Pastel Candy Land: H Korres στη «Χώρα του Παστέλ»

 

 

 

Επειδή ένα παστέλ την Άνοιξη δεν είναι ποτέ αρκετό και επειδή σίγουρα έχετε καταλάβει ότι αυτές τις μέρες ζούμε κανονική Άνοιξη,  συνεχίζουμε με «φρέσκο» ανοιξιάτικο μακιγιάζ από εκεί που το αφήσαμε χθες, αυτή τη φορά με τα νέα από Korres Color.

 

Δεν ξέρω αν το έχω ξαναγράψει αλλά αν και η σειρά Korres Color με προϊόντα μακιγιάζ έχει αρκετά χρόνια που έχει κυκλοφορήσει, εξακολουθεί να με εκπλήσσει ευχάριστα διότι για μάρκα που στο dna της βρίσκεται σαφώς η περιποίηση,  το μακιγιάζ δεν υπολείπεται καθόλου σε ποιότητα και πιάνω τον εαυτό μου να χρησιμοποιεί πολύ συχνά κάποιο προϊόν μακιγιάζ από την γκάμα τους- και βερνίκια νυχιών! Μου αρέσουν!

 

Να ας πούμε για φέτος την Άνοιξη,  ήδη γλυκοκοιτάζω πολύ αυτά τα νέα limited edition eyeliners με την ονομασία Volcanic Minerals Velvet Eyeliner σε τέσσερις  πολύ χαριτωμένες παστέλ αποχρώσεις.

 

 

Εκτός από τα παραπάνω φέτος θα δούμε ακόμα στην ανοιξιάτικα συλλογή με την ονομασία (φυσικά) Pastel Candy Land,  τα εξής:

 

Την   Drama Volume Mascara  επίσης σε πολύ όμορφη παστέλ απόχρωση  Lavender Pop

 

 

 

Τη  Νέα Eyeshadow Palette σε τόνους Candy Nude

 

 

 

 

Την Bronze & Glow Palette:  σε νέα όμορφη συσκευασία

 

 

 

 

To  Morello Matte Lasting Lip Fluid σε 4 νέες παστέλ αποχρώσεις

 

 

To Gel Effect Nail Colour σε 6 νέες- καλά το καταλάβατε-  παστέλ αποχρώσεις

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σημειώστε ότι τα νέα προιόντα θα τα βρείτε στα σημεία πώλησης από τον Μάρτιο.

 

 

 

 

(άσχετο: δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει- δηλαδή φυσικά και το έχετε καταλάβει- αλλά γίνεται της τρελής εκεί έξω. Τόσο πολύ της τρελής,  που δεν ξέρεις από πού να το πιάσεις. Αλλά και τι να κάνεις όταν μπροστά στα διάφορα που συμβαίνουν, συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να νιώθει ανίσχυρος;  Απλά πορεύεσαι με ψυχραιμία-όσο είναι δυνατόν αυτό. Κάθεσαι εδώ με τα κραγιονάκια, τις κρεμούλες, τα αρωματάκια γνωρίζοντας ότι είναι επουσιώδη, αλλά και τι να κάνεις;  H  ζωή καλώς ή κακώς συνεχίζεται.

Πριν λίγο καιρό μας είχε έρθει ο ξάδερφος από Αυστρία για άλλο ένα από τα ταξιδάκια του στο mother land και φυσικά όπως πάντα βγήκαμε όλα τα ξαδέρφια για τα γνωστά: φαγητό, ποτά, ξενύχτι, κουβέντες  κλπ κλπ. Χθες διάβασα ότι είχαν τα πρώτα κρούσματα του ιού και στην Αυστρία και όπως καθόμουν το βράδυ στον καναπέ και βαριόμουν,  είπα να κάνω μια πλάκα στην ξαδέρφη, τη Λιάνα.

 

Η γραπτή επικοινωνία είχε ως εξής:

 

Εγώ: Ρε συ, βρέθηκε κρούσμα και στην Αυστρία. Λες να την πατήσαμε που φιλήσαμε τον ξάδερφο;

Λιάνα: Xαχαχαχα. Θα το είχαμε μάθει… έχουν περάσει οι 15 μέρες.

Εγώ: Τη γλιτώσαμε πάλι.

Λιάνα: Ούτε αυτός δεν μας θέλει…

Εγώ: Και εγώ που νόμιζα ότι η γριά η κότα έχει  το ζουμί και τον  ιό…

Λιάνα: Μπααα.. φήμες..

 

 

 

 

 

 

Πέραν της πλάκας, κανένας δεν λέει να μην προφυλαγόμαστε και ακόμα πιο πολύ να προφυλάσσουμε και τους γύρω μας σε εποχές με εξάρσεις ιών- πόσο μάλλον κορονοϊών. Αυτό όμως είναι κάτι που πρέπει να ισχύει πάντα – δηλαδή η σωστή υγιεινή, η προφύλαξη, και η σοβαρότητα σε τέτοιες περιόδους. Δεν είναι δυνατόν για να μη χαλάσεις τη μαγιά της μέρας σου, να στέλνεις το παιδί σου στο σχολείο με συμπτώματα και να έχεις και απαίτηση να σου το κρατάει το σχολείο επειδή είναι ιδιωτικό. (δυστυχώς συμβαίνει και γι αυτό το γράφω).Όμως από την σωστή πρόληψη και την ψυχραιμία, έως την γραφικότητα και τον πανικό είναι ένα σούπερ μάρκετ δρόμος. Και αυτά, μακριά από μας bb girls.

 

 

27 Σχόλια
  1. Ωραία τα λες, αλλά κατσε να δεις τι εχει να γίνει μόλις χτυπησει (που θα χτυπήσει νομοτελειακά) το πρωτο κρούσμα στην Ελλάδα! Γιατί εχουμε δει και πιο μεγάλες γραφικότητες στα social απο τη μάσκα και το χαρτομαντηλο για τα πόμολα… Ανακοινώσεις από θρησκευτικές ομάδες, ότι δεν θα μας χτυπήσει ο ιός επειδη είμαστε χώρα …. ορθόδοξη… άρα προστατευμενη!!!! No comments, γιατί θα πω πολλά και θα έιναι άσχημα…
    Επίσης, χθες μιλούσα στο messenger με φίλο Ιταλό και μου έλεγε, ότι όλον αυτον τον κακό χαμό στην Ιταλία, τον εχουν προκαλεσει τα media, που μία γρίπη την εχουν ανάγει σε πανώλη… Η άποψη του ήταν, οτι για άλλους λόγους πολιτικούς, αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη.
    Το ‘χουμε ξαναδεί το έργο… Το κακό είναι, ότι δεν φιλτράρουμε…

  2. @ Stella έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες αλλά ποιος θα σε πιστέψει δεν ξέρω με τέτοιον βομβαρδισμό με τον κορονοιο..το παρακάνουν με το παραπάνω κ ο κόσμος έχει πραγματικά τρομοκρατηθεί..λενε κ λενε..εγώ έχω σταματήσει πλέον να ακούω κ να διαβάζω γιατί μόνο απαισιοδοξία μου προκαλούν τόσα γίνονται κάθε στιγμή που μιλάμε..πάμε στο ωραίο σημερινό άρθρο κ θα πώ πως η μάσκαρα κ η παλέτα με το bronze & glow φαίνονται τέλεια..έχω χρόνια να βάλω μάσκαρα σε άλλες αποχρώσεις πλην του κλασικοϋ μαύρου

  3. @Stella: Πάντως θα το πω και σκασίλα μου, με έχει πιάσει και μια χαιρεκακία βλέποντας τη γειτονική Ιταλία και συνειδητοποιώντας ότι δεν έχουμε μόνο εμείς ροπή προς τον πανικό, έχουν και άλλοι. Το πιο αστείο πάντως που διάβασα από vegan οργάνωση ήταν το εξής: Coronavirus, είναι αναγραμματισμός του carnivorous (σαρκοφάγου) , δηλαδή στην κόλαση αδερφές μου όσες τρώμε πιτόγυρα (που τα έχω και πρόσφατα λόγω post) χαχαχαχχχαχαχαχα. Ούτε τα πολιτικά και τις θεωρίες συνομωσίας όμως πιστεύω, για να είμαι και ειλικρινής.

  4. @TZENH ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Μα δεν είναι απίθανη η lavender μάσκαρα; Ασε που θέλω να τη συνδυάσω με απαλό γαλάζιο μολύβι στο εσωτερικό των βλεφάρων- νομίζω θα είναι πολύ γλυκό και ανοιξιάτικο pastel blocking.

  5. @Julia Μα φυσικά! Ο πανικός είναι στην ανθρωπινη φύση, δεν εχει να κάνει με εθνικότητες. Πάντως καλό είναι να κανουμε καμμια προμήθεια παραπάνω, όχι για κανεναν άλλο λογο, αλλα γιατί μόλις ακουστει το πρωτο κρούσμα, πολύ φοβαμαι, ότι θα συμβει κι εδω το ίδιο.

  6. @Stella: Αρνούμαι. Μακάρι να γίνει κανένα τέτοιο για να έχω και δικαιολογία να πάω στον Πόρο, να ψαρεύω και να φτιάξω και το μποστάνι μου. Αλλά μέσα σε όλα αυτά ΥΠΑΡΧΕΙ και το καλό! Το αλκοόλ λέει σκοτώνει τον ιό και ειδικά το G&T λόγο της κινίνης που περιέχει το tonic! Θα αδειάσω τα ράφια του SM και θα γεμίσω το σπίτι Gordons και τόνικ!! Γιούπι!!!!!!!! χαχαχχαχαχαχ

  7. @Stella 2: Ο πανικός έχει να κάνει- λιγότερο ή περισσότερο- με την συλλογική ψυχοσύνθεση κάθε λαού. Υπάρχουν λαοί με α ψυχοσύνθεση και λαοί με β ψυχοσύνθεση, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

  8. @Julia Μα πεστο βρε παιδάκι μου, να στοκάρουμε είδη πρωτης ανάγκης!!!! Ασε που είναι ο καλύτερος λόγος για να απενοχοποιηθούμε απο την κρασοκατάνυξη. Μωρέ καλά το λεω εγω για το τσίπουρο, ότι ενισχυει το ανοσοποιητικό.. “οινόπνευμα εκ των έσω”!

  9. @Julia γιατί τους έχεις τους Ιταλούς για ή τους Γάλλους για λιγότερο μεσόγειους? Στα defaults ίδιοι είμαστε χα χα χα! 😉

  10. @Stella: Σωθήκαμε λέμε αδερφή μου!! Ασε τα κρασιά τώρα, πάμε για καλύτερα!! Α, ναι, ναι, φυσικά!! Για μας τους μεσόγειους το θέμα, δεν το συζητώ! Τελικά σε κάποια ίσως ισχύει το una faccia, una razza!! 🙂 🙂 🙂

  11. Τωρα μολις επιβεβαίωθηκε το πρώτο κρούσμα στην Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα σε μία γυναίκα 38 ετών που ειχε επισκεφθεί τη Β. Ιταλία. Ο πανικός ειναι πολύ χειρότερος από τον ίδιο τον ιό κατά τη γνώμη μου, ειδικά αν σκεφτούμε ότι φέτος στην Ελλάδα μέχρι τώρα έχουν πεθανει 90 άνθρωποι από τη γρίπη και τις επιπλοκές της (μονο μέσα στο Σ. Κ. 12ανθρωποι).. Ας σκεφτούμε ότι κάποιες φορές κάποιοι πουλανε φόβο για να εμπορευματοποιησουν την ελπίδα…

  12. Επιβεβαιωθηκε το πρωτο κρουσμα στην χωρα μας!!Ψυχραιμια και καλα ξεμπερδεματα……

  13. Δεν ανέφερα κάτι για το μακιγιάζ του Κορρέ, που αυτή τη φορά το βρήκα πιο πολύ του γούστου μου απο το χτεσινό της Mac- κ έχω μεγάλη αδυναμία στη Mac.. Απλά σήμερα από τις 7 το πρωί μαθαίνω όλο δυσαρεστα νεα και προσπαθώ πολύ να μη με πάρει από κατω..

  14. @Μaryl: Προφανώς η ορθοδοξία δεν μας γλίτωσε… ακούς @Stella? Αγαπημένη, ψηλά το κεφάλι. Ζούμε δύσκολες στιγμές, κανένας δε λέει όχι. Ψυχραιμία όπως λέει και η @SofiaT και σωστή ενημέρωση. H μαμά μου λέει κάτι πολύ απλό, αλλά τελικά ίσως ειναι και κάπως φιλοσοφημένο: “‘όπως όλοι και εμείς.”

  15. @Julia Κι η μαμά μου το έλεγε αυτο… Ειχαν περάσει πολλά οι προηγούμενοι…

  16. Πάντως, γυρνώντας πριν από λίγη ώρα από μεγάλο σούπερ γνωστής αλυσίδας (στο οποίο πήγα για καθαρά πειραματικούς λόγους) διαπίστωσα ότι υπήρχαν άδεια ράφια σε αλεύρια, μακαρόνια, ρύζια, ζάχαρη και είδη προσωπικής υγιεινής. Δεν ξέρω αν φταίει το περασμένο της ώρας ή το ότι επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα στη Θεσσαλονίκη, αλλά το bb boy που πήγε σήμερα για τα μεσοβδομαδιάτικα ψώνια μου είπε ότι το πρωί δεν υπήρχε θέμα. Η τρομοκρατία καλά κρατεί. Φαντάζομαι ότι από αύριο θα γίνεται χαμός και στις τράπεζες. Τα πράγματα είναι απλά: κλείνεις τηλεόραση, δίνεις αυξημένη προσοχή στη σωματική σου υγιεινή, αν παρατηρήσεις συμπτώματα συμβουλεύεσαι το γιατρό σου και όλα καλά θα πάνε. Ο πανικός βλάπτει και δεν ωφελεί πουθενά.

  17. @Sheena: Κλείνεις τηλεόραση. Ισως και wi-fi. Τα είπες όλα.

  18. Σήμερα μας άφησε κι ο Κώστας Βουτσάς…για εμάς τις μεγαλύτερες μοιάζει με ”τέλος εποχής”….the end of an era…
    Όσο για τον κορονο’ι’ό , καλά που δεν πήγα στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο, που ήμουν υψηλή προσκεκλημένη….αστειεύομαι….πιστεύω πως υπάρχει μια καταστροφολογία κι ένας πανικός αδικαιολόγητος…. είμαι της άποψης πως η πρόληψη είναι η μισή θεραπεία….
    Όσο για το μακιγιάζ της Korres ,ένα έχω να πω……ναι…..μοβ μάσκαρα….αγαπώώώώώ….

  19. Δύσκολη φάση… Τι να πει κανείς; Καλό είναι φυσικά να προσέχει κανείς, αλλά, εκτός απ’ τους κανόνες υγιεινής τι άλλο να κάνει ένας κοινός άνθρωπος. Εγώ, η μεγαλύτερη υπερβολή που άκουσα είναι ότι κάποιοι αγόραζαν προμήθειες σε μεγάλες ποσότητες απ’ το σουπερμάρκετ, για να μην ξαναβγούν έξω.
    Πάντως, και αυτά που παρουσιάζεις εσύ έχουν τη θέση τους, ώστε να μη μιζεριάζουμε όλη την ώρα τουλάχιστο. Για να πούμε λοιπόν και κάτι ευχάριστο, πολύ ωραία τα χρώματα των eyliner του Κορρέ (αν και στη φωτογραφία δεν φαίνονται όλα πολύ καλά) και γουστόζικα τα καινούρια βερνίκια.

  20. Από το νέο μακιγιάζ του Κορρε μου άρεσαν πολύ οι παλέτες και τα μανό, στα υπέροχα παλ χρώματα. @Julia ο διάλογος με την ξαδέρφη..τέλειος! Δώσατε μια άλλη νότα στο σοβαρό πρόβλημα του ιού.. Το μόνο που μπορώ να πω και γω, είναι…Ψυχραιμία και όσο μπορούμε πιστοί στους κανόνες υγιεινής. Ελπίζοντας πάντα στη θετική έκβαση των πραγμάτων , ότι είναι να γίνει, θα γίνει.
    xx

  21. Από τη μια ο κοροναϊός από την άλλη τα ΜΑΤ στο νησί μας που ρίχνουν ξύλο αδιάκριτα σε ηλικιωμένους,γυναίκες ,παιδιά τι ναπω;

  22. @MARIANNA: Καλοοοο!! Κορονοϊός, κορρενέα, τα ταιριάξαμε!! Αλήθεια τι γίνεται εκεί; Πες μας κανένα νέο. (τι είπα και εγώ τώρα…)

  23. Kαλημερα
    Κοριτσια με μενα να δειτε πανικος
    Ημουν στην Φλωρεντια και την Μπολωνια στις 5 Φεβρουαριου Δεκα πεντε μερες πριν εκδηλωθει το πρωτο κρουσμα
    Εγω ερθει εδω και 20 μερες και φυσικα ολο αυτο τον καιρο θα ειχα νοσησει στις τρεις πρωτες μερες αν ειχα κολλησει
    Εχω κυκλοφορησει παντου οπου ειχα δουλειες
    Αλλα τωρα καποιοι γνωστοι θυμηθηκαν μην ερχονται σε επαφη μαζι μου λογω του ιου ( βεβαια ειχε προηγηθει καφες τουλαχιστον τρεις φορες )
    Δεν πρεπει ομως ολους να τους ριχνουμε στο πυρ το εξωτερο
    Ο φοβος ειναι κατι που δεν ελεγχετε

  24. Οσο για το κυριο θεμα του ποστ αγορασα μασκαρα μωβ και μια ακομη σκουρο πρασινο
    Για την ΚΟΡΡΕΣ θα πω οτι ειχα βαρεθει λιγο τις παλιες συσκευασιες η ανανεωση που κανει παντου ευπροσδεκτη

  25. Μωβ μασκαρα ουαου, οσο για τον κοροναιο τι να πω ,μας εχουν τρελανει

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.