Νέα Σειρά: Nivea MicellAIR Rose Water για τέλειο καθαρισμό.

 

Η NIVEA  παρουσιάζει τη νέα ολοκληρωμένη σειρά καθαρισμού προσώπου που συνδυάζει την τεχνολογία του νερού micellar με τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδόνερου.

 

Η σειρά είναι ιδανική για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμη και για την πιο ευαίσθητη.  Με απαλές κινήσεις και χωρίς τριβή αφαιρεί ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ από το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη,  αφήνοντας 0% κατάλοιπα στην επιδερμίδα, επιτρέποντάς της να αναπνέει.

 

Αφαιρεί αποτελεσματικά και το αδιάβροχο, μακράς διάρκειας, έντονο μακιγιάζ, απομακρύνοντας παράλληλα κάθε ίχνος περιβαλλοντικής ρύπανσης, ενώ σέβεται ακόμη και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

 

Το έλαιο του ροδόνερου, είναι γνωστό για την ευεργετική του ιδιότητα στην φροντίδα της επιδερμίδας. Ενυδατώνει, τονώνει και εξισορροπεί τα επίπεδα PH του δέρματος, ενώ το βοηθά στον καθαρισμό των πόρων, αφήνοντας το πρόσωπο αναζωογονημένο με μια αίσθηση φρεσκάδας.

 

 

Στη σειρά θα βρείτε τρια προιόντα:  το MicellAIR Rose Water Face Cleansing, το διφασικό μικυλλιακό νερό καθαρισμού, το Το Micellar Rose Water Face Wash, για βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και τα MicellAIR Μαντηλάκια Καθαρισμού με Ροδόνερο

 

 

 

Καλό μήνα bb girls! Μην ξεχάσετε τον “Μάρτη” σας για να μην μας κάψει ο ήλιος!

 

 

10 Σχόλια
  1. Καλό μήνα σε όλες και όλους!!!!Είναι αποτελεσματικά;Αν τα έχει δοκιμάσει κάποια ,ας μας πει.

  2. Καλό μήνα κορίτσια! Καλή άνοιξη στις ψυχές μας!

  3. Καλημερα
    Καλο μηνα να εχουμε ολοι μας
    Πιστευω οτι η NIVEA παντα τα προιοντα που βγαζει ειναι εκτος απο προσιτα και πολυ αποτελεσματικα
    Ταιριαζουν σε ολες τις επιδερμιδες
    Θα αναφερω ακομ οτι αγορασα την κρεμα νυχτας της NIVEA και την χρησιμοποισα
    Μπορω να σας πω οτι τοσο πυκνη και απαλη υφη δεν ειχα ξαναδει σε προιον
    Μου θυμιζε πολυ κρεμα πολυ ακριβη που ειχα αγορασει στο παρελθον
    Οσο για το αποτελεσμα δεν το περιμενα αλλα εμεινα ευχαριστημενη και ικανοποιημενη

  4. Καλό μήνα σε όλους!! Επιτέλους μπήκε η Άνοιξη, ακόμα και ο καιρός ειναι πιο ηλιόλουστος!! Εγω εχω το διφασικο νερό καθαρισμου, και πέρα από το ότι το μπουκάλι είναι πολύ μεγάλο που νομίζεις ότι ποτέ δε θα σου τελείωσει, είναι και πολύ αποτελεσματικό.. Ειδικά εγώ που φοράω ως επί το πλείστον 2 στρώσεις μαύρη μάσκαρα και έντονο μαύρο μολύβι σε liner, δεν μένει ίχνος μαυρίλας στα μάτια..

  5. Λουλούδια παντού λοιπόν!!! Θα το δοκιμάσω σίγουρα γιατί λατρεύω τα νερά micellar!!! Καλο μήνα @bbgirls!!!! 💛💚💙💜❤💛💚💙💜💛💚💙💙❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜

  6. Καλό μήνα bbgirls!! Εγώ δεν βάφομαι τακτικά οπότε δεν χρησιμοποιώ νεράκια micellar..μόνο προιοντα καθαρισμού πρωί-βράδυ..εκτός από ένα διάστημα που χρησιμοποιούσα ένα που ήταν micellar που ήταν κ θρεπτικό αντί να πλένω με νερό το πρόσωπο μου αντίστοιχο με τις κρέμες που χρησιμοποιούσα εκείνο το διάστημα για ευαίσθητη επιδερμίδα κ ήμουν πολϋ ευχαριστημένη

  7. Έχω δοκιμάσει το νεράκι και τα μαντηλάκια….έμεινα πολύ ευχαριστημένη!

  8. Καλό μήνα bbgirls <3 να έχουμε όλες μας μια χαρούμενη άνοιξη! Η Nivea είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρείες ευρείας, και πάντα, να πάντα προϊόντα Nivea δεν λείπουν από το σπίτι μου! Έχω χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο διφασικο νερό, & κάνει ότι υπόσχεται! Αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ σέβεται την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Επίσης, αν μου επιτρέπεται, έχω χρησιμοποιήσει την Cellular filler night cream , και ξυπνούσα κάθε μέρα, με επιδερμίδα λαμπερή, ενυδατωμενη & ξεκούραστη, λες και είχα εφαρμόσει μάσκα ομορφιάς. Δεν ξέρω αν η @Rania εννοεί την ίδια κρέμα.
    xx

  9. Καλο μηνα, καλα αυτο ελεγα να το παρω χθες που ημουν hondo και το ξεχασα, καλα που μου το θυμησες χαχα

  10. Τα μαντηλάκια θα είναι η επόμενη αγορά μου.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.