Τα μεγαλύτερα fashion trends S/S 2020.

 

 

Την προηγούμενη Τετάρτη μυξοκλαίγαμε με τη φίλη μου την Κατερίνα στο Viber. Εκείνη μου έλεγε τον δικό της πόνο και εγώ της έλεγα τον δικό μου.

 

Παντρεύεται που λέτε μια φίλη της στις  αρχές Μαΐου (δεν ξέρω αν τελικά ακυρώθηκε ο γάμος- ξέχασα να την ρωτήσω είχα άλλον πόνο) και μου έλεγε ότι είχε αγοράσει  μια απίθανη ολόσωμη φόρμα πράσινη με πολύ μικρά μπεζ πουά για να βάλει στο γάμο και κάθεται τώρα και την κοιτάζει και κλαίει γιατί δεν βλέπει να τη φορέσει.

 

 

Εγώ πάλι της έλεγα ότι τέλος Φεβρουαρίου είχα ήδη ξεκινήσει κάποια ανοιξιάτικα ψώνια ανανέωσης της ντουλάπας μου,  είχα τσιμπήσει δυο chino’s ένα βυσσινί και ένα λευκό, είχα αγοράσει τα λευκά μου μποτάκια, είχα πάρει ένα πολύ ωραίο πλεκτό ροζ top με τρουάκαρ μανίκι και ένα ωραίο ελαφρύ καστόρι μπεζ  jacket,  που θα πήγαινε υπέροχα και με τα δυο παντελόνια. Για την αγορά όμως που κλαίω με μαύρο δάκρυ είναι ένα υπέροχο electric blue biker jacket – ξέρετε από τα ψώνια που απλώς ερωτεύεσαι τρελά και αν δεν το αποκτήσεις,  το βράδυ το βλέπεις στον ύπνο σου. «Ιδανικό κατ’ εξοχήν για την Άνοιξη, Κατερίνα μου» της έλεγα και μυξοέκλαιγα. Και όχι τίποτα άλλο- ΕΙΔΙΚΑ για αυτή την Άνοιξη του 2020 αφού όλες ξέρουμε (το διαβάσαμε και εδώ στο bb) ότι το classic blue ήταν το χρώμα της χρονιάς 2020, άρα φέτος σούπερ a la mode και του χρόνου passé. (όπως κάθε μεγάλο trend). Βέβαια που να ήξερα όταν το αγόραζα ότι η Άνοιξη 2020 θα εξαιρεθεί φέτος.

 

 

Νάτο, νάτο το my precious, που τώρα κρέμεται έρημο και μόνο στη ντουλάπα με ψυχολογικά προβλήματα. (στο μεταξύ βλέπω και ένα σε ολόιοδιο χρώμα παρακάτω στο post της Sofia’s και κλαίω περισσότερο…)

 

 

 

 

 

(μη μου δίνετε και πολύ σημασία εξάλλου δεν είμαι εδώ, είμαι σε άδεια)… και με αυτά και με τα άλλα, σας αφήνω τώρα στα στιβαρά χέρια της SofiaT για να μας ενημερώσει για τις τάσεις της σαιζόν και να ονειρευτούμε λίγο και εγώ πάω να κάνω ανασκαφές στη ντουλάπα μου γιατί το απόγευμα έχω πάρτι για τρεις στη βεράντα μου ε, και δεν μπορώ να εμφανιστώ, όπως κι όπως.

 

 

 

 

Γειά σας bb girls! Τι θα φορέσουμε φέτος; Ποια θα ειναι τα βασικά  fashion trends για την Άνοιξη/και το Καλοκαιρι 2020;

 

Πάμε να τα δούμε μαζι και να φτιάξουμε την λίστα μας.

 

 

Ενα απο τα μοτίβα που θα δούμε φέτος και όχι μονο σε άσπρο μαυρο αλλα σε πολλές αποχρώσεις θα ειναι το γνωστό σε ολες πουα που  μπορουμε να το φορέσουμε φέτος συνδυάζοντας και διαφορετικά χρώματα.

 

 

Ενα ακόμη διαχρονικό print που θα δούμε ειναι το καρό. Αν και οι περισσότερες το θεωρούμε φθινοπωρινό ρούχο φέτος θα το δούμε  και σε πιο παστέλ αποχρώσεις ,άραγε θα μας πείσει να φορεθεί και το καλοκαιρι;

 

 

 

 

 

Τα δερμάτινα ρούχα συνεχίζουν και φέτος την Άνοιξη, σε έντονα χρώματα του πρασίνου, μπλε πορτοκαλί.

 

 

 

Μακριές jean φούστες με κοψίματα και μπροστινά σχέδια,  μπαίνουν και αυτές στην κορυφή της λίστας.

 

 

 

 

Tα μακρυά  boho φορεματα συνεχιζουν να ειναι must.

 

 

 

… αλλά και πολύ πολύ floral!

 

 

 

Κορσέδες και τύπου σουτιέν μπαίνουν δυναμικά στο παιγνίδι!

 

 

 

Αέρινα φορεματα απο ανάλαφρα υφάσματα σε όλα τα prints,  floral, animal, ριγέ αλλα και μονόχρωμα θα ειναι must.

 

 

 

 

Τα σεξι “καυτά” σορτς πιο μοντέρνα αλλά και  με ρετρό 50’ς διάθεση θα φορεθούν από το  το πρωί έως το βραδυ και ειναι ο, τι πρέπει για να αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια!

 

 

 

 

 

 

 

Αυτο που δεν έχουμε συνηθίσει ως καλοκαιρινό χρωμα ειναι το μαυρο αλλα φέτος  η μόδα το αγάπησε!

 

 

 

Στον αντίποδα θα δούμε και πολύ neon!

 

 

 

 

Έξω ώμοι αλλα και φουσκωτά μανίκια θα μας χαρίσουν δυναμισμό, αλλά και θηλυκότητα .

 

 

 

Τα 70’ς δεν τα αποχωριζόμαστε,  και ενα απο τα μεγάλα trends ειναι τα πουκάμισα με μυτερό γιακά αλλά και το  στυλ σαφάρι.

 

 

 

 

Λοιπόν bb girls; Ποια τάση σας άρεσε περισσότερο από αυτές που είδαμε σήμερα;
 SofiaT
59 Σχόλια
  1. Σορτς διαχρονικά κ πάντα στην μόδα ειδικά το καλοκαίρι στο κλασικό μαύρο αλλά κ σε παστέλ αποχρώσεις..Εξίσου διαχρονικά κ πολύ αγαπημένα κ τα πουά-πιο παιχνιδιάρικα με το ιδιαίτερο στυλ τους τόσο σε φορέματα όσο κ σε μπλουζάκια που φοριούνται άνετα από μικρά αλλά κ μεγάλα κορίτσια!! Εννοείται δεν θα μπορούσα να παραλείψω κ το υπέροχο σύνολο με το σακάκι κ το παντελόνι από Paco Rabanne!!

  2. Καλημερα!!Καλη μεγαλη εβδομαδα να εχουμε!!!
    @Τζουλια δεν θελω να στεναχωριεσε καθολου!!!
    Το καταπληκτικο μπλε biker jacket που αγορασες
    θα το φορεσεις απο το φθινόπωρο μια χαρα γιατι οπως πηρε το ματι μου τα Biker jackets θα ειναι fashion trend!!για το φθινόπωρο/χειμώνα 20-21
    Οσο για το μπλε χρωμα δεννθα μας εγκαταλείψει τοσο ευκολα!!Και νην ξεχνας ενα απο τα μεγαλα trends ειναι η ανακυκλωση/μεταποιηση αρα δεν πεταμε τιποτα 😁😁😁

  3. @Τζενη Κασαπιδου λατρεύω και εγω τα σορτς!!βεβαια τωρα τα εχω περιορίσει στις διακοπές η οταν παω στην θαλασσα .Στην πολη φοράω πολλες chino βερμουδες με βολευουν πολυ και φοριουνται όλες τις ωρες!

  4. Σιγά καλέ που δεν θα φορεσεις το biker… Αν είναι δυνατόν… Και Σεπτέμβρη σε καμμιά εξοχούλα σε κανένα νησάκι, χαλαρά… Μην τρελλαθούμε τώρα, εμεις τη φτιάχνουμε τη μοδα!
    Οσο για τα trends, παρ’ οτι δεν μ΄αρεσουν τα φλοράλ, το 4ο φλοράλ μακρύ φόρεμα δεξιά, το βεραμάν με τα κόκκινα λουλούδια, θα το φορούσα άνετα αν είχα τα προσόντα της ψιλόλιγνης, ακόμα και για νυφικό σε πολιτικό. Τέλειο!

  5. Τα αέρινα φόρεματα και τα σορτς είναι το καλύτερο μου!! Τζούλια μου αυτό το εκπληκτικό μπλε σακάκι φοριέται άνετα και κάποια καλοκαιρινα βράδια στις διακοπές όπου αρκετές φορές υπάρχουν μελτεμια…

  6. @SofiaT: Αλήθεια;;; Αχ μου έφτιαξε η διάθεση τώρα! Βέβαια κακκά τα ψέματα, άλλο να είναι του κουτιού το τζακετάκι μου…και εγώ αγαπώ σορτς!!

  7. @Stella: φυσικά θα το φορεσω, απλά δεν θα είναι τόσο hot.. δεν πειράζει, εμείς να είμαστε καλά.

  8. @Μaryl: Εχεις δίκιο, πάντα παίρνω κάτι όταν είμαι διακοπές σε νησί, αλλά το biker δεν ξέρω αν θα ταιριάζει τόσο… συνήθως παίρνω κάτι πιο ελαφρυ. Πάντως μόλις γίνει άρση μέτρων, είναι το πρώτο που θα φορέσω ακόμα και αν έχει 30 βαθμούς Κελσίου, για να βγάλω το άχτι μου!! χαχχαχχαχ

  9. @Τζουλια σου έστειλα φωτο για δεις οτι ειναι αληθεια😁

  10. Kαλημερα…καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε ολοι μας
    Τζουλια τι εξαιρετικο το biker και τι υπεροχο χρωμα…Και εγω θα το φορουσα για να βγαλω το αχτι μου
    Ολες οι αγορες σου ειναι ιδανικες και πιστευω οτι θα φορεθουν ανετα και Το φθινοπωρο αλλα και την επομενη Ανοιξη
    Το παρτυ στο μπαλκονι θα ειναι..”.τσαι στο μπαλκονι” η γευμα υπο το φως των κεριων με κουβεντουλα
    Οπως και να εχει να περασεις ενα ευχαριστο διαλειμμα
    @SofiaT ξεκινω με το τι μου αρεσει αλλα και τι μου ταιριαζει να φορω
    Σορτς παντα το καλοκαιρι μονο στην θαλασσα οχι εξω Το θεωρω πολυ νεανικο και δεν πρεπει να το φορω στο δρομο
    Προτιμω πολυ το λευκο και το μπλε σκουρο το καλοκαιρι και ειδικα μπλουζακια και φορεματα με παρτους ωμους που πιστευω οτι κολακευουν τους ωμους και δειχνουν υπεροχα με το μαυρισμα
    Το λινο ειναι το αγαπημενο μου υφασμα για το καλοκαιρι
    Κακογουστες βρισκω τις Μακριές jean φούστες
    Μου αρεσουν τα πουα και τα καρω που θυμιζουν Κυανη Ακτη
    Πουα φορεμα σε πρασινο ανοιχτο σαν τς φωτογραφιας ειχα αγορασει απο ΖΑRA πριν 4 χρονια. Ανοιξη παραμονες Πασχα, και ετυχε να μην το φορεσω γιατι πεθανε η μαμα μου και πενθουσα
    Εχει μεινει με την ετικετα γιατι πηρα και καποια κιλα και δεν με χωραει
    Ελπιζω καποια στιγμη να το βαλω αλλιως προικα στην κορη μου αν το θελησει

  11. Αγαπημένο πουά σε μπλούζες ,φορέματα κ.λ.π.Μακριά αέρινα φορέματα.Οι τζιν φούστες χάλια αλλά και τα καυτά σορτς μόνο για τα κοριτσάκια και αν.Εξαρτάται πόσο καυτό είναι.Κάποια ξεφεύγουν και είναι και κακόγουστα.
    Και φοριούνται και σε λάθος μέρος..
    @JULIA,μην τα κλαις τα υπέροχα ψώνια σου,θα τα βάλεις το φθινόπωρο.Κι εγώ πήρα ένα πολύ ωραίο πουκάμισο,ένα φόρεμα και ένα υπέροχο γιλέκο για να τα βάλω το ΠΆΣΧΑ.Δεν πειράζει,το φθινόπωρο.Παπούτσια δεν αγόρασα,δεν πρόλαβα,μόλις είχαν αρχίσει να φαίνονται τα ανοιξιάτικα στις βιτρίνες.Καλή Μεγάλη Εβδομάδα με υγεία και καλές ειδήσεις!!!,
    PS σε μια κανονική περίοδο,θα είχα επιστρέψει από ταξίδι στη Θεσσαλονίκη με το ανάλογο shopping ,τι να κάνουμε;Θα έρθουν καλύτερες μέρες!

  12. @MARIANNA Αυτο το λάθος μέρος δεν θα πει τίποτα… εχει γίνει το σορτσάκι χειμώνα-καλοκαίρι του συρμού και μάλιστα έχουμε και τετοια φαινόμενα στη δουλειά… Πως λέμε business dress code? καμμία σχέση…

  13. Η αλήθεια ειναι οτι το σορτς εχει φορεθεί πολυ!!κυρίως απο τις μικρες ηλικίες οι οποιες εχουν νιατα και φρεσκαδα και καλα κανουν!!
    Τωρα για τις μεγαλύτερες θελει λιγη προσοχή οπως σε ολα τα outfit θελουμε να δειχνουμε sexy αλλα μεχρι ενος σημειου ….
    @Στελλα αυτο το business dress code το εχουν σκοτωσει πολλες…

  14. @Rania συμφωνουμε σε παρα πολλα κυριως οι μπλουζες / φορεματα με εξω ωμους ειναι απο τις αγαπημενες μου!!!Αν ειναι και γυμνασμενοι το βρισκω ακρως θηλυκό.

  15. @STELLA @SOFIAT Business dress code,δυστυχώς δεν υπάρχει,να μην αναφέρω παραδείγματα.Όσον αφορά τα σορτς,όχι δεν μου αρέσουν ούτε στις νεαρές τα σόρτς-μαγιώ,καταλαβαίνετε τι εννοώ,αν δεν βρίσκονται σε παραλία ή σε beach bar αυστηρά.Δεν φοράμε τέτοια σορτς σε πόλεις.Δυστυχώς,ακόμα κι αν είναι τέλειο το σώμα,κάθε φορά που το βλέπω αναρωτιέμαι: Καλά,η μάνα της δεν την είδε φεύγοντας από το σπίτι;Μπορεί να ακούγομαι συντηρητική αλλά μερικά πράγματα έχουν ξεφύγει.

  16. @Marianna δεν διαφωνω καποια σορτς ειναι πολυ αποκαλιπτικα που καποιες φορες εχω αναρωτηθει και εγω,αλλα απο την αλλη ειναι και το νεαρό της ηλικίας που εχει καποια άλλοθι.
    Απο την αλλη αν σκεφτείς την δεκαετια του 60
    ηταν στην μοδα το καυτο μινι μια ανατρεπτική ταση για τοτε το μονο που μπορει να συγκριθεί εινσι το σορτς 😁

  17. @SofiaT: Τι «δωράκι» αυτό που μου έστειλες στο messenger??? Έχω ξετρελαθεί!!!!❤️❤️❤️❤️

  18. Ειδες δεν χρεαζεται να στεναχωριεσαι χαχαχαχ

  19. @Τζουλια για ξαναδες στο massenger γιατι που εδωσες μια ιδεα😁😁😁

  20. Αγαπημένες επειδή είναι ωραίο να συμφωνούμε αλλά είναι ακόμα καλύτερο να διαφωνούμε (more fun) οφείλω να σας πω ότι λατρεύω τα shorts/ hot pants χειμώνα – καλοκαίρι. Για το χειμώνα έχω ένα μαύρο δερμάτινο (όχι δερματίνη -δέρμα), ένα τύπου κρουστό καστόρι ανοιχτό μοβ, ένα συγκλονιστικό μπροκάρ με υπέροχα χρώματα-μπεζ, βυσσινί, πράσινο, κλπ κλπ. Φυσικά τα φοράω «προσεκτικά». Πάντα με οπάκ μαύρο καλσόν, με χαμηλά μποτάκια και κάποιο oversized πουλόβερ από πάνω για το πρωί. Για το βράδυ με ένα λευκό tshirt ένα tailored αντρικό σακάκι και over the knee μπότες ή ψηλοτάκουνα μποτάκια. Είναι ένα ντύσιμο που λατρεύω. Μη σας πω μου αρέσουν περισσότερο το Χειμώνα από ότι το Καλοκαίρι.

  21. @Τζουλια μολις περιγραψες το σωστο τροπο να φοραμε τα σορτς το χεινωνα για να ημαστε ωραιες χωρις να προκαλουμε.

  22. Το εκανα εικονα αυτο που εγραψες Τζουλια και συμφωνω…ετσι ειναι ο σωστος τροπος…. τα φοράω «προσεκτικά» …οχι προκλητικα Τα ειπες ολα

  23. @julia,σαν να βλέπω υπέροχα σύνολα μπροστά μου!!!Κι αν έχεις και υπέροχα πόδια,που τα έχεις ,ακόμα καλύτερα!!

  24. Ενταξει μου ‘ρχεται κάπως να βλέπω την άλλη στη δουλειά με το σορτσάκι (ή με διαφανές κολάν σε άλλες περιπτώσεις και κοντή μπλούζα) και δεν είναι απο συντηρητισμο…

  25. Προτιμώ το ασπρόμαυρο πουά από το ασπρόμαυρο καρό 9μου θυμίζει λίγο σκακιέρα και το σκάκι δεν είναι από τα αγαπημένα μου παιχνίδια) Λατρεύω τα έξωμα αέρινα boho…είναι τόσο θηλυκά…. Bλέποντας την τελευταία φωτό, μόλις θυμήθηκα πως έχω ένα μπεζ κοστούμι σαφάρι από roccobarocco στην ντουλάπα μου που μετρά μια εικοσαετία πάνω κάτω …είναι φτιαγμένο από ένα απροσδιόριστο ύφασμα που μοιάζει με αδιάβροχο (από πάντα αγόραζα κάποια κομμάτια -ρούχο,παπούτσι,τσάντα,αξεσουάρ,κόσμημα- που θεωρούσα πως θα παραμείνουν διαχρονικά …το έβλεπα σαν ”επένδυση”)
    Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο της @STELLA πως εμείς την φτιάχνουμε την μόδα.
    @JENNIFER ,το biker jacket έχει τέλεια απόχρωση …. έρχεται και το φθινόπωρο ,οπότε σίγουρα θα το φορέσεις…. (εγώ θα ήμουν ικανή να το φορέσω και στην Άνδρο με τα μελτέμια της ακόμα και βράδυ καλοκαιριού)
    Τα καυτά σορτσάκια θεωρώ πως αν φοριούνται με σωστούς συνδυασμούς , είναι αποδεκτά και κομψά απ’ όλες τις ηλικίες.
    @SOFIAT , περιμένω το επόμενο άρθρο με αγωνία…. αν ήταν κάτι απου αφορά σε hairstyle ( κούρεμα, μήκος και αξεσουάρ μαλλιών ….) θα χαιρόμουν ιδιαίτερα…
    Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε, bb girls!!

  26. @sofiat,έχεις δίκιο για τη μίνι φούστα , νομίζω ότι ήταν μοντέρνα αλλά όχι τόσο προκλητική όσο το σορτς-μαγιώ. Γιατί αυτός ο συγκεκριμένος τύπος μου τη δίνει στα νεύρα,όχι όλα τα είδη.Σίγουρα για την τότε εποχή ήταν.Τώρα το βλέπουμε με τη σημερινή ματιά.Πάντως,με τις ψιλοτάκουνες μπότες με χοντρό τακούνι που φορούσαν τότε ταίριαζε τέλεια.

  27. @stella,συμφωνώ, και για μένα δεν είναι από συντηρηστισμό.Δεν είναι classy.

  28. @Stella: Ε ναι. Αυτό που περιέγραψες είναι η επιτομή του «tacky”. Πως να το πω Ελληνικά… κάτσε να σκεφτώ…ευτελές… κακοντυμένο.

    Το “tacky” είμαι το αντίθετο από αυτό που πολύ σωστά είπε η @Marianna: “classy”.

    Αντε και μάθημα Αγγλικών σήμερα!! Να θυμηθώ τα νιάτα μου!!!😂😂😂

  29. @Stella 2: Ενταξει μετά από τόσα χρόνια με έχετε μάθει πλέον. Απεχθάνομαι τα πολλά photos/ selfies, / κάμερες/ φώτα / πάμε! Αυτός ο χαρακτήρας βέβαια (που από κάποια «ρίζα» προφανώς προκύπτει) δεν βοηθά ιδιαίτερα τη δουλειά που έχω επιλέξει -έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια – όπου τελικά είσαι από «ότι φαίνεσαι» και όχι από «όσα γράφεις» και γνωρίζεις. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα πολλές/ πολλοί που καταλαβαίνουν τη διαφορά (αλλιώς θα καθόμουν σπίτι και δε θα έκανα τίποτα για να είμαι ειλικρινής- α όχι!!Θα έκανα τα «δικά μου!!» Κάτι θα έκανα!!).
    Συνεπώς: Δύσκολα να με δείς- δείτε σε φωτό/ video αγαπημένη. Εκτός και αν αποτρελαθώ και εγώ και αρχίσω να κάνω τη μορφονιά. (καπως ντρέπομαι…)

    Σας απειλώ bb girls!! Έτσι και συμβεί αυτό, πρώτον να με επαναφέρετε στα συγκαλά μου, και δεύτερον να τρελαθείτε στα likes!!!!! Χαχαχαχαχα!!! ( έχω και τον 12χρονο τώρα που θέλει να με τραβάει videos για το Tik Tok. Δε σώζομαι λεμε!!!) 😂😂😂😂😂😂

  30. @JULIA ,έχει TikTok ο κ.Ρωμανός;;;;Θέλουμε τον λογαριασμό τώρα…. θέλω να σε δω πρωταγωνίστρια σε νideo…

  31. @Τζουλια εάν σε δω στο. Tik Tok θα πέσω τέζα 😁😜😁😜😁😜😁 προσεχεεεεε χαχαχαχα
    Πάντως και εγώ αυτο με τις selfies κ.λ.π δεν το εχω καθολου🤪

  32. Στο μεταξύ ,άνοιξα ένα μπαουλάκι που φυλάω ως κόρη οφθαλμού κάποια κομμάτια της μαμάς μου και ανάμεσά τους βρήκα ένα μικροσκοπικό μίνι καρό πράσινο φορεματάκι με ελαφρώς φουσκωτά τρουά καρ μανίκια και με υπογραφή -μαντέψτε- Mary Quant….ω,ναι…πρέπει να είναι από τις πολύ αρχές της δεκαετίας του ’60….και πρέπει να το είχε φέρει στην μαμά μου δώρο η θεία μου ,που τότε δούλευε στην ΟΑ και ταξιδευε συχνά σε Λονδίνο και Παρίσι …. η εποχή αυτή είναι από τις αγαπημένες μου…πολλές φορές σκέπτομαι πως θα ήθελα να είχα ζήσει τότε…

  33. @Celia: Αχαχαχαχα!!! Πες το μου αυτό τώρα!!! Να πάρει λίγο ακόμα θάρρος ο 12χρονος! Ο Λογαριασμός του είναι

    PaterasRitenour. ( μακαρι να’ξερα γιατί είναι πατέρας μπροστά από το επίθετο…. χαχαχαχα!! Καρκίνος το παιδί μου!!!!)

    και πρόσεξε Celia!! Επειδή εμένα δε με αφήνει να βλέπω και πολλά (η μαμά γαρ)!σε καθιστώ υπεύθυνη λογαριασμού PaterasRitenour.

    Έτσι και κάτι δεν σου κάτσει καλά, ξέρεις ε;; ( μη του πεις όμως τίποτα!! Αλίμονο μου!! Μπαίνουμε δυναμικά στην εφηβεία. Και επειδη έφερε 18 στο πρώτο τετράμηνο – με 17 στη Λογοτεχνια(!!!!) απαγορεύεται να μιλάω γιατί του το έχω υποσχεθεί!!!)

  34. @SofiaT: Άσε με…. καλά τα είχα καταφέρει μέχρι τώρα… και πλέον με εχει τρελάνει.,,,

    «Τι είσαι δημοσιογράφος και δεν θα ανεβάσεις video μαμά;;;; Βρε τι έχω πάθει η γυναίκα…..» 😂😂😂😂

  35. @Julia κρατα δυναμεις για αργοτερα 😁😁😁 ξερω τι σου λεω 😉😉😉😉

  36. Tzουλια αν εχεις τοσες πιστες αναγνωστριες οφειλετε στο γεγονος οτι παντα ησουν οχι «ότι φαίνεσαι» αλλα απο «όσα γράφεις»
    Μεινε ετσι δεν χρειαζεσαι χιλιαδες σελφι για να δειχνεις κατι αλλο απο αυτο που εισαι

  37. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα bbgirls! @Julia, τελικά δεν είμαι η μόνη που έκανα αγορές και προέκυψε ο ιός…Να φανταστείς τα ρούχα τα έχω ακόμα με τα ταμπελακια… @SOFIA T. με ξεσηκωσες με αυτό το post!!! Θέλω τόσο πολύ να έρθει το καλοκαιράκι μ’όλα αυτά τα ωραία τα ρούχα!!!❤ τα σορτς τα αφήνω για τις κόρες μου..! Ειδικά η μικρή τα φορά χειμώνα καλοκαίρι! Τα υποστηρίζει όμως! Το πράσινο σαν χρώμα που λες @SOFIA T. νομίζω πως είναι πιο must στην απόχρωση της μεντας, σωστά; Λάτρεψα και τα bono φορέματα και τα αέρινα! Θεέ μου! Θα γίνει χαμός το καλοκαίρι!!!!
    χχ

  38. @SofiaMarga χαμος δεν λες τιποτα!!!Νομιζω αυτο το καλοκαιρι θα ρουφηξουμε το καθε δευτερολεπτο!!!
    Ναι το πρασινο εκτος απο τις νεον αποχρωσεις παιζει πολυ και στο χρωμα της μεντας 😁

  39. SOFIAT ❤ περιμένω με ανυπομονησία, τι θα μας έχεις αύριο!
    xx

  40. @Julia το Τικ Τοκ δε το γνωρίζω…όταν όμως, έχεις εφηβακι όπως εσύ καλή ώρα, ακολουθείς ότι πιο σύγχρονο έτσι κι αλλιώς! Τυχερουλα! ❤ (φαντάσου πόσο πίσω είμαι..!) εγώ όλα αυτά τα νοσταλγώ…! Της εφηβείας των παιδιών μας εννοώ! Ναι, καλά ακούσατε! Τα νοσταλγώ!
    xx

  41. Ερώτηση αδαούς χωρίς τέκνα…. Τι είναι το τικ Τοκ???

  42. @Stella: Είναι η νέα τρέλα των social media το Tik Tok. Ανεβάζεις videos- συνήθως αστεία, αλλά όχι μόνο- έχει videos για όλα τα γούστα. Τα μικρά βρίσκουν πλέον ακόμα και το IG παρωχημένο.. καλά δεν συζητώ για το Facebook….τι μου είπε προχθές ο κύριος Ρωμανός σε συζήτηση μέσα στο ασανσέρ; “Ε καλά ρε μαμά, λογικό να έχεις facebook είσαι πάνω από 40…” Α να χαθεί!! Α να χαθεί όμως!!!

  43. @Stella 2: Επρεπε να του πω ότι τα 40 είναι τα νέα 20 και τα 60 τα νέα 40. Θα του το πω!!!! Άμεσα θα του το πω, τώρα που που σκέφτομαι!!!

  44. Κορίτσια,έσκασα στα γέλια με τα σχόλια σας.Ειδικά με τον κ.Ρωμανό!Δεν ξέρω αυτό το παιδί με τραβάει!!!!Αυτό με το facebook,μου το λένε κι εμένα αλλά ανάποδα.Έπρεπε να χρησιμοποιείς το fb μαμά,ταιριάζει καλύτερα με την ηλικία σου @julia.Kανε παιδιά να δεις καλό!!!μέσα από το istagram απενοχοποιείσαι ΤΖΟΎΛΙΑ ΜΟΥ.Θα ήθελα να σε δω σε βίντεο.Γιατι όχι:::.Τώρα για το tik tok,θέλω να μπω αλλά το καθυστερώ,μην κολλήσω!!χαχα!!

  45. @Marianna: Ακούς εκεί Μαριαννα μου, να μου “τη λέει” το χθεσινό μωρό με τις πάνες;;;; Εσύ πάντως εσαι μπροστά με το IG δεν το συζητώ!! Και ναι, είναι fun το Tik Tok, κολλάς εύκολα!! χαχααχαχ!! Λες να ξεκινήσω μια νέα καριέρα;; Mε videos? Πάντως ο κύριος Ρωμανός μου το είπε “μαμά, θα γίνω καμεραμαν σου, αλλά ΔΕΝ θα εμφανιστώ ΠΟΤΕ σε δικό σου video!!!” (όλο και το χειροτευρεύει… όλο και το χειροτερεύει!!”)

  46. Πω… πω κορίτσια!!!! Αυτο είναι πολιτισμικό σόκ!!!

  47. @Stella: Και πολιτισμικό και δυστυχώς και …. ηλικιακό σοκ… χαχαχχαχαχαχαχα

  48. Κορίτσια,συνεχίστε,μου φτιάχνετε τη διάθεση!Αυτός ο Ρωμανός!Εγώ χθες πείραζα τον γιο μου, ο οποίος κάνει διαδικτυακό μάθημα μάθημα,ότι θέλω να μιλήσω στους καθηγητές του ,να τους ευχαριστήσω και να τους ευχηθώ.Το πίστεψε και έπεσε ΤΟ γέλιο όταν μου είπε:Βρε μαμά,είσαι καλά,θα με κράζουνε μετά!!!χαχα!!!Δεν παίρνει μέρος στα βίντεο σου ο κύριος!!χαχα!!

  49. @JULIA,εγώ πάντως σε θέλω σε βιντεάκια!ΝΟΜΊΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΣΟΥ!!!

  50. Χαχαχα με κάνατε και γέλασα!!! Έξω ώμοι και φουσκωτά μανίκια για μένα όπως και πέρσυ το καλοκαίρι!!!! Επίσης λατρεύω τα φλοραλ φορέματα σε όλα τα μήκη και σιχαίνομαι το νέον!!! Τα κοντά κοντά σορτσάκια είναι ωραία για 15χρονα κοριτσάκια και μόνο για παραλία-νησιά κτλπ. Δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω μέσα στην πόλη να φορούν καυτά σορτς, 💙❤💚💜💛💙❤💚💛💜💜💛💙❤💚

  51. Αυτά για το facebook τα ακούω και εγώ από τους μαθητές μου. Ευτυχώς ο μικρός μου ακόμη είναι πολύ μικρός για τέτοια και γλυτώνω την κατακραυγή!!! Απτόητες να είστε… Σιγά μη μας κάνουν καλά, ακόμα δεν βγήκαν από το αυγό.
    Όσο για το θέμα, γιατί βλέπω τα σχόλια και ξεχνιέμαι, θα κρατήσω τα αγαπημένα φλοράλ φορέματα.

  52. @JULIA, μπήκα χτες να τσεκάρω…δυο ακολούθους έχει το παιδί (στους οποίους δεν συγκαταλέγεσαι) και κανένα video ….θα ξαναμπω μετα από κάποιον καιρό να τσεκάρω πάλι (ως άλλος αστυνόμος Σα’ί’νης κι επιθεωρητής Κλουζώ μαζί )
    Όσο γι’ αυτό που σου είπε για το fb και την ηλικία, συμπάσχω και συμπαρίσταμαι να ξέρεις …κι ο δικός μου κάτι τέτοια λέει…και με κορο’ι’δεύει που ανεβάζω stories σε fb+ig

  53. @Celia: Ναι, ναι το ξέρω! Αλλά εσυ να τον «τσεκάρεις» από καιρό εις καιρό Αστυνόμε μου και να μου δίνεις ρεπόρτο. Νόμιζε ο κύριος Ρωμανός ότι έχει μια μαμά. Εμ, δεν ήξερε, δε ρώταγε;;;😂😂😂😂💜💜💜

  54. Τα μακριά φορέματα μου αρέσουν πολύ για το καλοκαίρι.
    @Julia,@Celia σατανάδες χαχαχαχαχαχαχ.Ταυτίζομαι μαζί σας.
    Μουτςς

  55. @JULIA @LITSA Σατανικές μαμάδες εν δράσει….χαχαχα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.