο το κοριτσάκι!

  2. Συγκινητική, τρυφερή, υπέροχη διαφήμιση!! Καλά Χριστούγεννα εύχομαι με υγεία και ωραίες στιγμές 🎄💚

  3. Καταπληκτική διαφιμιση!!Αξιαγαπητος ο μικρούλης δρακος😀Χρόνια πολλα !!Καλα Χριστούγεννα σε ολους!!

  4. Πόσο γλυκούλικο….. (χωρίς να θέλω ,κάνω συνειρμό με την δφμ γνωστού παιχνιδομάγαζου αλλά επειδή είναι γιορτινές Άγιες μέρες κι είμαι καλός άνθρωπος,δεν θα πω καμιά κακία)

  5. Πόσο γλυκιά και συγκινητική διαφήμιση! Μακάρι να αφήσουμε στην άκρη όλα τα στερεότυπα και να αγκαλιάσουμε όλους τους ανθρώπους για αυτό που είναι! Και να έχουμε όλοι στη ζωή μας κάποιον σαν τη μικρή πρωταγωνίστρια να μας αγαπάει ανιδιοτελώς και να στέκεται στο πλάι μας!

  6. Τι υπέροχη διαφήμιση!! Ό,τι πιο όμορφο έχω δει !!

  7. Πολύ πλάκα ο μικρός δρακούλης!όλο γκάφες κάνει!θα φανώ όμως κυνική και θα πω ότι μια διαφήμιση όσο κι αν χρησιμοποιεί ευαίσθητα θέματα, δεν σχετίζεται αληθινά με ευαισθησίες και Χριστούγεννα αλλά με τον καταναλωτισμό.

  8. Πολύ γλυκιά διαφήμιση!!! 💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛💚💜❤💙💛

  9. Αχ, αγαπημένη μου @Julia μ’ολα αυτά τα υπέροχα μηνύματα που μας στέλνεις μέσα από τα post σου! Σ’ ευχαριστώ για τις ευαισθησίες σου και για τον όμορφο τρόπο που αυτές οι σκέψεις σου βρίσκουν το δρόμο να ενεργοποιήσουν και το δικό μας χριστουγεννιάτικο -και όχι μόνο- πνεύμα!
    xx

  10. @BAΓΙΑ: Χωρίς αμφιβολία, αυτος είναι ο λογος κάθε διαφημισηs!! Αλλά είναι όμορφο εκτός από προσφορές σε τιμές και πληθώρα προϊόντων, να βλέπουμε κάποιες φορές και κάποιο μυνημα όσο απλοϊκό και να είναι. Και ένα inside info: η συγκεκριμένη διαφήμιση προετοιμάζεται από τον Αύγουστο.

  11. @Sofia Marga: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  12. Ποσο ομορφη διαφημιση….Ευχομαι να εχουμε ολοι τις πιο ομορφες γιορτες φετος
    Τζουλια ευαισθητη γεματη καλοσυνη παντα….οχι μονο μεσα στις γιορτες

  13. Πόσο τρυφερό!Καλά Χριστούγεννα αγαπημένες μου.
    Μουτςς

  14. Καλά Χριστούγεννα & Χρόνια Πολλά, bb girls από καρδιάς σε σας και στις οικογένειές σας…μακάρι ο Santa να φέρει στην καθεμιά σας ό,τι επιθυμεί…. εγώ θα είμαι χαρούμενη ,αν μου αφήσει όλα όσα έχω (και αν μου φέρει και το τυχερό δελτίο του Τζόκερ,δε θα πω όχι) …σας φιλώ όλες….

  15. Χρόνια Πολλά σε όλες αγαπημένες μου! Μακάρι ο Άγιος Βασίλης να φέρει στις ζωές όλων μας, όλα τα ουσιαστικα της ζωής και στον καινούργιο χρόνο να έχουμε τις λιγότερες απώλειες.

  16. Kαλα Χριστουγεννα να περασετε ολες κοριτσια με τους αγαπημενους σας Υγεια και οτι ουσιαστικο της ζωης οπως λεει και η Στελλα να ερθει στις ζωες ολων μας

  17. Η επιβεβαίωση ότι η διαφήμιση μορεί να αναχθεί σε τέχνη!

  18. @Julia: Συγνώμη για το καθυστερημένο μου σχόλιο, αλλά ήμουν επίσκεψη και δεν μπορούσα να συνδεθώ.
    Σίγουρα είναι ωραία αυτή η διαφήμιση, καθώς μοιάζει περισσότερο με ταινία μικρού μήκους κι έχει όμορφα μηνύματα: τη φιλία κυρίως, τη διαφορετικότητα, την αποδοχή… Συμφωνώ ότι είναι συγκινητική και ευαίσθητη και για το κυνικό σχόλιο μου παραπάνω φταίει ιδίως το ότι ενώ είχα μπει στην ατμόσφαιρα, στο τέλος ξενέρωσα επειδή έπεσε το όνομα της εταιρίας. Άδικο εκ μέρους μου, βέβαια, αλλά έτσι έγιναν τα πράγματα! Καλές γιορτές λοιπόν κορίτσια, με υγεία και κάθε καλό!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.