Hair Trend S/S 2020: “The Rachel”.

 

 

Και αφού πήραμε μια ιδέα στο προηγούμενο post  για βαφή στο σπίτι και λίγο πριν δούμε τα hair trends που θα επικρατήσουν αυτή την Άνοιξη,  σημειώστε ότι μεγάλο comeback θα κάνει φέτος το κόψιμο “The Rachel”- ζήτω- το- φιλάρισμα- σε – μεσαίου- μήκους- μαλλιά.

 

Φυσικά μιλάμε για το ultra διάσημο hair cut της Jennifer Aniston στον 1ο κύκλο του “Friends” που κάπου εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 1990 είχε δημιουργήσει τον δικό του πανζουρλισμό στα κομμωτήρια της Αμερικής και παγκοσμίως (ταιριάζει εξ άλλου και με το reunion των «φίλων» σε ένα ωριαίο επεισόδιο που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο με την ονομασία “The One Where They Get Back Together”).

 

Chris McMillan και Jennifer Aniston

 

 

Το αστείο όσο αφορά το κόψιμο και hairstyle δια χειρός Chris McMillan (ο darling κομμωτής του Χόλυγουντ και προσωπικός φίλος της Aniston) είναι ότι ξετρέλανε όλες τις γυναίκες εκτός από την ίδια την Aniston η οποία σε παλαιότερη συνέντευξη είχε δηλώσει « αν και λατρεύω τον Chris, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως  με έπεισε  να υπομείνω αυτό το «καταραμένο» The Rachel κούρεμα,  που- πώς να σας το πω αυτό;-  πιστεύω ότι ήταν το πιο άσχημο κούρεμα που έχω δει.!»

 

Τι να πεις; Γούστα είναι αυτά.

 

 

H Rachel με το “The Rachel”

 

 

 

Έμπνευση, από το “The Rachel” σε 2020 βερσιόν δηλαδή λιγότερο στυλιζαρισμένο και κάπως πιο μακρύ.

 

Sienna Miller

 

 

 

Rachel MacAdams

 

 

 

AnnaLynne McCord

 

 

 

 

 

 

 

(έχουμε περάσει διάφορα εδώ μαζί. Χαρές, λύπες, ενθουσιασμούς, στεναχώριες, γέλια και συγκίνηση. Κάποιες από φοιτήτριες είναι πλέον εργαζόμενες, κάποιες άλλαξαν δουλειά,   κάποιες από ελεύθερες είναι πλέον παντρεμένες, κάποιες έχουν βρει το ταίρι τους, άλλες χώρισαν, κάποιες έγιναν μανούλες και κάποιες έγιναν και πάλι μανούλες για δεύτερη φορά. Είναι λογικό στο πέρασμα των χρόνων εκτός από όλα τα παραπάνω, να προστεθούν και οι δυσβάσταχτες απώλειες. Η σκέψη μου και όλη μου η αγάπη αυτές τις μέρες σε ένα δικό μας λατρεμένο κορίτσι, που ζει τη δική της μεγάλη απώλεια. Είσαι στο μυαλό μας και σε αγαπάμε πολύ)

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Πω το φιλαρισμα ενω σε αλλες μου αρεσει να το βλεπω σε μενα ειναι χαλια γιατι τα μαλλια μου φουντωνουν και δεν δειχνει ωραια, μονο οταν τα ισιωνω αλλα δεν γινεται καθε μερα να μπαινω σε αυτη τη διαδικασια. Ειναι ωραιο κοψιμο παντως.

  2. Ημουν κι εγω μια απ΄αυτες που πηγαινε στο κομμωτηριο με την φωτο της Ανιστον, στο χερι…. Καπου εκει στο 1996-97…

  3. Εννοηται οτι το εχω κανει και εγω …τοτε με βόλευε πολυ τωρα αν με ρωτησεις δεν αποχωριζομαι το ισιο .

  4. Αχ κ πάλι αχ..παντα τα είχα κ τα έχω φιλαριστά το πρόβλημα είναι ότι σε όσα κομμωτήρια έχω πάει δεν μου τα κάνουν καθόλου καλά δυστυχώς..κ λέω αχ γιατί την προηγούμενη εβδομάδα πήγα να μου τα φιλάρουν κλασικά πολύ επάνω ωστε να έχουν φυσικό όγκο κ μάκρος ελάχιστα τύπου χαίτη κ το αποτέλεσμα ήταν τραγικό 4-5 δάχτυλα μάκρος,φιλάρισμα χάλια κ η φράντζα σαν playmobil..παρακαλαω πότε θα μακρύνουν

  5. @TZENH ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ κι εγω κλαιω τα χρόνια που τα είχα φυλλαριστά και μάλιστα όλα τα κομμωτήρια, λες και δεν υπήρχε άλλος τροπος κουρέματος, εκει σε κατεύθυναν! Ολοι συσσωμοι μια κοψιά και μια φόρμα! Δεν υπάρχει χειρότερο κούρεμα! Θέλει μονίμως κομμωτήριο κι αν δεν πιάνουν τα χερια σου είσαι μόνιμα αχτένιστη. Ωσπου τα έκοψα καρέ και είδα το φως μου! Δεν το αποχωρίζομαι πια το καρέ τα τελευταία 6-7 χρόνια.

  6. Καποτε είχα τρελα με το φιλαρισμα στα μαλλιά, ήταν το πρώτο που ζητούσα με το που καθόμουν στην καρέκλα του κομμωτήριου.. Εχω κάνει το κούρεμα της Aniston στο πιο μακρύ όμως..(στέλνω κ εγώ την αγάπη μου και τη συμπαράσταση μου στο αγαπημένο μας bb girl και να ξέρει οτι εστω νοερά είμαστε πλαι της❤️)

  7. Kαλημερα
    Τα δικα μου μαλλια ειναι σγουρα και επειδη δεν το εχω καθολου με πρεσες και πιστολακια δεν τα εκοψα ποτε ετσι
    Οσο για την αναδρομη που κανεις Τζουλια ετσι ειναι η ζωη ανοιγει και κλεινει κυκλους και για μας
    Μακαρι με ενα μαγικο τροπο να μην μας αγγιζαν οι κακες απωλειες
    Κουραγιο και θα πω το κοινοτυπο ..οσο θα περναει ο χρονος θα πονα λιγοτερο η απωλεια σου αγαπημενη φιλη

  8. @,ΜΑΡΙΑΚ: Μακριά από φιλάρισμα όσες έχουμε φουντωτά ή σγουρά μαλλιά! Το έχω πάθει και έκλαιγα ένα μήνα!

  9. Αχ κορίτσια κ είχα πει ότι την επόμενη φορά ίσια κ είπα άντε δεν έχω ξανακουρευτεί σ αυτό το κομμωτήριο ας τα κάνω πάλι φιλαριστά που μου αρέσουν κ ήταν ό,τι χειρότερο..να θες να τα έχεις μακριά κ όμορφα κ να σε κάνουν κ χάλια κ κοντά..τι να πω ευχαριστώ για την συμπαράσταση κ τουλαχιστον καταλαβαίνω πως κ άλλες αισθανθήκατε το ίδιο.. 🙁

  10. Την Aniston την προτιμώ με τα μακριά ίσια της μαλλιά. Εγω, εδώ και πολλά χρόνια τα φιλαρω ελαφρώς στο κομμωτήριο, γιατί τα μαλλιά μου είναι σπαστά, και με αυτό το κούρεμα γίνονται κυματιστα, και δεν χρειάζονται ιδιαίτερο χτενισμα! Ασε, που δεν το εχω και καθόλου με το πιστολάκι..
    xx

  11. Αγαπημένη @Julia…επειδή -δυστυχώς- εχω περάσει απο το στάδιο της απώλειας στη ζωή μου, εύχομαι η φίλη σου να βρει τη δύναμη, οταν εκείνη μπορέσει, να συνεχίσει…Και να ξέρεις, πως όποια κουβέντα κι αν ακούσει του τύπου: κουράγιο…και τα συναφή, ακούγονται σαν ένας κάλπικος ήχος στα αυτιά της…Μονο χρόνο χρειάζεται, και την παρουσία σου. Την γλυκιά σου παρουσία, που πιστεύω πως θα είναι ο, τι πιο πολύτιμο αυτές τις δύσκολες στιγμές.

  12. Ωραίο κούρεμα αυτό που μας δείχνεις! Αν και παραδέχομαι ότι μου αρέσει πιο πολύ η ελαφρώς πιο μακριά παραλλαγή του. Η αρχική εκδοχή είναι υπερβολικά στυλιζαρισμένη. Μπελάς πάντως να καταλάβει η καθεμια ποιο κούρεμα πάει στο σχήμα προσώπου που έχει! Εγώ πάντως δεν το ‘χω καθόλου! (Άσε που δεν ξέρω και τι είναι τα φιλαριστά και όλη την υπόλοιπη κουρευτική ορολογία)
    Για το άλλο, ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, που λένε! Καλό κουράγιο λοιπόν στην κοπέλα και ο χρόνος είναι με το μέρος της.

  13. Για την καλή μας bb friend, ξέρω πως ό,τι και να πω δεν θα απαλύνει τον πόνο της….αν με διαβάζει κι από δω, να ξέρει πως -αν και μας χωρίζει κάποια απόσταση- θα είμαι δίπλα της όποια ώρα κι αν χρειαστεί κάποιον να μιλήσει….την έχω βιώσει αυτήν την απώλεια και ξέρω πως τα λόγια όλων σου ακούγονται ”κούφια” αλλά συνάμα έχεις και την ανάγκη να ξέρεις πως το να μπορείς να μιλήσεις σε κάποιον είναι μεγάλη βοήθεια….ακόμα και σε κάποιον ξένο….
    Πάμε στα δικά μας τώρα… νιώθω πως είμαι συνεχώς σε αναζήτηση νέου στυλ κουρέματος κι ακόμα δεν το έχω βρει…τα μαλλιά μου έχουν περάσει από σαράντα κύματα…. μακριά,κοντά,αγορέ, φιλαριστά, ίσια,σγουρά, καρέ κλπ κλπ….νιώθω πως τίποτα δεν μου αρέσει αρκετά….έχω να πω και κάτι τυελευταίο …είμαι από αυτές που θυμούνται (που θυμούνται το τονίζω, όχι που εφάρμοσαν…δεν είμαι και γιαγιά ) το Farrah Fawcett haircut…γι’ αυτό, θα σέβεστε!!!!

  14. Δεν μου αρέσει καθόλου το χτένισμα της Aniston!! Εδώ και χρόνια έχω μακριά, μαύρα και ισια μαλλιά και δεν τα αλλάζω με τίποτα!!! Όσον αφορά το bbgirl μας εύχομαι υπομονή και κουράγιο…. Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί αλλά απ ότι κατάλαβα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Εύχομαι τώρα που “επεσε” να “σηκωθει” γρήγορα και να έχει περισσότερη δύναμη! 💛💚💙💜❤💛💚💙❤💚💛💜💛💚💙❤💚💙💛💜❤💙💚💛💜❤💛💚💙❤💚💛💜💜💚💙❤

  15. Τα είχα κι εγώ έτσι αχαχαχ.Το μόνο που δεν με στεναχωρεί να κόβω τα μαλλιά μου.Δεν έχω τέτοια θέματα(ευτυχώς).Για το αγαπημένο μας bbgirl μόνο μια μεγάλη αγκαλιά και σιωπή.Έχασα τη γιαγιάκα μου πριν λίγες μέρες και ξέρω πως ουσιαστικά δεν υπάρχουν λόγια να απαλύνουν τον πόνο.Να είσαι γερή να τη θυμάσαι τη μανούλα σου.
    Μουτςς

  16. Μου αρέσει πολύ το μακρύ rachel κούρεμα,αν και εμένα δεν ξέρω αν μου πάει ή αν στέκεται ωραία στα μαλλιά μου.
    Στο bbgirl που πενθεί,ένα έχω να πω:Μόνο ο χρόνος,τίποτα άλλο.Είναι το πιο σκληρό πράγμα που έχω διαχειριστεί,πριν ενάμιση χρόνο,και δεν θέλω να μιλάω καθόλου γι’αυτό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.