H Marina Raphael για τη Vichy

 

Είναι όμορφο να σε σκέφτονται, ειδικά αυτή την εποχή. Όσες φορές έχει συμβεί αυτό, στον δύσκολο μήνα που διανύουμε, ξεχνάω για λίγο την δημοσιογραφική μου ιδιότητα και το γεγονός ότι λαμβάνω ένα ακόμα press kit, που είναι εξ’ άλλου μέρος της δουλειάς μου.

 

Νιώθω ότι απλά με σκέφτηκε μια καλή φίλη. Χωρίς ιδιοτέλεια. Χωρίς να προσδοκά σε κάτι. Χωρίς να έχει κάτι να κερδίσει. Είναι πώς να το πω; Ένα comforting συναίσθημα. Ακριβώς όπως και η Vichy είναι το comfort brand που αγαπώ.

 

Προχθές ενθουσιάστηκα με την όμορφη τσάντα που έλαβα και  που έκρυβε μέσα ένα υπέροχο λαμπερό κουτί δια χειρός Marina’s Raphael. Η εγγονή της Mrs Swarovski εξάλλου που πλέον κάνει διεθνή καριέρα ως σχεδιάστρια μόδας, γνωρίζει τη λάμψη των κρυστάλλων από πρώτο χέρι.

 

 

 

 

«Αγάπη, σταθερότητα, υπευθυνότητα, εμπιστοσύνη, φιλία, δημιουργικότητα, γενναιοδωρία, συνεργασία & αισιοδοξία.  Αξίες που περισσότερο από ποτέ έχουν μεγάλη σημασία στις μέρες που ζούμε. Νιώθουμε ευγκωμοσύνη που σας έχουμε δίπλα μας, στα εύκολα και στα δύσκολα και μαζί μπορούμε να γιορτάσουμε την έναρξη μιας λαμπρής συνεργασίας….”

Με αγάπη Vichy & Marina Raphael Team

 

 

 

 

 

Μιλάμε λοιπόν για μια «κρυστάλλινη» συνεργασία   όπως κρυστάλλινα είναι και τα νερά από τις ηφαιστειακές και θεραπευτικές πηγές της Vichy που είχα την τύχη να γνωρίσω από κοντά σε παγκόσμιο press trip της μάρκας στην πόλη Vichy μαζί με συναδέλφους από όλο τον κόσμο πριν τρία χρόνια.

 

 

Από αυτά τα κρυστάλλινα  νερά, από αυτή την ηφαιστειακή περιοχή αναδύεται η σπάνια δύναμη του Ιαματικού νερού της  Vichy, το σημαντικότερο  συστατικό που βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα του brand.

 

Το λαμπερό κουτί έκρυβε μέσα μια μικρή συλλογή από κάποια από τα πιο αγαπημένα προϊόντα της μάρκας με πρώτο και καλύτερο βέβαια, το παγκόσμιο best seller,  το Mineral 89 ένα αγαπημένο προϊόν για κάθε γυναίκα που το έχει χρησιμοποιήσει. Ειδικά τον τελευταίο καιρό, δεν λείπει από την δική μου πρωινή  περιποίηση. Μετά τον καθαρισμό είναι το πρώτο προϊόν φροντίδας που απλώνω- το θεωρώ κορυφαίο-  ένα υπέροχο άκρως αγνό και δροσερό essence.

 

 

 

 

 

 

Σας εύχομαι καλή Κυριακή  των Βαΐων  και να σας ενημερώσω, ότι αύριο ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα και εγώ έχω άδεια. Τα ηνία του bb, για λίγες μέρες παίρνει η guest editor SofiaT.

 

 

22 Σχόλια
  1. @ SofiaT καλώς να σε έχουμε από βδομάδα κ να μας κανεις τις trend προτάσεις σου: -) κ οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις κ κάποια χρώματα, χτενίσματα κ κουρέματα μαλλιών για το καλοκαίρι@ Julia θα ήθελα να μου προτίνεις μιας κ γνωρίζεις καλά τα προιόντα vichy μια καλή μάσκα προσώπου με καθαριστικές ιδιότητες..φιλακια πολλά

  2. @ΤΖΕΝΗ: Εγώ προσωπικά φοράω την Liftactiv Hyalu Mask. Αντί για μάσκα καθαρισμού προτιμώ να κανω ένα scrub μια δυο φορές την εβδομάδα. Παρόλα αυτά αν θέλεις μάσκα για βαθύ καθαρισμό και πόρους ίσως πρέπει να δοκιμάσεις την Pore Purifying Clay Mask.

  3. @Julia ναι scrub εννοείται κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα απλά κ μια μάσκα όπως της apivita με πρόπολη κ ναι αυτήν που μου προτίνεις είναι αυτή που είχα στα άμεσα σχεδιά μου κ να που με βοήθησες κ σιγούρεψα την αποφασή μου!!

  4. Καλημερα!!!
    @Τζουλια μεγαλη μου τιμη και χαρα να “κλεψω”για λιγο τα ηνια του πολυ αγαπημένου μου
    BB❤❤
    Και απο οτι βλεπω ξεκινησαν οι “παραγγελιες”
    απο τα bbgirl μας @Τζενη Κασαπιδου χμμμμ χτενισμα/κουρεματα για το καλοκαιρι πολυ καλή ιδεα😁 @Τζουλια λες????

  5. Χρόνια πολλά και να έχουμε καλή Μεγάλη Εβδομάδα ❤️ υπέροχο το λαμπερο κουτί, όσο για το Mineral 89, αυτό και η liftactive creme δύο από τα καλλυντικά της Vichy που φοράω ανελλιπώς! Ανυπομονώ να δω τα post της Sofias T. Έχει πάντα προτάσεις για όλα τα γούστα 😊

  6. Για την Liftactiv Hyalu Mask έχω να πω τα καλύτερα…. ξεχνάς πως την φοράς (και τα patches ματιών από την ίδια σειρά είναι τέλεια…άσχετο αλλά ήθελα να το πω)
    @SOFIAT αναμένουμε τα άρθρα σου με αγωνία…είμαι σίγουρη πως θα είναι άκρως ενδιαφέροντα…. εγώ παραγγελία δεν έχω συγκεκριμένη…έχω μια λίστα όμως, αν θες….χαχαχα…. (ημέρα καραντίνας, Νο ;;;;;; Είμαι η Celia κι είμαι καλά 💜💜💜💜💜💃🚶‍♀🤷‍♀🌺🌸🌻🌞🌞🌷👑👑💄💎👗🛍👠

  7. Καλημερα
    Αυτη η συνεργασια νομιζω οτι ειναι ταιριαστη
    Η ομορφια και η καθαροτητα του προσωπου της κας Marina’s Raphael νομιζω οτι αναδυκνειει αυτά τα προιοντα από αυτή την ηφαιστειακή περιοχή που αναδύεται η σπάνια δύναμη του Ιαματικού νερού της Vichy, το σημαντικότερο συστατικό
    Περιμενω και εγω Sofia τα νεα σου ποστ
    Καλη ξεκουραση αδειουχα Τζουλια μας , να μας ερθεις ξανα με beauty νεα και οχι μονο, για μετα την καραντινα

  8. @bbgirls την ιδια (αγωνία) εχω και εγω!!Ειναι οπως ετοιμάζεις ενα γεύμα με πολυ αγαπη για τα αγαπημενα σου προσωπα και περιμενεις να ικανοποιηθούν ολοι!!😁Βεβαια ολο αυτο δεν θα γινονταν ποτε αν η αγαπημενη μου@Τζουλια δεν θα μου παραχωρουσε το bb σπιτι της!!!
    Και θελω πολυ να την ευχαριστήσω απο εδω για ολη αυτη την εκτιμηση που δειχνει στο προσωπου μου!!!😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤

  9. @SofiaT: Όλο και κάτι έχω στο μυαλό μου αγαπημένη… Όσο για από αύριο, εγώ θα είμαι απλά «καλεσμένη» με σχόλια!!!😂😂💕❤️😘💜

  10. Tζουλια ανυπομονω παντα για τις απαντησεις σου σε αυτα που γραφουμε
    Η οπτικη σου προσωπικα με κανει να βλεπω διαφορετικα αυτα που πιστευα, και να με βαλει να σκεφτω

  11. Κρυστάλλινη διαφάνεια χρειάζεται αυτή την εποχή σε όλα! Καλή αρχή στη συνεργασία!
    @Julia, καλή ξεκούραση! Να απολαύσεις τις μέρες που έρχονται!
    @SofiaT, αναμένουμε με χαρά!

  12. H Vichy είναι πολύ καλή εταιρία. Η μάνα μου, όταν ήταν νέα, χρησιμοποιούσε καλλυντικά από αυτή, σχεδόν αποκλειστικά. Εμένα μου είχαν πάρει τον ορό 89 για δώρο πέρσι και παρότι αρχικά φοβόμουν ότι θα πέσει βαρύς στη μούρη μου, τελικά μου ταίριαξε πάρα πολύ. Όλο το χειμώνα το βράδυ τον έβαζα σαν σέρουμ και μ’ έκανε πολύ καλό.

  13. @Julia υπέροχο το κουτί! Έχω μια αδυναμία στις συσκευασίες! Τι όμορφο που είναι! Εξαιρετική η ιδέα-συνεργασία της Vichy με την Marina Raphael.Αλλά και το περιεχόμενο του κουτιού… θησαυρός! Τη Vichy την αγαπώ και τη χρησιμοποιώ εδώ & πολλά χρόνια. Φορώ το αντηλιακό της με χρώμα, το mineral 89, αλλά κι εμένα η μεγάλη μου αγάπη είναι η μάσκα (στο κόκκινο κουτί!) την οποία και φορώ όταν θέλω extra τόνωση & ενυδάτωση, όλο το βράδυ, σαν ενυδατική. Καταπληκτικό αποτέλεσμα! Καλή ξεκούραση @Julia μου! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα, με υγεία!
    xx

  14. Αγαπημένη συνονόματη @SOFIAT. να μην έχεις καμία αγωνία, γιατί έχεις αποδείξει πόσο ικανή είσαι, γράφοντας κι άλλες φορές super αρθρα! Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον & bb αγάπη να σε διαβασουμε, εδώ! Είμαι σίγουρη, πώς (και πάλι) θα μας εκπλήξεις! ❤
    xx

  15. Τι όμορφη συσκευασία!!! 💙💜❤💚💛 @SOFIAT και εγώ θα ήθελα να μάθω τις νέες τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι που μας έρχεται!!! Καλή ξεκούραση @JULIA. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα κορίτσια μου. 💜💙💛❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜

  16. @JULIA,Καλή ξεκούραση!@SOFIAT,αναμένουμε!Τι όμορφα πράγματα από vichy!Kαι κάποια καινούργια νομίζω ή έχουν αλλάξει packaging.Π.χ,το τέταρτο δεξιά και το πρωτο αριστερα,αν ξέρει κάποια,ας μας πει!Φιλάκια και Καλή Μεγάλη Εβδομάδα!!

  17. Wowwww!!! Ναι!!! Περιμενω κι εγω τα ποστ της Σοφίας μας!!! Και ρούχα και παπούτσια και φυσικά μαλλιά! Αντε μπας και ανανεωθούμε λιγάκι πριν την “μεγάλη έξοδο” γιατί κοντεύουμε να μαραζώσουμε από το μέσα! Δώσε ιδέες Σοφάκι κι εμείς ακολουθούμε! 😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.