…και η ρίζα…. κορώνα στο κεφάλι μου!

 

 

Το δικό μου δράμα είναι η ρίζα των μαλλιών μου. Εδώ και δεκαπέντε χρόνια τη ζωή μου δεν την καθορίζει, ο καιρός, οι άδειες του καλοκαιριού, η δουλειά, οι αργίες, οι καθημερινές υποχρεώσεις.  Η ρίζα την καθορίζει.

 

Γύρω από τη ρίζα περιστρέφεται πότε θα πάρω άδεια, πότε θα πάμε εκδρομή, πότε θα βγούμε… Η ρίζα τα κανονίζει όλα αυτά, όχι εγώ! Ξέρω με απόλυτη ακρίβεια πότε ακριβώς θα είναι το επόμενο ραντεβού μου με τη Σταυρούλα, όπερ Σταυρούλα η γκουρού των μαλλιών μου και φυσικά … της αναρχοαυτόνομης ρίζας μου!

 

Το ραντεβού με τη ρίζα μου παραμένει  συνεπέστατο!  Αγγλίδα η δικιά σου!  Δεν αργεί, ούτε μια μέρα… Ίσα ίσα κατά καιρούς καταφθάνει και νωρίτερα, λες κι αν αργούσε να βγει, θα την παρεξηγούσαμε…

 

 

Στην αρχή ήταν μια άσπρη τούφα, κάπου εκεί στα 27.  Έτσι, στο σκόρπιο… «Εντάξει» είπα, «δεν βαριέσαι… κληρονομικό κι απ΄ τους δυο γονείς…. Τι να κάνουμε;» Έκανα χένα κάθε τόσο, μια χαρά τα μαλλάκια μου. Μετά άρχισε να βγαίνει όλο και περισσότερο. Κόπηκε η χένα, αρχίσαμε τις βαφές… Άντε μια στους δυο, δυόμισι μήνες…. Αλλά δώσε θάρρος στον χωριάτη… κάποια στιγμή διαπίστωσα, ότι η ρίζα με επισκεπτόταν με συνέπεια κάθε μήνα.  Πλέον… μη σας πω και κάθε είκοσι μέρες…. Αν δεν φοβόμουν μην κάψω το μαλλί και αναγκαστώ να τα βάλω κάτω και τα ξουρίσω και γλυτώσω μια και καλή, κυκλοφορόντας ως Sinéad O’Connor, θα έπρεπε ανά δεκαπενθήμερο, να επισκέπτομαι τη Σταυρούλα.

 

 

Κι ήρθαν οι μέρες του κορονοϊου και έκλεισαν τα πάντα και μέσα σ΄ όλα, έγκυος η Σταυρούλα (με το καλό φιλενάδα!) κατεβάζει άρον άρον τα ρολά και αναχωρεί για την Ξάνθη, να της φτιάχνει η μαμά της πίτες και τζιγεροσαρμάδες…. και μ΄ άφησε εμένα εδώ, με τον κορονοϊό μου και την καραντίνα μου και τη ρίζα μου μέσα!

 

 

 

 

Και θα μου πείτε τώρα… «χεράκια δεν έχεις να τα περάσεις μόνη σου;» Κορίτσια όχι! Δεν το’ χω με το μαλλί, σε τίποτα όμως, αποδομήστε με, με την άδεια μου… κι ούτε καν έχω αποτολμήσει να το κάνω ποτέ … ΝΑΙ, ΝΑΙ! εγώ η Στέλλα η Ρεσίπη… Ναι καλέ, αυτή με τα φυτικά καλλυντικά… μπορεί στην παρασκευή καλλυντικών να παίρνω από παντού τα εύσημα αλλά στα μαλλιά…Πιστέψτε το! Δεν έχω ανακατέψει στη ζωή μου οξυζενέ και βαφή! Αλήθεια σας λέω.

 

Αν και  έβλεπα τη μαμά μου σαν παιδί να το κάνει, εγώ χαμπάρι.  Ούτε να την φτιάξω τη βαφή, ούτε να την περάσω, ούτε να τη χρονομετρήσω. Άσε που θα χαλάσω και το δαμασκηνί μου ombre…. Αυτό που το πας;  Πως είστε όλες εσείς που φτιάχνετε το μαλλί σας μόνες σας και βγαίνετε και καμαρώνετε και κορδώνεστε και τα τινάζετε με χάρη;  «Καλέ μόνη  μου τα πέρασα…. Σιγά το πράγμα!» Ε! καμία σχέση… αφήστε με τώρα να βράζω στο ζουμί μου.

 

 

Έβλεπα κι εκείνον τον Ιταλό Δήμαρχο τις προάλλες που ωρυόταν με τις γυναίκες της περιοχής του που εν μέσω πανδημίας, έφερναν κομμώτριες στο σπίτι να τους φτιάξουν το μαλλί! Δίκιο έχετε αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, ούτε λόγος για το δίκιο σας. Αλλά τον καημό της ρίζας τον ξέρετε; Εγώ πολύ τις συμπόνεσα τις συναγωνίστριες Ιταλίδες κι ας μην το λέω φωναχτά… ένεκα οι περιστάσεις…

 

 

 

 

 

Και έτσι αυτές τις μέρες,  ψάχνω να μοιραστώ τον πόνο μου… και επικοινωνώ με τις κολλητές…

 

 

ΠΡΑΞΗ ΠΡΩΤΗ:

Βιντεοκλήση με Γωγώ (aka – η μέσα σ΄όλα – σούπερ μαγείρισσα – σούπερ νοικοκυρά -χρυσοχέρα!) και Άννα (aka Ρούλα – από το κουμπαρούλα – μαλλί πάντα στην τρίχα)

Εγώ: Κορίτσια ζω ένα δράμα! Τι θα κάνω με τη ρίζα; Κοντεύει να φτάσει στ΄ αυτιά…

Γωγώ – Άννα με τον οίκτο στο μάτι : Μα καλά βρε παιδί μου δεν μπορείς να τα περάσεις μόνη σου;

Εγώ: Tι λέτε βρε κορίτσια, ούτε τι να πάρω δεν ξέρω….

Γωγώ – Άννα : E, καλά αυτό είναι εύκολο, ρωτά τη Σταυρούλα.

Άννα: Βάλε το Χρήστο να στα περάσει!

Εγώ (με θολό μάτι): Γιατί ξέρει ο Χρήστος να περνάει βαφή;

 

Αφήστε, που έπαθα χθες βράδυ κι άλλη νίλα… Α.. δεν σας το είπα… Θυμάστε εκείνο το δόντι που απονεύρωσα τις προάλες; Εσπασε, κορίτσια, έσπασε! Στα καλά καθούμενα! Και τι θα κάνω τώρα, που είναι κλειστά τα οδοντιατρεία; Είναι κλειστά τα εργαστήρια! Είναι κλειστός ο κόσμος όλος;;;;

 

(Εγώ στην κορύφωση του δράματος) Αυτό ήτανε! Πάει τελείωσε! Τώρα θα πάθω και κορονοϊο και θα πεθάνω κουτσοδόντα, με τη ρίζα ως τ΄ αυτια, χοντρή και αλκοολική! Και θα έρθουνε να με βγάλουν από την καραντίνα και θα με βλέπουν και θα λένε… “Ε, βέβαια. Πεντακοσίων χρονών, πώς να μην πεθάνει από κορονοϊο; Δεν βλέπεις τη ρίζα της;”

(Εγώ: Kλαίω γοερά!!!!)

Γωγώ: Βρε Στέλλα μου, εγώ μπορώ να στα περάσω… ξέρω. Αν μέναμε κοντά…

Εγώ (κλαίγοντας): To ξέρω, ότι ξέρεις!

Γωγώ (δίνοντας το τελειωτικό χτύπημα): Θέλεις να βγάλω μια άδεια κυκλοφορίας ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 4, ότι βγαίνω να προσφέρω βοήθεια σε ηλικιωμένο άτομο;

 

Στο σημείο αυτό αποχώρησα από την βιντεοκλήση! Κολλητές να σου πετύχουν!

 

 

 

 

ΠΡΑΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ

Στο viber με τη Τζούλια! Τουλάχιστον αυτή ξέρει τον καημό…

 

Τζούλια: Έχω λυσσάξει στο beaute… δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω υπάρξει τόσο επισταμένως κοκέτα. Πρωί, βράδυ, ενδιάμεσα…

 

Εγώ: Ρε άσε το beaute… Με τη ρίζα τι θα κάνουμε? Α, δεν σου είπα, τι έκανα!

 

Τζούλια: Τι έκανες?

Εγώ: Θυμάσαι εκείνες τις μάσκες μαλλιών της Mod’s Hair που ζωντάνευαν το χρώμα; Εκείνες που είχες παρουσιάσει στο bb πριν 5-6 χρόνια?

Τζούλια: Ε, ναι φανταστικά προϊόντα!

Εγώ: Είχα πάρει μια από τότε, αλλά δεν την είχα χρησιμοποιήσει. Την θυμήθηκα λοιπόν χθες, έψαξα τα ντουλάπια, την ξέθαψα και την έκανα. Ε, την άφησα κανένα δεκάλεπτο, αλλά οι ρίζες δεν καλοβάφτηκαν… Ψέκασα λοιπόν κι εγώ εκείνο το σπρέι για τις ρίζες της L’Oreal. Εντάξει κάτι έκανα, τουλάχιστον βγήκα και πήγα στη δουλειά σήμερα…

Τζούλια: Κι εγώ αυτό βάζω, αλλά δεν αντέχω άλλο να με βλέπω έτσι! Αύριο θα πάω να βρω βαφή!

Εγώ: (ΩΠΑ!!) Με τι κωδικό SMS βγαίνεις για βαφή;

Τζούλια: Καλέ στο σούπερ θα πάω…. Για πρώτη φορά θα βαφτώ μόνη μου! Αλλά δεν αντέχω να με βλέπωωωωωωωωωωω…….. Αύριο πάω να βρω βαφή! Αλλά ξέρω τι θα πάρω…

 

Εγώ (με χτυποκάρδι): Μπα! Τι θα πάρεις; (άμα ξέρει η Τζούλια με τα δυο αριστερά χέρια… σωθήκαμε!!!)

 

Τζούλια: Χρωμογαλάκτωμα. Πολύ καλό είναι το Lorvenn Color Balsam,  αλλά δυστυχώς το έχουν μόνο στα καταστήματα καλλυντικών. Σε super market θα ψάξω για το χρωμοσαμπουάν  Casting της Loreal. Είναι πιο σίγουρο για να μην κάνω καμμιά μ….&…@

 

Εγώ (με πιο έντονο χτυποκάρδι): Για λέγε, για λέγε! Θα πιάσει ρίζα λες; Να ρωτήσω τη Σταυρούλα τι χρώμα να πάρω; Αυτό δεν το βάζεις όπως τη βαφή; (σωρηδόν οι ερωτήσεις μου από την αγωνία μου!!)

 

Τζούλια: Κοίτα επειδή είναι χρωμοσαμπουάν χωρίς αμμωνία  είναι κάπως πιο ασφαλές για μας που έχουμε δύο αριστερά χέρια. Κρατάει 6-8 λουσίματα, αλλά καλύπτει τη ρίζα. Το βασικό είναι να μην κάνεις λάθος το χρώμα. Καλύτερα λίγο πιο σκούρο, οπότε να κάνει και τύπου ombre, παρά πιο ανοιχτό, γιατί δεν θα πιάσει η ρίζα. Εγώ θα το βάλω μόνο ρίζα.

 

Εγώ: Κι εγώ αυτό θέλω!!! Μόνο ρίζα και βλέπουμε!

 

Τζούλια: Άσε να κάνω εγώ το πείραμα κι θα σου πω! Και φυσικά μην το αφήσεις πολύ! Λίγο, λίγο και αν πάει καλά το ξανακάνουμε…

 

 

 

 

 

Εγώ (απελπισμένη μοιρολογίστρα): Τι να κάνουμε ορέ τα στραβάδια που δεν έχουμε ξαναπλώσει βαφή….

 

 

Στο μεταξύ μέχρι να κάνει η Τζούλια τα πειράματα της,  αν σας βρίσκετε καμμιά κομμώτρια να μου τη στείλετε σπίτι, να βγω στην παρανομία, δεν το συζητώ… Είμαι τόσο απελπισμένη που δέχομαι ακόμα και την ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ 4!

 

 

Stella

 

41 Σχόλια
  1. @Stella Χαχα Στέλλα βλέπω όλες έχουμε κ τον νταλκά μας η μία ριζα η αλλη beaute μπράβο μας bbgirls !! Αφήστε τον κορονοιο να μας βλέπει κ να αλλάζει δρόμο δεν τον παίρνει να μας ακουμπήσει με τόση περιποίηση πια..πάντως αν δοκιμάσεις να κάνεις ρίζα τώρα που έχεις πολύ χρόνο θα δεις οτι είναι παιχνιδάκι,απλά πάρε 2 βαφές σε περίπτωση που μείνει κανένα κενό να το ξαναπεράσεις!

  2. @Stella: Χαχχαχαχαχαχαχα!! Μας έβγαλες στη φόρα!! Πάντως να σε ενημερώσω, ότι ακόμα δεν το έχω κάνει το πείραμα. Κρατιέμαι και βλέπουμε!!

  3. @STELLA Αγαπημένη φίλη πολύ θα ήθελα να σου δώσω κουράγιο στο δράμα που βιώνεις αλλά η μοίρα με χτύπησε αλύπητα το Σαββατοκύριακο…Μου κάηκαν 2 λάμπες στο σπίτι ταυτοχρόνως και δυστηχώς δεν μπορώ να βρώ πουθενα τις συγκεκριμένες (πλαφονιέρες δεν ήθελα;) παρά σε συγκεκριμένα καταστήματα που τώρα…ΜΑΝΤΕΨΕ…είναι κλειστάαααα!!! Και σε ρωτώ αν στον επόμενο μήνα που θα είμαστε σίγουρα σε καραντίνα καούν και οι υπόλοιπες λάμπες του σπιτιού έχεις καμία ιδέα τι να κάνω; Να ανάψω μια φωτιά απο τα έπιπλα στο κέντρο του καθιστικού για να ψήσω και το αρνί του Πάσχα η το βρίσκεις υπερβολικό; Παιδιά δεν πάμε καλά…το σύμπαν τώρα θα μας εκδικηθεί για όλα (Θυμήσου το δόντι που έσπασε…τυχαίο;) Άσε τη ρίζα στην ησυχία της και κανονίστε να κάνουμε κανένα ευχέλαιο η μη σου πω καλύτερα ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΟΟΟΟΟ τώρα που προλαβαίνουμε!!!

  4. @Panos: Ααααχ!!! Μη μου λες τέτοια, μη μου λες τέτοια γιατί και εμένα το βασικό επιδαπέδιο φωτιστικό του σαλονιού μου, θέλει επίσης ειδική λάμπα που βρίσκω ΜΟΝΟ σε ένα κατάστημα με ηλεκτρικά είδη! Και τρέμω έτσι και μου συμβεί αυτό!! Σταμάτα! Think Positive! Δεν θα καούν και οι υπόλοιπες! (πάντως μου έδωσες μια ωραία ιδέα… έχω bbq στο μπαλκόνι μπορώ να το κάνω εξωτερικό τζάκι.. με κεριά, μουσικούλα και κρασάκι, να’το το πάρτυ!!! χαχαχαχχαχαχα)

  5. @JULIA Δεν ξέρω αν χάρηκα και πολύ με την ιδέα σου γιατί αν αν μας καλούσες σ’αυτό το πάρτυ εσύ θα καθόσουν ΚΥΡΙΑ στο μπαλκονάκι σου με το εξωτερικό τζάκι το κρασάκι σου και τη μουσικούλα και εμείς οι δύσμοιροι θα στεκόμασταν απο κάτω στο πεζοδρόμιο για λόγους ασφαλείας εν καιρώ κορονοϊού…Και να φανταστείς πως ήρθαν τα πάνω κάτω στις ζωές μας μόλις τις τελευταίες 20 μέρες…ο Θεός να βάλει το χέρι του να μη δούμε χειρότερα στις επόμενες 20…

  6. Αχ ποσο σας καταλαβαινω και εγω καθε 15-20 βαφω την ριζα .Πριν λιγες μερες χρησιμοποιησα το τελευταιο κουτι βαφης Κορρε,και ετοιμαζομαι να κανω ηλεκτρονικη παραγγελια για τα επομενα.
    @Στέλλα λοιπον Στελλα πάρτο αποφαση θα τα βάψεις μονη σου!!προσποίησου οτι φτιαχνεις κρεμα προσωπου,ειναι σχεδον ιδια η διαδικασια και πιο ευκολη! Θα σου παραθεσω ακριβως την διαδικασια η βαλε τις φιλεδανες σου να κανουν βιντεοκληση με την διαδικασια😁
    Βημα 1:ανοιγεις το κουτι και βγαζεις το σωληναριο της βαφης το οξυζενέ,πλαστικα γαντια και τις οδηγιες.
    Βημα 2: πέρνεις ενα πλαστικο μπολακι(απαγορεύεται ανοξείδωτο) και ενα πινελο (το βρισκεις στα σουπερ μαρκετ)
    Βημα 3:αδειάζεις ολη την βαφη στο μπολ και ολο το μπουκαλακι του οξυζενε στο μπολακι κυριως το ποσοστο ειναι 1:1
    Βημα 4: περνεις το πινελο και ανακατευεις το μίγμα με αγαπη οπως κανεις τις κρεμουλες μεχρι να γινει ενα ομοιόμορφο μειγμα.
    Βημα 5: βαζεις λιγο λαδακι περιμετρικά στους κροταφους μετωπο για να μην ποτίσει η βαφη,και βαζεις και μια πετσετα στους ώμους( δεν θελεις να λερωθουν τα ρουχα σου😁)
    Βημα 6: χωριζεις τα μαλλια με μια χτενα σε μια χωριστρα κυριως κεντρικα του κεφαλιου ,φορας τα πλαστικα γαντια περνεις το πινελο το βουτας στο μειγμα της βαφης και αρχιζεις ευλαβικά να περνας την ριζα.
    Βημα 7: συνεχιζεις τηνιδια διαδικασια σε ολο το κεφαλι,για το πισω μερος του κεφαλιου θεωρείται το πιο δυσκολο,βαζεις τον σύζυγό μετα απο διαπραγματευσεις η απειλες 😁 η απλως περνας και κανεις ενα απαλο μασαζ για να απλωθει παντου.
    Βημα 8: βαζεις ενα σκουφακι εαν εχεις για ενεργοποιηθει καλύτερα λογο θερμοτητας ,αφηνεις για περιπου 40-45 λεπτα εαν εχεις πολλα λευκα 30-35 εαν εχεις λιγοτερα
    Βημα9: αφου συμπληρωθει ο χρονος πας στο μπανιο βγαζεις το σκουφακι φορας τα γαντια σκύβεις στη μπανιερα ριχνεις λιγο νερο στο κεφαλι και κανεις ενα ελαφρύ μασαζ,αυτο βοηθαει μετα τα μαλλια να εχουν περισσοτερο λαμψη.
    Βημα 10: ξεπλενεις με πολύ νερο τα μαλλια σου μεχρι να βγει καθαρό το νερο .
    Βημα 11 τα λουζεις με σαμπουαν για βαμμενα μαλλια και μετα με μαλακτικη 😁
    Βημα 12 προχωρας στο σταιλινγκ 😁😁😁😁

  7. @Panos: Ω, ναι.. με μεγάλη μου λύπη δεν μπορώ να σας καλέσω αγαπημένε…τα πάνω- κάτω όπως το είπες. Θα χειροτερέψει πριν καλυτερέψει. Ας είμαστε προετοιμασμένοι όλοι και ας ακούμε τους ειδικούς γιατί πάλι αυτό το ΣΚ είδα κάτι “περίεργα” σε κάτι αλσύλια και φοβάμαι μήπως από την ανευθυνότητα κάποιων, γίνουν τα μέτρα ακόμα πιο αυστηρά και την πληρώσουμε όλοι μας πάλι.

  8. @SofiaT: Αυτά είναι!! Και δεύτερο guest post μέσα στο guest post!!

    45 λεπτά;;;;; Όχι, όχι τόσο πολύ για χρωμοσαμπουάν- φοβάμαι!!!! χαχαχαχχαχαχ

  9. @Τζουλια για χρωμοσαμπουαν ναι θελει λιγοτερο!!
    Αλλα αφου θα κανεις τον κοπο βαλε βαφη 😁😁😁

  10. A, τι καλά που δε ζω αυτό το δράμα μόνη μου! Το κομμωτήριο είναι το πρώτο που σκέφτομαι, μόλις βγούμε από την καραντίνα! Τι το ήθελες το ginger μαλλί? – λούσου τα τώρα, που είμαι σαν τον Sin Boy (ωιμέ!)! Αφού και στο σούπερ με σκούφο πάω και προσεύχομαι να κάνει κρύο μέχρι να τελειώσει όλο αυτό!
    @Stella: μπορείς να τα κάνεις στο σπίτι, αφού πιάνει και το χέρι σου – έστω ως προσωρινή λύση.
    @SofiaT: δε θα μπορούσες να περιγράψεις τη διαδικασία καλύτερα!

  11. @SofiaT: Με τίποτα βαφή μόνη μου!! Απαπα!! Μας βλέπω όπως λέει και η Στέλλα να γράψουμε Μετακίνηση 4 και να έρθεις εσύ να μας την περάσεις!! Αχαχαχαχαχαχαχ!!

  12. @Julia να ζητήσουμε αμεσως νεο νουμερο στην βεβαιωση μετακινησης!!
    7:Μεταβαση σε ατομο που χρίζει βοηθεια για περασμα της ριζας με βαφη😁😁😁😁😁😁
    Χαμος θα γινει χαχαχαχαχ

  13. @SofiaT: Αχαχαχχααχχαχ!!! Φαντάζεσαι τα μούτρα του Χαρδαλιά, έτσι και το ακούσει αυτό????

  14. @Julia μας βλεπω ολες κουρεμενες γουλι χαχαχαχαχχα

  15. Κορίτσια εγω βέβαια επειδή εχω συγκεκριμένο χρώμα στα μαλλιά, ολη μου τη ζωή μόνη βάφω τα μαλλιά και ευτυχως λογω Dna ακόμα δεν εχω άσπρα, οπότε με παίρνει να τα περνάω καθε 1,5 μήνα.. Βέβαια επειδή το χέρι μου δεν πιάνει καθόλου μου τα βάφει η μεγάλη μου κόρη η οποία είναι φυσικό ταλέντο, ούτε κομμώτρια να ήτανε! Μακάρι να είμασταν κοντά θα σας την εστελνα και θα σας τα έκανε καινούργια! @Stella: έχεις απόλυτο δίκιο Στέλλα μου, νομίζω επειδή έχεις ανταύγειες είναι δύσκολο να τα περάσεις μόνη σου (για εμένα θα ήταν αδύνατο).. Αν μπορείς αγγαρεψε το bb boy τουλάχιστον για τα πισω.. Το εχω κάνει και αυτό σε περίοδο καλόκ.διακοπών που έλειπε η κόρη μου, έλειπα κ εγώ, και εβαλα το Θοδωρή να μου τα πέρασει από πισω.. Πώς να στα περασω με ρωτούσε απελπισμένος 😊 οπως περνάς τα κάγκελα στο μπαλκόνι οταν χρειάζεται του απάντησα εγώ, χάχαχα.. Πήραμε την κόρη μου στο messenger για να τον καθοδήγησει και γελάσαμε πολύ οταν της είπε :γυρνα πισω ή έστω τηλεφωνα😊

  16. Κορίτσια τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς!!!
    @ Σοφία δεν θα μπορούσες να είσαι πιο αναλυτική!!!! Νομίζω πρέπει να το κάνεις και βίντεο όλο αυτό! Θα γίνει viral στις μέρες μας!!!
    @maryl να το δράμα μου δεν είναι οι ανταύγειες μόνο. Αυτό πες ξεπερνιέται. Είναι ότι η ρίζα βγαίνει άσπρη… Που σημαίνει τρικολορε και βάλε.
    Πάντως νομίζω θα περιμένω το πείραμα της Τζούλιας με το χρώμοσαμπουαν για να είμαι πιο ασφαλής πριν περάσω στα “σκληρά”…
    @Πανος μην μασάς Πανουλη! Τα κεριά κάνουν ατμόσφαιρα!!!
    ❤️❤️💙💜

  17. Kαλημερα κοριτσια
    @Stella τι καυμος και αυτος που εχεις
    Δεν λενε οτι για ολα υπαρχει μια αρχη θα εχεις να το λες οτι εκανες αρχη για βαψιμο μαλλιων λογω κορονοιου
    Για μενα πιο σοβαρο ειναι το προβλημα με το δοντι
    Αυτο τρεμω μην μου τυχει γιατι μεσα σε ολα ο οδοντιατρος μου αποφασισε να μετακομισει στην Φιλανδια πριν 2 μηνες γιατι ηταν εκει η αγαπη του
    Δεν εχω βρει αντικαταστατη και τρεμω στην ιδεα
    Οσο για τα μαλλια μου οχι ριζα εχει βγει αλλα το μισο μαλλι αλλα το χαιρομαι και θα σου πω γιατι
    Τα τελευταια χρονια εχω πτωση των μαλλιων μου και βγαινουν λιγοτερα Οποτε καταλαβαινεις ποσο χαιρομαι οταν βλεπω ασπρα μαλλια Δειχνει οτι φυτρωνουν νεα που φυσικα δεν βγαινουν με χρωμα και ετσι καταλαβαινεις οτι ειναι καινουργια
    Ειναι μια ευκαιρεια να τα ξεκουρασω απο τις βαφες. Οταν βγαινω εξω φορω μαντηλι και ετσι δεν πειραζει που εχω ασπρα και αχτενιστα
    Θα τα κρατησω αβαφα οσο πιο πολυ μπορω παρολο που το θεαμα ολες υποψιαζεστε ποσο ασχημο ειναι
    Ομως στον αντιποδα εχω φτιαξει ενα πανεμορφο προσωπο απο το συστηματικο beaute

  18. Πάντως κι εγώ θα επιστράτευσω το you tube και θα τον βάλω κάτω μόλις επιστρέψει… Το “όπως περνάς τα κάγκελα” μου ακούγεται εξαιρετικό παράδειγμα. Ήδη όταν περνάω τη βάση στα νύχια μου με ρωτάει ” τώρα περνάς το ασταρι”???🤣😂

  19. @Ρανια ευτυχώς το δόντι το βολεψαμε! Έχω καινούργια εξαιρετική οδοντίατρο που ανοίγει για τα επείγοντα, οπότε με βόλεψε έστω και προσωρινά μέχρι να ανοίξουν και τα οδοντιατρικα εργαστήρια.
    Τι ζούμε βρε παιδιά….

  20. @Stella αν ω μη γενειτω χρειαστω οδοντιατρο θα ηθελα να μου την συστησεις
    Ειμαι πολυ περιεργη με τον οδοντιατρο
    Ειχα την τυχη να εχω δυο απο τους πιο καθαρους και αξιολογους οδοντιατρους που δυστυχως δεν εχω πλεον
    Να φανταστεις ο οδοντιατρος ειναι για την οικογενεια μου ο γιατρος που πηγαινουμε ολοι περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλα ειδικοτητα
    Και οχι γιατι εχουμε προβληματα αλλα ακριβως το αντιθετο για να μην αποκτησουμε

  21. Μέσα στην εβδομάδα θα ξεκινήσω μαθήματα με τους μαθητές μου με τηλεδιάσκεψη και περιμένω τα σχόλια…. Κυρία το μαλλί; Δεν θα πτοηθώ! Άλλωστε χρόνια τώρα περιμένω την αγαπημένη μου θεία και κομμώτρια να μου περάσει τη βαφή, όποτε συναντηθούμε. Κι αυτό το “όποτε” μπορεί να είναι 1 έως 4 μήνες. Τώρα, θα περιμένω το καλοκαίρι. Βέβαια, βοηθάει και το κατσαρό μαλλί. Καλή επιτυχία στις τολμηρές!!!
    Με τον οδοντίατρο έχω κι εγώ το φόβο. Έχει φύγει ένα σφράγισμα και κάνω ότι δεν καταλαβαίνω…
    @Panos, πώς δεν σου είπε η Stella μας να ψάξεις σε eshop; Γιατί ωραία τα κεράκια, αλλά όχι όταν δεν μπορείς να είσαι όπως και με όποιους θες… Καλύτερα λάμπα θυέλλης…

  22. @ρανια οπότε θέλεις. Έχω πάθει νιλα με οδοντίατρο…. Άστα να πάνε…
    @ Αμαλία επειδή είναι ρομαντικό αγόρι……
    Εσύ πάντως το έχεις το face control από τους μαθητές σου…😂🤣

  23. @Stella μου, δεν αντέχω άλλο από τα γέλια!!! Χθες ο @Panos, σήμερα εσύ, ευτυχώς που με το υπεροχο χιουμορ σας κανουμε και κανα κοιλιακό από τα γέλια! @Stella μου, ομως, σε νιώθω..! Εχω και γω Θέμα : δεν πιάνουν τα χεράκια μου νε τθς βαφές, και ετσι κομμωτήριο και μονο κομμωτήριο… Εχω βρει και γω σαν λύση το σπρέι της λορεαλ, αλλά μετά έχω λίγη φαγούρα στο κεφάλι και οταν ξυθω μεσα στο εσωτερικό των νυχιων μου έχω και λίγη…μπογιά! Λίγο…καρναβάλι θυμίζω εγώ με το δράμα της ρίζας μου!
    xx

  24. @Stella, ξέχασα να σου πω, για ενα πολύ μεγάλο διάστημα χρησιμοποιούσα φυτικές βαφες Apivita και Korres τις οποίες αγόραζα απο το φαρμακείο. (νομίζω μπορουν να σου ερθουν σπιτι) Αυτό που διαπίστωσα και εγω και η κομμώτρια μου, είναι ιτι αυτες οι ωαφες, ξεθωριάζουν ομοιόμορφα! Ναι, καλά διαωασες! Ομοιόμορφα! Οπότε αποφευγεις το παρατεταμένο ” καρναβάλι” στο κεφάλι σου! Κι αν κάνουμε και τι αναλυτικές οδηγιες της @SOFIAT πράξη, νομίζω, όλα θα πάνε μια χαρά με τη ριζα μας! Ε, τι λες @Stella μας;
    xx

  25. @SofiaMarga μου, νομίζω είναι μονόδρομος… Έτσι που πάει το πράγμα και κούρεμα θα κάνω μόνη μου…

  26. Xaxa Στέλλα ! Κ γω τις μάσκες mods hair θυμήθηκα ( με τέτοια παρουσίαση της Τζούλιας είχα σπεύσει αμεσα) κ θα κανω μεθαυριο την copper red!! Κ ο,τι γίνει !!! Φιλιαααα!!!!

  27. @Elsa κάντο! Κάντο! Απίθανη είναι, αλλά για ρίζες σαν τις δικές μου πολλά και γκρίζα δεν επαρκεί. Αλλά τουλάχιστον δίνει ζωή στο χρώμα. 😍

  28. Καλησπερα κοριτσια!! μες στο μυαλο μου ειστε παλι!!!!!!! χτες ελεγα στο συζυγο τα παραπονα μου για τα νυχια που ειχα ραντεβου τη Δευτερα και δεν εγινε ποτε αλλα και τη ριζα που κατεβηκε και πρεπει να την περασω μονη μου… σας φιλω ολες , μου φτιαξατε τη μερα κι ηταν δυσκολη με δυο πιτσιρικια στο σπιτι …

  29. Καλημέρα κορίτσια!!! ❤💙💚💛💜💛💚💙❤💙💚💛💜💛💚💙❤Πριν περιπου 3 χρονια αρχισα να βγαζω τις πρωτες ασπρες τριχες μπροστα μπροστα οποτε αναγκάστηκα να τα βαφω στο κομμωτηριο αλλα με κουραζε η διαδικασια: βρες κενό,κλεισε ραντεβου, πηγαινε, κατσε 1 ωρα κτλπ.Όταν ξεκίνησα να βαφω μόνη τα μαλλιά στο σπίτι είχαν γίνει όλα μαύρα!!! Σκεφτείτε ότι τα βαφω κατάμαυρα…Μέχρι και ο διακόπτης που ανάβω το φως είχε αλλάξει χρώμα!!! ΔΡΑΜΑ! Βέβαια μετά τις 2-3 φορές βρήκα τον τρόπο και τώρα βαφω την ρίζα μου σε 10 λεπτάκια!!! Ναι ναι, ότι ώρα θέλω χωρις να ψαχνω για ραντεβού κτλπ, και βγαίνει τέλεια!! Αυτές τις μέρες σκέφτηκα να τα αφήσω και να μην τα βάψω καθόλου, δεν τα ισιωνω και ούτε βαζω πιστολάκι! Ας αναπνεύσουν και αυτά τα καημενουλια, είχαν ταλαιπωρηθεί αρκετά! ❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤💙💚💛💜

  30. Aαααχ, μεγάλο θέμα έθιξες….. σήμερα έκλεισα ακριβως εναν μηνα με άβαφτη ρίζα…. όπου να ‘ναι θα πρέπει να το πάρω απόφαση να την βάψω…το καθυστερώ όσο μπορώ γιατί δεν είναι και το δυνατό μου σημείο…ένα περίεργο πράγμα, ενώ στο να κάνω τη ρίζα σε άλλα κεφάλια τα καταφέρνω μια χαρά, με το δικό μου κεφάλι δεν συνεργαζόμαστε….πάντως, αυτόν τον καιρό να είναι καλά το magic retouch!!!
    BBGIRLS ,έχετε σκεφτεί πως όταν αρχίσουν να λειτουργούν ξανά τα σαλόνια ομορφιάς (νύχια,μαλλιά,βλεφαρίδες) θα πρέπει να κάνουμε αίτηση με χαρτόσημο για να κλείσουμε ραντεβού,εεεε;;;; Άλλος εφιάλτης αυτός….
    @SOFIAT ,λέω να ακολουθήσω τις κατατοπιστικότατες οδηγίες σου…
    Είμαι η Celia και είμαι καλά…σας φιλώ όλες!! 🤩🤩💜💜💋💋💋💋👄👄👄

  31. Ευτυχως δεν εχω λευκα ακομα και ευτυχως εχω ανταυγειες ακομα κραταει

  32. Αυτή τη στιγμή έχω περάσει τη βαφή στα μαλλιά μου και κλαίω με το post και τα σχόλια.Σας νιώθω κορίτσια επειδή έτσι ακριβώς απελπίζομαι όταν προσπαθώ να βάψω τα μάτια μου με το eye liner.Τα βάφω πάντα μόνη μου και προτρέπω να το δοκιμάσετε σπίτι κι εσείς.Όπως και να βγει το αποτέλεσμα εσείς θα το υποστηρίζετε και ας κλαίτε βουβά μόνες σας στο μπάνιο τα βράδια. Στην τελική πόσο λάθος να πάει?
    Μουτςς
    ΥΓ.Νομίζω πρέπει να κάνουμε το άβαφη ρίζα challenge στο facebook 😛

  33. Μπράβο @stella @jjulia,έσκασα από τα γέλια με την Στέλλα τη Ρεσίπη(έπιασα τον εαυτό μου να αναρωτιέται: ρεσίπη τη λένε τη Στέλλα;Α,ναι recipy)και τη βοήθεια σε ηλικιωμένο άτομο. χαχαχαχα
    Στο προκείμενο τώρα: Μέχρι να λήξει η καραντίνα η ρίζα θα είναι μέχρι τα αυτιά.Τα βάφω μόνο στο κομμωτήριο ξανθά,οπότε μόνη μου γίνεται;Το σκέφτηκα να πάω σούπερ ή φαρμακείο αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν θα πετύχει.Εδώ στο κομμωτήριο δυσκολεύονται,θα τα καταφέρω χωρίς να ξέρω τι θα πάρω;Προς το παρόν τα βγάζω πέρα με σπρει loreal.Αλλά έχει αρχίσει να με κουράζει….

  34. Άραγε,αν το τολμήσουμε,βουρτσάκι που θα βρούμε;Έχουν τα σούπερ;Άλλος μπέλάς!

  35. @Stella, η ρίζα μου εχει προχωρήσει, και αυτό με “ρίχνει” Σκέφτηκα όμως μηπως ειναι εν μέρη ένα ν)εο silver look (το ειχε ποστάρει εδώ, η @Julia)
    Όποτε, μας φαντάζεσαι;;;
    χχ

  36. @Sofia Marga: Δε νομίζω αγαπημένη. Είναι πολύ νωρίς για silver look! Αυτό μετά τα 65. Και φυσικά μετά τα 75 όπως έχουμε συμφωνήσει όλες- purple look! 🙂 🙂 🙂

  37. @Julia μου!…σε ευχαριστώ που είσαι σε επαγρύπνηση και με/μας συμβουλευεις! Ναι, το silver look είναι για πιο μεγάλες ηλικίες. Θυμάμαι και το μοντέλο το οποίο συνέχισε και έκανε καριέρα στον χώρο της μοδας με silver μαλλιά. (η ανηψια μου στην N.Y δε ξέρω γιατί το έκανε τότε. Μόδα ηταν προφανώς.) Σήμερα θα παω να αγοράσω χρωμοβαφη-χρωμολοσιον τυπου casting Ελπίζω να τα καταφέρω..! Κι εγω και η @Stella!
    Viva purple color! ❤❤

  38. @Stella, σου ξαναγράφω! …δε ξέρω για σένα αλλά εγώ ανατρεχω και διαβάζω ξανά πολλά άρθρα από το bb. οπότε, ελπίζω να διαβάσεις αυτό το σχόλιο! Λοιπόν! Στις 11 Απριλίου είχα τα γενέθλιά μου, κι έτσι στις 10 είπα στον εαυτό μου : γενέθλια με άσπρα μαλλιά; Jamais! Πήγα σούπερ πήρα βαφή λορεαλ και την πέρασα εγω!!! Κι αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείς κι εσύ @Stella μου!!!!❤
    xx

  39. @Sofia Marga: Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω αλλά ένα θα πω: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ bb GIRLS!!🤩🤩🤩

  40. Αγαπημένη @Julia!!! Σου έχω πει πόσο σ’ αγαπώ;; Μας εμπνέεις!!! <3 Καλή Ανάσταση !!!!
    xx

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.