Tο Νο 1 πιο σημαντικό προϊόν περιποίησης γι’ αυτή την εποχή.

 

#μένουμεσπίτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν  προσέχουμε τον εαυτό μας. Απλώνουμε τις κρέμες μας πρωί και βράδυ, κάνουμε τις μάσκες μας, ενυδατώνουμε το σώμα μας, κάνουμε θεραπείες στα μαλλιά μας, φροντίζουμε τα χέρια μας.

 

Όλα αυτά είναι μεν απαραίτητα αλλά ενδεχομένως από την καθημερινή σας ρουτίνα να λείπει το πιο σημαντικό προϊόν περιποίησης και προστασίας γι’ αυτή την  εποχή.

 

Έρευνες που ήδη έγιναν έχουν αποδείξει ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει τεράστια αύξηση στην καθημερινή χρήση των ηλεκτρονικών μας συσκευών. Δεν θα μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Κλεισμένοι στα σπίτια μας,  τα smart phones, τα tablets τα laptops και  τα pc’s βγάζουν φωτιές. Χαζεύουμε στα social, ενημερωνόμαστε από online έντυπα για τις εξελίξεις, παίρνουμε μαζί μας το tablet στο κρεβάτι για λίγο ακόμα binge watching της αγαπημένης μας σειράς, ενώ στα περισσότερα σπίτια η τηλεόραση, απλά δεν κλείνει ποτέ.

 

Όλες οι παραπάνω ηλεκτρονικές συσκευές εκπέμπουν Blue Light ή αλλιώς High Energy Visible Light (HEVL) To blue light  το μπλε φως από τις οθόνες μας   δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο οι ακτίνες UVΑ και UVB,  δεν προκαλεί φωτοαλλεργίες ή μελάνωμα,  από την άλλη όμως ευθύνεται και αυτό για φωτογήρανση και μάλιστα  μπορεί  να προκαλέσει πανάδες και κηλίδες, ενώ επιπλέον δημιουργεί ελεύθερες ρίζες που διασπούν το κολλαγόνο και την ελαστίνη και προκαλούν οξειδωτικό στρες-  ο πιο γρήγορος δρόμος για να δείξει το δέρμα θαμπό και κουρασμένο χάνοντας την φρεσκάδα και τη νεανικότητά του. Εν ολίγοις digital ageing.  Δείτε την εικόνα: έχετε κάνει τον καθαρισμό σας, έχετε απλώσει την κρέμα νυκτός και ήρεμη τώρα ότι έχετε φροντίσει το δέρμα σας, παίρνετε το smart phone ή το tablet και αρχίζετε το χάζι. Όλη η προηγούμενη περιποίηση έχει πάει στο βρόντο.

 

 

 

 

Δυο πράγματα μπορείτε να κάνετε. Ή να ξεχάσετε τις ηλεκτρονικές συσκευές (αδύνατο) ή να προστατεύσετε το δέρμα σας με εξειδικευμένα προϊόντα που καταπολεμούν τις αρνητικές συνέπειες του blue light.

 

Ένα από αυτά, είναι και η  κρέμα φροντίδας Τ-Zone Balance Cream της Radiant Professional  για μεικτές επιδερμίδες. Eκτός του ότι μειώνει δραστικά την λιπαρότητα στη ζώνη Τ του προσώπου επιπλέον προστατεύει αποτελεσματικά και από την ψηφιακή γήρανση της επιδερμίδας.

 

Η σύνθεσή της περιέχει βλαστοκύτταρα από Lingonberry  πλούσια σε πολυφαινόλες  που προστατεύουν από την ψηφιακή γήρανση που προέρχεται από το blue light αναστέλλοντας την δημιουργία των ελεύθερων ριζών. Επιπλέον ένας συνδυασμό υαλουρονικού οξέος, χαμηλού, μεσαίου και υψηλού μοριακού βάρους βιοτεχνολογικής προέλευσης  προσφέρει μέγιστη ενυδάτωση και σε βάθος αλλά και επιφανειακά στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, συμβάλλοντας έτσι στην διατήρηση της ελαστικότητας της.

 

 

 

 

Με την T-Zone Cream το δέρμα σας θα είναι απόλυτα προστατευμένο από τις βλαβερές συνέπειες του blue light και του digital ageing. Τουλάχιστον τώρα το blue light θα βρει εμπόδιο για να εισχωρήσει στην επιδερμίδα, με όλες τις παραπάνω αρνητικές συνέπειες.

 

Κοστίζει 26Ε και μπορείτε να την βρείτε εδώ.

 

Σε κάθε περίπτωση, stay tuned.

 

 

33 Σχόλια
  1. Αχ τι είναι αυτά που μας λες σήμερα Τζούλια digital ageing?? Τωρα ειδικα που είμαστε κολλημένες στις συσκευές πάει βρόντο η περιποίησή μας?? Ούτε να το σκεφτομαι δεν θέλω..αμα αφήσουμε κ τις συσκευές θα έχουμε inaction ageing: -)

  2. Τι ωραίο νέο είναι αυτό!! Εκτός από τιαμς ώρες που κοιμάμαι ή τρώω σχεδόν είμαι μπροστά σε μια οθόνη ή το κινητό, φοράω βέβαια πάντα κρέμες με SPF, αλλά χρειάζεται κάτι πιο εξειδικευμένο για το λεγόμενο blue Light.. Μπαίνω να την τσεκάρω, έτσι και αλλιώς εχω εμπιστοσύνη χρόνων στα Radiant Professional..

  3. Αυτά είναι! Ζούμε σε νέες εποχές με νέες ανάγκες και η κοσμετολογία πρέπει να ανταποκριθεί. Εξαιρετικά ενδιαφέρον και σημαντικό για όλες μας, ανεξάρτητα καραντίνας…

  4. Kαλημερα
    Οτιδηποτε νεο με εξιταρει
    Αγαπω τις εταιρειες που σκεφτονται ολους τους πιθανους κινδυνους για την περιποιηση μας

  5. Εδώ και 1,5 χρόνο αρκετές εταιρείες έχουν κυκλοφορήσει τέτοιου είδους προϊόντα, η uriage μάλιστα γνωστή φαρμακευτική εταιρεία έχει ολοκληρωμένη σειρά digital ageing,κρέμα ημέρας,κρέμα ματιών,serum.
    Αν και δεν αμφισβητώ τις μελέτες των ειδικών,μου φαίνεται λίγο υπερβολή να επενδύω σε τέτοια προϊόντα(αν και έχω ήδη δοκιμάσει αυτά που ανέφερα χωρίς να σκοπεύω να τα ξανααγοράσω)
    Πως είναι η ψυχολογία παιδιά;
    Έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ οτι όλη αυτή η ιστορία θα τραβήξει πολύ καιρό(πολύ περισσότερο απ’ ότι αρχικά πιστεύαμε)και απο ότι άκουσα απο ειδικούς η ζωή μας θα ξαναγίνει όπως πρώτα μόνο όταν υπάρξει εμβόλιο,σε κανέναν χρόνο δηλαδή.Μέχρι τότε θα πορευόμαστε πιθανόν πότε με λιγότερα μέτρα,πότε με αυστηρότερα, ανάλογα με την πορεία του ιού. Πλαγίως μας το λένε και οι ειδικοί λέγοντας ότι τα μέτρα δεν μπορούν να αρθούν απο τη μία μέρα στην άλλη,άφήστε που μας λένε και για δεύτερο κύμα επιδημίας απο το φθινόπωρο.
    @Julia βρες μας κανέναν καλό ψυχολόγο-ψυχίατρο να μας κουράρει όλο το γκρούπ εδώ γιατί δεν ξέρω πως θα την παλέψουμε😂

  6. Χμμμ ενδιαφέρον!!!💙❤💛💛💚💜💚❤💙💙❤💛💜💛❤💙❤💛💜💚💙 Δεν ήξερα ότι το blue light ευθύνεται για την φωτογυρανση! 💛💚❤💜💙 Όσο ζω, μαθαίνω! Καλά το πρόσωπο αλλά αυτήν την καημένη τη μέση και τα καημένα τα ματάκια μας πως θα τα προφυλάξουμε; Με πονάει η μέση από το πολύ καθισιο και από τις ατελείωτες ώρες που λιώνω σε σειρές του νετφλιξ! Έχουμε να δούμε πολλά ακόμα, πιστεύω ότι όλο αυτό θα συνεχιστεί για πολυυυυυ καιρό.

  7. Οι κοσμετολογοι έχουν κάνει έρευνες εδώ και αρκετά χρόνια για τις βλάβες του blue light στο δερμα. Απλά έχετε δίκιο, αυτές οι ακτίνες δεν μας απασχολούσαν τόσο πολύ όσο ο ήλιος, γιατί είχαμε «λογική» έκθεση σε αυτές. Τώρα αλλάζουν τα πράγματα.

  8. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Ναι δυστυχώς. Άλλη μια αιτία της γήρανσης της επιδερμίδας. Μάλιστα εγώ περισσότερο από οτιδήποτε άλλο «τρέμω» κηλίδες και πανάδες.

  9. @Julia αχ τι μου κανεις με απασχολεί και εμενα πολυ!Αυτο μας έλειπε ειχαμε τον ηλιο απο την μια τωρα το μπλε φως απο την αλλη!!!
    Ελα μην ανησυχεις διαβασε το mail που σου εστειλα😁

  10. @Maryl: Πάντως εδώ και δυο εβδομάδες περίπου αυτό χρησιμοποιώ. Κάνω φυσικά και όλα τα άλλα ( essences, serums, καθαρισμούς) αλλά το τελευταίο προϊόν πριν πέσω στο κρεββάτι είναι αυτή η κρέμα. (Γιατί ναι…Δυστυχώς με το tablet πέφτω στο κρεββάτι μη σου πω και ψέματα…)

  11. @Panos: Και η ελληνική εταιρεία Beatific ήταν από τις πρώτες εταιρείες που λάνσαρε κρέμα κατά του blue light και του digital ageing. Ακούω τι λες, πάντως εγώ προτιμώ τα εξειδικευμένα προϊόντα ειδικά αυτή την εποχή που όλοι ξέρουμε ότι κάπου το έχουμε παρακάνει με τα electrical devices. Φυσικά κάποιοι λένε βάλτε αντηλιακό και το βράδυ ( δεν θα το έκανα με τίποτα- το βρίσκω μεσοβέζικη λύση ). Επίσης ένα προϊόν με Βιταμίνη C βοηθά στις καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Εμείς τα skincare junkies τα ξέρουμε αυτά.

    Δίκιο έχεις. Αλλά ας αφήσουμε προς το παρόν τους ψυχολόγους και ας κάνουμε λίγη ψυχοθεραπεία εδώ μέσα όσο και για όσο μπορούμε!!!!! 😂😂😂💕

  12. @NikolM: Αχ αυτό το Netflix μας έχει καταστρέψει!! Χαχαχα! Εγώ πλέον μου επιτρέπω μόνο 2 ώρες Netflix τη μέρα… άντε 3!!!😂😂😂

  13. @SofiaT: Άσε τα beauty τώρα – από ότι βλέπω ετοιμαζόμαστε για λίγο ακόμα super fashion!!!!!💕💕💕💕💕 Yes!!!!! ❤️💜

  14. Nα προσθεσω κατι Τζουλια πανω σε αυτο που λες για αντηλιακο και το βραδυ
    Μηπως η χρηση αντηλιακου ολο τον χρονο δεν ειναι τιποτα αλλο παρα μονο για να πουλιουνται τα προιοντα τα αντηλιακα συνεχως, και ετσι να μην ειναι εποχιακα
    Πραγμα που δεν συμφερει γιατι ολες ξερουμε οτι καθε καλοκαιρι οι εταιρειες λαμσαρουν νεες συνθεσεις στα αντηλιακα και αυτοματως τα προηγουμενα θα τα πετουσαν
    Ετσι λεγοντας φορεστε τα συνεχεια δεν υπαρχει ο κινδυνος αυτος και φυσικα γινεται αποσβεση που δεν θα ηταν δυνατον αν τα αγοραζαμε μονο 3 μηνες η 4 το χρονο

  15. @ΡΑΝΙΑ: Οι εταιρείες προσεύχονται να μπορούσαν να πουλάνε αντηλιακά καθώς και αδυνατιστικα όλο το χρόνο-πράγμα που δεν ισχύει. Το λέω πολλά χρόνια ας το πω άλλη μια φορά: το αντηλιακό -ειδικά σε χώρες με πολύ ηλιοφάνεια όπως η Ελλάδα- επιβάλλεται όλο το χρόνο. Αν δεν τα πουλήσουν, λόγω νόμου οφείλουν να τα πετάξουν. Γιατί δεν παρέχουν την ίδια προστασία ένα χρόνο μετά. Όσο για τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας ( επειδή αναφέρθηκα και σε αυτά) είναι απλό: Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις με 2/3 μήνες χρήσης και το ίδιο αν τα χρησιμοποιείς όλο το χρόνο και κάθε μέρα μετά το ντους;

  16. @Τζουλια για τα προιοντα αδυνατισματος το καταλαβαινω. Κανουν δουλεια οταν τα χρησιμοποιεις συνεχως. Και σιγουρα το κανω γιατι βλεπω αποτελεσματα ετσι
    Για τα αντηλιακα ομως εχω μια επιφυλαξη
    Εχεις δει κανενα φαρμακειο να πεταει τα περσυνα
    Οι εταιρειες ισως
    Σκεφτομαι σοβαρα μετα το καλοκαιρι να μην ξαναφορεσω για δοκιμη αντλιακη κρεμα σαν πειραμα, και θα σας πω τετοια εποχη του χρονου τι αποτελεσματα ειδα

  17. Υπέροχο προϊόν και αφού είμαι και εγώ μπροστά σε μια οθόνη συνέχεια, καλό θα ήταν να το δοκιμάσω!

  18. @Julia αμα διαβασεις το ποστ που σου έστειλα θα δεις😁😁😁😁 Σιγουρα θα σου αρεσει😁😁😁😁Οσο για τα fashion ετοιμαζονται😉😉😉😉😉😉
    Περιμενω την γνωμη σου!!!

  19. Πολύ ενδιαφέρον και το σημερινό post…Ήξερα γι αυτά τα προϊόντα. Η αλήθεια είναι ότι δεν εχω χρησιμοποιήσει ακόμη. Με ανησυχεί το θέμα της γήρανσης από τις οθονες.Μάλιστα, μέχρι τώρα για τις πανάδες μου νόμιζα πως ευθύνεται μόνο ο ήλιος. Τώρα τελευταία εχω μια μικρή. κοντά στ φρύδι…Ίσως να είναι νέο…απόκτημα από την ακτινοβολία που εκπέμπουν οι οθόνες… Όσον αφορά το θέμα που λέτε @Julia με τη @Rania για τα αντηλιακά, πραγματικά, σε δύο τουλάχιστον φαρμακεία που ξέρω εδώ στο τόπο που μενω, δεν τα πετούν…Βέβαια, πρέπει να αναφερω3 πως δεν. είναι ληγμένα.
    xx

  20. @Sofia Marga: Εγώ μπορώ να μιλήσω μόνο για τις εταιρείες. Τα αντηλιακά που δεν έχουν πωληθεί έως τον Σεπτέμβριο της κάθε χρονιάς δεν μπορούν να ξανα πωληθούν τον επόμενο Ιούνιο. Φυσικά κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει σε κάθε συνοικιακό και επαρχιακό φαρμακείο. Ο κάθε επιχειρηματίας έχει τη δική του ατομική ευθύνη. Βέβαια αυτό ισχύει για ολα τα προϊόντα που αγοράζουμε και όχι μόνο για προϊόντα φροντίδας. Ως εκ τούτου δε νομίζω ότι είναι μια συζήτηση που μπορεί να καταλήξει σε κάποιο σίγουρο συμπέρασμα.

  21. @Julia ναι οι κηλίδες κ οι πανάδες είναι ενα σοβαρό θεμα κ πιστεύω στην καλή πρόληψη παρα μετά στην αντιμετώπιση..νομίζω είχα αναφερει σε παλαιοτετο post πως προσωπικά δεν φοράω καθόλου αντηλιακό προσώπου παρά μονο κρέμες με sfp..βεβαια θα ήθελα να αναφέρω πως η συστηματική χρηση της καθαρής βιταμίνης C σε σέρουμ πότε μόνο πρωί κ πότε κατα διαστήματα πρωί βραδυ όχι απλά προλαμβάνει κ αντιμετωπίζειβπαναδες αλλά αντιμετωπίζει τα άπαντα!! Όσο για την χρήση αδυνατιστικών περνάω φάσεις που βάζω κάνα δίμηνο(όχι οτι τα χρειάζομαι) αλλα η γυναικεία τρέλα υπερκατανάλωσης που φαίνεται οτι λειτουργούν αλλά νομίζω τελικά είναι η ιδέα του αποτελέσματος που θέλουμε να δούμε

  22. @Julia μου, έχεις δίκιο, δε το συζητώ. Ποιος μπορεί να εγγυηθεί για τον οποιοδήποτε φαρμακοποιό; Το σχόλιο μου, ήταν συμπληρωματικό, & είχε περισσοτερο τη μορφή διαπίστωσης. Και σωστά είπες, δεν οδηγεί κάπου η κουβέντα γι αυτό το θέμα. Ο κάθε άνθρωπος, πράττει κατα συνείδηση. Γενικός κανόνας…
    xx

  23. Super προιον και τελεια συσκευασια θα το δοκιμασω

  24. Χθες από τις πολλές ώρες μπροστά στον υπολογιστή σε ηλεκτρονικές τάξεις σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης, σε τηλεδιασκέψεις, σε σεμινάρια εξ αποστάσεως, σε, σε, σε… δεν κατάφερα να σχολιάσω πόσο χρήσιμο θα ήταν τώρα ένα τέτοιο προϊόν. Σήμερα με το διαγωνισμό είπα: “Η Τζούλια μας μας αγαπάει πολύ”. Όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά το έχουμε ξαναπεί, σε αυτές τις περιπτώσεις η υπενθύμιση είναι πολύ σημαντική.

  25. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο προ’ι’όν για μένα….μέρα με την μέρα και εβδομάδα με την εβδομάδα ο χρόνος που βρίσκομαι μπροστά στις πάσης φύσης οθόνες αυξάνεται ανησυχητικά…. ειδικά κι όταν η δουλειά το απαιτεί… ***αυτο για τα αντηλιακά δεν το ήξερα αλλά είμαι σίγουρη πως αν το ρωτήσω στο φαρμακείο θα με κοιτάνε σαν να κατέβηκα από άλλον πλανήτη…

  26. Digital ageing?Ελπίζω να μην αφορά στο φωτάκι του ψυγείου μόνο γιατί τελευταία στέκομαι εκεί περισσότερο από ότι στο tablet.
    Μουτςς

  27. @Litsa: Χχαχαχαχαχχααχ!!! Όχι, όχι κάτσε όση ώρα θέλεις- δεν πιάνεται αυτό!

  28. @Litsa, στρώνεις και επιδερμίδα με το κρύο…

  29. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να υιοθετήσουμε τέτοια καλλυντικά,θα είναι απαραίτητο.Θα βγάλουν όλες οι εταιρείες και θα τα αγοράζουμε μανιωδώς.

  30. Τώρα που έμαθα πως δεν πιάνεται το φωτάκι του ψυγείου, μου έφυγε ένα μεγάλο βάρος….
    @LITSA ,να ξέρεις πως συμπάσχω και συμπαρίσταμαι!

  31. Χμ, ενδιαφέρον, αφού μάλιστα σε αυτή τη φάση ιδίως είμαστε κολλημένες στις οθόνες μας. Αν και, χωρίς βέβαια να αμφισβητώ τις μελέτες,μου φαίνεται λίγο υπερβολή. Τι θα πρωτοσκεφτούν να πουλήσουν οι εταιρίες, τι θα πρωτομπλαστρώσουμε τις μούρες μας… Εξάλλου, αφού όπως διάβασα στο άρθρο, αυτό που προκαλούν οι μπλε ακτίνες είναι οξείδωση, για να προστατευτούμε το καλύτερο είναι να τρώμε λαχανικά και φρούτα, τα οποία δουλεύουν από μέσα.
    Κι έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω ότι θα μου ταίριαζε. θεωρώ τον εαυτό μου πολύ νέο στα 30 και καθώς η επιδερμίδα μου είναι λιπαρή με τάση ακμής φοβάμαι τις πλούσιες κρέμες. Αν και δεν κρύβω ότι, αν και δεν θα την αγόραζα, αν έφτανε με άλλο τρόπο στα χέρια μου θα τη δοκίμαζα.
    Θέλω επίσης να πω ένα ευχαριστώ στην κα Στέλλα. Με την οδηγία σας για τη λεβάντα στα σπιθούρια με σώσατε!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.