St Valentine’s 2020: Αχ, αυτό το πρώτο φιλί!

 

Πέντε αληθινές ιστορίες αγάπης. Τα  ερωτευμένα ζευγάρια που θα δείτε παρακάτω, θυμήθηκαν το πρώτο τους φιλί,  με αφορμή την καμπάνια των H&M με την ονομασία “KISS ME” που γιορτάζει με αυτόν τον τρόπο τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

 

Απολαύστε τα:

 

Ο Jahlil και ο  Kristian φιλήθηκαν για πρώτη φορά το περασμένο Φθινόπωρο.

 

 

Γνωρίστηκαν σε ένα event που διοργάνωσε ο Kristian στο Los Angeles. Κοιτάχτηκαν έντονα στα μάτια και λίγο αργότερα και ξεκίνησαν να μιλούν νιώθοντας έντονη χημεία ο ένας για τον άλλον. «Όταν στο τέλος της βραδιάς ο Jahlil έφευγε, απλά ένιωσα την ανάγκη να τον φιλήσω. Με κάποιους ανθρώπους απλά «κολλάς».

 

 

 

 

Η Ari και ο  Tundae φιλήθηκαν πρώτη φορά πριν τρία χρόνια.

 

 

 

Γνωρίστηκαν στα εγκαίνια μιας έκθεσης φωτογραφίας κοινού τους φίλου. Άρεσαν ο ένας στον άλλον και για τις επόμενες πέντε μέρες έβγαιναν κάθε μέρα μαζί. «Ένα απόγευμα γυρίζαμε από την παραλία και όταν φτάσαμε έξω από το σπίτι του Τundae εκείνος έσκυψε και με φίλησε».

 

 

 

 

 

O RICK και η  JAN φιλήθηκαν για πρώτη φορά πριν από 35 χρόνια

 

 

 

 

Ήμασταν και οι δυο γύρω στα 30 όταν πρωτοείδα τη Jan σε ένα βραδιά χορού που διοργάνωνα στην τοπική μας  οργάνωση. Την είδα να κάθεται σε ένα τραπέζι και γύρισα σε έναν  άντρα που στεκόταν δίπλα μου και τον ρώτησα «Μήπως ξέρεις αυτή την κοπέλα;» O άντρας γέλασε και μου απάντησε «Ω, ναι. Την ξέρω πολύ καλά. Είναι η κόρη μου.» Πήγα κοντά της, συστήθηκα και την επόμενη μέρα βγήκαμε το πρώτο μας ραντεβού. Ένα βράδυ όπως την συνόδευα, έσκυψα και τη φίλησα. «Ο Rick με είχε βγάλει αρκετές φορές έξω μέχρι να με φιλήσει και όταν τελικά το έκανε σκέφτηκα, επιτέλους!»

 

 

 

Η  Sedona και η  Leatrice φιλήθηκαν για πρώτη φορά το περασμένο καλοκαίρι

 

 

 

Συναντήθηκαν  στα γυρίσματα ενός video clip και αμέσως συμπάθησε η μια την άλλη. Μετά από λίγο καιρό η Leatrice μετακόμισε στο Τόκυο όπου ξεκίνησαν να κάνουν πιο στενή παρέα. «Ήταν η μοναδική μου φίλη σε μια ξένη πόλη». Όταν γύρισαν και οι δύο πίσω στο Los Angeles κανόνισαν ένα μεσημέρι να πάνε για φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Chateau Marmont. “Φιληθήκαμε μπροστά σε όλους στο lobby και μάλιστα για αρκετή ώρα. Ήταν το πιο γλυκό συναίσθημα»

 

 

 

Ο Jordan και η Amber φιλήθηκαν για πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια.

 

 

 

Η αδερφή μου δούλευε σε μια πιτσαρία και μου έλεγε συνεχώς για έναν γλύκα skater που έβλεπε συχνά στο μαγαζί και ότι έπρεπε οπωσδήποτε να τον γνωρίσω! Τελικά ένα βράδυ γνωριστήκαμε αλλά μετά χαθήκαμε. Ξαναβρεθήκαμε σε ένα μικρό πάρτι στο σπίτι μου και τότε με φίλησε για πρώτη φορά. “Όταν την φίλησα σκέφτηκα πόσο βλάκας ήμουν που δεν την είχα φιλήσει νωρίτερα! Κάθε φιλί μας είναι διαφορετικό και το καλύτερο είναι αυτό το δευτερόλεπτο πριν ακριβώς από το φιλί.”

 

 

 

 

Εσείς θυμάστε το πρώτο φιλί;

 

21 Σχόλια
  1. M’ αρέσει αυτη η καμπάνια! Οπως και η φετεινή της Lacta με τίτλο “δεν είναι αυτο που νομίζεις”.

  2. Ξεχνιέται άραγε το πρώτο φιλί?? Όχι♥♥ Μια υπέροχη καλοκαιρινή βραδιά..Πολύ ωραία η καμπάνια της h&m για την μέρα τουΑγ.Βαλεντίνου ο Rick κ η Jan πολύ γλυκιά ιστορία..

  3. @STELLA ,κι εμένα μου άρεσε πολύ η καμπάνια της Lacta…
    BB GIRLS, ακολουθώ στο ιnsta μια κοπέλα από τον Καναδά που με την σύντροφό της περιμένουν σε λίγι καιρό το,πρώτο τους παιδάκι…τόσο θετικούς κι όμορφους ανθρώπους έχω καιρό να δω στα social…. για όσες ενδιαφέρεστε, θα την βρείτε εδώ https://www.instagram.com/misschrisycharms/?hl=el

  4. Εχει ξεκινησει μια εκστρατεια να βλεπουμε και την αλλη πλευρα απο αυτο που εχουμε συνηθισει
    καλη σας μερα

  5. Πολύ γλυκιά εκστρατεία 💕 εννοείται και θυμάμαι το πρώτο μου φιλί στην Α’Γυμνασιου στην ολοήμερη εκδρομή του σχολειου με το αγόρι που ήταν τότε η πρώτη μου αγάπη και πόσο τυχερή ένιωθα που αυτή η πρώτη γλυκιά εμπειρία ήταν με αυτόν 💘

  6. Και πολύ έξυπνη αλλά ταυτόχρονα και πολύ ρομαντική καμπάνια, ο,τι πρέπει για τη μέρα που έρχεται. Ασχετο αλλά το πανωφόρι της Jan έτσι όπως το βλέπω είναι σούπερ!

  7. Να πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που ζούμε σε μια εποχή που ο έρωτας, η αγάπη και ο ρομαντισμός δεν έχει φύλο ούτε φυλή και είναι υπέροχο να βλέπεις να το αγκαλιάζουν όλο αυτό και πασίγνωστες μάρκες. Πιστεύω ότι ζούμε σε επαναστατικές εποχές και αυτή είναι η πιο καλοδεχούμενη επανάσταση που μπορώ να σκεφτώ.
    @Celia: Το ζευγάρι που παρακολουθείς έχει κάποια σχέση με τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου;

  8. @Maryl: Και μένα το πρώτο μου φιλί ήταν το καλοκαίρι πριν πάω Α” Γυμνασίου (12,5 ετών) και έχει μεγάλη και “περίεργη” ιστορία. Θα έλεγα ότι ταιριάζει πολύ με την out of the box καμπανια παραπάνω. Για να μην καταλάβεις κάτι άλλο, αγόρι ήταν αλλά ένα αγόρι αρκετά διαφορετικό…

  9. @Anastasia: Χχαχαχαχαχ!!! Δίκιο έχεις αγαπημένη, πολύ ωραίο πανωφόρι!

  10. @ΕLEYTHERIA: “Καλοδεχούμενη επανάσταση”… Πολύ μου άρεσε αυτό. Εχεις απόλυτο δίκιο.

  11. @Julia: my soulmate!! 12,5 ήμουν κ εγώ 😉💕 πολύ θέλω να πεις την ιστορία σου…

  12. @Maryl: Η αλήθεια είναι σκεφτόμουν να τη γράψω σήμερα την ιστορία αλλά… το υπόσχομαι όμως για κάποια άλλη φορά! 😉😘

  13. Νιώθω ότι όλα τα υπέροχα συναισθήματα και τα σκιρτήματα της καρδιάς μου, ξεκίνησαν δίπλα στο έτερον μου ήμισυ…εδω και 30 χρόνια! Ελπίζω & εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι, μαζί, για πολλά πολλά χρόνια…! ❤❤
    xx

  14. Πολύ ωραία καμπάνια, πολύ γλυκιά! Μ’ άρεσε εξαιρετικά που παρουσιάζει “διαφορετικά” ζευγάρια, ή τέλος πάντων ζευγάρια που δεν βλέπουμε πολύ συχνά στον λευκό, πάντα νέο κόσμο της διαφήμισης: την ηλικιωμένη κυρία με το σύντροφό της, τα δυο ομόφυλα ζευγάρια, τα δυο ζευγάρια διαφορετικής φυλής… Για να πω και κάτι αστείο, στο ζευγάρι Jordan-Amber, αρχικά δεν κατάλαβα το φύλο του Jordan, πριν διαβάσω τις λεζάντες, καθώς έχει τόσο μακριά μαλλιά κι αυτός! Χαχα
    Μου άρεσε επίσης ότι οι άνθρωποι στις φωτογραφίες έβγαζαν μια πολύ ευχάριστη αύρα. Συνήθως, στις φωτογραφίες μόδας στα περιοδικά, τα μοντέλα βγάζουν κάτι το απρόσωπο, ενώ τα άτομα στην εν λόγω καμπάνια δεν θυμίζουν μοντέλα. Βγάζουν κάτι πολύ γλυκό και δίνουν την εντύπωση ότι το διασκεδάζουν. Οπότε αναρωτήθηκα, οι άνθρωποι που ποζάρουν σε αυτές τις φωτογραφίες είναι επαγγελματίες μοντέλα, ξέρουμε;

  15. @JULIA @MARYL .μικρές μικρές στα βάσανα, κορίτσια…χαχαχα…

  16. Ωραία καμπάνια και υπενθύμιση της φλύκαε του πρώτου φιλιού! Μακάρι να είναι πάντα ίδια η επιθυμία!

  17. @Βαγια: Πολύ σωστά Βάγια μου! Και πράγματι είναι αληθινές ιστορίες αγάπης με αληθινούς ανθρώπους και όχι επαγγελματίες μοντέλα.

  18. @Celia: Ναι! Ναι! 😂😂😂. ( μετά βέβαια από εκείνο το Καλοκαίρι η δική μου καριέρα έληξε άδοξα. Το δεύτερο φιλί ήταν λίγο πριν τα 15…😂)

  19. To πιο όμορφο συναίσθημα,ένα φιλί που δείχνει την αγάπη μας ,που αλλού;Δίπλα στη θάλασσα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.