Jo Malone με έμπνευση από την εξωτική και αισθησιακή Μαδαγασκάρη.

 

Πολύ ζεστό και αισθησιακό αυτή τη φορά το νέο λανσάρισμα της Jo Malone. Στην σειρά Cologne Intense Collection έρχεται να προστεθεί το Vetiver & Golden Vanilla.

 

Στο νέο άρωμα εμπεριέχεται ο συνδυασμός δύο αγαπημένων συστατικών της Μαδαγασκάρης, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις υπέροχες ακτές του νησιού και τις εξωτικά αρωματικές του διαδρομές. To άρωμα, αρχικά αναδεικνύεται με μια νότα από κάρδαμο και τη φρεσκάδα του grapefruit tea, φτάνοντας στα γήινα βάθη του αυθεντικού vetiver. Η πολύτιμη βανίλια Bourbon περισυλλέγεται χειρωνακτικά από την πλούσια ζούγκλα ορχιδεών θερμαίνεται και αναδιπλώνεται αναδύοντας όλη της την ένταση σε αυτό το νέο δημιούργημα του οίκου.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Celine Roux, Global Head of Fragrance, χαρακτηριστικά αναφέρει: «Μέσα από την Cologne Intense θέλουμε να σας ταξιδέψουμε σε μακρινούς προορισμούς χρησιμοποιώντας συστατικά που έχουν μια αληθινή, ισχυρή ιστορία. Συνειδητά εμπλουτίζουμε το όνομα του νέου αρώματος με τη λέξη “Golden” για να φέρουμε στο νου τη ζεστασιά αυτού του συστατικού. Είναι λαμπερό και γενναιόδωρο – όπως το ίδιο το νησί της Μαδαγασκάρης».

 

Όλα τα αρώματα Jo Malone London έχουν σχεδιαστεί για να φοριούνται είτε ξεχωριστά είτε μαζί σε  συνδυασμούς. Το Vetiver & Golden Vanilla προσδίδει μια διακριτική ζεστασιά και μια χρυσαφένια αίσθηση βανίλιας όταν συνδυάζεται με άλλα αρώματα του οίκου όπως για παράδειγμα το Nectarine Blossom & Honey, το  Jasmine Sambac & Marigold και το Velvet Rose & Oud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πάντως θέλω να πω εδώ, ότι κάθε φορά που λαμβάνω νέα για κάποιο λανσάρισμα της Jo Malone δεν βλέπω την ώρα να δω τι θα έχει εμπνευστεί η μάρκα η οποία κατ εμέ έχει πάντα τις πιο εκλεπτυσμένες,  κομψές και ατμοσφαιρικές φωτογραφίσεις όπως αυτή που βλέπουμε σήμερα.

 

Μέσα από αυτές τις φωτογραφίσεις παίρνω πάντα διακοσμητικές ιδέες και για το δικό μου σπίτι. Εξ’ άλλου είναι το brand που γιορτάζει το βρετανικό στυλ όχι μόνο με  αρώματα, αλλά και με την  κομψή τέχνη του δώρου. Ένα Jo Malone δώρο είναι πάντα κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο.

 

Delight in the Unexpected. Παρακάτω ένα υπέροχο ατμοσφαιρικό video. Άνοιξη με Jo Malone London.

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Μου έφτιαξε η μέρα, μ’αυτό το ονειρικό βίντεο! Παρ’οτι εδω βρέχει πολύ, ένιωσα πως ήρθε η Άνοιξη μ’αυτη την παρουσίαση! Δε θα παραλείψω να δοκιμάσω τις νέες εκδοχές Jo Malone. Κι ενώ, έχω ηδη δύο, πάντα υπάρχει χώρος και για νέες!
    xx

  2. Καλημέρα! Μου έφτιαξε η μέρα μ’αυτό το ονειρικό βίντεο! Παρ’οτι εδώ βρέχει πολύ, ένιωσα πως ήρθε η Άνοιξη μ’αυτη την παρουσίαση! Δε θα παραλείψω να δοκιμάσω τις νέες εκδοχές Jo Malone. Κι ενώ έχω ήδη δύο, πάντα υπάρχει χώρος και για νέες!.
    xx

  3. Θα συμφωνήσω με την @Sofiamarga και εγώ αν και ξεκίνησε βροχερή η μερα το εξαιρετικο βίντεο μου έφτιαξε την μερα😄😄

  4. Βροχετρές καλημέρες, bb girls….δεν ξέρω αν πήρατε είδηση την συνεργασία Ζara με Jo Malone CBE, Founder of Jo Loves….
    8 αρώματα έχει η συλλογή (σε τιμές Zara…if you know what I mean) Εγώ πήρα το Ebony Wood και το Tuberose Noir και έμεινα κατενθουσιασμένη …
    Για το video που κλείνει το άρθρο, δεν το συζητώ….ευρηματικότατο!!!

  5. Ωραίο βίντεο.. τα αρώματα δεν τα γνωριζω αλλά αν υπάρχουν στα zara είναι μια ευκαιρία να τα μυρίσω…

  6. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ, τα αρώματα του άρθρου δεν διατίθενται στα ZARA….Aυτά που λέω εγώ είναι μια συνεργασία Zara+JO MALONE για μια συλλογή που διατίθεται στα Zara ,την Zara Emotions Collection by Jo Malone CBE.

  7. Aτμοσφαιρικότατο το βιντεο!! Το Vetiver & Golden Vanilla πρεπει να ειναι τελειο! Θα το προτιμούσα μονο του..

  8. @Celia, τέλειο το βρίσκω! Zara + Jo Malone εννοώ! Τώρα ξερω πως θα μυρίζει ΚΑΙ η ντουλάπα μου! 😉
    xx

  9. Εξαιρετικό βίντεο, υψηλής αισθητικής, όπω, άλλωστε, μας έχει συνηθίσει η Jo Malone. Τα αρώματα που αποτρλούν ύμνους σε συγκεκριμένες χώρες είναι τρομερά ενδιαφέροντα!

  10. @SOFIAMARGA, εγώ περιμένω ανυπόμονα να εμπλουτιστεί η συγκεκριμένη συλλογή και με οικονομικά κεριά…κάτι πήρε το μάτι μου κάπου που διάβαζα σχετικά, πως θα γίνει σύντομα!! Ki αφού ένα άρωμα των 90ml κοστίζει μόνο 26ευρώ, φαντάζεσαι τη τιμή του κεριού…..πωπωπω…θα γεμίσω τους δίσκους κεριά (πάντως ,τα αρώματα-τουλάχιστον αυτά τα δυο που έχω εγω- καταλαβαίνεις πως έχουν κάτι από JO MALONE…στην μυρωδιά και στη διάρκεια…

  11. Πολύ ωραίο ακούγεται το άρωμα που περιγράφεται στο άρθρο, αν και δεν μου πολυαρέσει η βανίλια, ο συνδυασμός με το βέτιβερ θα την κάνει πιο γήινη και λιγότερο γλυκιά.
    Πάντως, κακά τα ψέμματα, πιο ενδιαφέρουσα βρήκα την συνεργασία Jo Malone-Zara, λόγω της λογικής τιμής.

  12. @Celia,εμένα αυτό που μου τράβηξε το ενδιαφέρον είναι η συνεργασία με zara και οι τιμές zara.Γενικά,λατρεύω jomalone και θα ήθελα να “πετάξω” αρκετά λεφτά εκεί πέρα.Το βίντεο πολύ ωραίο.

  13. Jo malone αγαπημενα χρονια τωρα, αυτο με την βανιλια θα παρω , λατρευω βανιλια

  14. @celia θα παω αυριο zara χαχα καλα που μας το ειπες

  15. @ΜΑΡΙΑ Κ ,δεν υπάρχουνα ακόμα σε όλα τα zara…σίγουρα όμως μπορείς να τα παραγγείλεις από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα και να τα παραλάβεις απ’ όποιο φυσικό κατάστημα σε βολεύει…εγώ αυτό έκανα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.