Cartice: Μακιγιάζ SS 2020 και η συνεργασία με την PETA.

 

 

Έτσι έχουν τα πράγματα. Είμαστε στα μέσα Φεβρουαρίου οπότε ήρθε η ώρα να δούμε την πρώτη συλλογή SS 2020 σε μακιγιάζ με «ποδαρικό» από την value for money Cartice.

 

Σε κάποια από τα προιόντα βρίσκουμε το έλαιο κάνναβης για το οποίο γίνεται πολύς λόγος τον τελευταίο καιρό όσο αφορά τις ευεργετικές του ιδιότητες στην υγεία και την ομορφιά. Γνωρίζω ότι κάποιο post «μαγειρεύει» η Stella όπου θα μας τα πει όλα, και για αυτό επιφυλάσσομαι.

 

Όσο αφορά την Cartice τώρα, έρχεται δυναμικά με αρκετά νέα προϊόντα που θα δούμε σήμερα.

 

Κρατήστε σημειώσεις:

 

Instant Awake Concealer 5.69Ε

Αντίο μαύροι κύκλοι με το Instant Awake Concealer. Μεσαία κάλυψη, ελαφριά υφή, λείο και φυσικό ματ φινίρισμα.Το μαλακό σφουγγαράκι απλικατέρ επιτρέπει ακριβή εφαρμογή μέχρι την εσωτερική γωνία του ματιού. Διατίθεται σε τρεις αποχρώσεις.

 

 

 

 

Prime And Fine
Anti-Red Primer 5,19Ε

 

Η κάνναβη εδώ και καιρό έχει μεγάλη ζήτηση ως ενεργό συστατικό φροντίδας και είναι πολύτιμη για τις θετικές της ιδιότητες: είναι γνωστή για το καταπραϋντικό αποτέλεσμα στο δέρμα και στις κοκκινίλες. Το νέο Prime and Fine Anti-Red Primer με έλαιο κάνναβης είναι  μια ιδανική βάση πριν από την εφαρμογή του foundation. Χάρη στην πράσινη  απόχρωση, εξουδετερώνει τις κόκκινες περιοχές του δέρματος, ενώ το έλαιο κάνναβης έχει ένα εξίσου εξισορροπητικό αποτέλεσμα. Το primer απλώνεται εύκολα, ενυδατώνει και, χάρη στην ελαφριά αλλά θρεπτική υφή του, προσφέρει μια ευχάριστη και άνετη αίσθηση.

 

 

 

Hydro Plumping Serum 6,89Ε

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η The Ordinary με σέρουμ που κοστίζουν έως 10 ευρώ. Τα κύρια συστατικά του Hydro Plumping Serum είναι: 1,5% υαλουρονικό οξύ -το οποίο ενυδατώνει το δέρμα και του δίνει ορατό όγκο- και πανθενόλη, η οποία έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

 

 

 

Brush Ink Tattoo Liner
Waterproof 5,69Ε

Έχει 270 τρίχες (ελπίζω να μην πιάσει καταναγκασμός τη Litsa και κάτσει να τις μετρήσει) και ευέλικτη άκρη που επιτρέπει να δημιουργείτε λεπτές, ομοιόμορφες γραμμές καθώς και δραματικά στιλ eyeliner σε βαθύ μαύρο που διαρκεί όλη την ημέρα – σε ελάχιστο χρόνο και μόνο με ένα πέρασμα από τη μια άκρη του ματιού έως την άλλη.

 

 

 

 

Lashes To Kill Sexy Volume Mascara 4,59Ε

Το βουρτσάκι της σε σχήμα κλεψύδρας πιάνει ακόμη και τις πιο λεπτές βλεφαρίδες, προσφέρει άμεσο όγκο και είναι εύκολο στη χρήση. Η βαθιά μαύρη υφή δίνει στις βλεφαρίδες μήκος και υπόσταση με μία μόνο εφαρμογή.

 

 

 

 

 

5 in 1 Setting Powder 5,69Ε

Ένα για όλα: Η απόλυτη πούδρα υψηλής απόδοσης κάνει ματ εφέ και κρατάει κάθε look στη θέση του. Είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα και έχει αντηλικακή προστασία με δείκτη SPF 10. Ο τέλειος σύμμαχος για την πρωινή ρουτίνα ομορφιάς ή για ένα φρεσκάρισμα εν κινήσει – μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιαδήποτε πρόκληση χάρη στην 5 σε 1 δράση του.

 

 

 

ICONails το νέο χρώμα No 90 “Nail up and be awsome” 3,39E

 

 

 

Oι 2 ΠΑΛΕΤΕΣ Pro Next-Gen Nudes & PRO Neon Earth Slim Eyeshadow Palettes 11, 49Ε

Και οι δύο παλέτες έχουν 14 πολύχρωμες σκιές με έντονη κάλυψη. Είτε για μια κομψή, θηλυκή εμφάνιση, κατά τη διάρκεια της ημέρας, είτε για ένα εντυπωσιακό look, οι πουδρένιες σκιές αναμιγνύονται εύκολα, γοητεύουν με διαφορετικά φινιρίσματα και εμπνέουν για αμέτρητα στιλ μακιγιάζ. Τα ροζέ, nude χρώματα της Next-Gen Nudes Palette και οι γήινες και πορτοκαλί αποχρώσεις της Neon Earth Palette κυμαίνονται από ματ μέχρι μεταλλικά, ιριδίζοντα εφέ.

 

 

 

 

 

 

 

Liquid Shadow Waterproof 4,59E

Η μακράς διαρκείας υφή των δέκα μοντέρνων χρωμάτων, με ματ, περλέ και μεταλλικά εφέ, είναι αδιάβροχη και δεν «κάθεται» στις λεπτές γραμμές γύρω από το βλέφαρο -για μάτια που λάμπουν όλη την ημέρα.

 

 

 

Volumizing Extreme Lip Booster 4,59E

Σαρκώδη χείλη στη στιγμή χάρη στη μενθόλη και το εκχύλισμα τσίλι.  Το Lip Booster μουδιάζει ελαφρώς τα χείλη και δημιουργεί ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα όγκου σε δευτερόλεπτα. Αυτό που μένει στο τέλος είναι ένα δροσερό συναίσθημα, ένα λαμπερό φινίρισμα σε διακριτικό ροζέ χρώμα.

 

 

 

Hemp & Mint Glow Lip Balm 5,69E

Χάρη στη μενθόλη που περιέχει, το νέο Hemp & Mint Glow Lip Balm δημιουργεί μια διακριτική αίσθηση μουδιάσματος στα χείλη και τα κάνει να φαίνονται πιο γεμάτα, ενώ το έλαιο κάνναβης τα περιποείται και τα θρέφει ταυτόχρονα. Το Lip Balm ενισχύει το φυσικό χρώμα των χειλιών και -ανάλογα με την τιμή του pH των χειλιών- τα χρωματίζει με  ροζ απόχρωση. Η γεύση μέντας χαρίζει στα χείλη μια ευχάριστη και φρέσκια αίσθηση.

 

 

 

Αυτά είναι κάποια από τα ενδιαφέροντα προιόντα του brand αλλά εκτός από τα προιόντα, το ακόμα πιο ενδιαφέρον νέο είναι ότι η Catrice παρουσιάζει τη συλλεκτική συλλογή “CATRICE loves PETA” σε συνεργασία με τον μεγαλύτερo oργανισμό στη Γερμανία για τα δικαιώματα των ζώων “PETA e.V.”

Με τη συνεργασία αυτή, η CATRICE και η PETA δείχνουν ότι μπορούμε να είμαστε όμορφες και χωρίς τη χρήση ζωικών συστατικών: Η σειρά που ονομάζεται Charity Lipstick Edition περιλαμβάνει 10 κραγιόν Μatt Lip Color και Plumping Lip Color και  είναι 100% vegan,  ενώ παρά το έντονο χρώμα τους, δεν  περιέχουν καρμίνη.

 

 

 

 

Κοστίζουν  περίπου 5,70Ε και επιπλέον, 10% των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις των κραγιόν της σειράς, θα δοθούν στην PETA της Γερμανίας για την ευημερία των ζώων.

 

Η νέα σειρά κυκλοφορεί στα καταστήματα από μέσα Φεβρουαρίου και μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

 

 

16 Σχόλια
  1. Όποιος έχει πολύ πιπέρι βάζει και στα λάχανα… λέει η παροιμία. Βγαίνουν συνεχώς προϊόντα με κάνναβη αλλά πόση, ποιας ποιοτητας και σε τι περιεκτικότητα την περιέχουν? Θα τα πούμε σύντομα και αναλυτικά για το έλαιο κάνναβης, για το οποίο επειδή είμαστε πάντα πολύ μπροστά, παίζει να είχε γίνει αναφορα στα σχόλια εδώ και οκτώ χρόνια!

  2. @Stella: Ναι, θυμάμαι και εγώ οτι είχε γίνει αναφορά στην κάνναβη. Περιμένουμε τα “φώτα” σου!

  3. Περιμενω κι εγώ να διαβάσω post από τη @Stella σχετικό με τη κανναβη. Από τη συλλογή της Catrice, εγω θα διαλέξω το τελευταίο κραγιόν και νομίζω πως οι παλέτες θα είναι ένα όμορφο νέο απόκτημα για να μακιγιαρονται οι κόρες μου.
    xx

  4. Πάντως τα Catrice έχουν γίνει από τα πολύ αγαπημένα μου καλλυντικά, είναι ποιοτικά και οικονομικά! Χρησιμοποιώ κάθε μέρα το all matte plus make up που είναι ιδανικό για το λιπαρο μου δέρμα.. Δεν το αφήνει να γυαλίσει και το μακιγιάζ μου διαρκεί περισσότερο.. Από τα παραπάνω θα αγοράσω το Hydro plumping serum οπωσδήποτε..

  5. Καλημερα..
    Βρηκα πολυ καλη την Setting Powder και οσα υποσχεται
    Επισης ωραια χρωματα στα κραγιον.
    Οσο για την κανναβη εχω μεσανυχτα ως προς την χρηση της σε καλλυντικα

  6. Ωραία σειρά τα συλλεκτικά κραγιόν και για καλό σκοπό…

  7. Εννοηται οτι περιμενω και εγω το αθρο της @Στελλας.Οσο γαι τα catrice οτι εχω αγορασει εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη.
    Απο τα νεα προιοντα που μας εδειξες εχω αγορασει το κονσιλερ με σφουγγαρακι μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο απο καλυψη για οσες δεν εχουν μαυρους κυκλους,μενει σταθερο και δεν καθεται στις γραμμες για πολλες ωρες και ειναι απιστευτα πρακτικο μπορεις να το χρησιμοποιεις οσο συχνα θελεις οπου και να βρισκεσαι.

  8. Εμένα μ’ άρεσαν πολύ οι παλέτες, το σέρουμ με υαλορουνικό, και έβαλα στο μάτι και το πριμερ (αν και γενικά δεν φοράω βάση), καθώς εξουδετερώνει, όπως λέει τις κοκκινίλες, απ’ τις οποίες, λόγω σπιθουρακιών και περασμένων σπιθουρακίων έχω αρκετές. Και τα κραγιόν σε συνεργασία με την Peta μ’ άρεσαν, κυρίως γιατί είναι για καλό σκοπό, αν και οι καμπάνιες της Peta θεωρούνται αρκετά αμφιλεγόμενες. Αντίθετα, δεν μ’ άρεσαν καθόλου τα γκλος με την αίσθηση μουδιάσματος και το φούσκωμα των χειλιών γιατί η αντίδρασή μου είναι “ποιος ξέρει τι ουσίες θα χουν μέσα, για να το κάνουν αυτό!”
    Συμφωνώ πάντως με τη Στέλλα για το ότι η κάνναβη έγινε πολύ της μοδός και με μπερδεύει λίγο που βλέπω να τη διαφημίζουν παντού, γιατί, κακώς ίσως, τη έχω συνδέσει με εξαρτησιογόνα. Για αυτό, περιμένω κι εγώ, όπως τα υπόλοιπα κορίτσια, με ανυπομονησία άρθρο της Στέλλας για αυτό!

  9. Αγαπημένη ποιοτική κ οικονομική οπως η essence!!! Θέλω σίγουρα να δοκιμάσω τα νέα ματ κραγιόν κ τον ορό..οι παλέτες επίσης εντυπωσιακές.. όσο για την κανναβη γνωρίζω δύο τρία καταστήματα στην Θεσσαλονίκη που πουλάνε προιόντα με βάση την κάνναβη..επιτέλους σε κάποια λίγο προοδευουμε κ εμείς σαν χώρα .

  10. Δεν εχω παρει κατι απο το συγκεκριμενο brand τωρα μου εκανε κλικ το υαλουρονικο οποτε σκεφτομαι να το παρω

  11. Θα ήθελα να δοκιμάσω τον ορό….όσο για τα προ’ι’όντα με κάνναβη ,τα αποφεύγω προς το παρόν….

  12. Θέλω να δοκιμάσω το Hemp & Mint Glow Lip Balm.Με εξιτάρει αυτό που λέει για το χρωματισμό αναλόγως του pH κι όταν βρίσκω κάτι ανάλογο το παίρνω(όλα έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα εν τω μεταξύ).Όσο για τα προϊόντα με κάνναβη έχω δοκιμάσει μόνο ένα σαμπουάν που είδα τυχαία στο φαρμακείο αν θυμάμαι καλά Dr. Organic που βοηθούσε στην τριχόπτωση.
    Μουτςς

  13. @Julia: Δεν θέλω πολύ να με πιάσει κι αντί μαργαρίτες να μαδάω πινελάκια 😂

  14. @Litsa: Μα γι αυτό! Μέσα στο μυαλό σου είμαι σε ξέρω και το λέω!!😂😘❤️

  15. Υπέροχες οι παλέτες!!!!! Μπράβο στην πρωτοβουλία με μέρος των χρημάτων από τα κραγιόν!!! 💜💛💚❤💙💜💛💚❤💙💜💛💚❤💜💛💙💚❤💜💙💛

  16. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ καλλυντικό με κάνναβη Στο the body shop .δοκίμασα την κρέμα χεριών και η μυρωδιά δεν μου άρεσε καθόλου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.