What’s New: Darphin 8- Flower Golden Nectar

 

 

H Darphin παρουσίασε πρόσφατα το νέο και μεγαλύτερο της λανσάρισμα, 8-Flower Golden Nectar.

 

Ο χώρος του The Artist rooftop bar «ντύθηκε» με τα λουλούδια του 8-Flower Golden Nectar και στολίστηκε με εκλεπτυσμένες χρυσές πινελιές.

 

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Act. Marketing Manager Darphin, Νικολία Παπαδάτου υπογράμμισε ότι «Η εκδήλωση αποτελεί τη χρυσή στιγμή της Darphin, καθώς το brand γίνεται όλο και πιο εξωστρεφές σε επίπεδο επικοινωνίας και διαφήμισης, κρατώντας πάντα την ταυτότητά του, τη μακρά ιστορία και την κληρονομιά από το Παρίσι, που το καθιστούν ένα από τα πιο αγαπητά φυσικά prestige skincare brands».

 

 

 

 

Σχετικά με το νέο 8-Flower Golden Nectar, το πολύτιμο μίγμα 8 λουλουδιών και 20 βοτανικών συστατικών και αιθέριων ελαίων προσφέρει νεανική λάμψη και φωτεινότητα. Επιπλέον, το έλαιο από Ιπποφαές, πλούσιο σε Ωμέγα 3 & 6 Λιπαρά Οξέα, τα οποία το σώμα δεν μπορεί να παράξει, βοηθάει στη θρέψη της επιδερμίδας, ενυδατώνει άμεσα και μειώνει την εμφάνιση των γραμμών ξηρότητας. Τέλος, τα flakes χρυσού 24 καρατίων χαρίζουν μοναδική λάμψη συμπληρώνοντας τη σύνθεση αυτού του καινοτόμου προϊόντος.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Εντυπωσιακή η παρουσίαση με τις γυάλινες “καμπάνες” και τις φιάλες των πειραμάτων χημείας. Από τα προϊόντα που έχω βάλει στο μάτι. Νομίζω ότι θα είναι στιγμή ιεροτελεστίας η χρήση τους!

  2. Η Darphin είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες. Eχω δοκιμάσει διάφορες κρέμες, και από τα έλαια της το elixir rose. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι η φιλοσοφία τους, για την εφαρμογή των προϊόντων Darphin, τα οποία για να λειτουργησουν καλύτερα, κάνουμε εμείς οι ίδιες ένα μασάζ στον εαυτό μας. Δηλαδή, ένα δώρο χρόνου & περιποίησης για το πρόσωπό μας.! Ουσιαστικό και απαραίτητο!
    xx

  3. Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον.Ωραία παρουσίαση.
    Μουτςς

  4. Καλημερα Ενα αρθρο που με αγγιζει
    Γνωστη η αγαπη μου στα ελαια…τα λατρευω
    Η darphin και τα ελαια της εχουν εκπληκτικες μυρωδιες

    καλη εβδομαδα κοριτσια

  5. Διανύω μία περίοδο που φοράω κρέμα ημέρας, ματιών και serum της Darphin και δεν έχω λόγια να εκφράσω πόσο απίθανα καλά τα δέχεται το δέρμα μου!! Απίστευτα προϊόντα!! Βλέποντας κ αυτό το “χρυσό” έλαιο-ελιξήριο, νομίζω ότι θα γίνει το πιο αγαπημένο μου brand, τουλάχιστον για φέτος..

  6. Φαίνεται υπέροχο.. θα το κοιτάξω..ελπίζω να μην είναι βαρύ γιατί εχω μεικτή/λιπαρή επιδερμιδσ κ λίγο τα έλαια κάπως με φοβίζουν εκτός απο 2-3 όπως το jojoba που το αγαπώ και μου καθεται άψογα.!

  7. Το προ’ι’όν είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο αλλά η παρουσίαση με άφησε άφωνη….

  8. Αν και φοβαμαι τα λαδια λογω λιπαροτητας αυτο ακουγεται εξαισιο οποτε θα το δοκιμασω

  9. έχω να πω τα καλύτερα για το λαδάκι της DARPHIN.Δοκίμασα δείγμα ικανοποιητικό από ένα παρόμοιο και ενθουσιάστηκα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.