Ένα μπουκέτο παπαρούνες!

 

 

Καλημέρα! Καλή Καθαρά Δευτέρα! Κούλουμα λοιπόν σήμερα, όλο και σε κάποια εξοχή θα βρεθούμε, ίσως θα πετάξουμε και χαρταετό και θα μαζέψουμε και τα πρώτα ανοιξιάτικα αγριολούλουδα.

 

Όμως δεν παύουμε να είμαστε και bb girls και όλα τα παραπάνω θα τα κάνουμε με στυλ γι αυτό και νομίζω ότι το τέλειο άρωμα για μια τέτοια μέρα δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το νέο Flower by  Kenzo Poppy Bouquet!

 

Το νέο λουλουδάτο Eau de Parfum που γιορτάζει την μεταδοτική ενέργεια και τη δύναμη να κάνει τον κόσμο πιο όμορφο.

 

 

 

 

Στις εθιστικές του νότες θα βρείτε μανταρινί και Ιαπωνικό αχλάδι Nashi στην κορυφή, ένα εκρηκτικό μπουκέτο λουλουδιών του από Γαρδένια, Ρόδο Βουλγαρίας, Γιασεμί Samba, Ylang ylang και Ηλιοτρόπιο στην καρδιά, ενώ στη βάση κυριαρχεί το αρωματικό ξύλο αμυγδαλιάς.

 

 

 

 

 

Ένα ιδανικό  άρωμα για να καλωσορίσουμε την Άνοιξη! Σας αφήνω τώρα, γιατί ήρθε η ώρα για τον χαρταετό.

 

Καλή σαρακοστή bb girls!

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Καλη Σαρακοστη!!!!Με αγαπη και υγεια σε ολα τα bb girls!!!🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

  2. Καλή εβδομάδα κ Καλή Σαρακοστή σε όλους κ όλες!!♥ Τα floral αρώματα αν κ δεν είναι του γούστου μου είναι τα ιδανικότερα για την άνοιξη κ το καλοκαίρι! Άντε να μπαίνουμε στην άνοιξη για τα καλά να κατεβάσουμε κανένα ρουχάκι καλοκαιρινό γιατί τα χειμωνιάτικα δεν τα θέλω καθόλου:-)

  3. Καλή Σαρακοστή σε όλους μας με υγεία και ηρεμία εύχομαι!! Έχω μία αδυναμία στα Kenzo αρώματα και θα δοκιμάσω το Flower με την πρώτη ευκαιρία,.

  4. Καλημερα ευωδιαστη Ανοιξιατικη και ομορφη
    Καλη Σαρακοστη να εχουμε ολες μας
    Οσο για το αρωμα ΚΕΝΖΟ παντα βγαζει λουλουδατα και πολυ ομορφα αρωματα
    Εχω αγορασει στο παρελθον μου ταιριαζαν πολυ…αλλα τελευταια δεν μου καθονται…δεν ξερω γιατι
    Παντως εστω και για λιγο μου αρεσει οπως μυριζω

  5. Καλή Σαρακοστή Τζούλια και κορίτσια!
    Ωραία αρώματα έχει το KENZO (κάποτε είχα πάρει στη μάνα μου για δώρο) και αυτό που περιγράφεις δεν φαίνεται καθόλου άσχημο, αν και εμένα μου αρέσουν πιο πολύ πικάντικες και ξυλώδεις νότες. Επίσης η νότα αχλάδι σε αρώματα μου φαίνεται κάπως. Όμως μου άρεσε που έχει μέσα μανταρίνι και αμυγδαλιά, δηλαδή έχει και νότες ξινές και ξυλώδεις. Επίσης είναι πολύ ανοιξιάτικο!

  6. Δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο από ΚΕΝΖΟ….αγαπώ πολύ τα daisy dream και love από Marc Jacobs….ειδικά τα μπουκάλια φωνάζουν Άνοιξη!!

  7. Ενα απο τα πιο αγαπημένα μου αρωματα ever ηταν το KENZO Flower LE PARFUM στο κόκκινο, σατινεα, αδιαφανες μπουκάλι. Ενα απο τα ωραιότερα σεξυ πουδρέ όλων των εποχών κατ΄εμε που δυστυχως εχει καταργηθεί εδω και καμμιά δεκαετία.
    Καλή άνοιξη αγαπημένες!

  8. @STELLA πράγματι ,αρκετές εταιρείες καταργούν κάποια αρώματα …. όπως καταργήθηκε η chloe love (πουδρέ κι αυτό) ή η Estee από ELAUDER που μύριζε σαπούνι και καθαριότητα(για την ακρίβεια ,μετονομάστηκε σε very Estee νομίζω αλλά καμία σχέση δεν έχει με τον προκάτοχό του)

  9. @CELIA Η Estee by Estee Lauder υπαρχει και δεν ειναι η Very Estee. Ειναι η Estee στη σειρά The House of Estee Lauder, την φοράω και ειναι υπεροχη! Εχει υποστεί reformulation οπως όλες, αλλα με πολυ σεβασμό στα πρωτότυπα, όπως εχει κανει η Εταιρεία σε όλες αυτες τις εκδοσεις π.χ Cinnabar, Spellbound κ.λ.π.
    https://www.esteelauder.gr/product/14517/35495/for-women/the-house-of-estee-lauder/estee-pure/fragrance-spray

  10. Καλή Σαρακοστή σε όλους! @Julia, ο χαρταετός σας φαντάζομαι πως θα πηγε πολύ ψηλά! Το Kenzo είναι διαχρονικό πλέον άρωμα. Μια γειτόνισσα μου & φίλη μου, το φορά από το 1998 ( τουλάχιστον από τότε, που την γνώρισα εγώ) και την χαρακτηρίζει! Εμένα, δεν μπορώ να πω πως μου πάει. @Celia συμφωνώ, τέλειο το μπουκάλι αλλά και το άρωμα! Είναι το αγαπημένο της μικρής μου κόρης!
    xx

  11. Αγαπω αρωματα που μυριζουν και τα kenzo ειναι αγαπημενα

  12. Πολύ ωραία αρώματα τα kenzo!! Καλή Σαρακοστή κορίτσια μου! 💜💛💚💙❤💚💛💙💜💛💚💙❤💚💛💙💜💛💚💙❤

  13. Καλή Σαρακοστή αγαπημένες μου.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.