Korres: ήρθε η κρέμα καθαρισμού Ελληνικό Γιαούρτι! (και η νέα σειρά Ρόδι για λιπαρά δέρματα)

 

 

Ήταν κάπου εκεί τον Σεπτέμβριο που σας είχα ενημερώσει για το πετυχημένο παγκόσμιο λανσάρισμα της Korres της HYDRA-BIOME™ PROBIOTIC SUPERDOSE FACE MASK μίας superfood μάσκας άμεσης θρέψης και ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα με αληθινό ελληνικό γιαούρτι.

 

Τότε μία από εσάς με είχε ρωτήσει αν έχει έρθει στην Ελλάδα και η αντίστοιχη κρέμα καθαρισμού για την οποία είχε διαβάσει τα καλύτερα σε sites του εξωτερικού.

 

Αυτό ήταν το σχόλιο από την Ελένη Γιαλαμά, τότε τον Σεπτέμβριο:

 

Ελενη Γιαλαμα says:

13/09/2019 at 12:54

Εξαιρετικό επίσης είναι και το καθαριστικό πρόσωπου της σειράς. Δυστυχώς κυκλοφορεί μόνο στο εξωτερικό, γιατι εχω διαβασει αριστες κριτικες στο διδυκτυο,αλλα ρωτησα εδω και μου ειπαν οτι δεν κυκλοφορει…… ακομα…να υποθεσω….αντι αυτου μου προτειναν το καθαριστικο με τσαι ολυμπου. Μακαρι να το φερουν,τη μασκα θα τη δοκιμασω σιγουρα

 

 

Εγώ αφού έκανα την μικρή μου έρευνα, της απάντησα ότι πράγματι κάποιοι κωδικοί δεν είχαν ακόμα κυκλοφορήσει την Ελλάδα, αλλά μόλις μάθαινα κάτι νέο θα την ενημέρωνα πάραυτα.

 

Προχθές πρωί – πρωί με πήρε με χαρά η Μίνα, αγαπημένο Korres girl και μου είπε επί λέξει: «Τζούλια, ήρθε η κρέμα καθαρισμού που έψαχνε το bb girl σου!»  Οπότε Ελένη μου, μπορείς να χαρείς και να τη δοκιμάσεις άμεσα! (πιθανόν να έχει έρθει νωρίτερα, αλλά μεσολάβησαν οι γιορτές και όσο να’ναι σε καθυστέρησα λίγο)

 

 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ

ΑΦΡΩΔΗΣ ΚΡΕΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

 

Η νέα Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού της KORRES μετατρέπει το ελληνικό Γιαούρτι σε star συστατικό και για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Αφαιρεί αποτελεσματικά ρύπους, μακιγιάζ και μάσκαρα, χωρίς ερεθισμούς, προσφέροντας αίσθηση άνεσης. Από την πρώτη εφαρμογή, τα επίπεδα ενυδάτωσης βελτιώνονται και το δέρμα ηρεμεί και εξισορροπεί. Μία πλούσια κρέμα καθαρισμού με ήπιο αφρισμό, που επιδεικνύει απόλυτη συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια, για καθαρή, απαλή επιδερμίδα με λαμπερή και υγιή όψη. Τα προβιοτικά είναι τα «καλά βακτήρια», οι μικροοργανισμοί που βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ισορροπία του, συμμαχώντας με τα τρισεκατομμύρια βακτηρίων που ζουν σε αυτό, ενισχύοντας τη φυσική ασπίδα, γνωστή ως μικροβίωμα του δέρματος. Τα πρεβιοτικά είναι η πηγή ενέργειας των προβιοτικών -τροφοδοτούν τα βακτήρια, ώστε να διατηρήσουν ένα ισορροπημένο μικροβίωμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή λειτουργία του δερματικού φραγμού και την άμυνα του δέρματος.

 

 

 

Μένουμε λίγο στα νέα της Korres διότι η μάρκα λάνσαρε τη νέα σειρά φροντίδας «Pόδι» ειδικά για μεικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

Το λιπαρό δέρμα συχνά χαρακτηρίζεται από θαμπή όψη, συσσώρευση νεκρών κυττάρων, διεσταλμένους και φραγμένους πόρους και ανομοιογενή τόνο.

 

Η νέα σειρά Ρόδι με τεχνολογία skin-purifying, έχει ως βασικό συστατικό  το φρούτο της ροδιάς, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες όπως ανθοκυανίνες και τανίνες, το εκχύλισμα ροδιού και το σαλικυλικό οξύ –το οποίο θεωρείται το πιο αποτελεσματικό  συστατικό για το συγκεκριμένο τύπο δέρματος- συμβάλλουν στη ρύθμιση της λιπαρότητας και συσφίγγουν τους πόρους για δέρμα λείο και ισορροπημένο, χωρίς «γυαλάδα».

 

Ειδικότερα το σαλικυλικό οξύ απολεπίζει αποτελεσματικά, χωρίς το επιθετικό τρίψιμο, απαλλάσσει το δέρμα από τους φραγμένους πόρους και βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των ατελειών, προσφέροντας ματ,  λεία όψη, αλλα και λάμψη χάρη  στο εκχύλισμα από ρόδι.

 

 

 

Στη σειρά που είναι ολοκληρωμένη,  θα βρείτε την Απολεπιστική Μάσκα με  AHAs & Ένζυμα, με τριπλή δράση, καθαρίζει βαθιά το δέρμα, ανασύροντας στην επιφάνεια μία νέα φωτεινή, ματ όψη και μία απαλή αίσθηση στην αφή. Επίσης  gel καθαρισμού, τονωτική λοσιόν καθώς και μαντηλάκια καθαρισμού και ντεμακιγιάζ. Τέλος η Ενυδατική και Ρυθμιστική Κρέμα- Gel με  εκχύλισμα από ρόδι, σαλικυλικό οξύ και πανθενόλη που ρυθμίζει τη λιπαρότητα και συσφίγγει τους πόρους, χαρίζοντας λείο και ισορροπημένο δέρμα με υγιή όψη.

 

22 Σχόλια
  1. Καλημερα!!
    Χαιρομαι ιδιαίτερα για το νεο προϊόν καθαρισμου του Κορρε θα το δοκιμασω σιγουρα μιας και μου τελειωνει το δικο μο καθαριστικο.
    Απο ολα τα προιοντα που βγαζει η εταιρια δεν μου ταιριαζουν ποτε οι κρεμες της!!δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο!!Ενω λατρευω την αντηλιακη,κρεμες σωματος,σαμπουάν,,βαφες μαλλιων ….οσες φορες εχω δοκιμασει κρεμα με μια μικρη εξαιρεση την κρεμα με τριανταφυλλο ολες οι αλλες δεν……τωρα που το θυμηθηκα έχει δοκιμάσει κανενα bbgirl το διφασικο σερουμ του Κορρε με βιτ C το εχω βαλει στο ματι πολυ καιρο😉

  2. Την νέα σειρά με το ρόδι ψήνομαι πολύ να την δοκιμάσω ..Χαιρομαι που είναι ολοκληρωμενη σειρά..βεβαια κρέμα του Κορρέ δεν εχω δοκιμάσει ακόμη..ευχαριστώ Τζουλια για την ενημέρωση♥

  3. Η σειρά ρόδι για λιπαρά δέρματα γράφει το όνομα μου😉.. Έτσι κ αλλιώς επειδή μου τελειώνει η μάσκα ματιών με αγγούρι Κορρέ που δεν την αλλάζω εδώ και πολλά χρόνια, αφού θα πάω στο φαρμακείο μου θα ελέγξω αν έχει αυτή τη νέα σειρά..

  4. Julia μου,εισαι αψογη στις ενημερωσεις σου και σε ευχαριστω που θυμηθηκες το σχολιο μου.θα παω οπωσδηποτε αμμεσα να ρωτησω και θα το αγορασω.στη δικια μου ευαισθητη με ροδοχρου επιδερμιδα θα βοηθησουν πολυ τα προβιοτικα,σε ευχαριστω θερμα!!

  5. @SofiaT: Δεν είναι περίετγο. Μπορεί να συμβεί αυτό. Όσο για τις βαφές μαλλιών, το θμάμαι πολύ καλά πριν χρόνια που είχαμε πει ότι και οι δυο μας τις χρησιμοποιούσαμε στην εγκυμονσύνη! Φοβερές βαφές!

  6. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Μόνο αν έχεις μεικτό ή λιπαρό δέρμα Τζένη μου, γιατί σε ξηρό ή κανονικό δέρμα, δεν θα ταιριάξει.

  7. @Μaryl: Από τα best seller προιόντα! Ξέρεις να επιλέγεις επίτιμο bb girl!! :):)

  8. @Ελενη Γιαλαμα: Φυσικά Ελενάκι! Ούτε εγώ σε ξέχασα, αλλά ούτε και τα Korres girls! Καλή επιτυχία και εύχομαι πραγματικά να σου αρέσει και να σου ταιριάξει!

  9. @Julia Εχω πολύύύ περίεργο δέρμα..μεικτό με ταση λιπαρότητας ειδικά το καλοκαίρι περισσότερο,τον χειμωνα αντίθετα έχω κ ευαίσθητη επιδερμίδα..παρότι δεν έχω στίγματα ,έντονους πόρους κ ολα τα σχετικά της λιπαρής επιδερμίδας…η επιλογή των προιόντων περιποίησης είναι καθε φορά μια πολύ δυσκολη υπόθεση…

  10. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Αν νιώθεις πάντως ότι το δέρμα σου είναι πιο κανονικό σε μάγουλα και κροτάφους και πιο λιπαρό στη ζώνη Τ ( μέτωπο, μύτη, πιγούνι ) έχω ακούσει πολύ καλά review για την T-Zone Balance Cream της Radiant. Τώρα για την ευαισθησία του Καλοκαιριού θα πρότεινα κάτι πολύ αγνό, κάποια κρέμα με έξτρα φυσικά και αγνά συστατικά.

  11. Καλησπερα
    Αν εχει και το αρωμα που εχει το after sun με γιαουρτι θα ειναι επιλογη μου οταν τελειωσει αυτη που εχω
    Οσο για τη σειρα με ροδι θα δοκιμασω και θα δω

  12. @Julia : εχω όμως σημαντική βοήθεια από το ΒΒ όσον αφορά τη σωστή ενημέρωση για καινούρια προϊόντα ❤️

  13. @Julia Με βρήκες Τζουλια έτσι ακριβώς κανονική μάγουλα κροταφους κ λιπαρότητα έντονη ειδικά στο μέτωπο..Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση θα την κοιτάξω σίγουρα: -)

  14. Πολύ χαίρομαι που ο Κορρές έβγαλε ολόκληρη σειρά για λιπαρό δέρμα! Πριν, είχε ξέμπαρκη μόνο την κρεμούλα και για καθαριστικό είχε μαντιλάκια. Θα δοκιμάσω λοιπόν τη σειρά, καθώς την κρέμα με τριαντάφυλλο, που την δοκίμασα σε δείγμα, την δέχτηκε πολύ καλά το δέρμα μου.
    Μου φαίνεται ευχάριστη η ολοκλήρωση της σειράς και γιατί δεν υπάρχουν, γενικά, αρκετά καλλυντικά για λιπαρά δέρματα στην αγορά, ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.

  15. Το θεματάκι που έχω με τις κρέμες του Κορρέ το χω ξαναπεί να μην επαναλαμβάνομαι ,ωστόσο θα ζητήσω δείγμα για το καθαριστικό.
    Μουτςς

  16. Μου άρεσε η αφρώδης κρέμα καθαρισμού, γιατί ένα από τα πλεονεκτηματα της είναι, πως μπορεί να εφαρμοστεί και στην περιοχή των ματιών, κάτι που τα περισσότερα καθαριστικά που λειτουργούν με νερό, απλά το “απαγορεύουν”
    xx

  17. Αυτο με το ροδι μου εκανε κλικ γιατι εχω και παρα πολυ λιπαρο δερμα οποτε θα το δοκιμασω

  18. Η κρέμα καθαρισμού με γιαούρτι νομίζω πως φωνάζει το όνομά μου….
    Την σειρά με ρόδι την είδε το bb boy του σπιτιού (μπαίνει το άτιμο και διαβάζει για να ενημερώνεται λέει αλλά εγώ νομίζω πως με κατασκοπεύει…χαχαχα…) και την θέλει απελπισμένα….

  19. Δεν ξέρω αν θα μου ταιριάξει κάποιο από τα καινούργια προϊόντα, όμως την κρέμα καθαρισμού θα τη δοκιμάσω.

  20. Θα τα δοκιμάσω,πάντα βρίσκω ωραία πράγματα στον Korres.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.