Clinique: Ένα BB gel διαφορετικό από τα άλλα.

 

Clinique Dramatically Different: είναι τόσο γνωστή αυτή η σειρά, έχει τόσες φανατικές θαυμάστριες παγκοσμίως,  που έχει γίνει κάτι σαν household name στον κόσμο της ομορφιάς.

 

Και τώρα η σειρά εμπλουτίζεται με ένα προϊόν από τα πιο fashion forward της αγοράς που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Εξ άλλου είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε για BB creams σα να ήταν μια μόδα που ήρθε και πέρασε στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά νομίζω ότι αυτό παρακάτω έχει βάλει υποψηφιότητα να αρέσει σε πολλές γιατί είναι ένα multi – tasking καθημερινό προιόν. Ας το δούμε:

 

Το  Dramatically Different Μoisturizing BB gel είναι ένα  αναζωογονητικό, ανάλαφρο, oil-free gel ενυδάτωσης με διάρκεια 8 ώρες, που μεταμορφώνεται σε ένα διακριτικό φυσικό χρώμα μπροστά στα μάτια σας,  με το που θα το απλώσετε στο πρόσωπό σας.

 

 

 

Τι κάνει:

 

  • Transforming Tint Release Technology™ με ενθυλακωμένες χρωστικές για υγιή όψη της επιδερμίδας, χαρίζει φυσικό, ομοιόμορφο αποτέλεσμα για τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.
  • Αναζωογονητικό, ανάλαφρο, oil-free ενυδατικό gel που διαχέει το φως, βελτιώνει και τελειοποιεί τον τόνο της επιδερμίδας.
  • Παρέχει άμεση, αναζωογονητική ενυδάτωση, χάρη στον συνδυασμό από υγροσκοπικές ουσίες, όπως υαλουρονικό νάτριο (υαλουρονικό οξύ) και γλυκερίνη.
  • Προσφέρει 8 ώρες, oil-free ενυδάτωσης
  • Μειώνει τους ορατούς πόρους

 

Για ποιον: Για όλους τους Τύπους Επιδερμίδας

 

Tip: για να ανακαλύψετε εάν το BB-Gel είναι το ιδανικό για εσάς, συγκρίνετε την επιδερμίδα σας με το «καμουφλάζ» που βρίσκεται επάνω στη συσκευασία. Περιέχει από τις πιο ανοιχτές έως τις πιο σκούρες αποχρώσεις.

 

Τρόπος Χρήσης: συνδυάστε την ενυδατική βάση BB-Gel με την ενεργή κάψουλα δραστικών συστατικών (Active Concentrate™ Cartridge) της επιλογής σας. Εφαρμόστε στο πρόσωπο και στο λαιμό καθημερινά. Απλώστε καλά. Μπορεί να υπάρχει μεταφορά χρωστικών στα ρούχα. Ακολουθήστε με την εφαρμογή αντηλιακού (πάντα αντηλιακό, θα το λάω και για πάντα)

 

 

 

 

Συμβουλή: Βεβαιωθείτε ότι οι χρωστικές ουσίες έχουν απελευθερωθεί καλά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με τα ακροδάχτυλα ή στο πάνω μέρος του χεριού σας, για να απελευθερώσετε πλήρως τις χρωστικές ουσίες πριν εφαρμόσετε στο πρόσωπο. Εφαρμόστε σαν ενυδατική κρέμα.

 

Brand ambassador του προιόντος η Emilia Clarke.

 

 

 

Ενδιαφέρον προιόν, για every day χρήση, κάνει πολλά ταυτόχρονα.

12 Σχόλια
  1. Παντα με ενδιαφέρουν τα πολυχρηστικό προιοντα και ακομα πιο πολυ οταν έχουμε συνδιασμο bb κρέμας με την ενεργή κάψουλα.Σιγουρα θα πάω να το δω και απο κοντα.

  2. Πολύ σημαντικό ότι είναι oil free κ ταυτόχρονα περιεχει και υαλουρονικό οξύ! Αν όντως κάνει σουπερ δουλειά με τους πόρους τότε μαλλον θα προστεθεί στην συλλογή μου..

  3. Η συσκευασία -καμουφλάζ ομολογουμένως έξυπνη!!! Μ΄αρέσουν τα multi-tasking προ’ι’όντα!!
    @ΒΒ GIRLS, άσχετο αλλά είδατε την Jennifer (όχι την δικιά μας εδώ, a.k.a. Julia) και την Shakira στο ημίχρονο του Super Bowl;;;; https://www.youtube.com/watch?v=pILCn6VO_RU

  4. @CELIA Ωραίο το σόου ομολογώ πως η Shakira μου άρεσε πολυ όπως άλλωστε την ξέρουμε, η J.L αντιθέτως οπως δεν την έχουμε συνηθίσει αρκετά βαριά θα έλεγα. Δεν είχε το χορευτικό της Shakira σε καμοία περίπτωση…

  5. Το είδα το περασμένο Σάββατο σε βόλτα μου σε κατάστημα καλλυντικών και είναι στα σίγουρα η επόμενη αγορά μου. Το βρήκα και εγώ πολύ ενδιαφέρον προιόν και νομίζω θα μου ταιριάξει πολύ.

  6. @Celia: τις ειδα κ εγώ κουκλαρες και κορμαρες, αλλά μου άρεσε πολύ η κορούλα της JLo που άνοιξε το show.. Τι φωνάρα από τόσο μικρή!! Εχει γονίδια βέβαια.. Τα πολυχρηστικά προϊόντα προτιμώ κ εγώ ειδικά σε διακοπές γιατί εξοικονομεις χρόνο και χρήμα..

  7. Θα το δοκιμάσω στην επόμενη βόλτα μου… Κι εμένα μ’ αρέσουν τα πολυχρηστικά, αν δεν χάνουν σε ποιότητα. Άλλωστε, γλυκοκοίταζα καιρό τις εξειδικευμένες φόρμουλες τις Clinique.

  8. Κι εμένα μου άρεσε πολύ η συσκευασία – παραλλαγής σαν τη @Celia. Τα πολυχρηστικα προϊόντα, είναι απο τα αγαπημένα μου, αν μου ταιριάζουν. Οπότε, μια δοκιμή, κρίνεται απαραίτητη.
    xx

  9. @ΤΖΕΝΗ ,μάλλον κι εμένα η Shakira μου άρεσε πιο πολύ….β’εβαια, να ην ξεχνάμε πως η JLo είναι μια δεκαετία και κάτι μεγαλύτερή της…. (μην μας ακούσει η δικιά μας Jennifer εδώ 💜💜💜💜💜💜💜💜💜 )
    @MARYL, κι εγώ έπαθα την πλάκα μου με την μικρούλα της JLo….. γονίδια είναι αυτά…χαχαχα….

  10. Έχω την clinique id με την κάψουλα αντιγήρανσης.Αγαπημένο προϊόν.Ενυδατώνει χωρίς καθόλου λιπαρότητα.Θα δοκιμάσω σίγουρα και την bb εκδοχή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.