“Αρωματικά” κεριά από… McDonald.

 

Το burger house McDonald λάνσαρε έξι limited edition  αρωματικά κεριά με την ονομασία “Quarter Pounder Scented Candle Pack”.

 

Φυσικά ξεχάστε οσμές λεβάντας και πορτοκαλανθού εδώ οι μυρωδιές είναι οι  εξής: “100% Fresh Beef,” “Ketchup,” “Pickle,” “Cheese,” “Onion” και “Sesame Seed Bun” όπου η Mac Donald προτείνει να τα αγοράσετε και να τα κάψετε όλα μαζί για να έχετε την οσφρητική εμπειρία ενός Big Mac. Mια καλή ιδέα – θα έλεγα εγώ- αν είσαι  vegan αλλά σου έχει λείψει ένα μπεργκεράκι. Και τώρα η vagina της Gwineth μπορεί να φάει τη σκόνη του Ronald McDonald και του Big Mac του.

 

 

 

 

Βέβαια με τα λύπης μου να σας ενημερώσω για όσες σπεύσετε,  ότι τα κεριά είναι ήδη sold out αλλά μη μου στεναχωριέστε,  γιατί μέχρι να ξανά κυκλοφορήσουν μπορείτε να αγοράσετε εκτός από γαντάκια, σκουφάκια, καλτσάκια και  κάποιο από τα παρακάτω σινιέ by McDonald fan club:

 

 

Το μενταγιόν “Quarter Pounder with Love” Μια καρδιά με το διάσημο στα πέρατα του κόσμου M που όταν την ανοίγεις αντί για αγαπημένα πρόσωπα και σαχλαμάρες έχεις μπροστά σου τρία αγαπημένα burgers  (ζητώ συγνώμη από τις επίτιμες με τα μενταγιόν Hope, Wish, Love, Life… εδώ μιλάμε για άλλο επίπεδο)

 

 

 

 

 

Το Ημερολόγιο Quarter Pounder Calendar 2020

 

 

 

To τσαντάκι “Big Mac Love”

 

 

 

To σημειωματάριο “Big Mac Journal”.

 

 

 

 

Εγώ πάντως, κάνω µποϊκοτ στα Big Mac candles και  κρατιέμαι. Για του χρόνου την Τσικνοπέμπτη περιμένω limited edition σειρά κεριών “Pitogyro Apola”. Έξι κεριά με τις μυρωδιές, «πίτα»,  «κρεμμύδι», «ντομάτα», «τζατζίκι», «πατάτα τηγανιτή», «γύρος»,  που όταν τα καις όλα μαζί θα μυρίζει όλο το σπίτι λαχταριστό πίτα-γύρο-απ-όλα.

 

Όχι όπως κάνω τώρα,  που όταν ο κύριος Ρωμανός έχει εδώ τους φίλους του και παραγγέλλουν όλοι μαζί πιτόγυρο απόλα, μετά ανοίγω τα παράθυρα για καμιά ώρα για να ξεμυρίσει η κρεμμυδίλα και η τζατζικίλα –σαχλές,  μικροαστικές συνήθειες. Θα καίω και τα κεριά, για  να έχουν ολιστική απόλαυση τα 12χρονα.

 

 

 

 

 

Καλή βδομάδα.

 

 

21 Σχόλια
  1. ΗΜΑΡΤΟΝ! Τό χουμε χάσει! Καλή εβδομάδα… μήπως και το βρουμε…

  2. @Stella: Καλή εβδομάδα, καλή εβδομάδα με αρωματικό κερί, “Plateia Syndagmatos me ta oraia tis”.

  3. Χαχαχαχχααχαχαχ!! Τα ίδια κάνει και ο δικός μου γιος!! Πολύ γέλασα σήμερα με το post. Καλή εβδομάδα!

  4. @ΞΑΝΘΙΠΗ: Καλή βδομάδα και σε μας και στα βλαστάρια μας Ξανθίπη! 🙂 🙂 🙂

  5. Καλημερα!!Ημαρτον τι αλλο θα δουμε!!!Καμια φορα το μαρκετινγκ ξεφευγει τελειος!!!@Τζουλια μια χαρα το συνεχισες😁😁😁😁

  6. Αχαχαχαχαχαχα! Κλαίω από τα γέλια Δευτεριάτικα! Πάντως, για να είμαι ειλικρινής, τα κεριά θα με έψηναν – ειδικά αν έχεις καλεσμένους στο σπίτι, να δεις αντιδράσεις! 😛

  7. @SofiaT: Ε, βέβαια. Δεν κατάλαβα. Καλύτερα είναι τα Big Mac από τα Big Pitogyra? 🙂 🙂 🙂

  8. @Sheena: Κοίτα εδώ που τα λέμε, πιστεύω και εύχομαι ότι εξαντλήθηκαν γι αυτό ακριβώς το λόγο. Τρελό τρολάρισμα αν έχεις καλεσμένους. Πολύ γέλιο!!

  9. Εμπνευσμένο. Ειδικά όταν είσαι σε φάση δίαιτας νομίζω είναι ιδανικό.😂
    @Julia: χαχαχα έκλαψα
    Μουτςς 💋💋

  10. Καλημέρα σας, κορίτσια.. Εγώ και να μου τα χάριζαν, συγνώμη αλλά δε θα τα ήθελα! Ουτε καν.. Ετσι κ αλλιώς ποτέ δεν ημουν φανατική των μπεργκερ, πολύ περισσότερο με το να καιω κεριά με ανάλογες “ευωδιές”

  11. Ε όχι τι σκέφτηκαν απίστευτο..να τα ανάβεις να τα μυρίζεις κ μετά να παραγγέλνεις απο mcdonald μα τι αλλο θα κάνουν για να έχουν δουλειά? .. καλή εβδομάδα κορίτσια

  12. Όποια από μας, θέλει να “διώξει” με τακτ ανεπιθύμητους επισκέπτες, μάλλον…βρήκε τη λύση..! 😂
    xx

  13. Ένα έχω να πω: Μπλιάχ!! Και sold out; Ποιος τα αγόρασε δηλαδή και γιατί;
    Ίσως είμαι υπερβολική, αλλά η αηδία μου και για τα κεριά αλλά και για το κόσμημα δεν γίνεται να περιγραφεί με λόγια. (Αν και έχω φτιάξει κάτι σκουλαρίκια που έχουν φωτό από καυτερές πιπεριές πάνω.)

  14. Σκέφτηκα να δω την ημερομηνία μήπως εχω μπερδευτεί και είναι Πρωταπριλιά! Περί ορέξεως… burger…

  15. Tα ειπατε ολα κοριτσια
    Συμπιπτουν οι αποψεις μου με σας και σε αυτο το θεμα
    Καλημερα

  16. Πάντως, για να τα λέμε όλα, φοβερό κόλπο marketing! Το μυρίζεις και σου ανοίγει η όρεξη και, τσουπ!, να το το μπεργκεράκι! Προσωπικά, τους βγάζω το καπέλο!

  17. Αυτό με το ανοιγμα των παραθύρων μετά από τσιμπούσι με εδέσματα από σουβλατζίδικο ,το κάνω κι εγώ…. ακόμα και το καταχείμωνο….

  18. @Celia: E, ναι! Ειδικά το καταχείμωνο. Το Καλοκαίρι ευτυχώς υπάρχει βεράντα, αλλά το Χειμώνα, ζέστη μέσα έρχεται και το κρεμυδο-τζατζίκι και δένει. μετά φοράω μπουφάν και τα ανοίγω όλα.

  19. Θα τρώμε όλη μέρα με αυτά τα κεριά,έλεος!

  20. Τι άλλο θα δούμε πια;! Κάνουν ότι μπορούν για να τραβήξουν τα βλέμματα. Θεωρώ πως το παρακαναν λιγάκι….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.