bioten: Νέα σειρά φροντίδας HYALURONIC GOLD

 

 

 

Σύμφωνα με το brand bioten 30 εκατομμύρια μικροκάψουλες Υαλουρονικού οξέος & Χρυσές Πρωτεΐνες είναι το μυστικό της νέας σειράς HYALURONIC GOLD για αντιγήρανση και αναζωογόνηση του δέρματος.

 

Το σύστημα της HYALURONIC GOLD προσφέρει περιποίηση 360ο: κρέμα ημέρας και νύχτας με ανάλαφρη υφή αλλά ισχυρή δράση, καθώς και ορό προσώπου και κρέμα ματιών.

 

Όλα μαζί δρουν στοχευμένα – η επιδερμίδα ανακτά τον όγκο της, οι ρυτίδες μειώνονται σε μήκος και βάθος και η υφή και όψη του δέρματος βελτιώνονται από τον πρώτο κιόλας μήνα εφαρμογής.Επιπλέον η  κρέμα ημέρας HYALURONIC GOLD δρα ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία, καθώς είναι ενισχυμένη με τριπλό σύστημα αντιηλιακής προστασίας IR, SPF10, VR.

 

Μυστικό όπλο της χρυσής σειράς είναι ο ορός προσώπου HYALURONIC GOLD, ο οποίος διαθέτει καινοτόμο φόρμουλα με Υαλουρονικό Οξύ, εκχυλίσματα ρυζιού και βιταμίνη Β3 που κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή, βελτιώνει ορατά τον τόνο της, ενώ μειώνει αισθητά τις ρυτίδες. Η  σύνθεση του ορού βασίζεται στην τεχνολογία των περλών με μικροσφαιρίδια, τα οποία κατά τη διάσπασή τους δημιουργούν μία σατινέ υφή στο δέρμα.

 

 

 

Η σύσταση όλων των προϊόντων της σειράς είναι φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 85% τουλάχιστον ενώ και οι συσκευασίες των προϊόντων είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς αποτελούνται από 100% ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ τα βάζα είναι κατασκευασμένα από 30% ανακυκλώσιμο γυαλί.

 

Το brand bioten επισφραγίζει τη δέσμευσή του για βιώσιμες πρακτικές σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων του, λαμβάνοντας  για τη σειρά την πιστοποίηση FCS.

 

 

 

 

Η νέα σειρά είναι διαθέσιμη σε supermarket και καταστήματα καλλυντικών, ενώ περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο http://biotencosmetics.com/.

 

12 Σχόλια
  1. Τα Bioten είναι αγαπημένα, αποτελεσματικά και πολύ οικονομικά καλλυντικά. Εχω ήδη αγοράσει τον ορο και ειναι super!!!

  2. Ωραία πρόταση σε εξαιρετικές τιμές. Θα δοκιμάσω σύντομα την κρέμα ημέρας.

  3. Θα δοκιμασω και εγω το ορο μου τραβηξε το ενδιαφερον😊

  4. Πάντα ότι έχει μέσα υαλουρονικο στις κρέμες κάνει καλό στο δέρμα μου το χω τσεκαρει

  5. Θα το δοκιμάσω σίγουρα! Το δερμα μου αγαπά κι εμενα το υαλουρονοκο. Η προσιτή τιμη του ειναι ότι πρέπει.
    xx

  6. Εχω χρησιμοποιησει αρκετα προιοντα της εν λογω εταιρειας…βρισκω οτι μου ταιριαξαν πιο πολυ τα γαλακτωματα και τα αφρολουτρα σωματος

  7. Η συγκεκριμένη σειρά μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον κ θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω μιας κ τα σχόλια που διάβασα από τα bbgirls είναι πολυ καλά οπότε γιατί όχι αν είναι καλά μιας κ είναι κ οικονομικά..η κρέμα είναι η ίδια για ημέρα κ νύχτα?

  8. Νομίζω σήμερα κιόλας θα αναζητήσω τον πολλά υποσχόμενο ορό.
    Μουτςς💋💋

  9. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προ’ι’όν από το brand αλλά το serum δείχνει να είναι πολλά υποσχόμενο!!

  10. Δεν έχω δοκιμάσει skincare από bioten αλλά νομίζω ότι το serum είναι μια καλή ιδέα.

  11. υπέροχη σειρά όρος και κρέμες είμαι 49 και της έχω ευχαριστηθεί συναγωνίζεται ακριβές κρέμες και όρους και της ξεπερνάει Μπράβο στην εταιρεία να συνεχίσει έτσι!!! *****

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.