Ψώνια στη Zara για την Άνοιξη 2020.

 

 

 

Δεν ξέρω εσείς σε τι φάση είσαστε, πάντως εγώ ειμαι στη φάση “θέλω να πετάξω όλα τα χειμωνιάτικα από την ντουλάπα μου” και να τα αντικαταστήσω με ανοιξιάτικα.

 

Θα μου πείτε τώρα, σιγά τον Χειμώνα που είδαμε πάλι φέτος- να ήταν 20 μέρες- ζήτημα είναι. Τέλος πάντων,  όπως και να έχει αφορμή ψάχνω για ανανέωση γκαρνταρόμπας- ήδη έχω “τσιμπίσει” δυο τρία πραγματάκια και έχω ερωτευτεί τις πρόσφατες αγορές μου. Ένα μπλε ηλεκτρίκ κοντό leather jacket και ένα chino λευκό παντελόνι που τα κότσαρα και τα δυο, μέσα στο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

 

Λάου, λάου το πάω, για να σας πω ότι ρουχαλάκια θα δούμε σήμερα- αυτή τη φορά από Zara Spring Collection 2020 που είναι μέσα στην Άνοιξη, τον ρομαντισμό και τα παστέλ, τα λευκά, τα πιο έντονα, τα μαύρα, μια χαρά. Eυκαιρία ψάχνω.

 

 

 

 

 

 

22,95 EUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

39,95 EUR

 

 

Άντε και καλά μας ψώνια και καλό ΣΚ. Με ψυχραιμία και αισιοδοξία πάντα.

 

 

11 Σχόλια
  1. Με 18 βαθμους το προηγουμενο ΣΚ και τα καταστηματα να εχουν φορτωσει με τις νεες κολεξιον δυσκολα κρατιεσαι😊
    Ετσι και εγω βρεθηκα στη Ζara και αγορασα ενα mid waist λευκο τζιν 😊 το ζακαρ τοπ και το λευκο φορεμα τα κρατησα στα χερια μου 😊αλλα τελικα τα αφησα για πιο μετα λαθοοοος μου γιατι δεν νομιζω να τα ξαναβρω….
    Και μετα δεν κρατηθηκα και αγορασα ενα ζευγάρι
    δερμάτινα λευκα Polo ralph lauren slip on .
    @Τζουλια τελειες και οι δικες σου αγορές κυριως τα παντελόνια chino τα λατρευω περσι πρεπει να σγορασα σε ολα τα χρώματα μονο το λευκο μου ξεφυγε θα ταιριαζει τελεια με τα slipers μου 😊😊😊😊😁😁😁

  2. @SofiaT: Τίποτα δεν σου ξεφεύγει fashion expert μας!! ( έκανα και ένα άλλο ψωμάκι θα σου το πω από βδομάδα..🥰🥰🥰)

  3. Τα Zara είναι από τα καταστήματα που προτιμώ πάντα για τις αγορές μου χειμώνα καλοκαίρι.. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω σε Ζαρα και να μη βγω με τσάντες! Ωραιες οι παραπάνω προτάσεις, θα κάνω μία βόλτα να τα δω από κοντά..

  4. Γεια σας
    Υπαρχει σπιτι και γυναικεια ντουλαπα χωρις ρουχα ΖΑΡΑ δεν νομιζω
    Το καλο ειναι οτι αυτα που δειχνεις Τζουλια σε 10 μερες θα θεωρουνται παλια και θα βλεπουμε με λαχταρα τα νεα
    Το κακο ειναι μονο στο πορτοφολι μας που θα τα θελουμε ολα
    Εξαιρετικες προτασεις μοντερνα ρουχα στις τασεις της μοδας

  5. Δύο πράγματα σηματοδοτούν την είσοδο της Άνοιξης στην διάθεσή μου: η ενασχόληση μου με τα νέα μου φυτά & λουλούδια στο κήπο & η ανανέωση της γκαρνταρόμπας μου! Και τα δύο πραγματοποιήθηκαν! Στα ZARA αγόρασα ενα λευκό & ενα γαλάζιο μπλουζάκι για να τα συνδυαζω με τα τζην μου. Βέβαια, αυτη ειναι η πρώτη μου…εξόρμηση! Σίγουρα θα ακολουθησουν κι αλλες! Με γεια σας οι αγορές σας bbgirls! @Julia αυτά τα παντελόνια ειναι υπέροχα & μου θυμίζουν γαλλική φινέτσα! Αν ειχα λεπτους αστραγάλους, θα έπαιρνα κι εγώ!
    xx

  6. Εγώ είμαι τρελή φαν των καλοκαιρινών ρούχων εξού κ τα πάνω από 150 μπλουζάκια καλοκαιρινά μετρημένα!! Τα χειμωνιάτικα δεν τα μπορώ καθόλου κ γι αυτό είναι μετρημένα τα χειμωνιάτικά μου..χόμπι το εχω να αγοράζω καλοκαιρινά, ακόμα κ τον χειμώνα ψάχνω παντα κανενά μαγαζί να έχει κανα στοκ καλοκαιρινό..τα zara ξέρω οτι έχουν καλά ρούχα κ έχουν δουλειά, αλλά δεν τα προτιμώ γιατί συνήθως αγοράζω από μαγαζιά που έχουν στοκ κ second hand από μάρκες

  7. Δεν πέρασα από zara ακόμα…. θα το κάνω σίγουρα πριν το Πάσχα….
    @SOFIAT , έπαθες κι έμαθες…δεν αφήνουμε κάτι που κρατάμε στα χέρια μας ήδη …χαχαχα….. αν είσαι τυχερή και τα ξαναβρείς στην επόμενη επίσκεψή σου, είναι σημάδι…. παίξε κι ένα δελτίο τζόκερ….

  8. Τσιμπησα και εγω ενα λευκο τζην και ενα μπεζ σακακι

  9. ΥΠΈΡΟΧΟ το λευκό τοπ cut out!!!! Το θέλω!!!!!!! 💚💙❤💛💜💛💚💙❤💛💙💜❤❤❤💜❤

  10. Αν κι ακόμα δεν έχω μπει σε ανοιξιάτικη διάθεση(αυτή τη στιγμή βρέχει αρκετά) ωστόσο μου άρεσε η ασύμμετρη φούστα,το κίτρινο φόρεμα και το χαριτωμένο καρό.
    Μουτςς

  11. Μια επισκεψη στα zara,έστω και διαδικτυακή ,επιβάλλεται.Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρεις κάτι.Από τα παραπάνω,μόνο τα πολύ φαρδιά δεν μου αρέσουν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.