“Power of Symbol” για τις 10 top commentators του bb!

 

 

 

Από την αρχή της χρονιάς που μας πέρασε και ενώ το bb έκλεισε την πρώτη του δεκαετία, σκεφτόμουν ότι το δώρο για τις 10 top commentators αυτή τη φορά πρέπει να είναι κάτι συμβολικό, κάτι που θα κρατήσετε για πάντα, κάτι όχι αναλώσιμο -ένα ακριβό άρωμα ή μια εξαιρετική παλέτα είναι μεν ευπρόσδεκτα δώρα, για κάθε κορίτσι δεν παύουν όμως να είναι αναλώσιμα.

 

Αν και το σκεφτόμουν δεν είχα ακόμα αποφασίσει τι θα διάλεγα για εσάς τις επίτιμες αναγνώστριες. Η σκέψη συνεχώς γυρνούσε στο μυαλό μου, σκεφτόμουν διάφορα,  αλλά δεν είχα  ακόμα καταλήξει.

 

Πριν λίγους μήνες βρέθηκα στην παρουσίαση του νέου brand κοσμημάτων “Power of Symbol” – η Δύναμη των Συμβόλων. Mου άρεσαν πάρα πολύ και τα υπέροχα minimal και πρωτότυπα κοσμήματα αλλά και η φιλοσοφία πίσω από κάθε κόσμημα – ένα σύμβολο που  ταιριάζει στην προσωπικότητα ή τις επιθυμίες που έχει η κάθε μία από μας.

 

 

 

Αυτό που δεν μπορούσα να πιστέψω ήταν ότι τη χρονιά που έψαχνα για κάτι «συμβολικό» το συμβολικό ήρθε και με βρήκε.

 

Πολύ αγαπημένα bb girls, το 2019 μας αποχαιρέτησε και εμείς με χαρά έχουμε υποδεχτεί το 2020. Εσείς οι 10 πρώτες,  θα λάβετε σύντομα τα δώρα σας και στα χρόνια που θα περάσουν όποτε βλέπετε και φοράτε  αυτό το μενταγιόν  θα θυμάστε ότι στο απρόσωπο διαδίκτυο,  ήταν κάποτε μια παρέα που δέθηκε με δεσμούς εκτίμησης και τολμώ να πω αγάπης.

 

                

                                                I WISH you  HOPE & LOVE to ETERNITY.

(όπως πάντα μετράμε ανάποδα από το bb girl No 10 έως το bb girl No 1)

 

 

 

 

THE WISH BB GIRLS

Και όλες οι ευχές σας φέτος να γίνουν πραγματικότητα. Αισιοδοξία, χαρά, εσωτερική δύναμη!

 

 

No 10 Marianna

No 9 Mαρία Κ

Νο 8 Αmalia

 

 

THE LOVE BB  GIRLS

“Τhe most important thing we learn, is to love and be loved in return”.

 

 

 

No 7 Litsa Stratzali

No 6 RANIA

No 5 STELLA

 

THE HOPE BB GIRLS

Το symbol της ελπίδας να σας φέρει αυτό ακριβώς που βρίσκεται κρυμμένο μέσα στην καρδιά σας.

 

 

No 4 Sofia T

No 3 Sofia Marga

No 2 Maryl

 

 

Tο σύμβολο της αιωνιότητας και της συνέχειας πάει στην…

 

                                           No 1 CELIA “TO ETERNITY” BB GIRL!!

 

 

 

Καλή μας Χρονιά honorable bb girls και σε όλα τα λατρεμένα bb girls που είναι εδώ μαζί μας  και το δικό τους σύμβολο είναι η σιωπηλή αλλά μεγάλη τους δύναμη.

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο γούστο οι τυχερές με την αξία τους νομίζω ότι θα το καταευχαριστηθουν!!!

  2. Ευχαριστωω είναι τέλειο, καλή χρονιά με αγάπη και υγεία .

  3. @JULIA,Τζούλια μου αγαπημένη ευχαριστώ πάρα πολύ!!!Ακόμα θυμάμαι το περσινό αφιέρωμά σου προσωπικά σε καθεμιά από εμάς.ΝΑΙ,να τολμήσεις να το πεις, με αγάπη συνδεθήκαμε όλες εμείς!!!Οσο για μένα,λυπάμαι που τις πρωινές ώρες δεν μπορώ να μπω στην κουβέντα σας,θα ήθελα να γράφω περισσότερα!!Επίσης,το wish bbgirl μου ταιριάζει απόλυτα για το 2020,έχω κάτι ευχές σε αναμονή και περιμένω να πραγματοποιηθούν.Τέλεια λοιπόν!Το ίδιο εύχομαι για την απίθανη παρέα μας!!!

  4. Προσπαθώ ακόμα να τα καταφερω να γράψω σχόλιο…..

    Το φετεινό δώρο είναι τόσο συγκινητικό, ακριβώς γιατί είναι συμβολικό, “κάτι που θα κρατήσει για πάντα”. Μόνο που αυτο που κρατάει για πάντα δεν είναι τα αντικείμενα, αλλά οι σχέσεις των ανθρώπων και οι δεσμοί που τους ένωσαν ή τους ενώνουν. Τα αντικείμενα παίρνουν την αξία που εμείς τους δίνουμε, μετουσιώνονται σε σύμβολα, όταν μεταφέρουμε πάνω τους την δική μας ενέργεια, κάτι απ΄την ψυχή μας.
    Κι ότι πιο συγκινητικό ειναι, ότι:
    “στα χρόνια που θα περάσουν, όποτε βλέπετε και φοράτε αυτό το μενταγιόν θα θυμάστε, ότι στο απρόσωπο διαδίκτυο, ήταν κάποτε μια παρέα που δέθηκε με δεσμούς εκτίμησης και τολμώ να πω αγάπης.”
    Τόσο αληθινο!!!
    Ειλικρινά, δεν θα μπορουσε να μου τύχει πιο όμορφο γούρι απο αυτο που γράφει αγάπη! Οντως για μια ακόμα φορά αγαπημένη μας, απέδειξες, ότι μας ξέρεις τόσο καλά, ώστε να μας χαρίσεις “ένα σύμβολο που ταιριάζει στην προσωπικότητα ή τις επιθυμίες που έχει η κάθε μία από μας”.
    Αγάπη για όλες μας αγαπημένη, αγάπη που εσυ δημιούργησες! Να είσαι πάντα καλά, γερή και γενναιόδωρη, όπως σε γνωρίσαμε!
    Να πληθαίνουμε και να ενωνόμαστε, παραμένοντας ο “σκληρός πυρήνας”, μιας μοναδικής κοινότητας!
    Χίλια ευχαριστώ για ΟΛΑ μέσα απ΄ την καρδιά μου!!!

  5. Και φυσικά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα κορίτσια του top 10, στη μαγική πρωτη δύναμη Celia και στα σιωπηλά κορίτσια μας που αγαπάμε, ακόμα κι αν δεν τα διαβάζουμε, γιατί τα νιωθουμε γύρω μας.

  6. Υπέροχα δώρα για τις top 10!! 💜💛❤💚💙💛💜❤💚💙💛💜💚💛💙❤💚💛💙💜💚❤💙💛💚💜 Κοριτσια μου να τα χαρειτε!!!!Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα που μετά απο 2 χρόνια που ήμουν στην δεκάδα φέτος δεν ειδα το όνομα μου αλλά δεν πειράζει. Καλή χρονιά με πολλή αγάπη!!!💛❤💚💜💙❤💛💜💚❤💙💜💛❤💚❤💙💜💛❤💚💜💙❤💛💜❤💚💛💙💜💛❤💚❤💚💜💛💜💙❤💛💚❤💙💜❤💙💛💚💜

  7. Απλα θα πω και εγω με τη σειρα μου…
    Ελπιζω η Αγαπη μας για το ΒΒ να αντεξει για Παντα !!!!!
    Loveeee youuu Ju😘😘😘

  8. Συγχαρητηρια σε ολα τα κοριτσια,να εχουν υγεια και τυχη!!!

  9. Περιττό να σας πω πως κατεβαίνοντας τη λίστα και βλέποντας το όνομά μου να φιγουράρει στην κορυφή, έβαλα τα κλάματα….τώρα που γράφω κλαίω ακόμα….
    Σας αγαπάω όλες…δεν χρειάζεται να το πω αυτό…το ξέρετε ήδη….
    Μπράβο σε ΟΛΑ τα bb girls ,κι όχι μονάχα αυτά της δεκάδας…..
    Θα φοράω πάντα το σύμβολο της αιωνιότητας και της συνέχειας και θα είναι σαν να σας έχω όλες δίπλα μου…Maryl, Litsa pesta ola, Amalia ,Stella μας,Μαρία,Μαριάννα,Ράνια,Σοφίτσες μου και δεν ξεχνάω την ψυχή της παρέας ,την καλή μας την κυρία….. Jennifer, love you girl….

  10. Συγχαρητήρια στα πιο πιστά κορίτσια του bb world!! Πολύ γλυκο κ συμβολικό δώρο μπράβο Τζουλια για την εκτίμηση που δείχνεις κ μπράβο στα κορίτσια για την αγάπη που δείχνουν!!! Καλή χρονιά σε όλα ανεξαρτήτως bb girls ♥♥♥

  11. @ολες,διαβάζοντας τα σχόλια ,διαπιστώνω για μια ακόμα φορά πόσο όμορφα συναισθήματα νιώθουμε .

  12. “Στο απρόσωπο διαδίκτυο, ήταν κάποτε μια παρέα που δέθηκε με δεσμούς εκτίμησης και τολμώ να πω αγάπης.” Αυτή η φράση με συγκίνησε απίστευτα βαθιά, γιατί το ίδιο αισθάνομαι και εγώ. Σαν να είστε η καθημερινή μου παρέα, οι φίλες που θα ξεκλέψω λίγη ώρα κάθε μέρα, για να μοιραστούμε τις σκέψεις μας – ακόμη και αν δε γνωριζόμαστε.
    Ju μου, σ’ευχαριστώ για την παρέα που έχεις δημιουργήσει και που μας έχει δώσει βήμα να καταγράφουμε όσα πιστεύουμε και σκεφτόμαστε. Να παίρνουμε ιδέες και συμβουλές η μία από την άλλη, να μαθαίνουμε πράγματα – πράγμα σπάνιο!

  13. Συγχαρητήρια σε όλες μας και μπράβο στο φετινό top bb girl την αγαπημένη Celia που είμαι θαυμαστρια της σε ig & fb γιατί έχει εξαιρετικό γούστο!! Η καθημερινη μας διαδικτυακή παρέα είναι μία μικρή όμορφη και αγαπημένη διέξοδο από την καθημερινότητα πιστεύω για όλες μας!! Τζούλια μου σευχαριστώ πολύ για το μπλογκ σου, ειλικρινά είναι το μόνο μπλογκ που συμμετεχω με την καρδιά μου και αυτό νομίζω φαίνεται!!! Lets hope to continue this beautyful company for many years,( εφόσον πήρα το υπέροχο και αισιόδοξο συμβολο της ελπίδας) 😉

  14. Πόσο υπέροχο δώρο @Julia! Ευχαριστώ από καρδιάς….! Μπράβο σε ΟΛΑ τα bbgirls που με κάθε σχόλιο κανουν αυτή τη παρέα πολύπλευρη, ζωντανή, ιδιαίτερη! Χάρηκα πολύ πολύ με το HOPE γιατί αφενός θεωρώ πως με εκφράζει -αισιόδοξο κριαρακι είμαι- αφετέρου θεωρώ πως πάντα, μα πάντα πρέπει ΟΛΟΙ μας να έχουμε ΕΛΠΙΔΑ ότι θα συμβεί το καλύτερο στη ζωή μας, και να το προσπαθούμε με όλη τη δύναμή μας, οσο δύσκολο κι αν -πρόσκαιρα- φαίνεται!
    Στέλνω την αγάπη μου σ’όλα τα bbgirls και τις ευχές μου για μια χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και ελπίδα να πράττουμε το καλό! ❤
    xx

  15. Κορίτσια να ειστε τυχερές ολη την χρονιά! Καλη χρονια να εχουμεbbgirls! Φιλακιααα

  16. Kαλησπερα…εγω τι να προσθεσω μετα απο οσα εγραψαν οι διαδικτιακες φιλες δικες μου και δικες σας απο το bb
    Mε καλυψαν σε ολα που δεν βρισκω κατι νεο να προσθεσω
    Σιγουρα συγκινηθηκα με την φραση“στα χρόνια που θα περάσουν, όποτε βλέπετε και φοράτε αυτό το μενταγιόν θα θυμάστε, ότι στο απρόσωπο διαδίκτυο, ήταν κάποτε μια παρέα που δέθηκε με δεσμούς εκτίμησης και τολμώ να πω αγάπης.”
    Ποσο αληθινο και ποσο ακριβως σε αυτο που νιωθουμε ολες
    Ευχαριστουμε πολυ για το τοσο ιδιαιτερο δωρο Τζουλια…σιγουρα ειναι κατι μοναδικο και αιωνιο
    Λυπηθηκα μονο για τα κοριτσια που πολλα χρονια ηταν στις 10 πρωτες και για λιγο μονο εμειναν εκτος
    Φιλια στην @Cellia που οπως εγραψε παλια η πολυλογια της επιβραβευεται καπου……..

  17. @ΡΑΝΙΑ , το θυμήθηκες αυτό με την ”πολυλογία μου”, εεεεε;;;;
    @MARYL , σ’ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια για το γούστο μου….
    @ΟΛΕΣ , ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σας ομιλεί η απουσιολόγος… σας ευχαριστώ όλες ανεξαιρέτως για μια ακόμα φορά που είστε μέλη σ’ αυτήν την όμορφη παρέα που ομορφαίνει την καθημερινότητά μου…..σας φιλώ!!!

  18. Με συγκινείς αγαπημένη μου αδερφή Τζούλια.Ξέρω τα γλυκανάλατα δεν μας ταιριάζουν αλλά σ΄αγαπάω.Χαίρομαι που είμαι μέλος της μωβ οικογένειας κι αυτό δεν έχει μέτρο.Και για να μην πω πολλά και ξεφύγω θα ευχηθώ σε όλες μας υγεία και να μας αγαπάνε όσα αγαπάμε.Μια μεγάλη αγκαλιά κι ένα φιλί.
    Μουτςς

  19. @Cellia αν και με κληρονομικο Αλτσχαιμερ προς το παρων θυμαμαι πολλα.
    Κυριως μου μενουν κατι προτασεις που για καποιο λογο τις βρισκω ιδιαιτερες
    καλο βραδυ

  20. Λοιπόν… Στο σημερινό post ταιριάζουν πολλά πολλά αποσιωπητικά και θαυμαστικά! Κι ας έχουμε σχολιαστεί και σχολιάσει και γι’ αυτό!!!
    Κάθε φορά που μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη που τρέφουμε για την Τζούλια, για το “μυστικό” δεσμό των beautyblog-όπληκτων, για την αλληλοεκτίμηση που τρέφουμε, για την ψυχαγωγία που μας προσφέρει η ανάγνωση και η επικοινωνία, σκέφτομαι αυτούς που μπαίνουν στον κόπο να μας διαβάσουν και κρατάνε επιφυλάξεις για την αλήθεια όλων αυτών… Σε αυτούς θα πω πως ο μόνος τρόπος να ζήσουν την αλήθεια μας είναι να ανοίξουν την καρδιά τους και το μυαλό τους και να αποδεχτούν ότι η αφορμή για τις κουβέντες μας μπορεί να είναι ένα καταναλωτικό προϊόν, όμως η αιτία είναι ότι στο beautyblog δεν αναλώνεσαι, εξελίσσεσαι… Γράφουμε, γιατί νιώθουμε την ασφάλεια της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
    Wish για το 2020 να κονταροχτυπηθούμε για τη δεκάδα πολύ περισσότεροι, γιατί ο πλουραλισμός χαρακτηρίζει τη δεκαετία του beautyblog.
    Παρεμπιπτόντως, αν γράφαμε τεστ για το ποιο θα ήταν το φετινό δώρο, θα το είχα κερδίσει από την πρώτη παρουσίαση της “Power of Symbol”…

  21. Aγαπημένες, δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι, που σας άρεσε το φετινό συμβολικό δώρο της δεκαετίας. Έμεινα άφωνη με το ένστικτο και την οξυδέρκεια της Αμαλίας. Αλήθεια το είχες «υποψιαστεί» πονηρούλα μας;

    Σε συνέχεια όλων αυτών που γράψατε παραπάνω να πω μόνο δυο λέξεις: κάποιες φορές στο bb νομίζω ότι τα πράγματα έχουν σημασία με έναν τρόπο που δεν ισχύει παντού. Καταφέρνουμε να νιώθουμε τα σωστά συναισθήματα και μάλιστα μόνο με τη δύναμη της γραφής, πράγμα που στην εποχή της εικόνας που διανύουμε, δεν είναι καθόλου εύκολο. Και όχι πάντα φυσικά, αλλά κάποιες «μαγικές» φορές εγώ τουλάχιστον νιώθω, ότι ακόμα και η άπιαστη ευτυχία, μπορεί να γίνει μια επιτεύξιμη δυνατότητα.

  22. @Julia, είχα γράψει και σχόλιο του τύπου: “εξαιρετική ιδέα δώρου για τους πιο δραστήριους σχολιαστές”, αλλά το έσβησα πριν το δημοσιεύσω από ντροπή…. Σκέφτηκα ότι μπορεί να μην το έκανες φέτος ή να είχες κάτι άλλο στο νου σου.

  23. @Julia, επίσης, κάτι τέτοια γράφεις και ανυπομονούμε για το έντυπο συγγραφικό σου έργο.

  24. Καλή χρονιά! Εύχομαι οι πιο όμορφες ευχές να γίνουν πραγματικότητα φέτος!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.