Golden Globes 2020 οι καλύτερες και χειρότερες εμφανίσεις, στο κόκκινο χαλί.

 

Μεγάλοι νικητές της φετινής απονομής των Golden Globes 2020, η Renée Zellweger, ο Joaquin Phoenix, ο Brad Pitt, η Olivia Coleman, η Awkwafina, η Patricia Arquette, η Michelle Williams, η Laura Dern.

 

Και αυτές παρακάτω, ήταν κάποιες από τις εμφανίσεις των celebrities που μας τράβηξαν όπως κάθε φορά την προσοχή αλλά και τους σχεδιαστές που επέλεξαν. Εγώ θα πω αργότερα ποιές ήταν οι καλύτερες και ποιες οι χειρότερες εμφανίσεις για να μην σας επηρεάσω (χεχεχε)

 

Charlize Theron με Dior Haute Couture.
Sienna Miller με Gucci
Reese Witherspoon με  Roland Mouret.
Cate Blanchett με  Mary Katrantzou.
Laura Dern με Saint Laurent.
Salma Hayek με Gucci.
Kerry Washington με Altuzarra.
 
Jennifer Lopez με  Valentino.
Nicole Kidman με  Versace.
Saoirse Ronan με Celine by Hedi Slimane.
Gwyneth Paltrow με  Fendi.
Scarlett Johansson με  Vera Wang.
Taylor Swift με  Etro.
Awkwafina με  Dior Haute Couture.
Lucy Boynton με Louis Vuitton.
Zoë Kravitz με  Saint Laurent.
 
Renée Zellweger με  Armani.
 
Olivia Colman με  Emilia Wickstead.
 
Jennifer Aniston με  Dior Haute Couture.
Margot Robbie με  Chanel.
Naomi Watts με  Armani Privé.
Kirsten Dunst με  Rodarte.
 

Ποιά είναι η καλύτερη;

 

Ποιά είναι η χειρότερη;

 

Σε ποια δεν πρέπει να ξανά-επιτραπεί η είσοδος στα Golden Globes;

 

Ψηφίστε τον πιο αδύναμο κρίκο! Ρρρρρρολόι!!!

 

(αχ κορίτσια, δεν γινόταν να μη το γράψω αυτό, πρέπει να γελάσουμε λίγο σήμερα, γιατί οι γιορτές τελείωσαν και επίσημα και όσο να’ναι μια ψιλό μελαγχολία την έχουμε…)

 

 

34 Σχόλια
  1. Κι ελεγα… θα γράψει…. δεν θα γράψει…. Τι να πω! Συναγωνίζονται στην κακογουστιά οι περισσότερες. Με τα χίλια ζόρια να βρεις κάτι πραγματικά σικάτο και καλαισθητο. Τόσο πολύ γυμνό, αλλά και τόσο δεύτερο, γιατι το γυμνό μπορεί να είναι και πολύ ωραίο….
    Εγω θα τα χωρίσω ως εξής:

    Σοκαριστικά κακόγουστα
    Cate Blanchett (σορυ Cate σ΄αγαπω και δεν πα να φοράς κι ελληνικό ρούχο…. αλλά δεν κοιτάχτηκες στον καθρεφτη πριν πετάξεις?)
    Salma Hayek (ωραία ωραιοτάτη είσαι Salma μου, δεν χρεια΄ζεται να μοπστράρεις έτσι το μπούστο σου, λες και το επόμενο διαφημιστικό σου συμβόλαιο είναι με τη ΔΕΛΤΑ…)
    Kerry Washington ……
    Jennifer Lopez (εντάξει, όσα γράφτηκαν περι Χριστουγεννιάτικου δώρου είναι λίαν επιεικη…)
    Gwyneth Paltrow …….
    Lucy Boynton (ο πόλεμος των Αστρων….)
    Olivia Colman (αυτη η γυναίκα, ότι και να φορέσει δεν της κάθεται…)
    Sienna Miller (γυφτοπούλα στο χαμάμ….)
    Charlize Theron (δεν πρόλαβε η μοδίστρα να τελειώσει το άλλο μισό)

    Κι αφου οι οφθαλμοί μου ταλαιπωρήθηκαν… ηρέμησα και ξεχώρισα με τα:
    Scarlett Johansson (κι ας είναι αναμενόμενη…)
    Taylor Swift (πολύ μου άρεσε το φλοράλ και το σχέδιο και της πάει)
    Renée Zellweger ( μάλλον η καλύτερη λόγω χρώματος και στυλ και του καλογυμνασμένου της σώματος που το αναδεικνείει)

    Jennifer Aniston (καλούλα…. δεν τρελλάθηκα)
    Οι υπόλοιπες απλά μέτριες.

  2. @Stella: Να γελάσω λίγο ακόμα με αυτά που έγραψες, και επανέρχομαι!!

  3. @Stella εντάξει έγραψες!!!
    @Julia τι να πρωτοπείς προσπαθούν το διαφορετικό και ξεφεύγουν; και να πω ότι δεν είχαν χρήματα ή χρόνο;;; σε λίγο θα γράψω και εγω το κειμενο μου….

  4. Θα ξεκινησω με τις χειροτερες:
    1salma Hayek τυφλωθηκα και νομιζω στον συζηγος της ανηκει ο οικος Gucci δεν μπορουσαν να της δωσουν κατι αλλο!!!
    2JLO με πεθανε ως κακουστο χριστουγεννιατικο στολιδι σορρυ …
    3Lucy παει σετακι με την JLO
    Για καλυτερες θα διαλεξω:
    1 Theron μολις ειδα ενα τρειλερ με τον οικο dior πως διαλεξε το υφασμα τι δουλεια εγινε για να γινει ολο αυτο το ντραπε ….Το βρισκω υπεροχο πως γραφει πανω στο σωμα της!!Και ακουσα οτι τελευταια στιγμη εκανε το κουρεμα και βαφη..καλα οτι και να κανει ειναι Θεα!!!
    2 Scarlett δεν εχω λογια ειναι σεξιιιιιιιιιιι
    Τωρα για την Gwyneth δεν μπορω ακομα να αποφασησω και μου αρεσει και δεν μου αρεσει😉
    Οσο για τις υπολοιπες οκκκκκ

  5. Αχαχαχαχαχα! Εγώ πάντως ψηφίζω να παραμείνει η Στέλλα, γιατί μ’έκανε και γέλασα! Μάλλον, απ’ ό,τι φαίνεται, τελείωσαν βάναυσα για όλες μας οι γιορτές!

  6. Την Cate Blanchett την αγαπώ, αλλά ήταν σαν κάμπια! Το δε μπούστο της Salma Hayek όντως με ξάφνιασε, γιατί δεν πρόσεξα καν τι φορούσε.Ψηφίζω Kidman και Aniston για την κομψή (και safe) επιλογή! Επίσης, θέλω την Jennifer Lopez κάτω από το δέντρο μου!

  7. @SofiaT: Το ίδιο ακριβώς νιώθω για τη Gwyneth!!! Δεν μπορώ να αποφασίσω! Από τη μια δεν μου αρέσει, από την άλλη το χρώμα είναι unusual, το κορμί της υπέροχο, το σχέδιο κάτι διαφορετικό και έχω την εντύπωση, ότι από κοντά αυτό το ρούχο πρέπει να δείχνει πολύ ιδιαίτερο…(άσε που το “naked” είναι full τάση φέτος και το φόρεσε καλά, χωρίς πολλές υπερβολες..)

  8. Απογοήτευση μεγάλη από την JLO….περίμενα ανυπόμονα να την δω αλλά από μένα είναι όχι…. Christmas is over, my dearest Jenn….
    Είμαι στη δουλειά ….θα τις τσεκάρω όλες κι επανέρχομαι…. (την Βεργκάρα δεν βλέπω στις φωτό….εμένα μου άρεσε αρκετά)

  9. Καλύτερο ας πούμε ξεχώρισα την Renée Zellweger με Armani πολυ ωραίο χρώμα κ καλαίσθητος σχεδιασμός φορέματος ασορτί χρωμα παπουτσι όμορφη εμφάνιση.. Τα υπόλοιπα αδιαδορα με χειρότερες εμφανίσεις της Olivia Colman της Jeniffer Lopez και Taylor Swift.Καλά η Salma Hayek με τέτοιο μπουστο που πέταξε καλά που δεν είδε κανένας ταύρος το κοκκινο χαλί θα την είχε ορμήξει :-))) Ναι Στέλλα πολύ γλυκιά η Glenn Close!

  10. @Stella: Ναι, ναι την είδα την Glenn Close αλλά δεν την ανέβασα, γιατί πριν χρόνια η μαμά μου είχε μια ακριβώς ίδια βελουτέ μπλε ρόμπα με κουμπάκια μπροστά για μέσα στο σπίτι και με έπιασε νευρικό γέλιο.

  11. @Julia δεν είναι ρόμπα! Ειναι blazer! Καλά, η κα Βάρσα είναι πολύ μπροστά! Το ξέρουμε χρονια τώρα 😉

  12. @Stella: Αυτό φυσικά είναι blazer. Της Βάρσας ήταν ρόμπα στυλ blazer και ήταν ολόιδια. 🙂 🙂 🙂

  13. @Julia πες της να ψάξει στη ντουλάπα να τη βρει και να την στείλουμε του χρόνου στα Golden Globes 😉

  14. @Stella: χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ!!!! Σταμάτα!!!!!

  15. Η χειρότερη νομίζω πως ήταν η Salma Hayek…τι επιθετικό μπούστο ηταν αυτο..! Παναγια μου! Η Jennifer Lopez απογοητευτική. Μου αρεσαν: η Naomi watts, η κομψότατη Renne Zellweger -κι εγω θεωρω πολύ σικ τη γόβα στο ιδιο χρώμα @Τζενη- με το υπεροχο γαλάζιο χρώμα, το οποίο ξέφευγε απο τα συνηθισμένα, η Nicole Kidman με με την ολοσωστη -κατ’εμέ- κοκκινη τουαλέτα Versace, και τέλος, η Jennifer Aniston με ενσταση στα μαλλιά της, που νομιζω πως θα έπρεπε να τα εχει μαλλον πιάσει ψηλά για να αναδεικνύεται καλύτερα το φόρεμα και το πρόσωπό της.
    Το βραβείο απο μενα στα σχόλιά μας εδω, στην αγαπημένη @Stella!
    xx

  16. Εγω χάρηκα τόσο με τη βράβευση του αγαπημένου Brad Pitt που δεν εδωσα βάση στα ντυσίματα των σταρ, παρά μόνο οταν τις είδα σε μία εκπομπή.. Απογοητευτηκα από την πανέμορφη μου JLo που όντως ηταν ντυμένη δώρο και νομίζω ότι και η ίδια τελικά είδε οτι ηταν απόγοητευτική πληρως η εμφανιση αυτή και γιαυτό στο παρτι after πήγε με άλλη εμφανιση.. Η Σαλμα Χαγιεκ θα ηταν η αγαπημένη μου αν δεν κόντευε να εκραγεί το μπούστο.. Θα έλεγα αγαπημένη μου την Τζενιφερ Ανιστον, αλλά κατά κάποιον τρόπο νομίζω ότι σε καθε εμφάνιση της πάντα κάτι παρόμοιο, προβλέψιμο φοράει.. Τελικά ψηφιζω Γκουινεθ Παλτροου γιατί αυτή την μπεζ διαφάνεια μόνο το δικό της άψογο σώμα μπορεί να την υποστηρίξει και ήταν κάτι που θα φοραγα άνετα αν ειχα τέτοιες αναλογίες..

  17. Τελικά το μόνο καλό με τα φετινά μου Χριστούγεννα είναι οτι, εκτός από 25και 27/12, δουλευα και 26 και 31 και 1 και 6, οπότε δεν ελειψα ποτέ από τη δουλειά και δεν εχω να περάσω καμιά περίοδο προσαρμογής, εκτός από το πρωινό ξύπνημα στις 7 κάθε μέρα από σήμερα που άνοιξαν τα σχολεία (είμαι απογευματινή βάρδια δουλειά πάντα και εδώ και 15 μέρες ευτυχως χόρτασα τουλάχιστον πρωινό ύπνο 😉)

  18. Μα τι κακογουστια!!!!Εγω θα ρωτησω το εξης και παρακαλω ας τοποθετηθουν οι αρμοδιες:Μηπως ολες αυτες κυριες που και status εχουν και λεφτα να βαλουν οτι οτι επιθυμουν,επεσαν θυματα των στυλιστων και των αρμοδιων στους εκαστοτε οικους??Αυτη η ολοκληρη στρατια υπευθυνων για τα ρουχα αυτων των κυριων που ηταν???Γιατι αυτες οι celebrities αυτου του βεληνεκους δεν πανε μονες τους να ψωνισουν τουαλετα!!!Ουτε με τη κολλητη τους!!!Εδω υπαρχουν ανθρωποι μεχρι και για την παραμικρη λεπτομερια!!!!Μονο την Κιντμαν ξεχωρισα απο τις μεσοκοπες κακογουστες celebrities ως συμπαθητικη ενω η χειροτερη ηταν η εκρηκτικα sexy Jlo που την εθαψαν πισω απο τους φιογκους….

  19. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

    Όμορφες, εντυπωσιακές, έστω και με safe επιλογές οι:

    Scarlet, Nicole, Reese και φυσικά η Jennifer Aniston ενώ μου άρεσε και το bohemian style της Laura.

    Απαράδεκτες οι

    Kirsten, Olivia, Sienna.

    Συνεχίζω:

    Το Golden Globe της πιο -απαίσιας -απόχρωσης -του -πράσινου πάει στην Charlize.

    To Golden Globe “τσίμα- τσίμα” τα φτιάχνει ο Gucci”- πάει στην Salma

    To Golden Globe “έχασα πάσα ιδέα για το πουά”, πάει στην Zoe

    Το Golden Globe life achievement – συνολικής προσφοράς πάει στην Πειραική Πατραική για την ευγενική χορηγία της τουαλέτας της Taylor (ρετάλι από παλιό τεντόπανο)

    Το Golden Globe “κάτι ξέχασα πριν φύγω από το σπίτι” πάει στην Kerry

    Το Golden Globe “πήρα ένα φορεματάκι από τη μπουτίκ δίπλα στο σπίτι μου και εμφανίστηκα” πάει στις Naomi, Saoirse, Margot.

    To Golden Globe “απαγορεύεται η είσοδος από εδώ και στο εξής σε βραδιά βραβείων” πάει χωρίς αμφιβολία στη Lucy.

    THE BEST goes to Renne

    and the WORST goes to………….

    μετά λύπης μου πρέπει να πω ότι πάει στην Cate Blanchett. Σε τέτοιο σημείο που όταν την είδα, νόμιζα ότι θα πάθω κριση πανικού- πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.

  20. Αμφιταλαντεύτηκα για να διαλέξω μόνο μία καλύτερη και μία χειρότερη (κυρίως χειρότερη, για τους λόγους που αναλυτικά και γλαφυρά ανέφερε η Στέλλα), αλλά πρέπει να ξεπεράσω την έμφυτη αναποφασιστικότητά μου και να γράψω:
    Καλύτερη: Jennifer Aniston
    Χειρότερη: Charlize Theron

  21. @Eleutheria λογικά οι στυλίστες τα διαλεγουν μαζί με τους βοηθους τους κ όλους τους αρμόδιους,σίγουρα επίσης παίζει μεγαλο ρόλο οτι βρήσκουν ρουχα ή σχεδιασμό κατα παραγγελία ώστε να μην φοράει το ίδιο ή παρόμοιο καμοία αλλη. Μαλλον λοιπόν περιορίζονται αρκετά οι επιλογές τους..γι αυτό βλεπουμε όσα βλέπουμε.Υπάρχει βέβαια κ το γεγονός ότι το οτι εχουν λεφτά κ status δεν σημαινει οτι έχουν γούστο αντιθετως μαλλον είναι κ αναποφάσιστες κομπλεξικιές κ έχουν κακό γουστο

  22. Kαλημερα
    @Stella μοναδικη στην γραφη της οπως παντα
    Για μενα καλυτερες η Reese Witherspoon με Roland Mouret.και Naomi Watts με Armani Privé.
    Καποιες δυο τρεις δηλαδη μετριες και σε ολες τις αλλες να δειξουν την εξοδο απο απονομες βραβειων, και στο λογιστηριο με απολυση τους στυλιστες τους

  23. @ολες…η χρονια μπηκε πολυ δυναμικα σχολια με αποψη και καιρια πολυ

  24. @Celia: ε, όχι βέβαια!! Τι πιο καλύτερο από τον Θεό 😉καλά που ήταν αυτός και ξεκούραστηκαν τα δόλια ματιά μου που κόντεψαν να βγουν με τις εμφανίσεις των περισσότερων κυρίων παραπάνω

  25. Κοίταξα προσεκτικά όλες τις κυρίες και δάκρυσα.Από τα γέλια.Όλες ξεχώρισαν αλλά με την κακή έννοια.Τι τεντόπανα επιστράτευσαν,τι αλουμινόχαρτα και τι πανοπλίες δε λέγεται.Κάποιες από το άγχος ξέχασαν να φορέσουν μπλούζα.Άλλες έβαλαν το μαγιό τους και με σημαία τους μια φούστα που λέει και η Καιτούλα πήραν το δρόμο για το κόκκινο χαλί και κάποιες, ονόματα δε λέμε,άρπαξαν την πρώτη(λαχανί) κουρτίνα που βρέθηκε στο δρόμο τους και τυλίχτηκαν.Δεν θα πω ποιες θεωρώ τη χειρότερη και την καλύτερη εμφάνιση αλλά την πιο απογοητευτκή που δικαίως πηγαίνει στη JLo.Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια στυλιστικά ατοπήματα κι όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να εξηγήσω τη διάθεση της στυλίστριάς της αλλά κάτι μου λέει πως τη μισεί 😛
    Μουτςς

  26. Μου άρεσε πάρα πολύ η Νικόλ Κίντμαν.Καλή και η Jennifer Aniston.Πολύ καλή και η Reese Whitherspoon.H χειρότερη Taylor Swift με ύφασμα καναπέ και όχι μόνο.

  27. Χαλια ειναι δυνατον ολες μαζι να ειναι αθλια ντυμενες? Ουτε να ειχαν συννενοηθει χαχα.

  28. Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!!!! Εντάξει προφανώς επηρεασμένες οι κοπελιές απο το καρναβάλι που έρχεται σε έναν μήνα αλλιώς δεν εξηγείται!!!!! 💛💚💜💙❤💛💚💜❤💙 Πόνεσαν τα μάτια μου!!!! Charlize τι έπαθες αγαπητή μου και έγινες σαν καμπια;;;; χαχαχχαχαχχαχχαχα 💛❤💜💛💚💙❤💜💚💛❤💜💙💚💛💙❤💜💚💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.