Mac Spring 2020: H συλλογή μακιγιάζ “Loud and Clear”

 

 

Αν και ενθουσιαζόμαστε με μια τυρκουάζ σκιά, γοητευόμαστε από ένα smoky σε τόνους του μοβ, λαχταράμε να έρθει ο καιρός για πράσινο, χρυσαφί, κίτρινο, ροζ,  παστέλ μακιγιάζ τελικά, σχεδόν όλες μας τις περισσότερες φορές όταν έρθει η ώρα που θα βρεθούμε μπροστά στον καθρέπτη, το χέρι μας αυτόματα θα διαλέξει πιο nude, πιο φυσικές πιο «σίγουρες» για την επιτυχία τους,  αποχρώσεις.

 

Το πολύ καλό είναι, ότι αυτές οι εντός εισαγωγικών «σίγουρες» δεν σημαίνει ότι είναι και βαρετές. Πλούσιες αποχρώσεις, καινοτόμες φόρμουλες, διαφορετικός και εύκολος τρόπος εφαρμογής με λίγα λόγια, επιτυχία.

 

Αποχρώσεις που μπορούν να είναι και “loud” δηλαδή να μην περνάνε απαρατήρητες,  αλλά και “clear”,  δηλαδή «καθαρές», «φρέσκιες», «φυσικές» με twist όμως- τόσο ήρεμες όσο και σέξι και λαμπερές.

 

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά στα κολακευτικά προϊόντα μακιγιάζ της limited edition  συλλογής Mac “Loud and Clear”. Περιλαμβάνει πολλές best seller αποχρώσεις της μάρκας σε ένα φρέσκο διάφανο packaging όπως η  Skinfinish Πούδρα για λάμψη, τα Lipglass, τα Lipstick και οι μονές σκιές και  κυκλοφορεί exclusively  online αύριο 13/3 και από τις 19/3 σε πολύ περιορισμένες ποσότητες μόνο στο MAC Ερμού-Αθήνα & ΜAC Τσιμισκή-Θεσσαλονίκη.

 

Lipsticks Limited Edition

 

 

 

Lipglass Limited Edition

  • Painted Lady – ροζ κοραλί
  • Voyeur-is-me – σκούρο ροζ
  • Heart Heist – ανοιχτό ζεστό ροζ
  • Deco-a-Go-Go – απαλό nude
  • Female Gaze – έντονο λαμπερό πορτοκαλί

 

 

 

 

Eyeshadows Liniited Edition

 

  • Paint by Umber – κοραλί
  • Keep Stijl – σκούρο ροζ
  • Back to Surreality – nude κίτρινο
  • Bougie Babe – καφέ- κοκκινο
  • Trompe L’OL – απαλό μπεζ
  • Omega – σκούρο μπεζ

 

 

Extra Dimension Skinfinish – Limited Edition

 

  • Postmodernist Peach – ζεστό ροδακινί- χρυσαφί
  • Hot DamnOiselle DAvignon – λαμπερό ροζ χρυσαφί

 

 

 

Πως σας φάνηκαν;

 

 

29 Σχόλια
  1. Να, να αυτά κανουν που κλεινουν τα σχολεία.
    Σπεύδω να ψωνισω από mac online, και πόντους μαζευω και free shipping και δειγματα. Νιωθω λες και ξαμολύθηκα σε αγορές.

  2. Υπέροχες αποχρώσεις! Το ροζ χρυσαφί ειναι πολύ κολακευτικό κι ευκολο, αλλά και ξεχωριστό! Ας αισθανθούμε λίγο ανοιξιάτικα, γιατί ενω μεχρι σημερα παρέμενα ψύχραιμη, εχω αρχίσει πλέον να την χάνω… Είδαμε και πάθαμε να αναθαρρήσουμε απ΄την κρίση και πάλι η ζωή μας γίνεται ανω κάτω…. Δεν ξέρω πια απο που να αντλήσω κουράγιο…

  3. @ΕΦΗ: Χχαχαχαχαχ!!! Πολύ σωστά Έφη μου! Αυτό σκεφτόμουν και εγώ. Είναι η τέλεια εποχή για online shopping!

  4. Πολύ όμορφες αποχρώσεις πραγματικά μπράβο στη mac..μπήκαμε στην άνοιξη κ κάθε μέρα όλο κ κάτι ψωνίζω εκτόνωση κανονική το shopping κ on line κ από κοντά μια ρούχα, μια προιόντα περιποίησης, μακιγιάζ..θέλω να σταματήσω άλλα μρ τέτοιες ωραίες μέρες δεν γίνεται..χαχα δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο ατομο σαν εμένα που ψωνίζει 300 μέρες τον χρόνο

  5. @Stella: Δεν σου το επιτρέπω. Εσύ κρατήσου γερά και με ψυχραιμία.. Σε απειλώ!!!!

  6. Τα nude χρώματα τα αγαπώ πολύ, τα θεωρώ κολακευτικά για όλες τις ηλικίες και όλα τα χρώματα!! Μου φαίνονται τέλεια!! @Stella: ας κάνουμε κουράγιο όλοι και όλες μας, σημασία έχει να ειμαστε μαζί απέναντι σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, προσωπικά εγω, λόγω του ότι έχω και δυο παιδιά, προσπαθώ να είμαι όσο αισιόδοξη μπορώ.. Δεν θέλω να με βλέπουν οτι με παίρνει από κάτω αυτή η κατασταση.. Βέβαια στη μικρή, επειδή με ρωτάει συνέχεια γιατί δεν κάνουμε τις δραστηριότητες που κάναμε ή γιατί δεν πάμε όπου συνήθως πηγαίνουμε, της εξήγησα όσο πιο απλά μπορώ, ότι ειναι για το καλό μας, να μην αρρωστήσουμε και είναι κάτι προσωρινό.. Εναλλακτικά της εχω πάρει καμιά 10ρια παζλ για να απασχολείται..

  7. Kαλημερα
    Και εγω σαν την @Stella απο σμερα αρχισα να εχω πιο πολυ τον φοβο μην ξεφυγει εντελως η κατασταση
    Μπηκα στο τρενο για να κατεβω Ομονοια για δουλεια που επρεπε να γινει, και ειμαστε μετρημενοι στα δακτυλα οι επιβατες
    Επισης αυτο που με κανει πιο επιφυλακτικη ειναι οτι μεχρι και ο προπονητης μου στο τεννις σταματησε τα μαθηματα παρολο που ειναι σε ανοιχτο χωρο
    Σκεφτομαι κατι που ειπε μια κοπελα απο την Βορεια Ιταλια ειπε…οτι καλυτερα να μεινουμε 15 μερες στο σπιτι και να αρχισει μετα η ζωη μας οπως πριν παρα να βγαινω εξω καθε μερα….
    Ατομικη ευθυνη απο ολους μας και υπευθυνοτητα

  8. Όμορφη συλλογή! Το δεύτερο lipstick από αριστερά, το έβαλα στο μάτι!

  9. Έχεις απόλυτο δίκιο Τζούλια! Και εγώ αγαπώ να βλέπω όλα αυτά τα έντονα χρώματα και φυσικά και να τα φοράω κάποιες φορές, αλλά πολύ πιο συχνά και ειδικά στην καθημερινότητά μου προτιμώ αποχρώσεις όπως αυτές της Mac που μας έδειξες σήμερα. Πολύ όμορφες και πιστεύω πολύ κολακευτικές. Ειδικά οι σκιές είναι ζεστές, φωτεινές και όμορφες. Για τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω, εδώ μπαίνω για να ξεχαστώ. Υπάρχουν πολλά ενημερωτικά sites αν θέλω.

  10. Τα κραγιόν ειναι τόσο όμορφα!!! Τοσο πολύ στα αγαπημενα μου χρώματα, που μονο ένα δε νομίζω να με καλύψει!
    xx

  11. @Rania, το είδα κι εγώ αυτό βίντεο από την Ελληνίδα που μένει στην Ιταλία. Πολύ σωστά τα βρήκα όλα αυτά που είπε.Πριν λιγο ανακοινώθηκε πως είναι πανδημία…Ας προσπαθήσουμε όλοι να περιορίσουμε τον ιο εφαρμόζοντας τις οδηγίες.
    xx

  12. @ANNAK: Έχει εντελώς γυρίσει ο κόσμος ανάποδα γιατί και εγώ τον τελευταίο καιρό «ζαχάρωνω» τέτοιες αποχρώσεις αντί για τα κλασσικά μου έντονα κόκκινα. Αυτό θέλει ολόκληρο post για να σας το πω!!!

  13. @ELEYTHERIA: Έχεις δίκιο Ελευθερία μου. Σε ο,τι έγραψες. Ας κρατήσουμε όσο μπορούνε μια σταθερή εδώ μέσα.

  14. Τζουλια παρασυρομενη απο τα ασχημα δεν σχολιασα το θεμα
    Φυσικα και η ομορφια μου εφτιαχνε και μου φτιαχνει παντα την διαθεση οτι και να γινει
    Απο την συλλογη της MAC θα μεινω παλι στα κραγιον που μου αρεσαν…Σκιες με τα χρονια δεν βαζω τοσο πολυ οπως παλια αλλα προσαρμοζομαι στην εποχη…Φυσικα ανοιξιατικη η παλετα και ομορφη

  15. Επειδή προσωπικά νιώθω να με αφορά το σχόλιο της @Ελευθέριος, θα ήθελα να πω, πως δεν έχω τη πρόθεση να “μαυρισω” τη διάθεση κανενός, ούτε στο blog, ούτε γενικά, σ’οτιδήποτε & σ’οποιονδήποτε. Το έχω σαν αρχή, σαν στάση ζωής.
    xx

  16. Ψυχραιμια μεχρι τον Ιουνιο …οπως ειπε ενας κινεζος επιδημιολογος ο οποιος ειχε εργαστει στην καταπολεμήσει του Sars ….μεχρι τοτε δεν ξερω ποσοι θα εχουμε κολλήσει…
    Οσο για την limited σειρα θα διαλεγα σιγουρα και τις δυο skinfinish😍

  17. @Sofia Marga: Εδώ μέσα -χωρίς λογοκρισία- ακούμε τους πάντες και τα πάντα. Καταλαβαίνω απόλυτα ό,τι γράφεται και γράφετε και γράφουμε και γράφω. Ζούμε κάπως δύσκολες στιγμές. Θέλουμε φυσικά να «ξεφύγουμε»από αυτές όσο είναι δυνατόν, αλλά όλα είναι δεκτά και ανθρώπινα. Και εδώ στο bb, κάποιες φορές ξεφεύγουμε από το θέμα, αλλά και αυτό μέσα στη ζωή είναι. Αρκεί να υπάρχει σεβασμός και αλληλο κατανόηση και ξέρω ότι υπάρχουν και τα δυο.

  18. Πολύ ωραία συλλογή με την εγγύηση mac.Κατά τα άλλα,υπομονή τι άλλο κορίτσια;Και φυσικά προσοχή.

  19. Δυστυχώς,έλεγα ότι η φετινή άνοιξη ήταν όμορφη μέχρι που ξεκίνησαν όλα αυτά.

  20. Eυφυές το όνομα…loud and clear…. οι αποχρώσεις χαρούμενες,ανοιξιάτικες…
    #μενουμε_σπιτι
    Το κύριο μέλημα είναι να μην υπάρξει τέτοιο μέγεθος διασποράς του ιού ώστε να αναγκαστούν να κλείσουν και τα νοσοκομεία…πρέπει να μπορέσουν να μείνουν ανοικτά και να μην αρχίσει αναγκαστικά να γίνεται διαλογή ασθενών βάσει ηλικίας….. μιλήστε στα παιδιά σας, τους γονείς, τους συναδέλφους…. περιορίστε όσο μπορείτε τις εξόδους σας για δυο εβδομάδες ….προστατεύστε τον διπλανό σας κι όσους αγαπάτε και νοιάζεστε….
    #μενουμε_σπιτι

  21. Τα χρώματα που αγαπώ.Μένουμε σπίτι και πειραματιζόμαστε “Κομψή με μάσκα”
    Μουτςς

  22. Δεν τρελάθηκα με τις συσκευασίες. Θα ήθελα να δοκιμάσω τα κραγιόν γτ μου φαίνονται φοβερά!!!! 💛💚💙💜❤💙💚💛❤💜 15 μέρες στο σπίτι και αρχίζω να βλέπω τα θετικά της υπόθεσης… αρχίζω να περνάω χρόνο στο σπίτι και να “χαιρομαι” τον χώρο που έχω διακοσμήσει η ίδια χωρίς να σκέφτομαι κάτι και χωρίς το άγχος από δουλειά, τρεξίματα και χαμό! Μένω σπίτι και το πολύ πολύ να βγω για περπάτημα στο βουνό όπου το πολύ να συναντήσω 4-5 άτομα…. βγείτε στα βουνά και κάντε έναν όμορφο περίπατο!!! Γεμίστε τα πνευμόνια σας καθαρό αέρα και ξαναμπείτε σπίτι!!!! Καλο κουράγιο σε όλες μας !!!! 💛💚💙💜❤💙💚💛❤💜💙❤💚💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.