Ένα Super Sephora στο Μοναστηράκι.

 

 

 

Είναι  Σάββατο και είναι Άνοιξη. Παίρνεις το τρένο από το Μαρούσι και κατεβαίνεις στο Μοναστηράκι για να συναντήσεις αγαπημένες φίλες. Πίνεις καφέ (ή στη δική μου περίπτωση τσάι) με θέα την Ακρόπολη.

 

Λίγο αργότερα περνάς μια βόλτα από το πιο προηγμένο και  hot beauty spot της Sephora για να χαζέψεις  ό, τι  τελευταίο κυκλοφορεί από τις αγαπημένες σου μάρκες. Ε, αγοράζεις και κάτι- δε γίνεται.

 

 

 

Η μέρα συνεχίζεται με φαγητό, κρασί και μουσική και το απόγευμα, παίρνεις το δρόμο της επιστροφής για τα Βόρεια Προάστια.

 

Μόλις σας περιέγραψα το τέλειο για μένα Σάββατο. Μόνο που μέχρι πριν λίγο καιρό από τα παραπάνω έλειπε το beauty shopping. Όχι πια! Και αυτό γιατί επιτέλους το νέο κατάστημα Sephora άνοιξε τις πόρτες του και  στην καρδιά της Αθήνας, στο Μοναστηράκι!

 

Και όχι μόνο αυτό αλλά είναι και  το πρώτο κατάστημα Sephora στην Ελλάδα,  το οποίο φέρνει μαζί του κάτι από Παρίσι και αλλάζει την παρουσίαση των προϊόντων και μαρκών στις κατηγορίες  make-up, fragrance και skincare.

 

Στο νέο make-up point, το οποίο ονομάζεται πλέον Beauty Hub, ο καταναλωτής μπορεί να απολαύσει μία καινοτόμα εμπειρία στα make-up services και να ανακαλύψει όλα τα make-up brands που είναι διαθέσιμα στα Sephora.

 

 

 

 

 

Επιπλέον, στο νέο κατάστημα Sephora Monastiraki οι καταναλωτές μπορούν να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες αγοράς με services, όπως το personalizing engraving, fragrance & skin personalisation και gift factory για προσωποποιημένες υπηρεσίες δώρων. Επιπλέον, η digital παρουσία στο νέο κατάστημα είναι ακόμα πιο έντονη με μεγάλες ψηφιακές οθόνες σε κάθε τομέα ομορφιάς.

 

Sephora Monastiraki: Ερμού 66, Αθήνα 10551, www.sephora.gr

@sephora_greece #sephoramonastiraki #newstoreconcept

 

 

10 Σχόλια
  1. Πάντα το Μοναστηράκι ήταν το αγαπημένο μέρος μου για βόλτα οταν έλεγα να ανέβω Αθήνα (ειδικά ο πεζόδρομος της Αγίου Μάρκου που από την εφηβεία μου τον εχω “οργώσει”).. Τωρα που άνοιξαν εκεί τα Sephora εχω εναν παραπάνω λόγο να πηγαίνω συχνότερα 😉 @Julia : Τζούλια μου περιέγραψες και το δικό μου τέλειο Σάββατο ❤️

  2. Και τι είναι το Σύνταγμα- Μοναστηράκι σας λέω εγώ? Ένα “τσιγάρο” δρόμος και δη διασχίζοντας την υπέροχη Πανδρόσου! Αφού είμαι πια “σεσημασμενη” στα Sephora Ερμου … “Ωχ πάλι εδώ είναι…” ας κατηφορίσω Μοναστηράκι να με μάθουν κι εκεί!!! 😉

  3. Μια υπέροχη βόλτα στα sephora στο μοναστηράκι σε όσες μενουν Αθήνα κ είναι κοντά εμείς οι Θεσσαλονικιές: -) θα αρκεστούμε στα sephora στην Τσιμισκή, στο one salonica κ φυσικά στα αγαπημένα μου sephora στο mediterranean cosmos!

  4. Αχ κι εμένα αυτό το Σάββατο είναι το αγαπημένο μου,συμπίπτουν οι απόψεις!Όσο για το νέο sephora,ξεσηκώθηκα.Πώς θα μπορούσα άλλωστε να μην ξεσηκωθώ;

  5. Τι ωραία τα Σαββατιάτικα πρωινά, όταν μπορούμε να τα αφιερώσουμε σε όμορφες βόλτες! Ακόμα περισσότερο, όταν ανακαλύπτουμε νέους beauty προορισμούς!

  6. Ανυπομονω να παω εχω να κατεβω και καιρο στο κεντρο

  7. Εγώ ενθουσιάστηκα με το personalizing engraving… έχω κάτι κατά νου…

  8. Σιγουρα θα περασω μιας και αγαπω να κανω βολτες στο μοναστηρακι😊

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.