Clarins Plant Gold: «Χρυσαφένια» φροντίδα από τη φύση.

 

Για περισσότερα από 60 χρόνια,  η Clarins έχει αφιερωθεί στη μελέτη των θαυματουργών ιδιοτήτων των φυτών. Στον τρόπο που τα φυτά και τα αρώματά τους επιδρούν θεραπευτικά στο δέρμα και το μυαλό μας.

 

Η ιδέα του Aromaphytocare , ένας όρος που εφευρέθηκε και από την Clarins για να τονίσει την αποτελεσματικότητα της αρωματοθεραπείας και φυτοθεραπείας.

 

Έτσι γεννήθηκε η εμβληματική σειρά Aromaphytocare με έλαια για πρόσωπο και σώμα και  προϊόντα φροντίδας σώματος, που συνδυάζει την αρωματική και διεγερτική δύναμη των αιθέριων ελαίων με τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών εκχυλισμάτων.

 

Φέτος η σειρά συμπληρώνεται με το  Plant Gold, ένα νέο προϊόν 100% φυσικής προέλευσης για τη φροντίδα της επιδερμίδας του προσώπου.

 

 

PlantGold-L’ORDESPLANTES.

 

Εμπνευσμένο από τη μοναδική εμπειρία του Ινστιτούτου Clarins, όπου οι θεραπευτές ομορφιάς αναμιγνύουν έλαια με άλλα προϊόντα της Clarins για τη δημιουργία εξατομικευμένων «συνταγών».

 

Το Plant Gold-L’Ordes Plantes συνδυάζει το εμβληματικό BlueOrchidOilμε ένα γαλάκτωμα 100% φυσικής προέλευσης. Αυτή η τεχνική ανάμειξης και δοσολογίας ενισχύει την αποτελεσματικότητα και την αισθητηριακότητα αυτού του αληθινού “συμπυκνώματος της φύσης”.

 

Μια καινοτομία της  Clarins  100%φυσικής προέλευσης με μοναδική διπλή φόρμουλα Blue Orchid Oil & 100% φυσικό emulsion.  Δυο υφές που έρχονται σε επαφή μόνο μετά την έξοδό τους από την αντλία και η η μίξη τους δημιουργεί μια ανάλαφρη υφή που απορροφάται εύκολα

 

 

 

 

Χάρη στα πολυάριθμα οφέλη που προσφέρουν τα φυτικά εκχυλίσματα, το δέρμα ανακτά την λάμψη του ενώ σύμφωνα με τις αρχές της Αρωματοθεραπείας, ο μοναδικός συνδυασμός εκχυλίσματος μπλε ορχιδέας και του αιθέριου ελαίου πατσουλί βοηθά στην αναζωογόνηση και τόνωση του δέρματος.

 

Τέλος ένας συνδυασμός από 4 έλαια, πλούσια σε λιπαρά οξέα και αντιοξειδωτικά, βοηθούν στη θρέψη του δέρματος. Το παρθένο λάδι φουντουκιού, και τα φυτικά έλαια macadamia, αμυγδάλου και σταφυλιού, συμβάλλουν στη θρέψη, και αφήνουν την επιδερμίδα απαλή και λαμπερή

 

Plant Gold λοιπόν, ένα υπέροχο προϊόν φροντίδας  από την Clarins το αγαπημένο brand που μίλησε πρώτο για τα ευεργετικά αποτελέσματα της φύσης στην επιδερμίδα μας.

 

 

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλήμερα. Η αγάπη μου για την Clarins, είναι γνωστη.Νεο προϊόν,με υπεροχα συστατικα, όπως όλα της Clarins, πάντα βασισμένα στη σοφία της μητέρας φύσης σε συνδυασμό με την επιστήμη και τα οφέλη της. Επειδή ήδη χρησιμοποιώ ΤΟΝ ορό της Clarins, (Double Serum) θα δω κάτι διαφορετικό στο δέρμα μου με αυτόν, @Julia; και στα καταστήματα καλλυντικών υπάρχουν δείγματα για δοκιμή; (ωστε να γίνει η σύγκριση)

  2. @Sofia Marga: Έχει ήδη κυκλοφορήσει το serum όποτε ναι, σίγουρα θα υπάρχουν.

  3. και αναφέρθηκα λέγοντας ορός, βλέποντας την τέλεια συσκευασία της Clarins που αναμιγνύει 2 σε 1 υλικά στις σωστές δόσεις.
    xx

  4. Τα συστατικά του ορου είναι εξαιρετικά νομιζω κατάλληλα για τον χειμώνα κ τις ξηρές επιδερμίδες.. δεν έχω δοκιμασει καποιο προιόν της clarins ποτέ αν κ η τιμή είναι ικανοποιητική γιατί όχι?!

  5. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν και ειδικά επειδή είναι ορός (έχω μία προτίμηση στα serum) θα ήθελα να το δοκιμάσω! Καλή Τσικνοπέμπτη σε όλους 🎊

  6. @Τζενη ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ. Ιδανικό προϊόν για να κάνεις την πρώτη σου δοκιμή με Clarins

  7. @Maryl: Καλή Τσικνοπέμπτη αγαπημένη και bb girls!!🎈🌟😘

  8. Καλημερα
    μου ειχε μιλησει γιαυτο το προιον η Περσα
    Δεν υπαρχει περιπτωση να μην το δοκιμασω…..αφου εχει μεσα και ελαια που αγαπω

  9. @Julia Λες ε? Σε εμπιστευομαι.. λατρευω κ εγω τα σερουμ απίστευτα σαν την @ Maryl αγοραζω έχω αγορασει πόσα σέρουμ χωρίς να ξέρω πότε ακριβώς θα τα χρησιμοποιήσω όλα χωρίς πλάκα..για την ακρίβεια 4 ως τώρα…

  10. Η ιδέα της ανάμιξης των δύο μερών μόνο τη στιγμή της χρήσης έχει επιτρέψει τη δημιουργία προϊόντων που διατηρούν πολύ περισσότερα από τα φυσικά χαρακτηριστικά των υλικών. Πολλά υποσχόμενο το νέο προϊόν της Clarins.

  11. Η Clarins παντα ειναι μπροστα!!!Τον συγκεκριμενο ορο τον ειχα δει στο ξενο σαιτ της εταιριας ,βέβαια οταν πηγα και ρωτησα στα καταστηματα δεν τον ειχαν φερει ακομα,τωρα πιστευω αφου μας το παρουσιασες εδω Τζουλια θα ειναι διαθεσιμο προς πωληση.Θα περασω απο Δευτερα να το δω και απο κοντα😊

  12. Μας έχεις μυήσει στην clarins Τζούλια μου,εννοείται ότι είναι στη WISHLIST μας πλέον.

  13. Έξυπνη αυτή η καινοτομία με τη διπλή φόρμουλα και με τις υφές που έρχονται σε επαφή μόνο μετά την έξοδό τους από την αντλία…αν μπορούσα να βρω δείγμα, σίγουρα θα το δοκίμαζα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.