Oscars 2020: Εμφανίσεις και νικητές στο κόκκινο χαλί.

 

Αυτή ήταν η 92η απονομή των Βραβείων της Ακαδημίας aka Oscars,  με μεγάλους νικητές την Renee Zellweger, Α’Γυναικείου Ρόλου,  τον Joaquin Phoenix Α’ Αντρικού Ρόλου, τη Laura Dern Β’ Γυναικείου Ρόλου και τον Brad Pitt Β’ Αντρικού Ρόλου.

 

Μεγάλη έκπληξη το Όσκαρ Σκηνοθεσίας και καλύτερης ταινίας – για πρώτη φορά στα χρονικά βραβεύτηκε μη αγγλόφωνη ταινία – για το “Parasite” την Νοτιοκορεάτικη ταινία του Bong Joon Ho.

 

Οι συντελεστές της ταινίας Parasites στο Dolby Theater

 

 

 

 

Aς ξεκινήσουμε με τους νικητές.

 

Η Renee Zellweger πανέμορφη με one shoulder Armani Prive

 

 

 

O Brad Pitt με tuxedo Brioni (κάτι πρέπει να κάνει με τα μαλλιά του)

 

 

O Joaquin Phoenix για λόγους sustainability όπως έχει δηλώσει ο ίδιος- φοράει πάντα το ίδιο σμόκιν δια χειρός Stella McCartney.

 

 

H Laura Dern με Armani θα μπορούσε να είχε διαλέξει κάτι καλύτερο.

 

 

 

                                                                              Εμφανίσεις

 

Penélope Cruz με  Chanel.

 

Salma Hayek με Gucci.

 

 

 

Natalie Portman με  Dior Haute Couture.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julia Louise-Dryfus με Vera Wang.
Scarlett Johansson με Oscar de la Renta.
Regina King με Versace

Charlize Theron με  Dior Haute Couture.
Sigourney Weaver με  Dior Haute Couture.

Rooney Mara με Alexander McQueen.
Lily Aldridge με   Ralph Lauren.

 

 

 

Gal Gadot με  Givenchy.

America Ferreira με  Alberta Feretti.

 

 

Rebel Wilson με Jason Wu.

 

Brie Larson με Celine.

 

 

 

Margot Robbie με  Chanel.

 

 

                                                                                   OMG!

Είχα κάποιες αμφιβολίες αλλά πλέον είμαι 100% ότι η Sandra Oh, απλά τρολάρει κάθε φορά που εμφανίζεται σε κόκκινο χαλί. Χθες με Ellie Saab.

 

 

 

Η Janelle Monáe με Ralph Lauren κλείνει το μάτι στους παραγωγούς του Game of Thrones και θέλει να πάρει τη θέση της μάγισσας “The Red Woman” αλλά ο δικός της ρόλος να είναι “The Silver Woman”.

 

Billie Eilish με Chanel και τρίζουν τα κόκκαλα της Gabrielle 

 

 

Nα τι μπορεί να συμβεί όταν ράβεις ρούχα για τα Όσκαρ νυχτιάτικα και κατά λάθος ενώνεις δυο διαφορετικά κομμάτια ρούχων. H Saoirse Ronan με Gucci.

 

 

 

Julia Butters με Christian Siriano – και χάθηκε εκεί μέσα το κοριτσάκι.

 

Η Βlac Chyna με Dona Matoshi. Xωρίς σχόλια.

 

 

                                       

 

Valentino Haute Couture για την Kristen Wiig, και αν ήταν η Miranda εκεί σίγουρα θα σούφρωνε πολύ τα χείλη (είχε “Devil Wears Prada” χθες στην TV)

 

 

 

 

                                                                 Δεν γνωρίζω- Δεν απαντώ.

Ας πούμε ότι της κάνει κάπως καλύτερη τη σιλουέτα αυτό το Stella McCartney, της Olivia Coleman.

 

 

 

 

Εκτός συναγωνισμού όπως πάντα,   ο Billy Porter με Giles Deacon.

 

 

 

 

And the Oscar goes to…. στη συγκλονιστική Jane Fonda.

 

 

 

Κλείνω όπως πάντα με κάποιες inside photos από τον chef ξάδερφο στα Oscars- δεξί χέρι του Wolfang Puck-  στο επίσημο Governors Ball. Από ότι μου είπε ο ξάδερφος το μενού φέτος ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου χορτοφαγικό και plant based.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Ξετρελάθηκα με τη Natalie Portman και το απλό μαλλί της! Σοκ με τη Saoirse Ronan! Αλήθεια, το θέλουν ή τους ξεφεύγει; Και σοκ, με την άλλη έννοια, με το πιάτο των γλυκών από τον ταλαντούχο bb ξάφελφο!!!

  2. @Amalia: Είδαν πολλά πάλι τα ματάκια μας, τα ξημερώματα….

  3. Εγώ λάτρεψα την Renee.. Κομψή,σικάτη και εντυπωσιακή!!Μου άρεσε που δεν έβαλε κοσμήματα πέρα του δαχτυλιδιού,το μόνο που θα ήθελα είναι λίγο πιο προσεγμένο μακιγιάζ..🌺

  4. @ΜΑΡΙΑ ΠΛΙΑΓΚΑ: Συμφωνώ. Renee και Charlize in black & white και πολύ δροσερό και χαριτωμένο το look της Penelope.

  5. Η Penelope απλά πανέμορφη!! Φανταστικό το φόρεμα της νομίζω η πιο ωραία εμφάνιση!! Καλά ο Billy Porter τι να πω χαθηκα στην λάμψη: -) ειδικά αυτό το ψηλοτάκουνο….

  6. Αφού συνήλθα από την τρελή χαρά μου που ο αγαπημένος μου Brad Pitt πήρε Oscar(τι θεός κούκλος, τι σώμα στα 56 του, αν και συμφωνώ απόλυτα για τα μαλλιά του), οι επόμενες πιο αγαπημένες μου εμφανίσεις ηταν της Charlize & Renee(ειδικά αυτό το λαμπερο με εναν ώμο φόρεμα της Renee είναι μακράν το πιο αγαπημενο μου για φέτος)! Για την Jane Fonda τα λόγια είναι περιττά!! Υπέροχη, υπέροχη, υπέροχη!! Στον αντιποδα πόσο επιεικώς χαλια η Μπιλι Ελις …

  7. Τα περισσότερα ήταν χάλια.Δεν είναι δυνατόν να φτιάχνουν αυτά τα πράγματα μεγάλοι οίκοι.Ξεχωρίζω Charlize Theron,Jane Fonda και Natalie Portman.

  8. Επιτέλους ο Bradt πήρε OSCAR!Το μαλλί όμως πήρε χρυσό βατόμουρο.

  9. Καλημερα λιγες οι καλες εμφανισεις περισσοτερο μου αρεσε η Penélope Cruz με Chanel. και μετα οι Renee και Charlize

  10. Τζειν Φόντα…ΤΕΛΕΙΑ ❤ Θεά! Την εχει ξαναβάλει τη συγκεκριμένη τουαλέτα, και εξακολουθεί να είναι -παλι- υπέροχη. Πολύ πολύ καλές οι Θερον, Κρουζ, Ρενε, Νάταλι. Απογοητεύτηκα (παλι) από τη Salma Hayek.
    xx

  11. Για να μη μακρυγορούμε πάλι με τα τέρατα που είδαμε…. μου άρεσε για μια ακόμα φορα η Ζελβέγκερ, γενικά φετος οι εμφανίσεις της και στα BAFTA και στα Globes ήταν εξαιρετικές και η Πενέλοπε!

  12. Εγώ πάλι ψηφίζω ως πιο συγκλονιστική εμφάνιση εκείνη την πιατέλα με τα mirror glaze γλυκά!

  13. Απο που να το πιασεις χαχα , ας πω μονο για αυτες που μου αρεσαν jane fonda και natalie portman και φυσικα ο κουκλος brand

  14. Ταυτίζομαι με την MARYL….Brad we love you 💜💜💜
    Η Scarlett Johansson ήταν η πιο σέξυ σικ παρουσία για μένα … Η Renée Zellweger με μίνιμαλ καθαρές γραμμές μου άρεσε αρκετά…. Για την Jane Fonda ό,τι και να πει κανείς είναι λίγο…. Η Natalie Portman με την κίνησή της , να στείλει το μήνυμά της στην Ακαδημία για το γεγονός του αποκλεισμού μαύρων συναδέλφων της από τα Οσκαρ 2020, βάζοντας καρφίτσες με τα ονόματά τους στο παλτό της, αυτομάτως έδωσε στην εμφάνισή της ένα διαφορετικό νόημα….
    F.Y.I. την τελετή παρακολούθησε κι η δικιά μας υπέρκομψη Μαριάννα Λάτση ,φορώντας δημιουργία του Bρεττού Βρεττάκου https://gos.bbend.net/media/news/2020/02/10/623866/photos/full/vrettosvrettakos.jpg

  15. Α… και σας παρακαλώ πολύ κορίτσια! Ενας είναι ο Brad, με μακρυ, με κοντό μαλλί, με άλουστο, με λουσμένο…. και φαλακρό εγω τον θέλω!
    by the way Το μαλλί της Jane Fonda είναι ΑΠΑΙΧΤΟ!

  16. Α… και σας παρακαλώ πολύ κορίτσια! Ενας είναι ο Brad, με μακρυ, με κοντό μαλλί, με άλουστο, με λουσμένο…. και φαλακρό εγω τον θέλω!
    By the way το μαλλί της Jane Fonda είναι ΑΠΑΙΧΤΟ! Προς γνωση και συμμόρφωση των εμμονικών με το μακρύ μαλλί Ελληνίδων, μέχρι να βγει η ψυχή τους!

  17. @Stella: Που έχεις δει καλέ ελληνίδα 80 ετών με μακρύ μαλλι; Ίσα- ίσα εγώ δεν καταλαβαίνω την εμμονή ηλικιωμένων γυναικών να κόβουν τα μαλλιά τους αγορίστικα και κάποιες φορές να μην καταλαβαίνεις σε ποιο φύλο ανήκουν! Δε λέω φυσικά να τα έχουν μακριά, αλλά ένα κοντό καρέ γιατί να μη το έχουν; Εγώ έχω κάνει εξήγηση από τώρα στη Βάρσα. Έτσι και περάσει τα 75 και μου κάνει κανένα αγορέ κούρεμα δε θα της ξαναμιλήσω!!!

    (δεν ξέρω αν μιλάς για grande dammes των Αθηνών πάντως στη συντριπτική πλειοψηφία οι ηλικιωμένες στην Ελλάδα τα κόβουν γουλί!!)

    No 2: Οι “ουρές” του Brad Pitt που στέκονται σαν άλουστες και λιγδιασμένες πάνω στο φράκο… sorry αλλά είναι χάλια. χαχαχχαχαχαχα

  18. @Julia κατ’ αρχην το καρέ ειναι θαυμα μήκος και κουπ, δεν το συζητάμε κι όταν λεμε κοντο δεν ειναι μόνο το αγορέ. Εννοω να μην ειναι η μαλούρα της Ραπουνζελ, την οποια κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να την κονταινει κανεις σιγά σιγά μετα τα 40, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων που την υποστηρίζουν λόγω σωματότυπου, στυλ και φυζίκ. Επισης το κουρεμα της Jane Fonda δεν ειναι ενα ανοστο, αγευστο αγορε. Ειναι τρελλά τυπάδικο! Η συντριπτικη πλειοψηφία, εχει εμμονή με τη διατήρηση των μακριων μαλλιων, ενω όντως ενα καρε, ενα κοντό, ή ενα ως τους ώμους εστω, θα χάριζε περισσότερο. Απο κοριτσάκια μας πηλατευουν, ότι η γυναικεια ομορφια περναει μεσα απ το μακρυ -ως τον κώλο- μαλλι.
    Ασε… βλέπω πολλά γυρω μου… ειδικά στο χώρο της δουλειάς, ίσως είμαι επηρεασμενη…

    Ενα θα σου πω… Κατω τα χέρια απ΄τον Brad, που όσο μεγαλωνει τόσο πιο Robert Redford γίνεται το αγόρι μου! Τωρα που γλυτωσε κι απ΄την κακιασμενη, ξυλαγκουριά…. θα παρει τα πάνω του! 😉

  19. @Stella: Στείλε μου πακετάκι τον Edward Norton και χάρισμά σου ο Brad. 🙂 🙂 🙂

    ΥΓ: Για τις ηλικιωμένες Ελληνίδες μιλάω στην ηλικία της Jane. Μακάρι να ήταν έτσι το κούρεμά τους το κοντό- αλλά δεν είναι. Οπότε καλύτερα να μην τα κουρεύουν τόσο κοντά.

  20. @Julia ξερεις γιατί τα κουρευουν τόσο κοντά? Ακριβως γιατι εχουν την αντιληψη, ότι η ομορφια, η θηλυκοτητα και το στυλ συνδεονται με τα μακρια μαλλιά, οποτε τα μαλλια τους σε μεγαλη ηλικία…. δεν τους χρειάζονται πλεον! Αυτο εννοω, ότι τα μαλλια θυσιαζονται ή παμανεουν σε λαθος αντιλήψεις.

  21. @Stella: Σε αυτό έχεις δίκιο. Πόσο λάθος όμως κάνουν και στις δυο περιπτώσεις.

  22. @Stella θα σε στενοχωρησω ο Brad. μου φαινεται οτι “χαλασε”
    Δεν μπορει να γινει Robert Redford πιστευω με τιποτα
    Το μαλλι συμφωνω με την Τζουλια απαισιο

  23. @Stella, κούκλος ειναι ο Brad , συμφωνούμε. Αλλά το μαλλί του, ηταν επιεικώς out…
    xx

  24. Συμπονώ το πονεμένο δαχτυλάκι του ποδιού της Brie Larson .
    Μουτςς

  25. Έτσι, έτσι κορίτσια… Να λιγοστευουμε για να μείνει δικός μου!!! 😂😜

  26. Kαλημερα
    Μετα απο αυτο το σχολιο και ενεκα Αγιου Βαλεντινου ακομα και αν τον ηθελα θα υποχωρουσα μπροστα σε αυτη την αγαπη
    @Stella μου με ολη μου την αγαπη να γινει δικος σου

  27. @STELLA, Χαχαχα…θα με βρεις απέναντί σου στην διεκδίκηση του Brad….αγώνας μέχρι τελικής πτώσης 💜💜💜💜💜💜

  28. Συνεχίζω να επιμενω Theron για μενα ειναι η καλυτερη!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.