Blue Beauty (bb και αυτό…) για το 2020!

 

 

Όπως λοιπόν έγραφα χθες, δεν πρόλαβε να ανακοινώσει η Pantone ότι το χρώμα της χρονιάς 2020 θα είναι το “Classic Blue” και έχει ήδη ξεκινήσει η επέλαση του μπλε στο lifestyle, τη διακόσμηση, τη μόδα και φυσικά το μακιγιάζ, όπου από ότι δείχνουν τα πράγματα το μπλε θα κυριαρχήσει φέτος.

 

 

 

 

 

Ας αφήσουμε όμως για λίγο τη μόδα, το design και το lifestyle και ας επικεντρωθούμε για λίγο στο beauty, ξεκινώντας από αυτό το φανταστικό ig video από τα Stila Cosmetics και τη γκλιτεράτη σκιά “Blue Realm” Τα Stila δεν τα βρίσκω πλέον σε καταστήματα στην Ελλαδα, αλλά υπάρχουν στο ελληνικό eshop Look Fantastic, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε.

 

 

 

 

 

Και περισσότερα μπλέ καλούδια όπως,

 

η σκιά Bobbi Brown, σε απόχρωση Royal Sapphire

 

 

 

 

 

η Shiseido Controlled Chaos Mascara σε απόχρωση Sapphire Spark και η mascara X- Traordinaire της Seventeen.

 

 

 

 

Huda Beauty “Obsessions Eyeshadow Palette” σε πολλές αποχρώσεις του blue

 

 

 

 

για τις πιο εκκεντρικές από μας Kat Von D, το liquid lipstick Everlasting Glimmer Veil σε απόχρωση Cobalt και το Mac, Retro Matte Liquid Lipcolor σε απόχρωση Moon Landing

 

 

 

 

 

To eyeliner YSL,  Deep Blue Shocking False Lash Effect.

 

 

 

 

Φυσικά δεν χρειάζεται να πω ότι έχουν παρέλθει οι εποχές που οι μπλε σκιές, συνδυάζονταν με έντονο κραγιόν και ροδαλά μαγουλάκια – όπως έκαναν κάποιες grande dame παλαιότερων εποχών. Αν επιλέξετε και επενδύσετε σε ένα classic blue makeup item, τα υπόλοιπα στο πρόσωπο, ήσυχα, έτσι; Αλλά ως bb girls πρέπει να ξέρετε ότι το απόλυτο beauty trend φέτος προστάζει και bb (blue beauty, δηλαδή). Μια με το Ultra Violet μια με το φετινό bb, πάλι τα καταφέραμε.

 

 

35 Σχόλια
  1. Με το μπλε γίνεται το τέλειο smoky μακιγιάζ (όπως και με το μωβ), πολύ πιο εντυπωσιακό και καλαίσθητο από τοπ κλασσικό μαυρο-γκρι. Το μπλε δείχνει τα μάτια ξεκούραστα κι εγω θα το συνδίαζα με το τέλειο ροζ blush orgasm της Nars και ματ ροζ Nude χείλη, όπως είναι το ΑΠΑΙΧΤΟ SUPER STAY MATTE INK της MAYBELLINE No 155 SAVANT. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

  2. @Stella: Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω την ποιότητα και τη σταθερότητα αυτού του κραγιόν… αλήθεια σου λέω!!

  3. ΛΑΤΡΕΥΩ το μπλε!!!!Μου αρεσει στη διακοσμηση του σπιτιου,φετος ειδικα τολμησα εναν υπεροχο μπλε καναπε στο σαλονι γιατι επεμενε μια φιλη διακοσμητρια απο περσυ και ειναι το κατι αλλο!!!Επισης το λατρευω στα ρουχα και μαλιστα οσο πιο σκουρο τοσο το καλυτερο, γιατι εχω την εντυπωση οτι το μπλε δειχνει πιο αριστοκρατικο σε σχεση με το μαυρο.Εκει δε που τα σπαει ειναι στο μακιγιαζ αρκει να συνδιαστει η σωστη αποχρωση και να χρησιμοποιηθει η σωστη ποσοτητα.💙💙💙💙🔷🔷🔷🔹🔹🔹

  4. @Julia Είναι κορυφαίο από κάθε άποψη! Χρώμα, διαρκεια, ενυδάτωση, σταθερότητα… Η Maybelline βαζει κατω με αυτό κάθε brand που κυκλοφορεί στην αγορά από ευρείας ως high end! Θέλω να πάρω…. όλη τη σειρά!!!!!!! 😉

  5. @Stella τι υπεροχο χρωμα το 155 savant!!!
    @Ju δεν γνωριζα οτι ειναι τοσο καλο!!
    Εγω παντως ειπαμε δεν ειμαι του μπλε αλλα τωρα που το σκεφτομαι σε ενα μπλε μανο δεν λεω οχι !!!!

  6. εμενα μου αρεσει μια μπλε σκια ή γωνια μπλε αλλα ροζ παλ ρουζακι και ροζ παλ κραγιονακι ή λίγη μπλε μασκαρα αλλά σαν ανταυγιες έτσι για την τσαχπινιά!!

  7. @Stella @Julia συμφωνώ απόλυτα το συγκεκριμένο κραγιον της maybelline είναι εξαιρετικό.Αγόρασα πριν λίγο καιρό το συγκεκριμένο 155 και είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει.Τρελένομαι για ματ κραγιόν το συγκεκριμένο έχει απίστευτη διάρκεια κ απόδοση χρωματος που προσωπικά βαζει κάτω πολλές αλλες πολύ πιο ακριβές εταιρείες με διαφορά. Τωρα για το χρώμα της χρονιάς το μπλε ε! Ναι αξιολατρευτο.Το πρώτο smooky eye που είχα κανει στο λύκειο ήταν με μπλε σκούρο κ ακόμα θυμαμαι πόσο μου πήγαινε..συνδιαστικά με το μαλλί που είχα μπλε μαύρο..sexy εντονο καλαίσθητο κ ταιριάζει νομίζω σε όλα τα πρόσωπα, αντίθετα με το κλασικό μαύρο που αγριεύει πολυ..

  8. @SofiaT: Εχεις δίκιο Σοφάκι, παράλειψη δική μου που δεν σας είχα ενημερώσει γι αυτό το κραγιόν. Μετά το Matt Lasting Lip Color της Radiant Professional, είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει. Μπράβο αυτή τη φορά στη Maybelline, γιατί μετά το Age Rewind είχε κάνει λίγο “κοιλιά”, αλλά επανήλθε δυναμικά με το Super Stay Matt Ink.

  9. @Eleytheria: Είναι ένα από τα (μικρά) μου όνειρα μια μέρα να αποκτήσω έναν μπλε καναπέ. Έχει και μια φίλη μου στο σπίτι της (όχι σκούρο- αλλά ούτε γαλάζιο, φαντάσου το μπλε του ουρανού) και είναι ό,τι πιο εκλεπτυσμένο έχω δει.

  10. @ELEYTHERIA 2: Eπίσης τίποτα πιο σοφιστικέ από ένα μαύρο αυστηρό αντρικό κουστούμι, συνδυασμένο με μπλε σκούρο μεταξωτό πουκάμισο από μέσα. Trust me.

  11. Και κάτι επίκαιρο σχετικά με το μπλε η εμφανιση της Glenn Close στο κόκκινο χαλί φέτος..Ποσο τέλειο κ κομψό έδειχνε πανω της όπως κ της Renée Zellweger σε σιέλ απόχρωση που ήταν και οι πιο σικάτες!!!

  12. Οπως ανέφερα χτες, αγαπαω το μπλε, εχω μπλε σκιες, μπλε μπλούζες, μπλε παλτό, μπλε πιάτα, μπλε τοίχους στο σπίτι, μπλε παντζούρια στο εξοχικό 💙💙 Το θεωρώ μοντέρνο και πολύ κολακευτικό χρώμα, καθώς και χρώμα που σε ηρεμεί.. Το μόνο που μου λείπει και μάλλον θα το χτυπήσω ειναι το μπλε lip colour της Mac😉

  13. @Maryl: Αν το κανεις, θέλω φωτό!!! Θέλω φωτό!!!

  14. Julia@Αχ Τζουλια μου υπεροχο!!!Δεν το ειχα φανταστει ετσι το κουστουμι!!!Δωσε και αλλα τετοια παραδειγματα…..!!!!

  15. Καλημερα
    Η μπλε σκια οσο και αν ειναι ησυχα τα υπολοιπα δεν θυμιζει καπως “παλαιο” μακιγιαζ
    Ετσι νομιζω και δεν θα το τολμησω
    Οσο για το κραγιον της Maybelline,δεν το δοκιμασα ουτε το αγορασα, μου ξεφυγε
    Θα παω ομως και αν βρω και την αποχρωση που θελω θα το παρω
    Μου αρεσουν τα ματ κραγιον και σας εμπιστευομαι για την διαρκεια η οποια ειναι και αυτη επιθυμητη

  16. @Julia Tώρα που λέμε για μπλε, έχω και μια απίστευτη μπλε Chanel σκιά, μοναδική για smoky και απ΄ότι βλέπω στις φωτο, η τελευταία λέξη της μόδας! 😉

  17. Έχω μια μπλε σκιά της Lancome βαθιά σαν να φωτίζεται λίγο ο ουρανός τη νύχτα και τη λατρεύω. Παλιά φόραγα συνέχεια γαλάζια και μπλε μολύβια. Τώρα φοράω που και που ένα μανό της dior στο χρώμα του σκούρου blue jean και τη σκιά αραιά και που. Τα Super Stay Matte Ink τα έχω κι εγώ αγαπήσει, αλλά το 115 δεν το έχω δει. Έχουν πολύ ωραία υφή, όπως και της Radiant. Όμως το τελευταίο διάστημα έχω επιλέξει και κάποια από τις σειρές της L’Oreal Les macarons και Les chocolats, τα οποία δεν έχουν τόσο ελαφριά και απαλή αίσθηση, αλλά σε εμένα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια.

  18. Ψηφιζω μπλε σκιά, τρελά αγαπημενη! Η πρώτη μου & πιο αγαπημένη μου ηταν μια μπλε ελεκτρικ σε παλετα της Revlon δωρο της αδερφής μου απο N.Y. Τωρα αυτή. Bobbi Brown μου τη θυμίζει πολύ και νομιζω πως θα ειναι τέλεια αγορα.
    xx

  19. @Stella: Blue Velvet σκιά από Chanel? Ωωω.. τυχερουλα… 😉😉😉

  20. @Rania: Αντί για μπλε σκιά δοκίμασε μια μπλε μάσκαρα ή ένα σκούρο μπλε μολύβι. Νομίζω θα σου αρέσει και θα σου ταιριάξει. 😘

  21. Ναι Τζουλια μπλε μασκαρα και μωβ μασκαρα εχω χρησιμοποιησει και μου πηγαινε Μολυβι μπλε εχω να βαλω πολλα χρονια θα το δοκιμασω σε καταστημα και θα δω καλο βραδυ

  22. Το μπλε στο μακιγιάζ δεν θα έλεγα ότι το φοράω πλέον.Η μπλε σκιά BOBBI BROWN πρέπει να είναι πολύ καλή.Εχω δοκιμάσει άλλο χρώμα αυτής της σειράς και μου άρεσε.Μια μπλε μασκαρα ή ένα μολύβι μπορεί να το έβαζα.

  23. Ωραία σχόλια για maybelline διαβάζω.Και δεν τα είχα σε εκτίμηση τα κραγιόν.

  24. Έκανα εικόνα τα ροδαλά μαγουλάκια με το έντονο κραγιόν και τη μπλε σκια. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ έλιωσα.Θα το συνδύαζα με κρεπαρισμένο μαλλί ως τον ουρανό για να προσδίδει ύψος . 😛 😛 😛
    Μουτςς

  25. @Litsa, και μεταλιζέ σακάκι με τεράστιες βάτες!

  26. Θυμηθηκα πριν χρονια που φοραγα συνεχεια μπλε σκια., μολυβι. Λατρευω το μπλε σε ολους τους τονους

  27. Είναι το αγαπημένο μου χρώμα! Χαίρομαι που θα έχει την τιμητική του φέτος!

  28. @Amalia: Σε ταγεράκι το μεταλιζέ? χαχαχαχα 😛

  29. #gimme_all_the_blues Θυμάστε παλιά (γκουχ γκουχ ,δεν θέλω σχόλια και συνειρμούς με ηλικία) που ήταν πολύ της μοδός η μπλε mascara, κι όχι μόνο για τις βλεφαρίδες αλλά και για τα μαλλιά;;; Αγαπώ μπλε ,γαλάζιο ,τυρκουάζ…. το καλοκαίρι ειδικά…και το κραγιόν θα τολμούσα (με κάτι πιο ανάλαφρο στα μάτια) ….για να μην μιλήσω και για το blue denim….λατρεύω….έχω κι ένα γούνινο faux παλτουδάκι τύπου πάτσγουορκ σε όλες τις αποχρώσεις του μπλε….

  30. @Litsa, ναι!!!! 😆
    @Celia, μάσκαρα για τα μαλλιά σε μπλε και μωβ είχα κι εγώ! Κι είχαν μια έντονη μυρωδιά, αλλά τι είν’ ο πόνος μπρος στα κάλη;

  31. @AMALIA ,εγώ θυμάμαι τη μαμά μου όταν με πρωτοείδε που έπαθε σοκ…είχε χάσει τη μιλιά της….νόμιζε ότι είχα βάψει τις τούφες μου….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.