H capsule συλλογή της H&M σε συνεργασία με την Helena Christensen.

 

 

H Helena Christensen γεννημένη στην Κοπενγχάγη της Δανίας,  εκτός από supermodel των 90΄ς είναι πλέον creative director αλλά και πετυχημένη φωτογράφος με τις δουλειές της να έχουν εμφανιστεί σε πολλές εκθέσεις  ανά τον κόσμο.

 

 

 

 

 

Πλέον στο portfolio της εντάσσεται και η πρόσφατη συνεργασία της με την αλυσίδα H&M σε μια μικρή capsule casual wear κολεξιόν, που αποτελείται από t-shits, hoodies και πουλοβεράκια με στάμπες από διάφορες φωτογραφίσεις της Christensen με θέμα τα ανοιξιάτικα λουλούδια. Η ίδια έχει κάνει και την διαφημιστική καμπάνια της κολεξιόν και αυτές παρακάτω είναι κάποιες από τις προτάσεις της:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Καλό Μήνα! Ήρθε και ο Φεβρουάριος και ξέρετε τι λένε (για σας τις “καλοκαιρινές” το γράφω αυτό…)

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Μου αρέσουν οι συνεργασίες της εταιρείας με διάσημα πρόσωπα.Ωραία και νεανικά τα συγκεκριμένα.

  2. Τώρα να πω ότι ξετρελάθηκα με τα μπλουζάκια;Ψέματα θα πω.Καλό μήνα αγαπημένες μου.
    Μουτςς

  3. Καλό μήνα bbgirls! Πολύ ωραία συνεργασία, μου άρεσε ως super model η Κριστιασεν τότε, μ’αρέσει και η συλλογή των ρούχων τωρα, που τα βρισκω πολύ ανάλαφρα, νεανικά και ευκολοφορετα!
    xx

  4. Καλό μας μήνα και ποσο χαίρομαι που είναι ο τελευταίος μήνας του χειμώνα και κουτσός μάλιστα!! 😉 Πριν μερικές μέρες που ήρθε το newsletter του H&M στο mail μου, είδα όλη τη συλλογή της H. K.που ειναι μόνο μπλουζάκια και φούτερ και για να πω την αλήθεια δεν ενθουσιαστηκα, συμφωνώ απόλυτα με @Litsa Strantzali.. Μπορεί να φταίει βέβαια ότι δε φοράω τέτοιο στυλ ρούχα..

  5. Εμένα πάντως η συλλογή με μπλουζάκια και φουτεράκια με στάμπες λουλούδια μου άρεσε πάρα πολύ. Από τη μια, είναι συνηθισμένο νεανικό ντύσιμο, απ’ την άλλη οι στάμπες με λουλούδια δεν είναι συνηθισμένες, εγώ πάντως δεν έχω ξαναδεί casual μονόχρωμα μπλουζάκια με στάμπες πολύχρωμα λουλούδια. Κι όπως είπες κι εσύ, είναι ο ιδανικός τρόπος να εισαχθούμε στην άνοιξη!
    Μπορεί να φταίει βέβαια ότι φοράω συχνά τέτοιου είδους ρούχα, casual.
    Καλό μήνα κορίτσια!

  6. Kαλησπερα.
    Βρισκω τις συνεργασιες με ηχηρα ονοματα προσωπικα ανουσιες.
    Σπανια βλεπεις κατι ομορφο και φορεσιμο
    Ασε που δεν ανταποκρινονται ουτε στην χαμηλη τιμη που εχουν τα ρουχα της εταιρειας ουτε στην ποιοτητα που εχουν οταν σχεδιαζουν για τον οικο τους
    Καλο μηνα κοριτσια και καλο βραδυ

  7. ……ε!όχι μια απογοήτευση..κάπως παλιομοδίτικο σαν αυτά που φορούσαμε στο γυμνάσιο..

  8. Καλό μας μήνα! Η συλλογή έχει εικαστικό ενδιαφέρον, αλλά δεν θα διάλεγα κάτι. Είναι, μάλλον, που δεν θέλω να βλέπω πάνω μου στάμπες.

  9. Λελουδα παντουυυυυυυ!!!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜💛💚❤💙💜💛❤💚💙💛💜❤💛💚💚💙💜❤💜❤💛 Καλό μήνα αγαπημένες μου με ΥΠΈΡΟΧΟ καιρό!!!! Ότι πρέπει για μια βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης!!! Βάζω τα αθλητικά μου και φεύγω!!! 💛💚💙💜❤💛💚💚💙💜❤💙💚💛💜💚💙💙❤💙💚💛💜💛💚💙💙💙💚💛💛💜💛💚💙❤❤💚💛💛💜💜💙❤❤💙💚💛💜💜💜💚💙❤❤💙💚💛💜💜💛💙❤❤

  10. Καλο μηνα!!!Τα προτιμω στην αρχικη πηγη εμπνευσης οπως μια φωτογραφία η πινακας😊

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.