Aveda: νέα σειρά φροντίδας μαλλιών, πάντα με σεβασμό στη φύση και τη Γη μας.

 

 

“Look deep into nature and then you will understand everything better” Albert Einstein.

 

 

Natural Cycles- ο εποχικός κύκλος

Την Άνοιξη ανθίζουμε

Το Καλοκαίρι είμαστε γεμάτες

Το Φθινόπωρο αλλάζουμε και απελευθερώνουμε

Το Χειμώνα θρέφουμε και φροντίζουμε τον εαυτό μας

 

Το Ρόδι

Οι Αρχαίοι Έλληνες πίστευαν ότι οι σπόροι του ροδιού συμβολίζουν την καλή τύχη και  αφθονία, αντιπροσωπεύοντας τη γονιμότητα και την αιωνιότητα. Επιπλέον ότι το ρόδι απελευθερώνει τη θηλυκή ενέργεια, ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη σεξουαλική ενέργεια βοηθώντας τη γυναίκα να συνδεθεί με τη σύλληψη και τη δημιουργία.

 

 

 

 

Το Νερό

Το νερό ένα από τα 5 στοιχεία στην φιλοσοφία της Ayurveda, διατηρεί σε ισορροπία την εσωτερική φωτιά και συνδέεται με την ενέργεια του φεγγαριού. Ανανεώνει και αναζωογονεί, μειώνει την κόπωση, αυξάνει την αντοχή, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό, βελτιώνει την εμφάνιση του δέρματος και βοηθάει την ζωτική ενέργεια να ρέει ομαλά και χωρίς εμπόδια.

 

 

 

 

Αυτά και πολλά ακόμα μάθαμε και ακούσαμε στην πρόσφατη παρουσίαση για τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών της Aveda, Nutriplenish.

 

 

 

Για άλλη μια φορά η Aveda μας υπενθύμισε ότι πολύ περισσότερο από ένα ακόμα brand φροντίδας των μαλλιών είναι πάνω απ όλα μια ολιστική μάρκα όπου το well being και το ευ ζην είναι πολύ ψηλά στη λίστα της. Παράλληλα, μέσω των vegan snacks αλλά και των ανακυκλώσιμων υλών που αξιοποιήθηκαν, η Aveda κατάφερε να μεταδώσει το βασικό μήνυμα της: το σεβασμό προς τη Γη.

 

Το όμορφο Πολυαγρόκτημα «Γη Μας» στο Μαραθώνα  άνοιξε για να μας υποδεχτεί εκείνο κρύο αλλά ηλιόλουστο πρωινό και όλα όσα διαβάσατε  παραπάνω, o εποχικός κύκλος, το ρόδι το νερό, συγκλίνουν σε αυτή τη νέα σειρά φροντίδας. Η Nutriplenish™ υπόσχεται ενυδάτωση 72 ωρών για ορατά πιο υγιή μαλλιά χάρη στη σύνθεση του από βιολογικό έλαιο ροδιούβιολογικό έλαιο καρύδας και βούτυρο μάνγκο. Το νέο λανσάρισμα που αποτελείται από σαμπουάν, conditioners και hair oil, έχει υπέροχο φυσικό άρωμα από εκχύλισμα κακάο, πιστοποιημένο βιολογικό κάρδαμο, ginger και λεμονόχορτο, και θρέφει εκ των έσω την τρίχα προσφέροντας ασυναγώνιστη ενυδάτωση για κάθε τύπο μαλλιών.

 

 

 

Στιγμιότυπα από την εξοχική και όμορφη παρουσίαση:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι Παρασκευή, σιγά σιγά ξεκινάει το σαββατοκύριακο και σας αφήνω με κάποια Self Reflections για το 2020

  • Ποιες νέες ιδέες, αλλαγές και σχέδια νιώθει ότι σε εμπνέουν για τη νέα χρονιά;
  • Tι ονειρεύεσαι;
  • Πως μπορείς να θρέψεις τα όνειρά σου για να πραγματοποιηθούν;
  • Που νιώθεις ότι χρειάζεται να διοχετεύεις την ήρεμη και θρεπτική ενέργεια του Χειμώνα;
  • Τι θέλεις να νιώσεις σήμερα / αυτή την εβδομάδα/ μήνα;
  • Πόσο εύκολα επηρεάζεσαι από την ενέργεια των γύρω σου;
  • Τι  πιστεύεις ότι είναι αυτό που λαχταρά το σώμα σου;

 

11 Σχόλια
  1. Τι ωραία κλείνει η εβδομάδα. Μου άρεσε πολύ η ιδέα της παρουσίασης στην εξοχή και θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτά τα σαμπουάν, έχω ακούσει αλλά έχω διαβάσει και εδώ μέσα πολύ καλές κριτικές. Αυτές τις τελευταίες ερωτήσεις θα τις κάνω και εγώ στον εαυτό μου. Τον εαυτό μας πολλές φορές τον ξεχνάμε.

  2. Πολύ όμορφη η παρουσιαση!!! Φέτος το καλοκαίρι ειχα την τύχη να κερδίσω στο instagram μία σειρά της Aveda sun care και την καταευχαριστηθηκα γιατί πραγματικά ανανέωσε τα ταλαιπωρημενα από ήλιο και θάλασσα μαλλιά μου.. Τις τελευταίες ερωτήσεις τις κανω τακτικα στον εαυτό μου ανεξάρτητως εποχής με τις απαντήσεις να διαφέρουν ελάχιστα από χρονιά σε χρονιά.. Ειδικά στην τελευταία ερώτηση η απάντηση είναι εδώ και κάποια χρόνια η ίδια : το σώμα μου λαχταρά ξεκούραση και έστω μία μέρα να μη σηκωθώ από το κρεβάτι ή έστω να σηκωθώ πολύ αργά και απλά να χαλαρώνω στο ζεστό μου πάπλωμα, αλλά αυτό που φαίνεται απλό, όμως με τις οικογενειακές απαιτήσεις είναι ζήτημα αν το εχω κατάφερει μία δύο φορές την τελευταία επταετία..

  3. Ξέρω σίγουρα πως το σώμα μου χρειάζεται πολύ παραπάνω ξεκούραση μιας κ οι ώρες ύπνου μου είναι απειροελάχιστες..όσο για το πόσο επηρεάζομαι από τους γυρω μου η απάντηση είναι από τους δικούς μου πάρα πολυ από τους άλλους καθόλου.. τα υπόλοιπα ερωτήματα με κέντρησαν πολύ το ενδιαφέρον γιατί δεν τα έχω κάνει ποτέ στον εαυτό μου.. Όσο για τα προιόντα της aveda δεν εχω δοκιμάσει καποιο προιόν στο παρελθόν

  4. Γεια σας Δεν εχω δοκιμασω ποτε καποιο προιον τς εταιρειας.
    Διαβαζω παντως τα καλυτερα γιαυτην
    Οσο για τις ερωτησεις τις κανω συχνα και ετσι εχω δρομολογησει τα θελω μου και δεν λαχταρω τιποτα περισσοτερο απο το να ειμαι υγιης
    Καλο Σαββατοκυριακο σε ολες

  5. Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω.Με εξιτάρει αυτό με τις 72 ώρες ενυδάτωσης.Πρωτότυπη η παρουσίαση ειδικά η φωτογραφία ‘σοφέρ βάλε μπρος το τρακτέρ’ όλα τα λεφτά.
    Μουτςς

  6. Εχω δοκιμάσει σαμπουάν της Aveda, το cherry almond και είναι πραγματικά φανταστικό…το δε άρωμά του, δεν περιγράφεται! Μου άρεσε πολύ η παρουσίαση! Και στα ερωτήματα αυτά, που συχνά-πυκνά καταλαμβάνουν το χώρο τους στο μυαλουδακι μου, δινω τις απαντήσεις μου… και με βοηθούν στην προσπάθειά μου για αυτοβελτίωση, που για μένα εχει -η θα πρέπει να’χει- σημαντικό στόχο στη ζωή ολων μας.
    xx

  7. Τις όμορφες συσκευασίες τις ερωτεύτηκα…
    Την Τζέννιφερ πάνω στο τρακτέρ , την θέλω σε φωτό εξωφύλλου….χαχαχα….
    Στο τι ονειρεύομαι, θα απαντήσω πως ονειρεύομαι μια ήρεμη και χωρίς άγχος ζωή, με πολλά ταξίδια…θέλω κάθε μέρα,κάθε μήνα,κάθε στιγμή να νιώθω ηρεμία και πληρότητα….θέλω να πατήσω ένα μαγικό κουμπί και να σταματήσω να προβληματίζομαι για το παρόν και το μέλλον….γίνεται;;

  8. Πολύ ωραία φαίνονται, αν και δεν ξέρω αν θα μου ταίριαζαν, γιατί τα μαλλιά μου είναι λεπτά σχετικά και ίσως και κάπως λιπαρά (αυτό υπό ερώτημα, γιατί παλιά ήταν λιπαρά, τώρα δεν ξέρω αν είναι). Πολύ καλή και η φυσιολατρική παρουσίαση!
    Όσο για τις ερωτήσεις, πολύ καλές και ψυχολογικές. Βαζοντάς τες στον εαυτό μου ξέρω ήδη ότι αυτό που χρειάζομαι είναι λιγότερο άγχος (όπως εξάλλου και οι περισσότεροι από εμάς) και περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

  9. Η παρουσίαση “επιστροφή στη φύση” απέδωσε εξαιρετικά το μήνυμα της Aveda. Τα προϊόντα φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα!
    Όσο για την ενδοσκόπηση, μόνο ως καθημερινή διαδικασία, χωρίς ιδιαίτερη παρακίνηση την αντιμετωπίζω…

  10. Πολύ ωράια προϊόντα.Έχω δοκιμάσει άλλα της aveda και μου άρεσαν πολύ.Ευχαρίστως θα δοκίμαζα και άλλα απο αυτά.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.