Οι κερασιές θα ανθίσουν και τον Απρίλιο του 2020.

 

 

 

Την εβδομάδα αυτή,  αρχής γενομένης από την Δευτέρα, άρχισα σιγά -σιγά να λαμβάνω κάποια δελτία τύπου από νέα προϊόντα που (θα) κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά, αλλά και από προϊόντα τα οποία βρίσκονται ήδη στην αγορά και οι εταιρείες θεωρούν ότι είναι ιδανικά γι’ αυτή την εποχή του home cocooning.

 

Mάλιστα έλαβα και αυτό το όμορφο κουτί που  βλέπετε στη φωτό παρακάτω από την Aveda το οποίο περιλάμβανε ένα όμορφο ιδιόχειρο σημείωμα και δυο ενυδατικές κρέμες την Hand Relief και την Foot Relief.

 

 

 

 

Την Hand Relief ήδη την χρησιμοποιώ – με τόσο αντισηπτικό στα χέρια, μια κρέμα χεριών επιβάλλεται αυτή την εποχή. Την Foot Relief πάλι την φυλάω για όταν θα ξαναβάλω τα αγαπημένα μου παπούτσια/ σανδάλια/ ψηλοτάκουνες γόβες/ γιατί σε αυτή τη φάση κυκλοφορώ με παντοφλάκια – καλτσάκια συνέχεια, αφού είμαι μέσα στο σπίτι. Και φυσικά θα τη χρησιμοποιήσω και  όταν αγοράσω τα 10 ζευγάρια παπούτσια,  μόλις έρθει η Απελευθέρωση.

V Day! Victory Day φώναζαν οι πρόγονοι ενθουσιασμένοι τότε που τελείωσε ο WW2 στην Ευρώπη κάνοντας με τα δάκτυλά τους το σήμα V της νίκης.  Coro V (id) Day!  θα φωνάζω εγώ απ’ το μπαλκόνι μου.

 

 

(λέγοντας για παπούτσια stay tuned η fashion minister SofiaT μας ετοιμάζει υπερπαραγωγή post με τις τάσεις σε παπούτσια – θα το δείτε μέσα στην επόμενη εβδομάδα)

 

 

Έλαβα Δελτία Τύπου και για μια νέα summer σειρά μακιγιάζ, για κρέμα σώματος, για sporty outfits ιδανικά για μέσα στο σπίτι,  για ανοιξιάτικη συλλογή κοσμημάτων, για μια ενέργεια που τρέχει η Benefit  το Brow Try On, και την οποία μπορείτε να δείτε εδώ  https://www.benefitcosmetics.com/gr/el/brows και αν θέλετε να λάβετε μέρος και εσείς, για μια νέα σειρά ρολογιών, καθώς και μια σειρά καθαρισμού της επιδερμίδας από τη CeraVe.

 

 

Έχω να πω ότι για κάποια που λαμβάνει πάνω από εκατό emails τη μέρα και πολλές φορές δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω όλα, κάθε φορά που λάμβανα και κάποιο,  αναπηδούσα από τη χαρά μου γιατί ένιωθα ότι η κανονικότητα όπως και να έχει, κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Θα τα δούμε όλα σιγά- σιγά, θα σας ενημερώσω πάραυτα,  γιατί κλεισμένοι- ξε κλεισμένοι πρέπει να έχουμε και την σωστή ενημέρωση μας- δεν συμφωνείτε;

 

 

Σήμερα όμως είναι Παρασκευή. Και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω πολύ διάθεση για «μάθημα». Εξ άλλου  εδώ και πολλά χρόνια η Παρασκευή είναι η αγαπημένη μου μέρα για φιλικές συναναστροφές. Το Σάββατο  προτιμώ να το αφιερώνω σε πιο χαλαρές προσωπικές στιγμές, ενώ η Κυριακή είναι συνήθως αφιερωμένη στην οικογένεια. Παρασκευούλα λοιπόν που σε μια κανονική καθημερινότητα περιλαμβάνει συναντήσεις και ραντεβού για ατέλειωτη συζήτηση, ωραία ποτά σε κάποιο bar, φαγητό σε ένα όμορφο ρεστοράν, μικρο-παρτάκια σε σπίτια αγαπημένων φίλων και χορός πιο αργά ίσως σε κάποιο κλαμπάκι.  Γέλια, αμπελοφιλοσοφίες, σοβαρές συζητήσεις, νέα,  πλάνα, μικρό-μυστικά, προβληματισμοί, σαχλαμάρες,  ξέρετε όλα αυτά που συνθέτουν αυτό που ονομάζουμε ζωή.

 

 

Και μουσική. Πάντα με πολύ μουσική και τραγούδι. ‘Όπως ας πούμε αυτό παρακάτω. Είναι τρία, τέσσερα χρόνια που έχει κυκλοφορήσει αλλά ακόμα μου αρέσει πολύ- δεν το έχω βαρεθεί.  Απλά όταν θα  το ακούω και θα το χορεύω τώρα, οι στίχοι του θα αποκτούν άλλο νόημα.  “Put your arms around me, tell me everything’s okay. Darling hold my hand.”

 

 

 

 

Σήμερα ο καιρός είναι λίγο μουντός, αλλά δεν πειράζει. Απόλαυσα πολύ ήλιο χθες στο μπαλκόνι μου. Πήρα βαθιές ανάσες έκλεισα τα μάτια και τον άφησα να μου ζεστάνει το πρόσωπο και μάλιστα ΧΩΡΙΣ αντηλιακό (!). «Δε με παρατάς και εσύ και το αντηλιακό σου» σα να μου έλεγε μια φωνή μέσα μου. «άιντε από κει απόλαυσε τον ήλιο και πάρε και λίγη Βιταμίνη D! Mε έχεις ζαλίσει με τις προστασίες σου και τα αντηλιακά σου! Σκασίλα μου για τις πανάδες! Αυτό μας μάρανε τώρα!» (ανακαλύπτω διάφορες Τζούλιες τον τελευταίο καιρό. Καλά σίγουρα θα επανέλθει κάποια στιγμή και η κανονική Τζούλια με τη λατρεία στα αντηλιακά, αλλά προς το παρόν σα να την  απολαμβάνω αυτή τη νέα,  για όσο κρατήσει.)

 

 

Και ξέρετε κάτι; Όπως ήμουν στο μπαλκόνι,  είδα απέναντι αυτό το υπέροχο δέντρο. Πάντα εκεί ήταν. Όλα αυτά τα χρόνια που ζω στο σπίτι μου. Πάντα άνθιζε κάθε τέτοια εποχή. Πάντα είχε αυτά τα υπέροχα χρώματα.  Το θέμα είναι,  ότι εγώ δεν το έβλεπα. Χθες όμως, το είδα.

 

 

 

 

 

Καλό ΣΚ αγαπημένο bb world.

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα αγαπημένη @Julia, καλημέρα! Αναθάρρησα με το υπέροχο post σου, γεμάτο από ροζ & την αισιοδοξία της Άνοιξης! Πόσα πολλά πράγματα παρατηρούμε όλοι μας τώρα, που πριν δεν τους δίναμε καθόλου σημασία..! Κι όσο για τις τέλειες κρέμες της Aveda, περιμένουμε λεπτομέρειες… φαντάζομαι όπως είναι τα προϊόντα της Aveda : με super υφή, αποτελέσμα, άρωμα..! Νομίζω πως με τόσα αντισηπτικά που βάζουμε όλοι μας πρέπει να κάνουμε ένα post αφιέρωμα στις κρέμες χεριών, για να γιορτάσουμε όλοι παρέα, κάνοντας το σήμα της νίκης μετά απ’όλο αυτό!
    xx

  2. Κουτσουπιά! Με το υπέροχο ροζ χρώμα της! Κι εγω τελευταία θελω να βλέπω ροζ. Νομίζω, ότι το ροζ είναι μέσα στο κεφάλι μου… κατακλύζομαι απο ροζ εικόνες, ροζ μυρωδιές και ροζ συναισθήματα… Αντίδοτο στο μαύρο του κορονοιού… Μέχρι που ξεκίνησα ροζ πειραματισμούς στα SR… αλλά ακομα δεν λέω τίποτα…. Αν μου βγει το ρόζ, έτσι όπως το θέλω, στη σωστή του απόχρωση, τότε θα σας πω….
    Σας φιλώ γιατί σημερα νυστάζω τόσο πολύ που έτοιμη είμαι να δω ροζ όνειρα, σε ροζ συννεφάκια!!!!

  3. Α… και φυσικά καταναλώνω τόνους από κρέμα χεριών δεν το συζητώ…. Τέτοιο τράβηγμα και τέτοια αφυδάτωση τα χέρια μου….

  4. Ένα ωραίο ανοιξιατικο post που μας χαρίζει λίγη αισιοδοξία ελπίζοντας πως πολύ σύντομα θα έρθουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα μας!! Εγώ γλυκιά μου @Julia ευτυχώς την περιποίηση κ ό,τι σχετίζεται με αυτό το κομμάτι την είχα κ την έχω στα top καθημερινά αναγκαία κ ευτυχώς με χαλαρώνει απο αυτή την μονότονη κατάσταση χωρίς δουλειά,χωρίς εξόδους κ τις τρελές μου αγορές που μου λείίίίίπουν πολυ.. το τελευταίο κομμάτι του άρθρου σου μου θύμισε την κόρη μου πως παρατηρει το καθετί κ ρωτάει τι ειναι αυτο το δεντρο μαμά? Τι μυριζει έτσι?πολύ ωραίο αυτό το φαγητό μαμά κ ολη αυτή η ζωντάνια κ το ενδιαφέρον της φύσης κ των πραγμάτων, των όλων αισθήσεων που οσο μεγαλώνουμε χάνεται κ η προσοχή μας δυστυχώς στρέφεται σε ανούσια άγχη,σε ανούσιες καταστάσεις,ασήμαντες σταναχώριες,κ χάνονται στιγμές κ εικόνες..δεν καταλαβαίνουμε πως καθε λεπτό που ζούμε την χρονική περίοδο αυτο το λεπτό αυτή η μερα δεν θα ξαναγυρισει πισω δεν θα ξαναζήσουμε ποτέ την 3/4/20 αύριο μια αλλη μέρα.. δεν φιλοσοφούμε, δεν ζούμε, δεν ονειρευόμαστε, δεν πράττουμε , δεν επιδιώκουμε, δεν εξερευνούμε,κ στην ουσία δεν αλλάζουμε..

  5. Καλημερα!!!
    @Τζουλια 10 μονο??Λιγα ειπες χαχαχαχ😁😁😁
    Η Ανοιξη για μενα ειναι οπως ο Σεπτέμβρης οπου νεα προιοντα κανουν την εμφανιση τους.
    Παντως οταν θα βγω εξω πρεπει οπωσδήποτε θα γράψω λιστα αλλιως θα χασω τον έλεγχο!!!
    Αυτο που με εκανε παντως και γελασα ηταν οταν
    το H&M μου εστειλε email οπου ολα τα προιοντα που μου προτεινε ηταν φορμες και πιτζαμες !!! Τι κανουν για να προωθησουν τις πωλησεις τους!!

  6. Υπέροχο ροζ δέντρο!!! Πόσο μου άρεσε αυτό το post σου Τζούλια μου!! Αν σου πω αυτές τις ημέρες που ειχε ήλιο και πηγαινα δουλειά, καθόμουν 10 λεπτα εξω πριν μπω σε ενα παρτέρι που έχουμε και εκανα πραγματικά φωτοσυνθεση!! Βέβαια φοράω πάντα κρέμα ημέρας με 20αρι δείκτη, αλλά επειδή πάντα τη φοράω όχι γιατί με νοιάζει η πανάδα στο μέτωπο 😉 Οσο για κρέμες χεριών, παρήγγειλα καμιά 10ρια τις αγαπημένες μου με κακάο και κάποιες με βασιλικό πολτό γιατί οπως είναι λογικό εχω υπερκαταναλωση αυτές τις μέρες

  7. Kαλημερα
    Αισιοδοξο μου φανηκε και εμενα το ποστ.
    Η ζωη συνεχιζετε εστω και μεσα στο σπιτι. Εξαλλου αντε και να βγω εξω οταν τα βλεπω ολα κλειστα δεν μπορω να μπω μεσα στα μαγαζια να δω τις νεες αφιξεις, η να πιω ενα καφε με φιλη μου συζητωντας , με στενοχωρει και το βρισκω ανουσιο να βγαινω
    Αυτο που πιστευω οτι ειναι πολυ πιο δυσκολο ειναι να μην μπορεις να βλεπεις τους γονεις σου.
    Μου εχει μεινει αυτο που εγραψες πριν λιγο καιρο Τζουλια για τα γενεθλια απο στο μπαλκονι και οι παπουδες απο κατω.
    Αυτα ειναι τα στεναχωρα και οχι ο εγκλεισμος στο σπιτι
    Κρεμες χεριων βαζω πρωτη φορα τοσες φορες τν μερα.
    Αγαπημενες μου πολυ οι Dove και οι Nivea σε μενα ειναι πολυ πιο ενυδατικες απο αλλες, χωρις να απορριπτω και καποιες πολυ καλες φαρμακευτικες που εχω βαλει κατα καιρους
    Απλα αυτες ειναι και ευκολο να τις βρω στα σουπερ μαρκετ απο το να παραγγελνω ηλεκτρονικα που δεν ειναι το καλυτερο μου

  8. Περιμενω το ποστ με τα παπουτσια και εγω
    Λατρευω τα καλοκαιρινα παπουτσια που εχω παρα πολλα σε σχεση με τα χειμωνιατικα, που βγαζω ολο τον χειμωνα μονο με δυο ζευγαρια μποτακια και ενα ζευγαρι μποτες.
    Που φυσικα απο την πολυ χρηση στο τελος της σεζον πετιουνται
    Εχουν κανει ομως πληρη αποσβεση
    Δεν συμπαθω καθολου τα χειμωνιατικα και τα φορω για πρακτικους και μονο λογους

  9. Όλες οι ανηφόρες κάποτε τελειώνουν. Όταν φτάσουμε όμως στην κορυφή και στο τέλος της προσπάθειας, ας είμαστε πιο δυνατοί, με περισσότερη όρεξη και κυρίως πιο άνθρωποι. Εξάλλου, όπως έγραψε και ο Ελύτης στο “Άξιον Εστί” – Πάντα, πάντα περνάς τη φωτιά για να φτάσεις τη λάμψη. Καλό και αισιόδοξο σ/κ 😊

  10. @Julia, ναι, το θυμάμαι το αφιέρωμα για τις κρέμες χεριών. Είναι σιιγουρα επίκαιρο θέμα! Ευχαριστώ για την επισυναψη! Και μένα μια πολύ πολύ αγαπημένη μου είναι της NIVEA
    xx

  11. Ωραιο αισιοδοξο ποστ γιατι τωρα τελευταια μας εχει παρει λιγο απο κατω. Κρεμα χεριων βαζω τελευταια της frezyderm και εχω δει διαφορα μια και λογω δουλειας ειχαν γινει χαλια τα χερια μου.

  12. Όλες και όλοι σκεφτόμαστε τι θα κάναμε αν δεν είχαμε καραντίνα.Θα πήγαινα βόλτα,για καφέ,γυμναστήριο,ταξίδι.Τι να κάνουμε;Υπομονή και όλα θα περάσουν.Να επικεντρωνόμαστε στα θετικά γιατί υπάρχουν και θετικά,όπως η ώρα που μιλάμε με τον εαυτό μας.Και ναι,βλέπω καθημερινά έξω από το παράθυρό μου και προσπαθώ να ανακαλύψω πράγματα,κυρίως δέντρα και λουλούδια..Α,και τη θάλασσα,αγαπημένη θάλασσα,αν μεγάλωσε το κομμάτι που φαίνεται από το σπίτι μου,γιατί υπάρχουν πολλά δέντρα μπροστά.Κι αυτά όμως υπέροχα είναι.Καλό Σ/!Κ

  13. Διττής ερμηνείας το μήνυμα της φύσης. Στέλνει νότα αισιοδοξίας αλλά μας υπενθυμίζει πως μπορεί και χωρίς εμάς.Εμείς ?
    Μουτςς

  14. Κρέμα χεριών δεν φοράω μόνον εγώ πολλες φορές την μέρα αλλά το έχω επιβάλει και στο bb boy του σπιτιού…
    Έχω να προτείνω κάτι…πώς θα σας φαινόταν να κάνουμε καποιο live ή καποια συνομιλία από messenger::: Na φτιάξουμε μια ομάδα στο fb…. once upon a time in quarantine 2020….
    Eίμαι η Celia κι είμαι καλά!!! ( 4.5.20 ) 💜💜💜🌸🌺🌹🌷👄💋👑👑👑🌸🌺🌷👄💋💜💜💜💜

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.