Χρόνια μας πολλά bb girls! Happy International Women’s Day!

 

 

Χρόνια μας πολλά! Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για μας. Πολύ πριν το #metoo και το women’s empowerment κίνημα, εκεί στο μακρινό 1911, η 8η Μαρτίου ανακηρύχτηκε Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας για να γιορτάζει κάθε χρόνο την οικονομική, πολιτική και οικονομική άνοδο των γυναικών στις αρχές του περασμένου αιώνα.

 

Πρωτοπόρες σε αυτό, οι σουφραζέτες (η λέξη προέρχεται από την γαλλική suffrage-δικαίωμα ψήφου) που πάλεψαν με νύχια και με δόντια και σε πολλές περιπτώσεις, θυσιάζοντας και την ίδια τους την ζωή, προκειμένου οι γυναίκες όλου του κόσμου να έχουν το δικαίωμα ψήφου.

 

 

 

 

110 μετά,  εμείς οι γυναίκες κάποιες φορές ακόμα παλεύουμε για τα αυτονόητα, αλλά παρόλα αυτά δεν το βάζουμε κάτω και κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε χρόνος που περνάει,  κατακτούμε όλο και περισσότερες κορυφές κυριολεκτικά και μεταφορικά.

 

 

Σήμερα λοιπόν ας μην ξεχάσουμε,  ότι εκτός από τις εξόδους και τις διασκεδάσεις με φίλες, η μέρα είναι απόλυτα συμβολική για μας τις γυναίκες.  Power of Women λοιπόν,  θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του σημερινού post,  και νομίζω ότι ταιριάζει η μέρα με το brand κοσμημάτων Power of Symbol που εδώ μέσα, όσο να’ναι, του έχουμε  μια αδυναμία.

 

 

Το κυρίαρχο σύμβολο αυτής της μέρας, θα πρέπει να είναι ο Ελέφαντας. Συμβολίζει τη δύναμη, τη σοφία, τη σταθερότητα, την ασφάλεια και τη γονιμότητα.

 

 

 

 

Σύμβολο της ιεραρχίας αλλά και της σύνδεσης και ισορροπίας του πνευματικού με το γήινο, οι πυραμίδες γοητεύουν με τις τέλειες γεωμετρικές τους αναλογίες

 

 

 

 

Το όμορφο «μπλε ματάκι», Evil Eye  είναι το σύμβολο της  δύναμης και της προστασίας αλλά και του καθρέφτη της ψυχής μας.

 

 

 

Παγώνι: Το σύμβολο της της υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας.

 

 

 

 

To μενταγιόν All is Balance, συμβολίζει τη γαλήνη, την αρμονία και την κατανόηση του εαυτού και του κόσμου γύρω μας.  Στη φωτογραφία είναι συνδυασμένο με μενταγιόν σταγόνα,που συνδέεται με τη μεταβλητότητα αλλά και τον εξαγνισμό.

 

 

 

 

Δύο χέρια ενωμένα ως σύμβολο σταθερότητας, που συμβολίζουν την ανεξαρτησία, και αποτελούν  έναν υπέροχο συμβολισμό της ισορροπίας μεταξύ της συνεργασίας και της ατομικότητας.

 

 

 

 

Η καρδιά μας αισθάνεται ολοκληρωμένη μέσω της αγάπης και του άλλου μας μισού.

 

 

 

 

Μια «βροχή» από ελπίδα, για αγάπη, αρμονία και ηρεμία.

 

 

Να υπενθυμίσω, ότι με αγορές άνω των 30Ε το Power of Symbol σας κάνει δώρο αυτό το  διακριτικό και σικάτο μενταγιόν με ημιπολύτιμη πέτρα.

 

 

 

 

 

 

Eλπίζω να το γιορτάσετε  όμορφα απόψε bb gilrs. Στη δική μας παρέα, που όλα γίνονται λίγο ανάποδα κάποιες φορές και αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα,  σήμερα θα ανοίξει το σπίτι του, θα κάνει πάρτι  και θα μας γιορτάσει…. ένας άντρας. Μα δεν είναι τέλειο αυτό;

 

 

12 Σχόλια
  1. Χρόνια μας πολλά!!! Υπέροχο το βραχιόλι – ελεφαντας, πολύ εντυπωσιακό, οπως και όλα τα παραπάνω κοσμήματα!! Happy Woman’sday❤️

  2. Χρόνια πολλά αγαπημένα μου bbgirls!!! Εγώ πάντως σήμερα πήρα ένα υπέροχο τριαντάφυλλο από τον πατέρα μου και ένα υπέροχο γεύμα μαγειρεμένο από τα χεράκια του αγαπημένου μου! 💚💙❤💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💚💙💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜

  3. Οι γυναίκες γιορτάζουν σήμερα, οι”γυναικούλες”ποτέ και οι γυναικάρες κάθε μέρα.
    Υπέροχα όλα.Το μπλε ματάκι το αγαπημένο μου.
    Μουτςς

  4. Τι ωραίο αυτό που είπε η @Litsa! Χρόνια μας Πολλά bbgirls! σήμερα & κάθε μέρα!
    xx

  5. Ωραία κοσμήματα!Το αγαπημένο μου είναι το All is Balance.Χρόνια πολλά σε όλες!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.