Κάντε το τέλειο μπλε μακιγιάζ ματιών! (και η Θεά του bb)

 

 

 

 

Επειδή τις προάλλες κάποιες από εσάς ήσασταν λίγο επιφυλακτικές στο να επιλέξετε  το χρώμα της χρονιάς 2020 Classic Blue, στο μακιγιάζ σας σήμερα μπορείτε να πάρετε ιδέες από τον τρόπο που το έχουν φορέσει κάποιες αγαπημένες celebrities.

 

Για κάποιες μια λεπτή γραμμή eyeliner  στο άνω βλέφαρο είναι αρκετή, κάποιες άλλες τονίζουν το κάτω βλέφαρο, μερικές το προτιμούν αντί για μαύρο ή καφέ σε smoky μακιγιάζ, άλλες κάνουν sexy cat eye effect.

 

Για να τις δούμε…

 

 

Η Lilly Collins

 

 

H Katy Perry

 

 

H Rita Ora

 

 

H Taylor Hill

 

 

H Margot Robbie

 

 

 

 

H Selena Gomez

 

 

 

 

H Izabel Goulart

 

 

 

 

H Lupita N’Yongo

 

 

H Olivia Palermo

 

 

 

 

 

Στα δικά μου  δυο «μπλε», του ΣΚ που πέρασε,  ως συνήθως είναι και πάλι κάπως αξιοπερίεργα (ειδικά το δεύτερο, όπως θα διαβάσετε).  Το Σάββατο και την Κυριακή δεν μου έφτανε το ξεστόλισμα (3 άτομα το κάναμε και πάλι δεν τελείωσε το Σάββατο- τελείωσε την Κυριακή) δεν μου έφτανε λοιπόν το ξεστόλισμα ήθελα από πάνω να κάνω και ανασκαφές σε καλλυντικά και βρήκα αυτό το απίθανο μπλε eyeliner της MUFE το οποίο θα φορέσω σε κάλεσμα την Πέμπτη- θα το κάνω οπωσδήποτε!

 

Το δεύτερο το αξιοπερίεργο,  είναι ότι την Παρασκευή το βράδυ είχαμε φαγητά,  ποτά κλπ με την one and only Christina (κουμπάρα και παιδική φίλη). Ήταν και το βράδυ που ανταλλάξαμε δώρα και η Christina μου έδωσε ένα βελούδινο πουγκί που μέσα είχε αυτό το υπέροχο δακτυλίδι με τη μπλε πέτρα. «Να σου πω», τη ρώτησα, «διάβασες το χθεσινό μου post;» «Πάντα διαβάζω τα post σου, αλλά αυτό το δακτυλίδι, σου το είχα αγοράσει πριν τα Χριστούγεννα και πολύ πριν διαβάσω το post γιατί το μπλε είναι το χρώμα σου και το χρώμα των Υδροχόων….» (άφωνη έμεινα, τι άλλο να πω;)

 

 

 

 

 

Τέλος θέλω να σας πω, ότι βρήκα τη ΘΕΑ του bb. Η αμερικανίδα Millie Taylor- Morisson παντρεύτηκε στα 86 της τον καλό της φίλο επί χρόνια Harold Robinson, επίσης 86 ετών. Το φόρεμα και την κουάφ της τα σχεδίασε και τα έφτιαξε μόνη της, για το δεύτερο γάμο της (γιατί η ευτυχία και ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά)

 

Μάλιστα. Επέλεξε ΜΟΒ, bb girls και στα ρούχα και στο υπέροχο εκλεπτυσμένο μακιγιάζ της στα χρώματα της λεβάντας. Μοβ, αυτή τη φωτεινή σύμπραξη του  μυστηριώδους μπλε όταν ενωθεί με το  φλογερό κόκκινο. Νομίζω ότι πρέπει να την αναγορεύσουμε σε Επίτιμη Πρόεδρο  του bb και φυσικά για να γίνει αυτό, πρέπει να λάβω το ok και από το bb συμβούλιο- εσάς δηλαδή. Μα τη Παναγία, σκέφτομαι να ψάξω να τη βρω και να της στείλω δώρο.

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Το μπλε eyeliner ήταν επι χρονια το αγαπημένο μου καλοκαιρινό μακιγιαζ. Τελευταία το έκοψα (γενικά το cat eye) γιατί νιώθω, ότι κάνει το βλέμμα μου να φαίνεται κουρασμένο και δεν μπορώ να το υποστηρίξω πλέον. Ωστόσο με το smoky συνεχίζω ακάθεκτη!
    Οσο για την και Millie Taylor- Morisson ούτε λόγος να ανακηρυχθεί ως επίτιμη Πρόεδρος ΒBgirl, όχι γιατί φοράει μωβ, αλλά γιατί στα 86 της πάει κόντρα στα στερεότυπα, συνεχίζει να ζει για λογαριασμό της, να ερωτεύεται, να κάνει αυτό που θέλει και να διεκδικεί την ευτυχία! Οπως είχε πει και μια αγαπημένη φίλη που εδω και μια εικοσαετία (τι σύμπτωση…) ζει στην Αμερική, όταν μια φορά την είχα ρωτήσει ταλαιπωρημενη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση “ως πότε θα προσπαθώ?” μου είχε απαντήσει …. “όσο ζούμε κι αναπνέουμε!”.

  2. Εννοείται ότι ψηφίζω υπέρ! Το επόμενο δώρο σου να πάει απευθείας σε αυτήν! Καλή εβδομάδα!

  3. @Stella, μακάρι να το σκεφτόμαστε κάθε μέρα αυτό που είπε η φίλη σου!

  4. @Stella: Σε μένα ισχύει ακριβώς το αντίθετο. Προτιμώ για γραμμή eyeliner από smoky. Νιώθω ότι ανοίγει το βλέμμα μου περισσότερο. Δεν το συζητώ η Millie είναι Θεά για πολλούς λόγους, αλλά αν είχε επιλέξει άλλο χρώμα, (μπεζ, γαλάζιο, κίτρινο, ροζ, μουσταρδί κλπ κλπ) δεν θα μπορούσα να την ανακυρήξω Επίτιμη Πρόεδρο των Μοβ κοριτσιών 🙂 🙂 🙂

  5. @Ju σαν να εχω αρχίσει να βλέπω με άλλο ματι την μπλε σκια😀
    Όσο για την Millie respect 👍👍👍

  6. @Julia φυσικά και έχει σημασία το χρώμα. Υπήρξε καθοριστικό! Αλλά έχει και όλα τα υπόλοιπα προσόντα!

  7. Έτσι όπως τα βλέπω μου αρέσει το μπλε όπως το φόρεσαν η Lilly Collins και η Selena Gomez και λέω να κάνω μια δοκιμή.Φυσικά και συμφωνώ απόλυτα για την ανακήρυξη της Millie Taylor- Morisson ως επίτιμης προέδρου μας.Βασικά τώρα που το ξανασκέφτομαι κάτι μου θυμίζει.Μήπως ο γάμος έγινε παλαιότερα?Θα επανέλθω μόλις συγκεντρώσω το μυαλό μου.
    Μουτςς

  8. @Litsa: Α, ναι, θα μπορούσε να έχει γίνει παλαιότερα! Απλά εγώ την ανακάλυψα τώρα! (το δώρο θα πάει ετεροχρονισμένα… χεχεχε)

  9. Καλή εβδομάδα bbgirls! H μπλε σκιά όπως είναι φορεμένη από την Kate Perry φα ντα στι κη! Το δαχτυλίδι σου @Julia, υπέροχο, εκτός από..καρμικο! Ψήφο κι από μένα στη Millie Taylor!
    xx

  10. @Stella, σοφή η φίλη σου! Κι είναι πολύ ωραίο, όταν έχουμε αυτές τις στιγμές μας…να υπάρχουν άνθρωποι κοντά μας, που τα λόγια τους αγγίζουν τη ψυχή μας… και να γίνεται μέσα μας μια/ η εκκίνηση για να δούμε τα όσα συμβαίνουν κι αλλιώς…
    xx

  11. Πρόεδρος, συμφωνώ απόλυτα, τη βρίσκω θεϊκό bb girl 😉.. Εχω μπλε ελεκτρικ σκιές (εκτός από τυρκουαζ που εχω αρκετές) γενικά εχω σε σκιες όλους τους τόνους του μπλε, καθώς και σε eyeliner γιατί το θεωρώ απίθανα κολακευτικο χρώμα, νομίζω ειδικά σε μελαχρινες.. Μου αρέσει πολύ το μακιγιάζ της Λιλι Κολινς και της Ριτα Ορα και θα το αντιγραψω.. Δεν έχω ξεχάσει ότι θέλω να αγοράσω το μπλε κραγιόν της Mac, θα το παρω με την πρώτη ευκαιρία!

  12. @Julia: το μπλε είναι οντως το χρώμα του ζωδίου μας, και ισως υποσυνείδητα γιαυτό με ελκύει τόσο, καθως και ο αμέθυστος (που είναι μωβ) είναι το τυχερο πετράδι του Υδροχόου.. Όλα έχουν την εξήγηση τους.. Από μικρή θυμάμαι λατρευα το μωβ και το μπλε και δεν μου άρεσαν τα γήινα χρώματα.. Αέρας πράμα 😉

  13. Ναι ναι συνεχίζουμε ακάθεκτα με το χρώμα της χρονιάς♥ το αγαπημένο μπλε μπραβο!! Smookey blue forever!!! Δεν το συζητώ η Millie Taylor εξαιρετική πιο πολύ για αυτό που εκπέμπει κ την γλυκυτητα της

  14. Υποκλίνομαι στη Millie! Θεά! Μακάρι να έχουμε όλες μας αισιοδοξία και χαρά σε όποια φάση της ζωής! Και να ζωγραφίζουμε την κάθε μας στιγμή με μια εκρηκτική παλέτα χρωμάτων!

  15. Super η millie μακαρι να βλεπαμε ολοι τη ζωη ετσι. Τωρα για το μπλε παροτι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα δεν νομιζω να το εβαζα στα ματια.

  16. Καλησπερα.
    Και απο μενα ναι στην Millie Taylor- Morisson ..ΘΕΑ
    Το δακτυλιδι πολυ ομορφο Υδροχοος δεν ειμαι και εγω πως να πω οχι Οσο για το μπλε καποιες επιφυλαξεις τις εχω ακομη
    Οι πιο πανω κυριες εχουν βαφτει απο ειδικους και δειχνουν οι περισσοτερες οκ
    Αν τωρα εγω βαφτω μονη μου θα το πετυχω ετσι….μαλλον οχι
    Τζουλια με την υγεια σου εισαι ενταξει…μακαρι το ευχομαι

  17. Τέλειο το μπλε στα μάτια! Τα τελευταία χρόνια το καλοκαίρι έχω υιοθετήσει την μπλε μάσκαρα. Είτε μόνη της είτε με το αντίστοιχο χρώμα μολύβι, φωτίζει και τονίζει υπέροχα τα μάτια!
    Μετά το σημερινό σας άρθρο θα τολμήσω να το φορέσω και χειμώνα!

  18. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω πως αποθήκευσα την φωτό της Millie με το μοβ νυφικό και την καρφίτσωσα και στο pinterest…για μελλοντική χρήση…για όταν ξαναπαντρευτώ,ντε…. δεν άκουσα,τι είπατε;;;; 💙💙💙💙💜💜
    Τζούλια, το δαχτυλίδι τέλειο 💍💎 Μπράβο στην φίλη που ξέρει να σε διαβάζει σαν ανοιχτό βιβλίο….
    Ψηφίζω το μακιγιάζ της Taylor Hill…..

  19. @Julia:Χθες δεν πρόλαβα αλλά ο γάμος έγινε το 2016,έχει μία ρομαντική ιστορία,το φόρεμα το σκίτσαρε και το πήγε σε ένα σχεδιαστή(νομίζω γιος φίλης της ή κάτι τέτοιο δεν είμαι σίγουρη) τον οποίο ακολουθώ στο instagram εντελώς άκυρα κι είχε ποστάρει τη συγκεκριμένη φωτογραφία και λεπτομέρειες του φορέματος.Εύχομαι να είναι καλά και να βρεθεί η Θεά 😉
    μουτςς

  20. @Litsa: Ευχαριστώ για την πληροφορία αγαπημένη! Φοβερή ιστορία πράγματι και ελπίζω και είναι καλά και οι δυο τους!

  21. @Celia: Ευχαριστώωωω bb girl! Το φόρεσα χθες και η αλήθεια είναι ότι πήρα πολλά κοπλιμέντα.. I love it!

  22. Το ‘εχω κόψει κι εγώ το μπλε, πολύ έντονο eye liner,νομίζω ότι βαραίνει το βλέμμα μου.Βάζω όμως στο κάτω βλέφαρο ένα μπλε μωβ μολύβι.Σκούρο μπλε δεν βάζω στο πάνω βλέφαρο γιατί μοιάζει με μαύρο.Αυτό θα επέλεγα αν έβαζα μπλε στα μάτια.Γαλάζιες σκιές κλπ τέλος πλέον.Περισσότερες γήινες αποχρώσεις.Επίσης,χρησιμοποιώ πολύ πράσινο μολύβι,βλ.Τζούλια,εκείνη το είχε προτείνει,με γήινη σκιά στο μάτι΄Μου αρέσει πολύ.

  23. @JULIA,φανταστικό το δαχτυλίδι!Τα bbgirls επικοινωνούν με τη σκέψη!

  24. Πόσο όμορφη η Rita Ora!!!! Θα έκανα άνετα το μακιγιάζ της!!! 💙💚❤💜💙❤💜💜❤💙❤❤💙💙💙❤❤❤💙💙💙❤❤💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.