Παιγνίδια για το σπίτι στη Frezyland!

 

 

 

 

Έχουμε και bb babies και bb little pretty girls and boys εδώ μέσα, όπως ξέρετε. Άρα το σημερινό νέο απευθύνεται με αγάπη σε αυτά (και σε εσάς μανούλες που θέλετε να βρίσκετε καθημερινά τρόπους για να απασχολείτε τα κουκλάκια σας)

 

Η Frezyland προσκαλεί τους γονείς να ανακαλύψουν έναν κόσμο γεμάτο διασκεδαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια.

 

Έξυπνες προτάσεις για δημιουργικά παιχνίδια, κατασκευές και ευχάριστες δραστηριότητες, βοηθούν τα  παιδιά  να αναδείξουν τα ταλέντα και τη δημιουργικότητά τους, αναπτύσσοντας δεξιότητες που ακόμα και εσείς, ως γονείς, μπορεί να μην είχατε ποτέ φανταστεί ότι διαθέτει.

 

Τι μπορείτε να κάνετε μέσα από τον θαυμαστό κόσμο της Frezyland;

 

Μαγειρέψτε, μαζί με τους επίδοξους μικρούς chef, εύκολες συνταγές για παιδιά και μεγάλους και απολαύστε το γεύμα με όλη την οικογένεια.

 

 

Παρακολουθήστε DIY videos για πρωτότυπες χειροτεχνίες και κατασκευές.

 

 

 

 

 

Ζωγραφίστε, όμορφα σκίτσα με τα παιδιά σας και δώστε τους τη δυνατότητα να εκφραστούν δημιουργικά και με πολλή φαντασία.

 

 

-Παίξτε παιχνίδια! Στη Frezyland θα βρείτε μια σειρά από δημιουργικά παιχνίδια τα οποία συμβάλλουν στην εξάσκηση της μνήμης, της παρατηρητικότητας αλλά και της λογικής σκέψης του παιδιού. Quiz, puzzle και πολλά άλλα παιχνίδια σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

 

-Και όταν η ημέρα φτάσει στο τέλος της, τα μελωδικά νανουρίσματα της Frezyland θα χαρίσουν στα μικρά σας τον πιο γλυκό και ήσυχο ύπνο..

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ FREZYLAND

H Frezyland είναι ένας πλήρης εξατομικευμένος οδηγός για τους γονείς, διαμορφωμένος έτσι ώστε να καλύπτει τις ανάγκες της εγκύου και της σύγχρονης μαμάς και έχει στόχο να γίνει το δεξί χέρι των γονέων σε θέματα που αφορούν στη μητρότητα. H Frezyland θα γίνει σύμμαχός σας και θα σας ενημερώσει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης σας μέχρι το παιδί σας να φτάσει στα 12 έτη του αλλά και για πολλά περισσότερα. Συγκεκριμένα, μέσα στον οδηγό, θα βρείτε σημαντικά άρθρα από γιατρούς (παιδιάτρους, γυναικολόγους, ψυχολόγους) και επιστήμονες σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη, την ψυχολογία, τη διατροφή αλλά και την εκπαίδευση του παιδιού σας καθώς και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για εσάς που περιμένετε με ανυπομονησία το νέο μέλος της οικογένειας σας, όπως εξετάσεις εγκύου, τοκετός, θηλασμός, νανουρίσματα κ.λπ. Ακόμα, μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέροντα βίντεο με χρήσιμες συμβουλές για τη φροντίδα των παιδιών σας.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά για οσες από εμάς έχουμε μικρα παιδιά και αναζητάμε διαφορους τρόπους να απασχολουνται, εκτός από τα κινούμενα σχέδια σε τηλεόραση και tablet.. Εμείς έχουμε πάρει παζλ και επιπλέον έχω φυλάξει κάποια επιτραπέζια παιχνίδια από τη μεγάλη μου κόρη με πρώτο στην προτίμηση της μικρής το Μάντεψε ποιος, το οποίο δεν περνά ημέρα που να μην το παίξει..

  2. Παντα μου αρεσαν οι δημιουργικες ασχολιες για τα παιδια. Και οταν ηταν μικρα τα δικα μου, εβρισκα διαφορους τροπους για να γεμιζουμε το χρονο μας ομορφα ακονιζοντας το μυαλο μας. Πολυ ωραιες οι προτασεις απο την Frezyland ειδικα αυτη την εποχη.
    xx

  3. Ειναι οτι καλύτερο για παιδιά και γονείς ειδικα τωρα που #μενουμεσπιτι.

  4. Όσα και να βρίσκεις αυτές τις μέρες δεν φτάνουν. Από την άλλη υπάρχει και έναν καταιγισμός πληροφοριών και προτάσεων, που κάποια στιγμή τρελαίνει και εμάς και τα παιδιά. Για να μπορέσω να βάλω σε μία τάξη τις πληροφορίες και να μην ψάχνω από εδώ και από εκεί έφτιαξα ένα padlet (πολύ ωραίο εργαλείο παρεμπιπτόντως) και ανεβάζουμε εκεί οι γονείς του νηπιαγωγείου του Γιάννη και διάφοροι γνωστοί και φίλοι ό,τι βρίσκουμε. Πάντως η Frezyderm έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό από όταν ξεκίνησε τη σελίδα της Frezyland.
    Όσοι έχετε παιδιά στο σχολείο προτείνω ανεπιφύλακτα να παρακολουθήσετε το μαγνητοσκοπημένο σεμινάριο: https://eu-lti.bbcollab.com/recording/157b699999ff45e1846cbbe1b90c3a2d από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το θέμα είναι Γονείς σε Καραντίνα.
    Καλή δύναμη σε γονείς και μη!

  5. Είναι πραγματικοί ήρωες θεωρώ οι γονείς των μικρών παιδιών ,στην περίοδο καραντίνας που διανύουμε….
    @AMALIA έχει πολύ ενδιαφέρον ο σύνδεσμος που παρέθεσες…. τον προωθώ άμεσα σε φίλους που σίγουρα θα τους φανούν χρήσιμες οι συμβουλές …..

  6. Τελεια ολα οσο και να εχεις ιδεες ψαχνεις κι αλλες γιατι τα παιδια βαριονται ευκολα .

  7. Τελεια ολα γιατι οσες ιδεες και να εχεις θες κι αλλες γιατι τα παιδια βαριονται ευκολα

  8. Δεν έχω παιδιά αλλά μου φαίνεται εξαιρετική ιδέα!!! Μπραβο!!! 💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💛💜💙❤💚❤💙💜💛💚💙❤💜💛💚❤💙❤💚💜💛💙❤💚💛💜 Κουράγιο σε όσους έχουν παιδιά και κουράγιο και στα ίδια τα παιδιά!!!

  9. Πραγματικά,δύσκολη εμπειρία η καραντίνα,ειδικά με μικρά παιδιά!!Χρειάζεται πολλή δύναμη ψυχική και σωματική για να ανταποκριθείς.όχι,tablet συνέχεια παιδιά!!

  10. Μπήκα να το τσεκάρω και κόλλησα. Θα το προτείνω στα ανηψάκια μου.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.