H Μαρία Σάκκαρη, brand ambassador για την Apivita

 

 

Την Τρίτη 04 Φεβρουαρίου η APIVITA καλωσόρισε τους εκπροσώπους των media στο πρώτο PR Event της χρονιάς σε μια πρωτότυπη αίθουσα τέχνης και εκδηλώσεων της Γκαλερί Ζουμπουλάκη.

 

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν η Μαρία Σάκκαρη, η οποία θα είναι και η νέα Brand Ambassador της APIVITA για το 2020.

 

Η παγκοσμίου φήμης κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μίλησε με πολλή αγάπη για την εταιρεία, την οποία γνωρίζει πολύ καλά μιας και χρησιμοποιεί τα προϊόντα από μικρό παιδί. Περιέγραψε με πολύ θερμά λόγια το πως ταυτίζεται με το ελληνικό brand, που όπως και εκείνη, ξεκίνησε από την Ελλάδα και τώρα ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.  Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η συνεργασία αυτή αποτελεί για εκείνη ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, και τα προϊόντα της APIVITA θα είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος, προσφέροντάς της λύσεις ομορφιάς και ευεξίας σε όλες τις καθημερινές ανάγκες που επιβάλει το απαιτητικό της πρόγραμμα.

 

 

 

Για την APIVITA η συνεργασία αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά. Η  διεθνούς φήμης τενίστρια είναι μια νεαρή Ελληνίδα με φυσική ομορφιά και σεμνότητα που αποτελεί πρότυπο δύναμης, μαχητικότητας και θετικής ενέργειας και θα ταξιδέψει την αγάπη της για την APIVITA και την Ελλάδα όπου και αν βρίσκεται στον κόσμο.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν επίσης τα νέα λανσαρίσματα της χρονιάς, που περιλάμβαναν τη νέα ανανεωμένη σειρά καθαρισμού προσώπου APIVITA Cleansing, τη νέα κρέμα ημέρας Wine Elixir SPF30 για αποχρωματισμό των πανάδων που προστίθεται στην ήδη επιτυχημένη σειρά Wine Elixir, και τέλος τη νέα Express Beauty Tissue Face Mask με μαστίχα, που θα είναι διαθέσιμη στην αγορά την άνοιξη 2020.

.

 

 

9 Σχόλια
  1. Την tissue mask με μαστίχα περιμένω.Πρέπει να είναι τέλεια.Η apivita είναι πάντα πρωτοποριακή και η επιλογή της ambassador πολύ καλή.

  2. Η apivita είναι η πρώτη μου επιλογή σε προιόντα περιποίησης..δεν ξέρω πως μου βγαίνει αυτό αλλά την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια..προιόντα καθαρισμού προσώπου μάσκες scrub serum υπέροχα όλα!!! Όσο για την Μαρία Σάκκαρη πολύ γλυκιά κ συμφωνώ απόλυτα μαζί της ταυτίζομαι κ εγώ με την apivita!!

  3. Πολύ έξυπνη συνεργασία! Κοινή πορεία, κοινές αξίες…

  4. Ωραία η συνεργασία, της Apivita με τη Σακκαρη. Γενικά μ’αρέσει όταν βλέπω νέους ανθρώπους και σε άλλους χώρους απ’αυτούς που τους έχουμε συνηθίσει. Η κρέμα για τις παναδιτσες μου , υποψήφια προς δοκιμή.
    xx

  5. Μπράβο γιαυτη τη συνεργασία, είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις εταιρείες να συνεργάζονται με πρόσωπα νεα, φρέσκα εκτός τα αναμενόμενα..

  6. Υπεροχη συνεργασια , απο αυτες που δεν περιμενεις, μπραβο

  7. Πολύ καλή η επιλογή της Μαρίας Σάκκαρη ,μπράβο.
    Μουτςς

  8. Εννοηται οτι δοκιμασα σε δειγμα την νεα κρεμα και μπορω να πω οτι ειναι η επομενη αγορα μου ,εχει και 30spf😁 οτι πρεπει για την πολη😊

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.